Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Code of Honor 3: Desperate Measures nabízí pouze nudu

Během léta se objevilo pár titulů, které stály za vyzkoušení. Tento mezi ně nepatří.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Nechápu ty špatné recenze..

Hre by som dal určite aspoň 80%,nechápem prečo ten piťko čo písal túto recenziu jej dal 38%.Pretože to robili poliaci?Už by sa mohli konečne poniektorý recenzenti zobudiť,lebo vám už dobre jebe.. 

0/0
29.10.2009 1:42

Host

Hmm

Ja som to včera hral asi hodinku a celkom sa mi to páčilo a držalo ma to v napätí, uvidím ako to bude ďalej...

0/0
10.9.2009 18:11

Host

ach jo

neber te ty recenze tak vazne me se ta hra treba libi takze napred si ji zahrejte pak piste pan recenzista se asi spatne vyspal nebo spatne zasukalV

0/0
5.9.2009 19:29

Host

Re: ach jo

Nebo si prave nezasukal;-D

0/0
7.9.2009 11:26

Host

f

CESI SU TRAPNI CHUDACI   HAHA CESI FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

0/0
5.9.2009 6:19

Host

Re: f

uz aby vas madyri vyhnaliEU[>-][>-]

0/0
5.9.2009 19:30

Host

Re: Re: f

Haha přesně tak.;-D

0/0
6.9.2009 20:50

Host

d

Hodne trapnej pokus napodobit CODMW

0/0
4.9.2009 18:34

Host

Odvazna recenze.

není to tak špatné, na dvě odpoledne mě to zabavilo

0/0
4.9.2009 7:56

Kizrath

odvazne

Odvazna recenze.

0/0
4.9.2009 7:39

Host

nic noveho - vsetko je skriptovane

a som zvedavy ako hodnoti autor tak predskriptovane veci ako COD - ale to je predsa ocakavana pecka tak ta musi mat 9/10

0/0
4.9.2009 6:31

Host

Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

:) hodnotit COD já tak to je něco mezi 3-4/10 :) (singl)

0/0
4.9.2009 10:11

Host

Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Porovnávat generickou střílečku číslo 2257 od City Interactive s Cod... smutné, kam až nenávist vůči CoD některé lidi zažene Rv

0/0
4.9.2009 10:51

Host

Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Nenavist? Tunel plny skriptu (budgetovy CoH) vs tunel plny skriptu (AAA CoD) kdyz pomineme grafiku a vubec slabsi technicke provedeni, kde je rozdil? Samozrejme mluvme o singlu, v MP je to uplne jina hra.

Osobne nic proti CoD nemam, atmosfericka strilecka co vtahne do deje, malem filmove zpracovani. Ale herne? Vazne zadny zarak, uz neco pamatuju a tahle serie se pomalu blizi rail strileckam typu Virtua Cop. S tim ze tady je uzasna moznost svobody pohybu. Muzu ustoupit par metru sem a par metru tam. :)

0/0
4.9.2009 11:06

Host

Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Call of Duty je série těch nejlepších her scripty jsou v každé hře kdyby tam nebyly nebyla by to hra. Jsou dva typy her tunelová hra a otevřený svět alá GTA. Ať je ta hra to nebo to nedělá to z ní špatnou hru.

0/0
4.9.2009 13:07

Host

Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Mozna te to sokuje, ale skripty nejsou v kazde hre. Dnes uz mozna ano (bohuzel) ale masivne se rozsirily az s prvnim Half Life nebo co ja vim treba se Sinem, puvodne aby podporily atmosferu. Nekam prijdes a spusti se nejaka akce.

Zrovna tak kazda FPS nemusi znamenat jen tunel. Byly casy, kdy jednotlive levely byly velike, dalo se pouzit vic cest, mohl jsi zabloudit a hledat kudy dal. Takove hry jsou i dnes, ale primarne tu mluvime o serii CoD, ktera (jak rikam, nic vylozene proti ni) to dotahla do absurdniho stavu, kdy jen bezis po predem naliknovane primce a strilis panaky co vykukuji z oken. Kdyz je potreba, neco se stane, kdyz je potreba, ses par minut na miste a jen kosis stovky nabihajicich nepratel. Prvni dily Medal of Honor na tom byly jeste dobre, pritom slo taky o atmosfericke FPS z WW2. CoD z toho ale v posledni dobe udelal frasku a poutovou strelnici.

0/0
4.9.2009 13:59

Host

Re: Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

"Mozna te to sokuje, ale skripty nejsou v kazde hre."

Rofl. Ty jsi tomu dal.

0/0
4.9.2009 15:17

Host

Re: Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Btw, scripty byly už V Doomovi/Wolfovi. Takže nevím, kam dál by jsi chtěl ještě chodit v FPS žánru, hehe..

