Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Wolfenstein: další slušný kousek do série

A opět je tu šance vrhnout se mezi okultismem posedlé Nacisty a pořádně jim omlátit hákový kříž o jejich nepoučitelné palice.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Hra

Výborná hra, grafika se v maximálních detailech a rozlišení 1440x900 zdá být velice dobře graficky vydařená. Není příliš náročné na hardware, je pravda, že se mi občas hra škubne, ale velice nepatrně.

0/0
13.11.2009 14:50

Host

a ted nevim:-D

to je fajn:-D já tam taky nevim co dělat ale větší problém je, že já tu dvojku nemam:-D prostě jsem to uhrál až sem, aniž bych se na tu dvojku dostal, mám Veil, štít, i to na čas, ale tu dvojku ani za boha, asi jsem něco vynechal... musí to jít ale i jinak obejít ne? přece když se to povede tam dojít bez toho, tak to přece nebude nutný abych do dohrál ne? bo je to dost sračkoidní hra.. jinak skvěléR^

0/0
15.10.2009 18:23

Host

ja vim

zapni si dvojku jako ze muzes prestrelit vsechno a strel do toho pristroje aktivuje ten stit

0/0
9.10.2009 14:08

Host

nevym jak dal

dosel sem as do zepelinua nemuzu projet dal jak se projde pres tu elektriku kdy musim pouzit stit a pak tam je vchod blika tak modre sak asy vyte jak a nemuzu projit dal nebo je nejak otevrit ale nevym jak muze mi nekdo poradit moc dik:-(

0/0
1.10.2009 20:45

cicobasketek

Re: nevym jak dal

to teda nevim co myslis, na tu elektriku pouzijes stit a pak normalne jdes dal

0/0
3.10.2009 13:21

Host

wolfenstein 2009 problémy

Věděl by někdo poradit s problémem ve Wolfsteinovi 2009? Hra funguje nádherně, ale po kole kde zabijím příšery (myslím že se jmenuje "na věž"), púak je tam k zabití obrovský štír, stále v pohodě, pak jdu k náklaďáku který mě má odvézt, pak se ukazují statistiky mise a pak .. hra skončí s hláškou problému Vindows (Vista). Poradí někdo? Petr mail: petrha@email.cz

0/0
29.9.2009 14:17

Host

Re: wolfenstein 2009 problémy

Patch 1.1, pripadne vyzkousej reinstal hry. V nejhorsim pripade stahnout save za touto situaci.

0/0
29.9.2009 15:33

Angelost

nic moc - spis nic

W3 jsem se docela tesil, ale v mnoha ohledech mne zklamal. Obtiznost hry i na uber je vhodna tak pro 10. deti, cele jsem to na nejtezsi obtiznost prosel za 5.5h. Zasekavajici se protivnici, neustale prochazeni stejnych casti mesta pri pruchodu do a z safe house a nutnost zberu itemu, kvuli potrebe penez na upgrady zbrani (na bezne vojaky staci zakladni nevylepsena mp43, ale porazit vetsi bosse bez vylepseni tezsich zbrani je prakticky skoro nemozne) toto vsechno celkem dost nici atmosferu hry. Kdy je nutno po zabiti nepratel prochazet mistnost a otevrit vsechny skrinky a doufat v objeveni zlata nebo lepsi.

Mise se odehravaji na velmi podobnych mistech ... kdyz se ohlednu z5 na rtcw tak je w3 krok z5.

Od zaverecne mise jsem cekal daleko vic, prislo mi ze se delala horkou jehlou? No coz.

za me 57.5%

0/0
20.9.2009 10:02

Host

minus?

Vcelku jsem neporozuměl minusum u teto hry. Kompas mě naopak přijde geniální tím, že navádí zatáčku od zatáčky. Můžu tak jít přesně za kompasem a nikde nezajdu mimo. Pak také nechápu tu špatnou hudbu. To by jako u wolfensteina měla hrát ABBA nebo Elvis? Myslím že u této hry je opravdu jedno jaká zde hraje hudba!

0/0
5.9.2009 23:53

Host

Maximální spokojenost

Tak jsem včera koupil na xbox wolfika, s kámošem sme se posadili k plazmě a náš malej svítek začal. Novej wolfik je přesně to co jsem od toho očekával, má atmosféru z rtcw, příjemně se hraje a pro mě je to taková retro vzpomínková záležitost. hráli jsme to včera asi 4 hodiny a jediné co mě trochu vadí je izení zranění ze zastřelených vojáků. Jinak za sebe dávám 9 z 10.

