Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Batman: Arkham Asylum – netopýr v léčebně

Jedna z nejlepších komiksových her vůbec? Přehnané superlativy nebo holý fakt? Dámy a pánové, B je správně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Bomba

Dohrano a ta hra me proste chytla jako za poslednich let zadna jina.Pro me jednoznacne hra roku.Libi se mi jak je to promakany do posledniho detailu a neuveritlne atmosfericky.Napr. takova ptakovina ,ale jde na ni videt jak si s tim vyvojari vyhrali.Jak s batmanem strikate na stenu ten vybusnej gel,tak to strika do tvaru netopira.Pribeh se odehrava v prubehu jedne noci ,tak batman nema cas na nejaky prevlikani,takze to po case na jeho obleku jde pekne znat.I oblicej ma postupne zarostlej fousama a od krve.V jinych hrach ,kde bylo mozny hledat bonusy a pod.jsem se nikdy neobtezoval,protoze nebyla motivace ,ale tady ty Riddlerovi hadanky jsou naprosto super a clovek to hleda i kvuli tomu ,aby slysel co mu rekne na kazdou dalsi najitou.Nebudu se o tom dal rozepisovat ,ale proste hra je narez a za poslednich par let jsem ,tak dobrou a promakanou hru nehral.Zadna tupa mlaticka a clovek musi pouzivat mozek coz je v dnesni dobe mezi jednotvarnyma hrama doslova poklad a vzpominka na stary casy.

0/0
9.1.2010 10:12

Host

problemo

čau lidi... jsem cca v 11% a mam problém... vycházim z batsovi jeskyně, strhnu poklop, který je vysoko na zdi, ale už do něj nemůžu vyskočit... nevíte co s tim??? :)

0/0
23.11.2009 19:19

Host

jak

hele co mam delat v misi v tech stokach jak tam je ten krokodyl. A jak tam je nasprejovana ta bomba??

0/0
14.9.2009 15:45

Host

Re: jak

Ahoj mohl by mi nekdo poslat na mail save jak je v tých stokách jak tam je ten krokodíl?Musel sem format hdd a neche se mi to hrád odznovu díkes

standovkagbely@azet.sk

0/0
2.10.2009 12:26

Host

Re: Re: jak

vzhledem k tomu že ta pozice je vázaná na profil LIVE tak by ti k ničemu nebyl (nebo aspoň mě se teda pozice po změně profilu nechytly) Originálku mám, kdyby chtěl někdo vyrypovat...

0/0
10.10.2009 23:42

Host

Re: Re: jak

Ja mám též problém.potřeboval bych save na 22.urovni.neukazuje mi to kolečko na zaháknutí do šachty

pošlete mi to na evica2156@seznam.cz dikes

0/0
21.10.2009 22:48

Host

Re: mise

jz

0/0
1.11.2009 11:09

Host

batman Arkham asylum pc-problem

Zdravím chtěl bych nekoho poprosit kdo to hraje na pc a mohl by mi na email poslat save cc z 18% hry na 17% v druhém snu mi nejde vyskocit na strechu baráku.. skousel semto skazdeho mista a nic asi po 2 hodinach sem prastil z myší a šel spát :) byl bych rad kdyby byl někdo tak ochotny.. a poslal mi save nejlepe z 18% hry.. nebo hnet po dokonceni misse ve snu.. diky.. 

email: Jurtik2@seznam.cz

0/0
7.9.2009 14:12

Host

Re: batman Arkham asylum pc-problem

Ješte něco :) pro ty kdo není kde sou savy.. tak v dokumentech/eidos a tam to v nake slozce je :)

0/0
7.9.2009 14:13

Host

Re: batman Arkham asylum pc-problem

S warezem ti tu nikdo neporadi:)

0/0
8.9.2009 9:00

Host

Re: batman Arkham asylum pc-problem

Já bych napsal na oficiáln podporu... aspoň se zepatt jestli už cyhstají patch :-)

0/0
8.9.2009 19:38

Host

Re: Re: batman Arkham asylum pc-problem

;-D

0/0
9.9.2009 22:28

Host

Re: batman Arkham asylum pc-problem

mě pomohlo si přenastavit gravitaci

\Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config\BmGame a tam přepíšeš DefaultGravityZ ..z původních 1000.0 na 1 ..a pak zpátky,když problém vyřešíš..

0/0
12.9.2009 11:36

Host

Re: Re: batman Arkham asylum pc-problem

Xbox ... 5000kč.... a už nikdy takovej problém nebudeš řešit.

