Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Wallace & Gromit's Grand Adventures. Tak má vypadat využití filmové licence

Wallace a Gromit jsou natolik charizmatickou dvojicí, že jim neublížil ani převod na obrazovky počítačů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

recenze v SCORE

Hodnoceni: 54%

+ Vcelku zábavná vyvrcholení všech čtyř dílú, zápletka v lunaparku

- nic moc grafická prezentace, nezvládnutý rádoby humor, toporné scénaře, obtížnost z extrému do extrému

Verdikt: Jestli po nás telltaláci přichystaji druhou sezónu, zvysoka se na ni vykašleme....  Ale s touhle pixelinou už nechceme mít nic společného. ;-D;-D

A tady 79% 8-o;-D

0/0
25.9.2009 23:39

Host

Re: recenze v SCORE

Skore nikdy nemělo úroveň a bylo psáno jednoduššími lidmi pro jednodušší lidi.

0/0
26.9.2009 11:47

Host

LOL

Lol co to je zas za kecy ze mysi se u pc neda ovladat uz vetsina her! Napr. strilecky na konzolich sou s gamepadem nehratelne a o nicem. Staci si predstavit v napr. takovem Csku souboj 1 hrac s mysi a vs 10 s gamepadem a kdo by asi vyhral :-P

0/0
25.9.2009 16:39

Host

Re: LOL

10 lidi s gamepadem, protoze by meli pomoc pri zamerovani. :)

0/0
25.9.2009 18:26

junior1099

Re: Re: LOL

pochybuji... ani kdyby stáli proti sobě, tak by na cca 200m neměli šanci :) , pokud bych nebyl já ten jeden. :)

0/0
25.9.2009 19:32

junior1099

Re: Re: Re: LOL

sorry, špatná reakce...já nepochopil tu pomoc při zaměřování... to byl asi joke a ty máš na mysli autoaim.

0/0
25.9.2009 19:33

Host

Re: Re: Re: Re: LOL

Presne to. :)

0/0
25.9.2009 20:34

Host

Re: LOL

No jo no... jen škoda že vyšší ryhlost zaměření neznamená zábavnější hru. :-/

0/0
26.9.2009 19:30

Host

Škoda, že to není v češtině

hned bych to koupil. škoda.

0/0
25.9.2009 14:02

vtech

Re: Škoda, že to není v češtině

To by byla zoufalost. Minimalne 30% dolu.

0/0
25.9.2009 23:44

Host

Re: Re: Škoda, že to není v češtině

Snad myslel titulky :)

0/0
4.10.2009 13:00

Host

teror

jj, plíživá atmosféra děsu a hrůzy, vyhřezlý vnitřnosti, malý japonský holčičky... všechno tam je.

0/0
25.9.2009 10:09

Host

Re: teror

nevim jestli je tohle ironie, na vnitrnosti a japonsky holcicky si nepamatjuju, hruza v serialu skutecne byla, pokud jsi to ovsem videl o čem pochybuju

0/0
25.9.2009 10:40

Host

-

Film jsem nevidel, ale znam jednotlive dily seriálu. Ty se vyznačovali jistymi prvkami strašidelné skoro až horrorové atmosfery. Je taková i hra?

0/0
25.9.2009 9:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.