Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Star Wars: The Old Republic - konečně pořádná sci-fi onlinovka

Zdá se, že vývoj online univerza na motivy Hvězdných válek se ubírá tím správným směrem. Vypadá opravdu velmi slibně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

OT

Neofftopicujte ... Piště k tématu..

0/0
18.11.2009 14:50

Host

??

Já bych se chtěl zeptat kdy hra a servery začnou fungovat a hrát a jestli budou veřejné servery jako na WoW př: Mystiq..??

0/0
18.11.2009 11:22

Host

www.darklords.kx.cz

Pravidelné info o Star Wars The Old Republic najdete na http://www.darklords.kx.cz ;-)

0/0
20.8.2009 16:00

Host

Click and Wait

Trochu se začínám bát, že TOR bude využívat zase jen zastaralý systém Click and Wait...

0/0
3.8.2009 21:13

Host

Re: Click and Wait

bububu 8-o vyndej kostku a čtverečkovej papír

0/0
3.8.2009 23:21

Host

Re: Click and Wait

njn asi to tak bohuzel bude

0/0
3.8.2009 23:47

Host

Star Wars film

JJ, Existují jen knihy.:-/

0/0
3.8.2009 16:58

Host

Star Wars film

Škoda že nikdo nenatočil film/y z období před původní ságou.

0/0
3.8.2009 16:55

Host

Re: Star Wars film

Jeste nehazej flintu do zita. Lucas, kdyz komentoval, natoceni dalich tri dilu po triceti letech po prvnich trech (teda prvnich poslednich...:) ), se vyjadril v tom smyslu, ze az ho to zas nekdy chytne, tak mozna natoci dalsi tri dily. Tak treba se necha inspirovat starou republikou a zajde v retrospektive jeste dal, tentokrat o par tisic let zpatky

0/0
24.8.2009 12:57

Host

imperium????

Co je to za blbost? Impérium vzniklo až s příchodem Darth Vadera a šlo defacto o nastolení diktatury v Republice. V Old Republic se vše točilo kolem Sithů a Jediů... ...politické rozložení zase takovou roli nehrálo.

0/0
3.8.2009 16:24

Host

Re: imperium????

prichodom Vadera zacina Galactic Empire, v Old Republic ide o Sith Empire ;)

0/0
3.8.2009 17:21

Host

0

Škoda akorát té podobnosti ovládání na WoW, to mě dost tankuje, protože s takovouhle to bude pouhopouhá klikačka. Třeba AoC má pěkné ovládání boje.

0/0
3.8.2009 13:35

Host

Re: 0

Preji hodne stesti s hranim WoW nebo TOR pomoci klikani.

0/0
3.8.2009 14:09

Host

Re: Re: 0

presne tak!

Jinak je ale clanek matouci, porovnava ovladani s WoW, ale popisuje ovladani pomoci psani prikazu...to by boje byly opravdu hodne pomale

0/0
3.8.2009 22:52

Host

cena

na tuhle hru sem se tesil od prvni zminky,skoda ze ji odlozili na pristi rok....

jak to bude s placenim?koupim si to jednou za 1000 a mam vystaranu nebo mesicni poplatky jako wow?ja osobne bych nejradsi bral pul rocni poplatky...koupil bych ji treba za 500kc a mel bych moznost hrat pul roku,po pul roce bud dalsich 500 nebo mam sanci skoncit(naporad/docasne) s timto system by to vyslo levneji ty kteri by si to chteli nejprve vyskouset za temer budgetovou cenu i hrace dlouhodobe(levneji nez mesicni poplatky  napr. 99kc)R^

0/0
3.8.2009 13:07

Host

Re: cena

500 za půl roku? Kde to žiješ proboha.

Podle mě to bude něco na způsob Wowka nebo Conana, tzn 600-700 za 2 měsíce.

0/0
3.8.2009 13:16

Dru Zeree

Re: cena

Očekávej klasickejch 10-12 euro nebo 13-15 dolarů za měsíc

0/0
3.8.2009 13:24

Host

Re: cena

Ne každá země ma tak mizernej průměrnej příjem jako čr :)

0/0
4.8.2009 10:26

Host

Hm...

No, grafiku to sice má jak Quake 3, ale snad to i tak bude dobré:-)

0/0
3.8.2009 11:49

Host

blblabla

pokud ja vim tak od mych 3let co hraju na pc sem si ani jednu hru nekoupil a vite proc?protoze hry se maji delat pro zabavu a ne pro penize...jako platit kazdej mesic za to ze u nektere hry stravim svuj drahocenej zivot me prijde hodne ujety..platily ste driv za dooma nebo za dune2??ste looseri:-P

0/0
3.8.2009 11:19

Host

Re: blblabla

ty si looser co ma ocividne hluboko do kapsy, mas prazdniny tak alou na brigadu ... jasne ze jako nevydelecne decko sem za hry moc neplatil, ale dnes, kdyz pracuju nemam problem za kvalitni hru zaplatit. Je to ferovy pristup k tvurcum aby mohli kvalitni tituly produkovat i do budoucna. Kdyby si vsichni hry pouze stahovali tak by herni prumysl zkrachoval ...

