Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Red Faction: Guerrilla aneb Mars vás potřebuje

Zničitelné budovy a boj proti uzurpátorskému režimu vás čekají v akci Red Faction: Guerrilla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

save re

ten isty problem mam aj ja ,mam vytvoreny offline ucet na windows live ale aj tak mi to nechce ukladat.

0/0
1.11.2009 15:06

Host

save

Mám menší problem s ukladaním hry,píše,že se uklada,ale když chci našíst,tak tam nic není. Jinak v pc ve složce save jsou uložene složky,divne

0/0
27.10.2009 11:23

Host

dobrá hra

já jsem si jí stáhnul a jeto dost dobrý jak se tam daj volně ničit budovy R^100%R^

0/0
26.10.2009 6:45

Host

Live achievementy

Zdravím, mám ze Steamu koupenou tuto hru. Vytvořil jsem si offline Live účet, ale nedostal jsem zatím žádný achievement, přestože jsem již splnil kritéria pro nějaké z nich. Nevíte, čím to je? Díky.

0/0
19.9.2009 19:44

Host

Re: Live achievementy

Na achievemnty musíš mít online účet

0/0
2.10.2009 19:03

Host

4/10

mě znechutila ta freeformovost... kdyby byla jen jako dpolněk tak ok, ale když mě hra nutí furt dokola ničit nějaký trapný budovy tak mě to fakt nebaví... engine dobrej ale zábava tam jaksi neni... škoda

0/0
16.9.2009 23:08

Host

dik

dobra recenze, instaluju a tesim se na hruR^

0/0
16.9.2009 22:09

Host

lol

no už to pařím a docela mě naštvala tahle recenze-obzvlášť to hodnocení grafiky. Grafika u týhle hry e naprosoto sqelá

0/0
12.9.2009 18:28

Host

nechapu

na pc to snad ani neni ani ke ztaženi př¨.wolfa sem dohral dřív než tu o něm bila zminka ale tohle nikde neni a platit za to nebudu nikdy sem neplatil za hru.

0/0
7.9.2009 15:49

Host

re

Není 83% nějak hodně?

0/0
28.8.2009 15:29

Lumirel.

Re: re

Vzhledem k tomu, že to mám na PS3, tak můžu říct, že je to adekvátní hodnocení.

0/0
29.8.2009 22:15

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

3rd person je to hlavne kvoli tomu aby si mal prehlad ked nicis budovy apod. inac je to dobra hra nedavno som ju dohral na 100%

0/0
28.8.2009 14:27

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

i vsechny pro casy na transporterech? :)

0/0
30.8.2009 18:29

Host

Recenze

Nechápu, na co tu recenzujete už jednou zrecenzovanou hru. Asi aby si to pc maniaci nezapoměli stáhnout, až to vyjde.;-O

0/0
28.8.2009 9:38

Host

Re: Recenze

Ty jsi ale blb8-oRv

0/0
28.8.2009 10:08

Host

Re: Recenze

Tahle hra se nevyplati ani stahnout :D

0/0
28.8.2009 12:21

Host

pc verze

zajímalo by mě kde lidi z bonuswebu sehnali pc verzi když má oficiálně vyjít až 15 září

0/0
28.8.2009 8:27

Host

Re: pc verze

Ty si myslíš že herní weby/časopisy se ke hrám na které píšou recenze dostanou až když jsou oficiálně v prodeji? Si mě pobavil.

0/0
28.8.2009 8:49

Host

Re: Re: pc verze

jestli to je tak že měli možnost dostat se k tomu dřív tak se to tady stalo asi poprvé většinu her tady totiž recenzujou týden až 2 po vydání a kolikrát se recenze dočkám až za několim měsíců

0/0
28.8.2009 10:16

Host

Re: Re: Re: pc verze

Budes se divit, maji to od CD Projektu, distributora hry. Ten jiz CZ PC verzi chvili ma. Co ale nechapu je text recenze PC verze. Proc omyla znovu to zname a neresi rozdily PC verze? Optimalizaci? HW narocnost? Kvalitu prekladu? Ovladani? Ach jo, Bonuswebe. 

0/0
28.8.2009 12:37

Lumirel.

Re: Re: Re: Re: pc verze

Optimalizace a HW náročnost je v článku zmíněna. Bohužel jsem nezaznamenal jak silný stroj recenzent má.

Ovládání není většinou zmíněno pokud je v pořádku, stejně tak kvalita překladu. Je možné, že to recenzent hrát v anglické verzi a tak překlad nezmínil.