0/0
3.9.2009 9:30

Host

reakcia

no uz som to cele dohral , zaver bol dost tazky (aspon na mna) . Nebola to zla hra ,ale ako som uz spomenul uz sa k nej nevratim.

0/0
31.8.2009 10:02

Host

BAR 1918

Nedostal se někdo k těm americkejm zbraním co má ten cápek v Black Marketu za mříží? má tam položenej BAR 1918 a Colt 1911..já je chcu..proč by tam jinák byly ;-(

0/0
29.8.2009 21:01

Host

wolfik

No u mna je to tiez mensie sklamanie....

chyby: - neclapotanie vo vode...- slaby AL- 5 vasi vojaci...z toho 4 uplne rovnaky ma dorazilo !!!

- miznutie ran na dostrielanych vojakoch

- chyby

.........aspon ze ta hratelnost je vcelku fajn....podla mna tak 65% by som dal hre....

0/0
29.8.2009 19:52

wrangler

NECHODÍ MI.

Na nového Wolfa jsem se moc těšil, ale byl jsem zklamán. Když ho spustím, chodí tak pomalu, že to nejde hrát. Přitom RTCW mi běhá krásně a MOHAA taky. Může někdo poradit?

0/0
28.8.2009 13:46

Host

Re: NECHODÍ MI. (777)

Tak jestli ho hrajes na sestave co si pred lety hral v pohode RTCW tak pak se nediv, novy Wolf je na ID tech 4 engienu (jako Doom 3) a RTCW na modifikovanem Quake 3.  Krome toho, casovy rozdil obou her je nejakych 8 nebo kolik let... Tak nevim jestli si to vubec myslel vazne a nebo ze srandy...

0/0
29.8.2009 15:34

Host

Energie

Energie se jen tak mimochodem doplnuje sama a pozdeji se da koupit i upgrade na zvyseni rychlosti obnovovani.

Btw, nema nahodou hra jen 4 obtiznosti ?

0/0
27.8.2009 22:08

Jan_Lysy

Re: Energie

Pravda, přehlédl jsem se, Easy, Normal, Hard a Über.

0/0
27.8.2009 23:48

Host

ble

Je rok 2009...ubohé Rv

0/0
27.8.2009 21:25

Host

Generál Fettgesicht

Je na konci taky generál Fettgesicht?

0/0
27.8.2009 18:14

Host

moj nazor

ahojte , na noveho wolfesteina som sa tesil. Moj nazor je ze graficky sa celkom podaril ale cakal som lepsi pribeh , nejake tie zapletky a pod. Celkovo myslim ze to nieje zla hra ,ale ked ju raz zahram pravdepodobne sa k nej uz nevratim. ;-)

0/0
27.8.2009 12:54

Host

recenze

je zvláštní,že v cizině hra dopadla o něco více hůře,myslím,že zatoliko korunek by měly být recenze ve svém hodnocení přísnější.

0/0
27.8.2009 9:26

Host

Wolfa, ale na co..

Nechci Flame ale nevite o strance kde je srovnani obou her plus dalsich titulu? (X360 Vs. PS3)

Ale pres HDMI se zapnutym Full RGB u PS3.. ne pres komponent jako delali drive Xfans a smali se ze ps3 verze maji horsi obraz. Proste objektivne.. Nevim jakou verzi mam koupit. Diky!

0/0
26.8.2009 14:31

Host

Re: Wolfa, ale na co..

Na toto nikdy a nikde nenajdes "tu spravnu" odpoved... Vzdy najdes videa ktore budu hovorit ze xbox je lepsi, vzdy najdes videa ktore budu hovorit ze ps3 je lepsi, a to iste plati aj o ludoch...Fakt ver mi, vyber si proste len a len podla seba, resp podla toho ake hry ta bavia atd atd....Az urobis akukolkvek kupu , urcite urobis dobre a uzijes si vela zabavy.

0/0
26.8.2009 15:44

Host

Re: Wolfa, ale na co..

Kup si PC verziu :) vyzera najlepsie ako to byva vzdy a je aj lacnejsia.

0/0
26.8.2009 16:14

Host

Re: Re: Wolfa, ale na co..