0/0
3.8.2009 11:30

Host

Re: blblabla

a co se tyce toho kecu ze "hry se maji delat pro zabavu a ne pro penize" tak to je tak naivni az to boli. Jasne, na comodoru nebo na 286ce sly jeste delat hry pro "zabavu" - takdy jsem si driv programoval tehdy jeste v basicu jednoduche hopsacky jen tak pro radost, ale takova doba uz zkoncila. Dnes je na vyvoj kvalitni hry potreba vic nez jeden, dva nadsenci, ale cely tym lidi, kteri nebudou par let pracovat jen za hrstku ryze.

0/0
3.8.2009 11:34

Host

Re: blblabla

  LOL ;-D;-D to by som chcel vidiet ako sa budes sniecim mordovat 5 rokov cele dni a potom to niekto ukrade a da na rapid... a mas z toho VELKE H... a potom sa k tebe este dostane kritika.

  Trocha si protirecis, to ze travis svoj drahocenny zivotny cas za pc je tvoja chyba a s tym ci za to platis alebo nie je jedno, proste ti zivot ubeha tak ci tak, ked tvrdnes za kompom. To ze mas hru zadarmo neznamena ze si si usetril cas... a druha vec je, ze ked si clovek poriadne premysli na co tych cca 1000 korun da, tak si to potom viac vazi a hra to intenzivnejsie. A nie ako rapidmagnat co denne stahne 5 novych hier a je z toho rozmaznany a nakonec to este v ten den vymaze. Nevravim ze mam doma vsetko original, to nema nikto , ani redaktori.. :) Ale perlicky a veci pri ktorych chcem stratit svoj drahocenny cas mam predsa origo, ked uz minam svoj zivot, tak poriadne nie ??  Ak by sa hry kupovali origo viac tak by aj menej stali, cena len vyvazuje deficit predaja, mozno. 

   Na online hru je jasne ze stale pri nej niekto musi sediet tam hore, tak musi z niecoho zit. Ak to bude do 400 korun na mesiac este sa to da..ak to bude viac tak to trocha prehnali. ! A k preview...je to taky sumar,  TOR sledujem od jeho oznamenia a tak vsetky zatial zname dataily poznam, ale pre niekoho kto to nesledoval je to dobre preview, sice velmi strucne ale da sa... urcite nic extra pre TOR maniakov ako ja...  ale blizsie a novsie info ako toto ani niekto nikde nenajde, snad nejake perlicky z oficialneho blogu http://swtor.com/community/   , ale inak si vyvojari velmi dobre davaju pozor na ,,hubu,, a nic neprerieknu... uz vela moderatorov z nich tahalo info na e3 a bezuspechu... tak datum vydania bol Q4 2009, teraz je tam 2010..dufam ze sa to nebude na dlho odkladat. Jeden z vyvojarov pre e3 sa vyjadril ze hra je UZ HRATELNA a testuju servery, oni to doma uz hraju a jedine co este nieje dokoncene je dabing vsetkych postav,tak odrstanuju bugy atd... snad do januara to uz bude v shopoch R^

0/0
3.8.2009 11:46

Host

Re: Re: blblabla

Paneboze toje kreten,tak mi povez kdyz tobe za mesic nedaj vejplatu tak to bude v poradku?A kdyz ti reknou,ze to delas prece jen pro zabavu tak ti to prijde v poradku? Jedinej looser si tady ty ichtyle.Nesnasim zlodeje nesnasim stahovace a podobny blbecky.Smazte se v pekle.Diky vam je cela herni scena ve srackach.

0/0
3.8.2009 12:30

Host

Re: blblabla

tak to jses borec,gratuluju... az ti bude vic nez 10 tak dostanes vetsi kapesny a budes mit penize i na hry, ne jen na lizatka a bombony ;) uvidis, prijdes na to sam, pokud mas aspon nejakou elementarni inteligenci ;-)

0/0
3.8.2009 13:46

Host

Re: blblabla

Hej, vy ho tady vsichni piskujete, ale v jednom ma ten clovek pravdu, ono za ty nektery dnesni vytvory opravdu nema cenu platit. Na co dat 1,5 litra za neco co mam za 6-8 hodin dohrane + ty hry co mnohokrat jejich cenu nezaslouzi ani omylem, to marketing prehani. Nerikam ze se nema za hry neplatit, ale dneska uz je jen par tvurcu, par studii, kde se clovek nemusi bat jim za ty hry ty prachy dat.

0/0
4.8.2009 1:18

Host

Re: Re: blblabla

Seneca jednou řekl: "Zivot se nemeri delkou trvani, ale prozity okamziky"

myslim, že to bude i s hrami. Nekteré za to stojí jiné ne.

