Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Gran Turismo 5: dlouhé čekání se vyplatí

Otec Fura konzolového závodění. Praotec rychlosti. Kmotr simulace a dědeček volantu. Gran Turismo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Ale já už to nevydržím !!!!

já už ho chci ;-(

sem fanoušek GT už od jedničky, všechny sem dohrál a už se netrpělivě nemůžu dočkat, udělali byste mi radost, kdyby to vyšlo před vánoci :-)

0/0
3.12.2009 16:46

Host

Re: Ale já už to nevydržím !!!!

Bohužel Japonská v Březnu (pokud nedojde k dalšímu odkladu) a EU verze někdy pzději - nikod neví kdy.

0/0
3.12.2009 17:37

Host

Gran turismo

Je naprosta R^R^R^ nej lepsi zavody na svete Grafika vsecko auta ve 4 bylo kolem 600

0/0
2.11.2009 18:07

Host

Re: Gran turismo

z tebe ta inteligence primo prysti! :) myslis, ze az gt5 pristi podzim vyjde, ze ti ho maminka koupi? nebo mozna babicka k jeziskovi? drzim palecky :D

0/0
2.11.2009 18:26

milouch.k

Re: Gran turismo

Aut ve 4 bylo 750

0/0
11.11.2009 20:13

Host

oprava

ano všechna budou mit destrukčni model ale z toho bude 140  zničitelních i ze vnitř zbytek jenom z venku

0/0
21.9.2009 2:11

Host

Re: oprava

Bohužel to není pravda:

http://www.gtplanet.net/yamauchi-clarifies-questions-about-damage/

Model poškození budou mít jen vybrané třídy aut.

“The next detail Kazunori touched on was regarding damage models. I can confirm that not every car in Gran Turismo 5 will sport damage models — it will only be select sets. However, Kazunori has yet to decide on a finalized list of featured car types for damage support.”

0/0
21.9.2009 16:37

Host

Re: Re: oprava

Nejvice choulostive vozy (Ferrari apod.) pujde jen viditelne poskrabat.

0/0
14.10.2009 20:54

Host

AUTOR?? omg

No nevím kde autor scháněl informace, ale je tu velmi sporných faktů například, že všechna auta budou deformovatelná, ale jeno 130 i ve vnitř kokpitu.;-O

0/0
3.9.2009 20:49

Host

GT5 a F3 NE!

Me mnohem vic laka tohle tlucte me byjte me,ale je to tak  NFS: Shift vypada to nadherne zabava zarucena pokud nepodelaji ovladani tak OK.

http://www.gametrailers.com/video/gc-09-need-for/54359?type=wmv

0/0
2.9.2009 17:44

Host

Re: GT5 a F3 NE!

Zrovna včera jsem si říkal, že vedle toho F3 i GT5 vypadají jako studení čumáci. A že by to nakonec mohlo dopadnout tak, že když se dva perou, třetí se směje. :)

0/0
2.9.2009 17:58

Host

Re: Re: GT5 a F3 NE!

No po recenzich se budou smat ale uz vazne jen Sonyboyz;-D Nove needy vypadaji pekne, ale je to trochu neco jineho nez GT ci Forza 3. EA nikdy neudela pro masy 100% arkadu, podivej se na videa.

0/0
3.9.2009 4:18

Host

Re: GT5 a F3 NE!

No jo... jenomže NFS je proti Forze a GT vpodstatě jinej žánr. Já se třeba taky víc těším na Scribblenauts a Mass Effect 2. A takovej Crysis taky vypadá líp než Forza nebo GT.... ale jaksi to nemá moc význam. S NFS je to podobný. Na pohled se sice tváří stejně, ale ty hry se hrajou úplně jinak.

0/0
3.9.2009 10:22

Host

Hmmm

Hmmm. Proč by se vlastně měla Forza 3 pokoušel Parazit GT??? Vždyť tam už to zvládla Forza 2 a trojka má jen vyšlapanou cestičku.

0/0
2.9.2009 8:48

Host

a ted neco uplne, ale uplne jineho

Je tu spousta priznivcu Sony a PS3, jiste mi dobre poradi. :) Jak pripojim PS3ku k monitoru? Na klasicky D-SUB? Pred nejakou dobou uz jsem se po tom pidil, ale tehdy pripadal v uvahu jen nejaky drahy prevodnik, proste takova krabicka co konverti signal.

Provozujete nekdo svoji PS3 jinak nez na TV, pres SCART nebo HDMI?