0/0
15.9.2009 11:31

Host

Re: batman Arkham asylum pc-problem

A pak že prej je PC hraní stejně bezproblémový jako konzolích :-)

Osobně jsem hru dojel minulej tejden dvakrát - bez jedinýho nejmenšího problému. Tak nevím co t ušílíte, když to na PC musí šlapat úplně stejně dobře... plug&pray

0/0
15.9.2009 11:29

Host

Re: Re: batman Arkham asylum pc-problem

Hoj moch bys poradit kam mam jit v 1 kole kdys sem nasel toho mrtveho policajta pred vchodem do vezeni dik moc:-(;-(

0/0
29.9.2009 13:14

Host

Re: batman Arkham asylum pc-problem

Zdravim...mam ten samy problem.Nevim jak se dostat na tu strechu v cca 17%.Poradí prosim nekdo?Dekuju.

0/0
30.9.2009 18:44

Host

Re: Re: batman Arkham asylum pc-problem

kupte si originálku amatérští piráti, nebo aspon sledujte warez scénu pořádně a stahujte si aktuální cracky...LOL...:-/

0/0
10.10.2009 23:44

Host

Re: batman Arkham asylum pc-problem

Hele já myslim že v tom druhym snu musíš pomocí toho přitahovacího lana, když se ten scarcrew(nebo jak)  nedívá shodit dvě bedny na plošině nad tebou a pak postupně přeběhnout za nima aby tě neviděl, chce to prostě používat ty gadgedy co má batman i v týhle plošinkový minihře, je to super pařba, pro mě hra roku možná proto že jsem z Dobřan :-)

0/0
11.10.2009 0:23

Host

freeflow combat

s tym batarangom som myslel tak že ked ho počas boja hodím po maníkovi tak ten občas len proste leží na zemi krúžia mu okolo hlavy hviezdičky a kým spravím takedown tak sa flow zruší.

0/0
6.9.2009 15:03

Host

Čas prejdenia príbehu.

A mne určite nebude trvať 10 hodín kým to prejdem ;-D zas ale netvrdím že 20 hh. Ale ani sa nedivím že priemerne dlhá hra. Šak ono vlastne ten príbeh sa odohráva počas jednej noci.

0/0
4.9.2009 21:32

Host

Re: Čas prejdenia príbehu.

A je to jeho najhoršia noc :-P

0/0
5.9.2009 20:05

Host

hodnoceni

Dneska se ty 9ky davaj fakt kdejake hovadine.Totalni blbost na ntou a prej kvalitni hra.

0/0
3.9.2009 16:59

Host

Konečne je to tu!

Výborná recenzia :) musím pochváliť recenzanta. Už nech výjde PC verzia. A kartu na physX nemám ale nevadí mi to. Ale mám Nvidia grafickú kartu 9800GTX+. A v deme ked zapnem physx napríklad na normal tak mi to seká.Ale vravím že mi to nevadí heh :) aj tak ma to moc nepriťahuje. PhysX myslím.

0/0
3.9.2009 15:41

Host

Re: Konečne je to tu! (777)

Se svou 9800 GT jsem na tom stejne, pokud tuhle "blbustu" vypnu muzu dat vsechno na maximum vc. AA a jsem na absolutni plynulosti. Taky myslim ze poletujici papirky ve vzduchu a volumetrickou mlhu ozelim ;-)

0/0
6.9.2009 12:04

Host

Re: Re: Konečne je to tu! (777)

Tak sme na tom rovnako :) a... na hru sa teším hrával som demo lúbilo sa mi ale stále celkom neovládam ten freeflow combat :-/ a jednoduché sa to...mne osobne nezdá! a neviem ako niekto može vobec tvrdiť že to je jednoduché. Ale tak hral som len demo zatial no.

0/0
6.9.2009 14:53

Host

Re: Re: Re: Konečne je to tu! (777)

Lepšie povedané nemám v tom istotu...udržať combo flow.A napríklad aj ked hodím batarang tak ostane ležať na zemi (občas) a kým spravím takedown tak combo flow sa zruší.

0/0
6.9.2009 15:00

Host

spojitost s call of cthulhu

arkhamský blázinec..., neodehrál se tam cca před 100 lety příběh Jacka Waltrese ve hře Call of Cthulhu?