Kdyz ja mam PS3 a Xbednu..:-) (na PC moc nehraju) a jiz nekolikrat jsem se presvedcil ze i multiplatformni titul muze vypadat na peestrojce lepe..

0/0
27.8.2009 14:48

Host

.

dokonala hra pre vypatlanych konzolistov,skoda ze vyde aj na pc,uffRvRv

0/0
26.8.2009 14:12

Host

Re: .

No tak konzole ten vyvoj platej.. ty vylizanej Warezaku!

0/0
26.8.2009 14:32

Host

Re: Re: .

Demente...

0/0
26.8.2009 16:14

Host

Re: .

A kdo tě nutí si jí koupit kdyby to vyšlo jen na PC tak se to ani nezaplatí.

0/0
26.8.2009 18:57

Host

Re: Re: .

;-DR^

JJ, Proste budoucnost her je v CELLu a Blu-rayR^ Ne ve Warez PC.. Uz vidim jak by se Crytek delal s Cry Enginem 3 (PC only);-D

0/0
27.8.2009 14:50

Host

Re: Re: Re: .

CELL a budoucnost?

Blu-ray a budoucnost?

Myslis to vazne?

0/0
27.8.2009 22:14

Host

Re: .

R^

0/0
27.8.2009 18:11

Host

Zklamani

Tak ja jako velky fanousek Wolfa, jsem mirne zklaman.. Savehouse a to mestecko okolo vubec nemuselo byt. Castle Wolfenstain, ktery by mel byt opravdu to nejlepsi je na tom tak spatne, ze jenom to strhava 20 bodu (Jak po graficke strance, tak po interieorove).. Grafika vubec je strasne spatna.. Nektere interierove mista vypadaji docela dobre, ale exteriery? To je bod, ktery ted hodne rozeberu, mnoho z nich totiz dosahuje sokujici kvality.. Vytahl jsem vsechny nejoblibenejsi 3d za poslednich patnact let. Nejen, ze muze v klidu zapomenout na kvalitu exterieru srovnatelnych her COD 5,4,3,2 ale dokonce ani 1, ktera uz je stara prez mnoho let! Zastavil bych se tak u Unreal Tournamentu. Nemusim rikat, jak je hra stara.. Vzhled zbrani je otresny, zejmena pusek.. A znovu, jako velky fanousek zbrani mohu rici, ze jedina zbran, ktera je vcelku slusne udelana je mp40.. Jak STG tak i Kar98k vypada otresne, skoro az vtip.. Kar98k je zrzka? To je mi novinka.. :-)) Framerate je hodne kolisavy, coz by mozna mohlo znamenat (jenom pocit), ze se hra na zacatku hodne nepovedla a prisel novej hodne kvalitni sef za hodne penez, ktery uz se jen pokusil opravit, upravit, predelat a ukoncit jak nejrychleji to slo.. Po te pak zacla hra ziskavat urcitej dojem a smysl.. Zavedl ty ctyri ruzne pohledy na situaci, coz hre opravdu pomohlo a zacla bejt opravdu (i prez chyby ktere jsem zminil) zabavna.. Pekna mise je hlavne v Nemocnici, tam se mi to libilo moc a myslel jsem si, ze uz se to bude jen stupnovat, opak byl ale pravdou a prisel jiz Zminovany Castle wolfenstain etc. etc. Hru jsem ani nedohral, protoze to vyslovene nudilo.. A me hodnoceni tak vychazi hlavne podle toho, zda se do hry musim nutit nebo me bavi a zda je zvladla po technicke strance. Za hru bez 5 pohledu davam hodnoceni 30 procent, graficky je hra opravdu zaostla.. Kolisani framerate zajistuje pokles na 25.. 5 pohledu opravdu vyzvedne pocit technicke stranky na 60 bodu, Stereotip na zacatku hry stahuje na 50 bodu, pak hra zacne dost bavit a hodnoceni stoupa k 70.. Pak ale zacne nudit a klesne zpet na 50.. Hru jsem nudou ani nedohral coz odebere dalsich 10 a finalove skore je tak 40 procent ze 100.. Hra ma sve svetle stranky, ale jinak je to uplnej propadak.. Nekupujte, pokud mate radi dobrou investici.. Multiplayer je spise na deset minut..

0/0
26.8.2009 11:22

Host

Re: Zklamani

jeste si tak udelat poradek o vyznamu terminu ivestice...