0/0
31.8.2009 12:23

Host

Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Pokud vim tak sou na to převodníky ale jejich spolehlivost není stoprocentní, protože výrobce prostě s připojením k monitoru logicky nepočítá. Nemají už modernější monitory HDMI vstup?

0/0
31.8.2009 12:36

Host

Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Jj, modernejsi monitory uz HDMI mit mohou. Stejne tak treba DVB-T tuner. Slo mi ale prave o D-SUB, maximalne o DVI-I a LCD potazmo CRT monitory, ktere proste s HDMI jeste nepocitaly.

0/0
31.8.2009 13:52

Host

Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Ten monitor musi podporovat HDCP jinak to nerozjedes

0/0
31.8.2009 13:52

Host

Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Takze v tom nakonec jedou BD filmy? :) To kvuli nim?

0/0
31.8.2009 13:54

Host

Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Omyl rozjede to i na monitorech bez HDCP jen si musi sehnat tu spesl redukci u nas prodavanou za 2 litry:-) tedy asi spis ze zahranii. Kazdopadne GT5:-PR^

0/0
31.8.2009 15:43

Host

Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Přes D-sub to nemá vůbec cenu řešit, byť ta možnost přes převodník tady je. Obraz nebude dobrý a budou s tím problémy. Řešením jsou monitory s componentním vstupem, těch ale moc není, nebo HDMI. Nejlepší možnost je monitor s TV tunerem, ale ten je o něco dražší.

0/0
31.8.2009 13:53

Host

Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Kdyz tu mluvis o komponentu, neni tedy lepsi (kdyz tedy zavrhnem ten D-sub) klasicke DVI? monitor s komponentem se zrovna casto nevidi zato DVI ma skoro kazdy a az na zvuk je to srovnatelne s HDMI.

0/0
31.8.2009 16:17

Host

Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

jdi makat a kup si televyzy troubo

0/0
31.8.2009 14:52

Host

Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Proč ho urážíš? Nemůže se zeptat. Sám jsi trouba, který navíc neumí psát "televyzy", to je síla. :)

0/0
31.8.2009 15:43

Host

Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Pro Playstation 3 doporucuju SONY Braviu! Notebook jedine VAIO a mobil Sony-EricssonR^ Ja to tak take mam.

VSONYVV

0/0
31.8.2009 15:46

Host

Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Toz tak to jsme dva :) Take mam znacku sony v oblibe

0/0
31.8.2009 16:38

Host

Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Osobně dávám přednost kvalitě před značkou. Proto bych si třeba Vaio nikdy nekoupil a Sony-Ericsson taky ne. Ale každému podle libosti. :-P

0/0
31.8.2009 16:44

Host

Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Hele ja byt tebou,tak s tou teslou moc nemachruju :D

0/0
31.8.2009 16:46

Host

Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

VAIO notasky jsou sice drahe ale jinak MASAKR HW, tohle sony proste umi! o Playstationu 3 ani nemluve;-)V:-PR^ a o kvalitach televizoru Bravia pak uz nema cenu vubec diskutovat 10/10!

Rikas TESLA? To je ten stul do ZEN Pinballu co se taha z Playstation Store ne?;-D

0/0
31.8.2009 17:34

Host

Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Kdo tady mluvil o Tesle, blbečku. Bravia je fajn, o té jsem neřekl ani slovo, ale Vaio je dost předražené vzhledem k hw a Sony-Ericsson mi do ruk přišel jednou a nic moc, mám raději jiné telefony.

0/0
31.8.2009 20:17

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Myslis ty na kliku ? :D

0/0
31.8.2009 20:49

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Ne, já raději MDA.

0/0
1.9.2009 0:24

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Aha,ja myslel ze reknes postovniho holuba :D:D

0/0
1.9.2009 4:14

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

ha, ha, ha. Fakt se válím smíchy, povedený vtip. lol, rofl, cool, super. Bod!

Tak jsme se zasmáli a hurá zase do školy. Jak to tam dneska vypadalo?

0/0
1.9.2009 9:27

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Rad bych do skoly,lec uz par let nemohu :( A co ty? Mate nove lavice? :D

0/0
1.9.2009 13:55

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Ne, šéf říkal, že se bude šetřit a nové stoly nepořídí.