0/0
2.9.2009 7:15

Host

Re: spojitost s call of cthulhu

jo je to ten samej blazinec, batman si ho vypujcil od lovercrafta

0/0
2.9.2009 9:23

Host

Re: spojitost s call of cthulhu

Si sa zrazil s koňom? heh...ale neber to v zlom :)

0/0
3.9.2009 17:25

Host

PS3 x Xbox

http://www.gametrailers.com/video/console-comparison-batman-arkham/55190

Je to oboje stejné (myšleno medium na PC....stíny na té ženské jsou tak na low 8-o8-o)

0/0
1.9.2009 21:48

Host

ha

tady tyhle diskuze sou cely na ho*no. sem kdyz clovek neco napise tak na nej kazdej nadava ze je cura*** a dalsi

0/0
1.9.2009 18:40

Host

Re: ha

Co to meles?! Ty cur?ku!

0/0
1.9.2009 23:28

Host

Re: Re: ha

:D :D :D

0/0
1.9.2009 23:30

Host

homer simpson

ha ha ha žabaři;-D

0/0
1.9.2009 13:40

Host

Batman

V hlavní roli, Mark Hamill, hlavní chod, stejk na pepři.

0/0
1.9.2009 11:53

Host

qwffv

kdy bude PC verze?

0/0
1.9.2009 11:15

Host

Re: qwffv

PC verzia s najlepsou grafikou zo vsetkych verzii, s podporou PhysX - destruktivita prostredia, kachliciek, dym, iskry, a mnoho dalsich efektov ktore na konzolach chybaju bude 15 teho septembra :-)R^

0/0
1.9.2009 12:33

Host

Re: Re: qwffv

nejen na konzolich, tohle je PR akce nvidie, takze i majitele karet AMD maji smulu.

0/0
1.9.2009 13:51

Host

Re: Re: Re: qwffv

ja bych to s tou smulou neprehanel physX prece uz dnes prece neni problem

0/0
5.9.2009 11:46

Host

Re: Re: qwffv

No hral sem demo ps3 a demo na PC a ten kdo ma doma konzoli a PC tak jedine na konzoli.Grafika je jina. Na PC (mam nadupanej komp) je takova normalni ale zda se mi mazla. Na ps3 s dobrou televizi je sice ostra ale trochu zrniva ale toho si moc nevsimete. na ps3 je lahudkova ovladani a na PC to ovladani je katastrofa. A myslim ze i kdyz ma PC verze naky efekty navic tak porad si to neuzijete kvili ovladani. Takze konzolova verze stoji za koupi

0/0
1.9.2009 15:12

Host

Re: Re: Re: qwffv

Boze zalez,nebo nemel blbosti. Grafika je samozrejme jina a to takova,ze na PC mnohem lepsi a kdybys mel skutecne nadupanej komp + kartu pro physx,tak bys tuplem koukal.

A za dalsi si PC muzes pripojit klidne k televizi nebo si pripojit alternativni ovladac ty LAMO ;-DRv

0/0
1.9.2009 15:22

Host

Re: Re: Re: Re: qwffv

kolik ti je, chlapče? teče ti mlíko po bradě a už máš pocit, že nad tvojí pravdu není?

0/0
1.9.2009 16:10

Host

Re: Re: Re: Re: Re: qwffv

Aaa,dalsi lamak co komentuje neco,o cem nic nevi ;-DRv

0/0
2.9.2009 14:47

Host

Re: Re: Re: Re: qwffv

Ty jsi, stejně jako dotyčný, zkoušel na vlastní oči obě verze?

0/0
8.9.2009 21:34

Host

Re: Re: Re: qwffv

Nechápu proč furt do toho taháte ovládání???  vždyť je to jen o zvyku!!.....aji u street fightera se tvrdí jak špatně se hraje na klávesnici ale já s tím nemám minimální problém zato u gamepadu mě nejdou tak dobře udělat triky ve kterych se musí mačkat směr xP .....jak říkám je to jen o zvyku.....

0/0
1.9.2009 15:40

Host

Re: Re: Re: Re: qwffv

vyseret si všichni voči tahle hra je prostě konzolovka jestli chcete hrat pc bezte si koupit wowko..............ještě něco??? no už se do me muzete navazet

0/0
1.9.2009 16:52

Host

Re: Re: Re: Re: Re: qwffv

si vtipnej : )

0/0
1.9.2009 18:34

Host

Re: Re: Re: qwffv

PC verzia sa hra s klavesnicou a mysou uplne v pohode, a komu to nevyhovuje ten moze samozrejme pouzit gamepad, PC nie je platforma kde je hrac odkazany len na mys a klavesnicu ako konzoly s jednym ubohym ovladacom ktoreho design sa poriadne nezmenil v priebehu 30 rokov.

0/0
1.9.2009 20:54

Host

Re: Re: Re: Re: qwffv

vypadni kriple

0/0
6.9.2009 16:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.