Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

G.I. Joe: The Rise of Cobra – akční řežba bez nápadu

Film G.I. Joe běží v kinech, a tak nesmí chybět ani videohra, která potvrzuje, že u her podle filmů je opatrnost rozhodně na místě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

ES

hru sem hral a je to pecka neverte recenzim a kupujte honem

0/0
1.9.2009 17:03

Host

ŘÍKEJTE MI KOMANDÉR

ŘÍKEJTE MI KOMANDÉR

0/0
27.8.2009 17:03

Host

stalin vs martians

UZ to stalin vs martians  vyslo?  niekedy dvanejsie som cital ze sa to pripravuje a moze to byt haluz

0/0
22.8.2009 11:05

junior1099

Re: stalin vs martians

Tady na BW je i recenze, jestli se nepletu, tak asi hej.

0/0
22.8.2009 17:56

Host

Re: stalin vs martians

Vyšlo to už před něejakou dobou, ale skončilo to jako dost blbý titul, kterému by se každý měl vyhnout.

0/0
23.8.2009 16:32

Host

rr

ajeee nekdo nepochopil o co slo...Jeden clovek hodnotil 75% , takze na webu melo byt hodnoceni 75%. To ze objevi uplne jina cifra, napovida tomu, ze objektivni hodnoceni proste neni na tomto webu. Je jasne, ze pak nema smysl hodnoti, jelikoz web si upravuje hodoceni v podstate sam, neboli podle jasne danych pravidel. :))))))

0/0
21.8.2009 15:51

Host

BLeeee

má tahle psíčovina aspoň nějakou spojitost s filmem? takové zhovadilosti nevěnuju ani sekundu, tu recenzi nehodlám číst, proto se ptám tady.

0/0
21.8.2009 14:32

Host

Re: BLeeee

kup si pc a nemusíš resit takovýhle picovyni

0/0
21.8.2009 15:04

junior1099

Re: Re: BLeeee

Jeho otázka je jasně daná...a tvoje odpověď je odpověď odpovidající dítěte ze zvláštní školy, která s tím nijak nesouvisí. Nebo neumím číst mezi řádky a ptá se, jakou si má koupit platformu?

0/0
21.8.2009 15:35

Host

Re: Re: Re: BLeeee

Presne jak rika junior..

Jinak kup si spis Playstation 3, to je suprova konzoleR^

0/0
21.8.2009 21:41

Host

Re: Re: Re: BLeeee

junior zase mele hovadiny, ach jo :-/

0/0
22.8.2009 11:16

junior1099

Re: Re: Re: Re: BLeeee

Aha, tobě se zdá reakce toho hosta asi zcela v pořádku... upřímnou soustrast s tebou.

0/0
22.8.2009 17:53

Host

typiské

G.I. Joe: The Rise of Cobra – akční řežba bez nápadu - prostě konzolovka ;-D

0/0
21.8.2009 11:42

Host

Re: typiské

tak mi rekni nakou PC hru s napadem

0/0
21.8.2009 19:14

junior1099

Re: Re: typiské

Stalin vs. Martians;-D

0/0
21.8.2009 19:24

Host

Re: Re: Re: typiské

Nebo port Halo 2..

;-D;-D;-D

0/0
21.8.2009 21:46

Host

as

na bonusweb chodim pravidelne a zacina me to tu stvat;-€;-€;-€;-€;-€;-€......PROČ TY DEMENTI NEDELAJ VIC PS3 RECENZÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! všechny sou na xbox a me to uz nebavi . fakt to sou xbotoví onanistiRvRvRv

0/0
21.8.2009 10:32

Host

Re: as

Kasli na platformy PS3 xbox atd.... Nejvíc je PC

0/0
21.8.2009 14:24

Host

Re: Re: as

na PC je dobry leda tak wow.....jinak ps3R^R^R^

0/0
21.8.2009 19:13

soky76

Re: as

To neřeš, je to tu rozděleno celkem spravedlivě jak na PS3, tak na xbox. Ovšem multiformátovky budou vždy stát za prd, vždy tam bude něco ubráno kvůli slabšímu HW xboxu. Některé jsou sice celkem povedené, ale nikdy nedosáhnou kvalit xbox, nebo PS3 only games.Rv

0/0
21.8.2009 17:42

Host

Re: Re: as

Jo ? A co třeba Assassin ? 2jka ? Nebo Dirt 2jka ? Nebo Crysis 2jka ? samý multiplatform s mnohdy lepší grafikou než některé excl.