0/0
29.8.2009 22:18

Host

Re: Re: Re: pc verze

to ze ty sis toho vsimnul "asi" poprve, tak to neznamena, ze to tak je..... tech titulu co se tu objevi pred vydanim je mnohem vic a je to normalni. Verze k recenzim se dodavaji cca 1 mesic pred vydanim.

Na druhou stranu to, ze nektery tituly jsou zrecenzovany x tydnu po vydani je snad myslim logicky. Redakce Bonuswebu neni nafukovaci, tech titulu co vychazi nekolik poslednich let je spousta, platforem, bych rekl,  ze je taky trosku vic nez byvalo... Tak je snad jasny, ze se na vsechny tituly nedostane hned (a na spousty se nedostane nikdy). Kdo ma iq aspon na urovni zmrzly rybky, tak tohle snad chape ne?

0/0
29.8.2009 22:04

Host

Super

Vypadá to jako že to bude akce, která má šťávu.R^

0/0
28.8.2009 8:23

Host

Brrrr

Mě se to nělíbí :(

Původní Red Faction jsem dohrál jen  kvůli tomu, že nic jiného dostupného nebylo, ale taky žádná sláva. Když se chtěl člověk někam podkopat, jó záleželo, jestli k těm dveřím není nutný klíč, to pak mohl člověk kutat všude okolo marně...

0/0
28.8.2009 7:06

Host

Pi*ovina....

a to naprostá. Už po shlédnutí toho videa. Aby chlápek obyčejným kladivem rozboural vše, na co narazí...někdo čekal, že tohle hráči sežerou? Schválně si zkuste švácnout kladivem do ocelového potrubí a uvidíte, kdo to odnese....

0/0
28.8.2009 0:33

Host

Re: Pi*ovina....

Jenže oni nikde nepsali, že to je simulátor reality. Je to prostě jenom hra a tam jde hlavně o zábavu ;)

0/0
28.8.2009 0:47

Host

Re: Pi*ovina....

Kdyz to beres takhle, tak bys nemohl hrat 99% her.

0/0
28.8.2009 6:14

Host

Re: Pi*ovina....

tím pohledem třetí osoby to po*** už úplně. Palec hodně dolůRv

0/0
28.8.2009 7:47

Host

Re: Re: Pi*ovina....

Já na ten pohled ze začátku taky nadával, ale nakonec jsem zjistil, že je to lepší než z první osoby. Neužil by jsi si tak ničení těch budov. Takže jak jsem nejdříve nadával, tak jsem to nakonec uvítal ;-)

0/0
28.8.2009 10:44

Host

Re: Re: Re: Pi*ovina....

pohled 3. osoby je pro hry pro děti, aby si mohli ovládat a vidět svýho pajduláka!!

0/0
28.8.2009 11:52

Host

Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

lol takze kdyz mas 1. osobu tak ses jako pan velkej dospelej tvrdák ? xD dobre ty

0/0
28.8.2009 12:23

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

Ne, je to o cuceni na grafiku. Prvni osoba - vidis jen ruce a kver nebo kladivo. 3rd person - muzes obdivovat panakovy svaly, jak se mu leskne kuze, kabat, jak mu vlajou hadry a vubec jak to vsechno tvoje konzole super stiha. To je proste k nezaplaceni. :)

0/0
28.8.2009 12:39

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

Tak treba u BGaE byla 3rd person kamera paradni:) Nechapu jak se nekomu muze Lara libit vic jak Jade

0/0
28.8.2009 17:13

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

Obě jsou to velmi krásné ženy ;)...

0/0
30.8.2009 14:09

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

ty jsi gay?

0/0
29.8.2009 5:02

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pi*ovina....

Nic neni nemozne ale pritelkyne by asi byla zklamana;)

0/0
29.8.2009 14:05

Host

Re: Pi*ovina....

Bože ty jsi ale neználek. Kdyby jsi tu hru opravdu sledoval a aspoň se trochu zajímal , tak by jsi věděl , že to kladivo není jen tak obyčejné. Má v sobě nějaký technologické vychytávčičky. Takže je rozhodně potřeba menší fyzická síla. Pokud mi nevěříš , tvůj problém. Pokud se chceš opravdu zajímat , tak se koukni na oficiální stránku ty pařane jeden;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
29.8.2009 14:23

Lumirel.

Re: Pi*ovina....

V RFG jde hlavně o zábavu a té je tam vcelku dost.

0/0
29.8.2009 22:18

Host

Re: Pi*ovina....

a ty si taky nejaky ucho ze?,tady jde o odreagovani o zabavu,ty asi nebudes hrac her. a hlavne zato mas umne palec doluRv

0/0
31.8.2009 9:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.