0/0
26.8.2009 12:01

Host

Re: Re: Zklamani

To zalezi, z jakeho pohledu se na to divas.. Investice muze byt take to, ze si clovek neco koupi a dlouhodobe mu to vrati to co do toho dal.. Take jinak to za penize koupis, ale vysledek nemusi prijit v penezich, ale v pocitech.. Pokud ma hra vydareny multiplayer, tak do ni prachy das, ale taky te to bude hodne dlouho bavit a hru si uzijes.. To je dobra investice.. U Wolfensteina budes zklaman nejenom singlplayerem, ale multiplayer ti da pocit naprosto vyhozenych penez, ktere ti zabavu nevrati.. Investice, ti musi vracet hodnoty a je jedno jake.. Do deti taky vrazis, investujes do nich a vysledkem pak neni to, ze ti domu nosi prachy, ale ten krasnej pocit toho, ze neco dokazali.. R^

0/0
6.9.2009 12:23

Host

Re: Zklamani

fuj, taková slohovka8-o

0/0
26.8.2009 13:26

Host

Re: Zklamani

Tak mne osobně tedy hra celkem nadchla, i když je to trochu lineární střílečka, která více méně nutí jít hráče z bodu A do bodu B. Grafika je hodně dobrá, AI taky není špatná, hudbu u této hry moc nevnímám. Trochu mne mrzí nemožnost manuálně ukládat pozici ve hře. Co se týče zbraní, tak ty jsou v pohodě, jen mne štve, že kar98 přebíjí hlavní hrdina déle. Dále tu pak máme dimenzi. Ta je dost zajímavá a hodně užitečná ;). Menší výtku mám ke cutscénám, které jsou celkem odfláknuté. Čili dle mého (subjektivního) názoru, se jedná o povedenou hru, která běží na vylepšeném starém enginu a je moc dobře optimalizovaná. A ohledně poklesu FPS - si pořiď silnější gráfu nebo sniž detaily, když ti klesají. Já jsem tedy žádný pokles nezaznamenal :-P

0/0
26.8.2009 13:53

Host

Re: Re: Zklamani

* pardon - beru zpět závěr o grafické kartě. Jsem zapomněl, že tohle je XBOX 360 verze ;-D;-D

0/0
26.8.2009 13:55

Host

Re: Zklamani

V tom mas pravdu - grafika je na dnesnu dobu strasne primitivna a hra to zakryva len texturami+hdr, COD2 ma pokrocilejsiu grafiku ale grafika hru nerobi len bohuzial aj v tomto tento novy wolf brutalne kriva, je to nuda, staremu wolfovi to ani po clenky nesiaha ani hratelnostou ani atmosferou nicim...

0/0
26.8.2009 15:32

Host

binarius

tak jako kompas je naprosto funkční nechápu co má tady ten pán za problém s kompasem maximálně nechápe anglický výrazy jako nahoru a dolu a co se týče jednotvárnosti levelů tak jsou určitě víc tvárný než všechny série kól of dutej kde akorát střílíte vojáky a nic víc neděláte...on totiž pán pisatel asi nepoznal že se může pomocí artefaktu který máte pořád u sebe vnořit do "deváté dimenze" a to vám povídám že jednotvárnost vtom určitě nenajdete...škoda že ty recenze pišou samí hlupácí kteří bohužel hrám nerozumí a jejich nejoblíběnějšá hry jsou ejĎč of empajrs a kól of dutost..

PS:až vyjde novej kóól tak nezapoměňte napsat že se vám strašně líbí a ta muzika u toho je supr i když to bude stát za úplný hov.....

PSS:kdo paří kóola a nehral wolfenstein ET(zadarmo už od narození) tak je naprosto vypatlaná guma..

0/0
26.8.2009 10:08

Host

Re: binarius

No, kdybys si odpustil ty invektivy, dalo by se to, cos napsal, i brat vazne. Takhle je to jen dalsi prispevek k Bot-Wars...

0/0
26.8.2009 10:49

Host

Re: binarius

No, po tom všichni touží, aby to tady vzal pořádně do ruky nějaký "expert" jako jsi ty. RvRvRv

0/0
26.8.2009 10:53

Jan_Lysy

Re: binarius

Díky za "milý" příspěvek :D. Tak myslím, že pan pisatel se několikrát zmínil, že medailon je fajn nápad, taktéž i o průchodu do jiných dimenzí. Co se týče jednotvárnosti, tak se to týkalo především vizuální stránky, hudba vždy bude subjektivní otázkou, někomu se prostě líbí a někomu ne a menší poznámka, pisatel hraje hry od dob Commodore 64, takže už má s elektronickou zábavou menší zkušenosti.