0/0
4.8.2009 10:32

Host

Re: blblabla

To, že na to nemáš peníze neznamená, že my jsme looseri

0/0
4.8.2009 10:27

Host

Re: blblabla

Kdyby si hral online hry tak zjisitis, že si tam můžeš i vydělat. Nehledě tě ty firmy pak můžou i zaměstat. Když nejsi uplně neschopnej.

0/0
4.8.2009 10:30

Host

animace

Upřímně doufám, že ty animace o něco zlepší... ty souboje se světelnýma mečema vypadají zatim dost nevábně :)

0/0
3.8.2009 10:59

Dru Zeree

:)

Conan, Warhammer, Star Trek, DC Universe a hru, jejíž licence má větší tržní cenu než tyhle dohormady autor nezmíní :) no budiž

0/0
3.8.2009 10:30

Host

?

Jakym fiasku prosimte...

0/0
3.8.2009 9:31

Host

Tyto informace...

....jsou stare nekolik tydnu ne-li mesicu. Meli byste byt trochu aktualnejsi a snazit se ziskat exkluzivnejsi informace. Ne jen posbirane stripky z jinych webu :)

0/0
3.8.2009 7:42

Host

Re: Tyto informace...

Mna nahodou tento "vycuc" celkom potesil, zhrnul aspon to co je o hre zname, napriek tomu, ze nic nove nepriniesol

0/0
3.8.2009 8:20

Host

překlep?

Python...?

Ta planeta se jmenuje Tython sakra XD

0/0
3.8.2009 7:02

Host

Mythic

Nic proti, ale po tom fiasku s warhammerem, ma vetsina fanousku pocit, ze by bylo uplne nejlepsi kdyby bioware drzel mythic od SW:TOR co nejdal a ne naopak co nejbliz...

0/0
3.8.2009 6:59

Host

Free

Doufám, že se brzy po uvedení objeví nějakej plnohodnotnej free server...

0/0
3.8.2009 6:59

Host

Re: Free

Doufám, že vypočítavé socky jako ty si brzy najdou práci, aby si těch pár stovek našly, anebo přestanou hrát úplně počítačové hry ... thx

0/0
3.8.2009 8:34

Host

Re: Re: Free

Všichni nemají věk na práci a studují ..

0/0
3.8.2009 8:42

Host

Re: Re: Re: Free

No jasně a všichni ostatní by to měli sponzorovat platícími hráči počínaje a vývojáři konče. Miluju týpky co chtějí něco za nic. Rv

0/0
3.8.2009 9:49

Host

Re: Re: Re: Free

Brigada se da sehant vzdycky, prace v podstate taky. Vymluvy na studium jsou blbost, i kdyz predpokladam ze studujes kvantovou mechaniku nelinearniho vesmiru takze musis bejt 20 hodin dene v knihach co? ;)

btw> makal jsem pri kazdym studiu , at uz gympl nebo vejska a muzu te ubezpecit ze ta praxe co mam ted v zivotopise i za blby dlouhodoby brigady je mnohem lepsi nez hafo kamosu co tam ma prd ale maj dva tituly :) sice je maj ale praci nejak sehnat nemuzou :) voni po nich chtej praxi, a kde ji chudinky meli vzit kdyz studovali ze jo :D

0/0
3.8.2009 13:51

Host

Re: Re: Re: Re: Free

brigady se do životopisu nepíšou :) ale jinak s tebou souhlasím :-)

0/0
4.8.2009 10:34

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Free

no jasne, proto sem tam napsal dlouhodoby :) pomoc ve skladu si tam clovek neda , ale kdyz delas dva roky na DPP tak se to nikam nezapocitava, ale zkusenosti naberes hafo a je dobry dat to potencionalnim zamestnavatelum vedet.

0/0
4.8.2009 15:41

Milkman_Dan

Re: Re: Re: Free

Haha, jo studuji. Vime presne jak probiha studium. Na stredni od 08:00 do 15:00 a to jeste ne vzdy a pak flakani se u kompu a nebo v hospode na sipkach u piva. Na vysce to pak je asi tak ze pondeli - h***o, utery - h***o, streda - h***o, ctvrtek - no dobre tak dneska tam na 3hod musim, patek - vikend vole... Misto h***a si najdi nejaky part time v oboru a mas jak praxi dobudoucna tak i zdroj financi a nemusis zebrat u rodicu o kapesne... Ale to asi my pracujici socky nechapeme, ze, jak to dnes maji studenti proste k***a tezke :)

0/0
3.8.2009 14:53

Host

Re: Re: Re: Re: Free

Krásně si to shrnul a mě nezbývá než souhlasit. Já mám za sebou gympl a VŠ a WoW jsem hrál 4 roky během přechodu z gymplu na výšku a vždycky jsem si těch 350,- někde sehnal...

0/0
23.8.2009 21:02

Host

Re: Free

to čekej ;-D

0/0
3.8.2009 15:26

Host

Machule

Díky za pěknej a konečně pořádně informační článek:)R^

0/0
3.8.2009 0:57

Host

Re: Machule

Kde?

0/0
3.8.2009 2:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.