Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Mata Hari, výjimečná špiónka ve výjimečně nudné hře

Ani tvůrci takové legendy jakou je Indiana Jones and the Fate of Atlantis nejsou zárukou kvalitní hry. Mata Hari je toho důkazem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Hra

Tuto hru hram a zda sa mi celkom v pohode, s recenziou sa nestotoznujem.

0/0
12.9.2009 22:17

Host

grafici a animátoři

Postavu nerozpohýbovávají grafici ale animátoři proboha!? Chápu sice že recenze neklade na postavu recenzenta sice prakticky žádné nároky, ale máme tu 21. století a myslím že někdo kdo píše recenze, kór na takhle známém webu by aspon měl mít minimální přehled o herním byznysu a hrách.

0/0
9.9.2009 17:45

Host

Re: grafici a animátoři

grafik a animator muze byt klidne jedna osoba.

0/0
9.9.2009 22:30

Host

Re: Re: grafici a animátoři

Rv děkuju za vysvětlení, to jsem skutečně netušil. Myslím že je ale evidentní že to takhle autor recenze nemyslel. Navíc i když je, pořád je dělá animace a v danou chvíli je to animátor. Kromě toho u takhle "velké" hry to už dávno neplatí. nedokážu si představit že nemají někoho speciálně jen pro animace. To se možná děje tak akorát v tom nejvíce zapadlém freeware týmu.

Já tady ale ani tak nenarážím na tu jednu konkrétní věc, jak na to, že recenzenti v drtivé většině prostě vubec neví o čem píší. Jak jsem už řekl, práce recenzenta na jeho osobu skutečně neklade asi žádné nároky Rv.

0/0
10.9.2009 11:50

Host

Re: Re: Re: grafici a animátoři

za ty prachy co za to dostávaj bys ani nevstal z postele, tak buď ticho, šoupej nohama a buď rád za to co je.

0/0
11.9.2009 19:13

Host

Bože

to Bonusweb nedokáže dát k recenzi PC hru, která by byla aspoň trochu nadprůměrná? Přijde mi že účelně recenzuje jen špatné PC hry. Za poslední dobu jen Wolf jinak samej shit ;-O

0/0
9.9.2009 15:40

Host

Re: Bože

a to si jí maj sami naprogramovat? :-) co vychází, to recenzujou.

0/0
9.9.2009 15:55

Host

Re: Bože

FACEPALM!8-o

0/0
10.9.2009 1:32

Host

Bohumil Stejskal

Zadna herecka, KUR*A je to!

0/0
9.9.2009 13:34

Host

dobrá recenze

dobrá recenze,mě nejvíc štvalo to cestování sem a tam.jako hra to za moc nestojí

0/0
9.9.2009 11:49

Host

ukecané?

ukecané? to se tady jako hodnotí pod heslem:"stříléééééj, pyčo!"?

0/0
9.9.2009 11:35

Host

ukecané?

0/0
9.9.2009 11:34

Host

recenze od Midnajta

http://www.madukas.estranky.cz/clanky/recenze-/mata-hari

0/0
9.9.2009 11:26

Host

Re: recenze od Midnajta

Lol, to je blitka. Kdyz uz sem cpes tu svoji ubohost, delej alespon odstavce, neda se to cist. RvRv

0/0
9.9.2009 11:37

Midnight_Knight

Re: Re: recenze od Midnajta

Rád bych se distancoval od vložení odkazu na zmíněnou recenzi,to za prvé.Za druhé,text posílám majiteli stránek,že mu pak někdy při vkládání vypadnou odstavce,není už moje věc.A za třetí,píšu,jak mám zrovna náladu,někomu se to možná líbí,někomu ne,každej jsme jinej.

Přeju hezkej den..:-)

M_K

0/0
15.9.2009 14:01

Untouchable

Re: recenze od Midnajta

Forma je tak otřesná, že se to opravdu nedá číst

0/0
10.9.2009 19:47

Host

další ubohá recenze

Rozumný hráč adventur už dávno nedá na ubohé recenze zde (možná jsou dobré tak pro hořké zasmání), ale najde si nějaký seriózní zdroj informací, např:

http://www.adventuregamers.com/article/id,1005/p,1

0/0
9.9.2009 11:00

Host

Re: další ubohá recenze

Já nevím, ale o Mata Hari jsem zatím rozporuplné reakce četl na více frontách.

0/0
9.9.2009 11:25

Host

HW nároky...

rozjedu to na Radeonu 4850 a C2D? :-(

0/0
9.9.2009 0:25

bukin

Re: HW nároky...

ne, protože máš moc silný stroj

0/0
9.9.2009 9:04

Host

Re: HW nároky...

ty já nwm, ale rozjedu to aspoń já? Core i7 920 a CF 4890 :(

0/0
9.9.2009 13:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.