0/0
2.9.2009 0:00

Host

Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Skoda ze Sony nedela taky auta, co? :)

0/0
31.8.2009 19:31

Host

Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Auta, obleceni a hodinky:-/ To mi na nich vazne celkem vadi:-(V

0/0
31.8.2009 19:58

Host

Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Co neni, muze byt. Treba se na tenhle segment vrhnou, az skonci s konzolemi? :)

Jinak ted vazne neutocim, stat se to muze. Pamatuju casy, kdy by spojeni hry a Sony nikoho nenapadlo. Zrovna tak bych byl za blazna, kdybych tehda rikal, ze Sega vlastne skonci a porazi ji firma Sony, kdyz si "jen tak" zkusi vyrobit svoji prvni herni konzoli. :)

0/0
31.8.2009 20:03

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

No Sony se hlavne nejdriv "jen tak" pokouselo udelat CD mechaniku pro SNES:-) z toho pak seslo a vrhli se na vlastni stroj.

0/0
31.8.2009 23:13

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

Jj, to je taky vtipny. Sega se zas pokousela CD mechanikou podporit Mega Drive. A kdyz pozdeji vyjela se Saturnem, uz ji v podstate Sony valcovala, protoze na PSX bylo vic her. Co na tom, ze byl Saturn silnejsi konzole nez PSX, kdyz skoro nebylo co hrat, proti Sony. :)

0/0
31.8.2009 23:42

Host

Re: Re: Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

No nevím no. Takovej Samsung mi přijde nejlepší. A notebooky se dají taky sehnat s lepším cena / výkon.

V ŽENKSÝ VV

0/0
4.9.2009 15:02

Host

Re: a ted neco uplne, ale uplne jineho

ak by si silou mocou chcel ist cez D-Sub tak sa poobzeraj po niecom takomto http://www.ec21.com/offer_detail/Sell_Wii_PS3_VGA_Cable--5897235.html

ak mas ale DVI, tak ti staci normalny HDMI->DVI kabel a audio budes tahat z cinchov/optiky.

0/0
31.8.2009 18:34

Host

GT5

Ta shitna forza je hrozna http://themindchannel.blogspot.com/2009/08/new-forza-3-pictures-rims-tires-and.html

nehovoriac o FM2 http://i41.tinypic.com/27y96yg.jpg

ale teraz k veci. Kvoli GT5(P) som si kupil volant, ocakaval som vyraznejsi posun v gt serii ako len posun v nasvieteni a zlepsenej jazdnej fyzike (mimochodom bezna form;LFSkari a Rfactoraci vedia svoje]). Holt PD si teraz nabralo privelky naklad a nevedia ako sa ho zbavit, nehovoriac o tom, ze velky KAZ tvridl, ze maju hru uz davno dokoncenu.

0/0
30.8.2009 23:47

Host

Re: GT5

Vzdyt jo GT5 je hotove v tom rozhovoru pro ty francouze rekl ze v dobe Gamescomu predvadeli sony finalni verzu a na Gamescom poslal starsi fazi vyvoje jina vse ma bejt odhaleno na TGS

0/0
31.8.2009 0:02

Host

Re: Re: GT5

oki a aky stary je ten build, nahodou nevies, ci sa DMG model zlepsil ?

0/0
31.8.2009 0:08

Host

Re: Re: Re: GT5

jo tak to nevim o tom nepadlo ani slovo jen ze jde o starsi fazi vyvoje

0/0
31.8.2009 2:37

Host

GT5 vs zadneho soupere nema !

No tak koukam ze uz se to tady dostalo trochu nekam jinam :-)

Kazdopadne Forza 3 si myslim bude nejlepsi zavodni hra tak to proste bude tedy do doby kdy vyjde GT5 protoze to bude takovej narez ze se zacnou delat bezpecnostni pasu i na kresla :-))

Takze Forza 3 pri cekani na krale mozna postaci tedy aspon tem mene narocnym ale po vydani GT5 se stane jen smrdutou vzpominkou na srace v Turn10 :-))

0/0
30.8.2009 21:36

Host

Re: GT5 vs zadneho soupere nema !

Tlač ze sebe co chceš, ale trochu respektu si jistě Turn10 zaslouží...doposud nemělo GT solidní konkurenci v "konzolovém světě" jako má právě dnes..aspoň díky ní jsou PD nuceni posunout kvalitu svého titulu, dál než kam původně asi měli zamýšleno...myslím, že můžete být jen rádi.;-)

0/0
30.8.2009 21:49

Host

Re: GT5 vs zadneho soupere nema !

"..do doby nez vyjde GT5, protoze to bude takovej narez, ze se zacnou delat bezpecnostni pasy i na kresla :-))"

ROFL;-D;-D;-D!!!!

Gran Turismo 5;-)R^

0/0
30.8.2009 21:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.