0/0
4.9.2009 15:20

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

OMG. O jakych skriptech se mluvi? O tech co ridi AI? Nebo o tech na kterych stoji cela hra? Tak to totiz asi bylo mysleno.

Skript ala Doom - priserka te jakoby spatri a zacne reagovat, nejcasteji utocit. Jeji AI dela co muze, aby te zasahla, pobiha strili a tak podobne.

Kdezto skrip ala CoD - cela hra je jeden velky skript. Skonci uvodni filmecek a preneses se do hry, udelas par kroku a spustis skript. Preleti treba formace letadel. Podivas se, hezky. Postoupis o kus dal, dalsi skript. Zacnou nabihat vojaci a zleva se objevi tank. Chvili strilis, situaci vyresis. Dojdes k barikade, zahnes do bocni ulice, zapne se skript a z oken zacnou trilet dva nepretele. Vyridis je, ujdes par kroku a ze zvonice se ozve sniper. Zacal palit diky skriptu a diky tomu, ze jste prekonali na ulici pomyslnou hranici. Tak tohle je deti CoD a tohle je prisne linearni a naskriptovana hra.

Jinak par dilu CoD jsem prosel a byla to docela zabava. Ale musim se jen pridat na sranu tech, co z toho po herni strance nejsou zrovna uneseni. On uz i ten stary Doom nabizel vic, ackoliv byl v nic moc grafice (z dnesniho pohledu) a byla to jen tupa rezba. Ale treba design levelu, tady CoD tezce ztraci, ten je opravdu spis na urovni interaktivniho filmu.

0/0
4.9.2009 22:03

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

"OMG. O jakych skriptech se mluvi?"

Hm. Díky za vysvětlení, ale myslím, že je úplně jedno o jakých skriptech mluvil, protože psal, že jsou hry, kde scripty nejsou, což je blbost. Skripty jsou v každý hře. I v Doomovi byly skripty, že si nějkam přišel, něco vzal, něco otevřel a vyrojily se potvory. Možná myslel přeskriptovanost, ale to už je daleko od původního výroku.

0/0
4.9.2009 23:08

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Jiste, ale to uz bychom slovickarili. Myslim ze kazdy vi o cem je rec, kdyz se rekne CoD a skript. Takze ano, kazda hra pouziva nejake skripty, ale nedela to z ni hned predskriptovanou akci ala CoD.

To uz bychom mohli porovnavat stranky Bonuswebu plne skriptu a CoD plnou skriptu, a resit co je lepsi a co nas vic bavi. :)

 

0/0
4.9.2009 23:25

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Nepravdivost výroku "Skripty nejsou v každé hře" není slovíčkaření. Jedna věc je kritizovat CoD skripty a druhá je psát nesmysly.

0/0
4.9.2009 23:39

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

Hele kdyz vas tyhle vyroky bavi. Na me planete kdyz se rekne CoD je samy skript, je jasno o cem se mluvi. Na me planete se neresi ze ten Duke Nukem 3D byl sice super FPS strilecka, ale nezdaly se mi skripty chobotnicky a ty jesterky s kulometem. Ty AI skripty se mi zdaly horsi nez skripty u Quake, kdyz jsem se honil po hrade s vojakama.

BTW at nejsem jen offtopic - hral jste tady nekdo ten Code of Honor vubec? Jestli je to vazne budget hodny nizke urovne CI? Nektere obrazky nevypadaly tak spatne.

0/0
5.9.2009 1:08

Host

Re: Re: nic noveho - vsetko je skriptovane

ja som COD hral a zabava to bola, ale len kratka a velmi plytka - ziadna nenavist v tom nieje. len konstatovanie. ze rovnako "bot like" plochym hram sa dava nizke hodnotenie a naopak hram co su "trhaky" sa davaju vysoke skore.

ked to porovnam so starsimi hrami ako HL1 tak je to dost rozdiel.

to je problem dnesnych hier, ziadne akademicky podlozene modely sa nepouzivaju a designeri sa utiekaju k skriptom a tupym koridorom. ono je to pochopitelne, cas a peniaze su rozhodujuci faktor...preto uroven klesa.

0/0
4.9.2009 14:37

Host

pche

vypadá to o dost líp než wolf

0/0
4.9.2009 6:20

Host

Re: pche

Tak si to zahraj a uvidíš, že nový Wolfenstein je mnohem lepší. Já jsem tuto hru chvilku hrál a vůbec mě nenadchla. Grafika je sice dobrá, ale to je tak vše. Bez příběhu, bez nápadu. Prostě o ničem.Rv WOlfenstein R^

0/0
4.9.2009 8:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.