0/0
21.8.2009 17:53

soky76

Re: Re: Re: as

Ne.

0/0
21.8.2009 18:21

Host

Re: Re: Re: Re: as

Co tady resite8-o Na hry je nejlepsi Playstation 3 jak uz tu nekolikrat padlo.. To snad netreba resit a pokud mate problem s multiplatform. tituly.. Podivejte se treba na WANTED, PS3 verze je o neco lepsi uz na prvni pohled.

0/0
21.8.2009 21:45

Host

Re: Re: Re: Re: Re: as

Kamaráde, kdy už pochopíš že pohled na konzole je čistě subjektivní záležitost. A tvrdit že na hry je nejlepší playstation 3 není pravda. Pro mě a spoustu dalších je třeba na hry nejlepší Xbox360, tím se nijak nedotýkám PS3, která mi je ůplně jedno.

0/0
22.8.2009 10:08

Host

Re: Re: as

Kvůli hw xboxu budou multiplatformové tituly slabší než only xbox tituly? Hm, buď jsi omylem napsal něco jinak, než jsi myslel, nebo tvým úvahám ani za mák nerozumím.

0/0
23.8.2009 16:35

Host

???

To je modifikace pro Úžasňákovi nebo co?

0/0
21.8.2009 3:14

Host

hodnoceni

tak jsem ze srandy dal hodnoti 75% a ejhle na webu je hodnotil 1 clovek a prej moje hodceni je 53% ;-O;-O;-O

0/0
21.8.2009 0:59

junior1099

Re: hodnoceni

Kvůli takovým debilkum jako ty se nedá brát ohled na hodnocení. A že vás není málo. A ještě si na něco tady bude stěžovat. Idiocije asi nezná meze.

0/0
21.8.2009 3:17

Host

Re: Re: hodnoceni

Pravda, ale vzhledem k tomu, že je v recenzi přímo napsáno "dost nepovedená" a hra i přesto dostane 50 % (tedy vlastně průměr), nemá hodnocení smysl tak jako tak. Rv

0/0
21.8.2009 8:43

Host

Re: Re: hodnoceni

Asi nechapes zmysel hodnoceni. Nekdo hodnoti 100%, jiny 0% a celkove hodnoceni ukazuje hodnoceni vetsiny, tedy to nikdy neni objektivni.

0/0
21.8.2009 10:59

Host

Re: Re: hodnoceni

to je normální ja jsem jednou na tiscali hodnotil jednu hru asi 40x a zrazil jsem hodnocení hodne nizko, byl to tusim nejaky dil NFS (stacilo vymazat historii prohlizece a slo hodnotit opakovane)

0/0
21.8.2009 13:20

Host

Re: Re: Re: hodnoceni

prasečák  :)

0/0
21.8.2009 14:31

wrah

Re: Re: Re: Re: hodnoceni

No pěkně děkuji předpředchozímu hostovi. Hodnocení má být jen jednou na osobu, uměle zvedat nebo sundavat nějakou hru je prasárna. Ostatně, podlě mě best je half life 1 a soldier of fortune 1 s používáním sniperky na krátko..

0/0
21.8.2009 21:09

Host

Re: Re: Re: Re: Re: hodnoceni

další super nápad(by se dalo dobře používat i ve hrách co nemaj zaměřovač kromě optiky pro sniperky, ale musel by sniperku na držet uprostřed screenu aby to nebylo až tak moc na odhad jako v CSku), já jsem sice hrál SoF 2,ale to je taky zlatej fond.

0/0
22.8.2009 21:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.