0/0
26.8.2009 11:03

Host

Re: Re: binarius

je však faktem, že hudební stránka věci byla i v zahraničních recenzích vyzdvihována jako jedna z nejlepších vlastností hry, která podstatně přispívá k atmosféře, a to jistě i díky tomu, že hudbu složil stejný člověk, který je autorem vynikajicí hudby u RTCW.

0/0
26.8.2009 11:19

Jan_Lysy

Re: Re: Re: binarius

Já to samozřejmě beru, bohužel opravdu nemůžu dělat nic s tím, že si opravdu nemohu vybavit žádnou zásadnější melodii. Ale netvrdím, že byla hudba špatná, to v žádném případě. Jen mě subjektivně až tak neoslovila.

0/0
26.8.2009 11:23

Host

Re: Re: Re: Re: binarius

Jan_Lysy pise nahodou dobre recenzeR^ a Wolfensteina si koupim.

0/0
26.8.2009 14:43

Jan_Lysy

Re: Re: Re: Re: Re: binarius

Díky :)).

0/0
26.8.2009 20:36

Host

Re: binarius

Takže především ~

Recenze je subjektivní názor určitého jedince, který daný produkt zkoušel/zkouší a sdílí tak své vlastní pocity a zážitky.

Je to dost o tom přečíst si recenzi a polemyzovat nad určitími částmi jestli je to tak jak to určitá osoba vydedukovala z produktu - v tomto případě ze hry.

Koukat pouze na hodnocení je v některých případ pitomost.

HaW.

0/0
26.8.2009 23:44

Host

Dohráno

Tak hru jsem už dohrál, v porovnání s RTCW neobstojí, ale nedával bych 3-4, dal bych tak 8, jelikož nový střílečky už nehraju, tak mě nejdřív překvapil ten, jak si myslím já, "Call of Dutysmus" tedy třepání obrazu, výbuchy, spolubojovníci atd.... ale pak jsem si zvykl a pohoda,

kompas mě nemátl, upgradoval jsem pušky a teslu na max. a po dohrání hry vám to nabídne cheaty na max upgrady, vyzkoušejte, nelžou v tom že upgrady dělají rozdíl, třeba Shield a Bullet Time sou hustý na killování :) a těžký zbraně jsou upgradovaný mnohem mnohem použitelnější.

Jediná výtka - délka hry.

0/0
26.8.2009 9:39

Host

mno...

Ve hre jsme ted asi v 70 procentech, dojmy? bezna strilecka ktera nijak nevybocuje z prumeru, linearni pruchod, pro me zbytecne mezihry a bloudeni v mestech kde se dale dokola respawnuji vojaci (jako ve Far cry, stejne otravne...) plus zdlouhave behani k nekomu, kdo mi jen zada ukol...., zbrane - po upgradu staci MP40 a 43, pusku jsem nepouzil ani jednou, naboju jen naopak vsude naprosty dostatek!!, a na ty neviditelny potvory plazmu, jinak vyjimecne to ostatni..... checkpointy jsou rozumne stanoveny, bez problemu, kompas? z 99 procent naprosto bez problemu, magicka energie je fajn doplnek (jen se mi za celou tuto dobu nepodarilo z tech 16 najit ani jeden!! svitek ktery je potreba na zakladni jeji upgrade, taky mohli autori alespon 2-4 polozit nekam k ceste aby si clovek mohl upgradovat alespon neco malo....), nepratele standard, jen ty zeleny a cerveny potvory jsou neprijemny, a pak ti neviditelni, protoze jim proste nejde uniknout a kdyz clovek behem jedny vteriny neprepne na plazmu tak je uz mrtvej, zbytecne narocny..... lokace - u vzducholodi je to opravdu pekne, ostatni vcelku standard, bosove - dobre napady a obtiznost tak akorat, nutnost vyuzivat magickou energii, chvalim, takze uvidime po dohrani, celkove davam 80 procent za slusnou klasickou strilecku jak ze stare skoly

0/0
26.8.2009 9:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.