Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Wolfenstein PC: legendární bijec nacistů se hlásí opět do služby

První Wolfenstein přinesl hernímu světu žánr 3D akčních her. Ani nový díl nezklame.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

No, nevim...

Hra není špatná, řekněmě že je průměrná... Ovšem jak v čem. Grafika super, zvuky super, efekty super, ale ten příběh a atmosféra, která byla pro Wolfa vlastní!!! Chybí mi to procházení zasněženého hradu kdesi v severním Německu, kde byla na nádvořích cítit zima a uvnitř v důstojnických místnostech teplo krbu. Chybí mi také logičnost... Třeba v RTCW bylo vše naprosto logické, když si to člověk po poslední misi projde zpětně, vše do sebe zapadá, místa, úkoly.... Tohle je prostě super střílečka, ale není to Wolf... soráč, ale přijde mi to tak...

0/0
27.12.2009 22:55

Host

Re: No, nevim...

Akceptuji tvuj nazor, ale mne osobne se novy Wolf libi dost i presto, ze RTCW byl pro me dlouhodobe kultovni hrou kterou jsem nekolikrat dohral a obe se samozrejme v jistych aspektech lisi. Zatim mam za sebou misi v kostele a nemohu si stezovat az na vytky na lehkou konzolovitost (nemoznost ukladat, autouzdravovani, nizka obtiznost na max.). Pravda, RTCW mel mozna o neco hustsi atmosferu, ale presto novy Wolf alespon v mych ocich onu osobitou tvar Wolfensteina jako takoveho rozhodne nikterak vyrazneji neztratil. Za sebe zatim 85 %.

0/0
28.12.2009 13:42

Host

Registrace

Ahoj, koupil jsem si W na PC, ale nejde mi spustil. Instaloval jsem i patch, ale nic.

Instalace proběhla úspěšně, ale když chci hru spustit, jakoby se vypne monitor a slyším pouze zvuk pravděpodobně načtené hry, ale dál nic. Při instalaci jsem nikde nezadával kód, který je bookletu hry a nejsem si jist, zdali mám provést registraci (zkoušel jsem to přes Activision.com, ale tam po mně chtějí 12ti místný číselný kód, ale ten prostě nemám.Předem děkuji za pomoc. Peta peta.puncochar@seznam.cz

0/0
15.11.2009 20:01

Host

Re: Registrace

Problem bude v jine veci - v nepodpore vaseho monitoru obnovovaci frekvence 85 Hz na kterou je hra natvrdo nastavena, je tedy potreba tuto hodnotu zmenit v configu hry treba na 60 Hz nebo kolik Vas monitor zvlada, navod je napr zde v diskuzi: http://www.xzone.cz/forum.php3?predmet=2414&druh=hra 

0/0
15.11.2009 23:58

Host

Re: Re: Registrace

Jinak tohle zlobi jen u nekoho, sam mam 19 LCD na 60 Hz a hra se spustila normalne, a co jsem se jen na zkousku dival do zminenho configu, nastaveni bylo spravne na 60 Hz - mozna ze je tam souvislost s OS (sam mam Visty) na kterem hra bezi.

0/0
25.12.2009 23:36

Host

jak zabít tlusťocha.

Nevíte někdo jak zabít toho tlusťocha co při zapnutí 1 vypadá jako housenka bo co? A v místnosti jsou 4 takové trubice na stropě z kterých srčí energie. A on je neprůstřelnej  asi bo to bylo v té animaci a já fakt nevím jak dál. A lítá. Díky

0/0
20.10.2009 16:32

Host

Re: jak zabít tlusťocha.

Musíš tu trubici roztřelit když si doplńuje život.Miř do červenýho

0/0
20.11.2009 16:09

Host

Save

Nevite kam se na hardu ukladaji savy?

0/0
17.10.2009 8:32

Host

Re: Save

c:\Documents and Settings\*uzivatel*\Local Settings\Data aplikací\id Software\WolfSP\base\savegames\

:-) logický přece ne? :-)

0/0
4.11.2009 21:22

vejmelka2

dohrano...

No tak Hans se nakonec ukázal jako finální boss, to jsem myslel, že hra bude těžší. Celkem slušný pokračování legendární série, ale RTCW byl lepší. Příště to zkusím hrát na těžší obtížnost, protože na normal to bylo opravdu jednoduchý (až na Hanse nakonci hry). Co mě štve je opravdu nereálná historie hry. Jako i s trochou představivosti je naprostá kravina, aby někde v Německu v roce 1943 za 2.WW existovalo město, které by na koneci ovládnul odboj. To mohlo být např. v Itálii či já nevím kde. I ostatní věci v rácmi děje byla dost nahlavu. Moje hodnocení 75%.

0/0
5.10.2009 9:35

Host

Re: dohrano...

Potom co jsem o hre cetl ji hraji na "maximalni" obtiznosti a i tak je to dost jednoduche, ve spouste jinych hrach bych byl uz davno bradou nahore. Njn, vliv konzole je znat...

0/0
25.12.2009 23:38

Angelost

nic moc - spis nic

W3 jsem se docela

tesil, ale v mnoha ohledech mne zklamal. Obtiznost hry i na uber je vhodna tak pro 10. deti, cele jsem to na nejtezsi obtiznost prosel za

5.5h. Zasekavajici se protivnici, neustale prochazeni stejnych casti

mesta pri pruchodu do a z safe house a nutnost zberu itemu, kvuli

potrebe penez na upgrady zbrani (na bezne vojaky staci zakladni

0/0
3.10.2009 6:28

Angelost

Re: nic moc - spis nic

nevylepsena mp43, ale porazit vetsi bosse bez vylepseni tezsich zbrani je prakticky skoronemozne) toto vsechno celkem dost nici atmosferu hry. Kdy je nutno po zabiti nepratel prochazet mistnost a otevrit vsechny skrinky a doufat v objeveni zlata nebo lepsi. Mise se odehravaji na velmi podobnych mistech ... kdyz se ohlednu z5 na rtcw tak je w3 krok z5.Od zaverecne mise jsem cekal daleko vic, prislo mi ze se delala horkou jehlou? No coz. za me 57.5%

0/0
3.10.2009 6:28

Host

Re: Re: nic moc - spis nic

Že jsi to dohrál na nejtěžší obtížnost, Ti ani trochu nevěřím. Možná s cheaty, ale ani to moc ne.

0/0
7.10.2009 3:02

Angelost

Re: Re: Re: nic moc - spis nic

No to ja zase troch neverim, ze jse tu hru hral. Hard x uber hard(nebo jak to tam je}? Zmizi zamerovac? Skupiny zakladnich nemcu problem neni a ruzne kreatury se zasekavaji o textury... Mozna jsem trochu zvykly z onlinovek, ze spatne vykouknuti = smrt, ale uber hard se tomu ani zdaleka neblizi....

0/0
9.10.2009 22:45

Host

Re: nic moc - spis nic

S tou nizkou obtiznosti i na "max" a lehkou konzolovitosti s tebou souhlasim, ale ze si hrou projel za 5,5 hodiny tak to je vazne sila, ktere se mi snad ani nechce verit.  Ja jsem v 47 % hry a mam odehranych nejakych 15 hodin -  proste si se hrou hraji, zkousim ruzne zbrane, hledam skryte itemy a nasavam atmosferu, ktera je podle meho vydarena. Kupodivu i ty bojuvky se spawnujicimi protivniky v meste me docela bavi, jelikoz je respawn zakomponovany oproti kuprikladu takovemu Far Cry 2 s citem a uveritelne co do "otevrenyho" mesta. Ale hlavne je cela hra skutecne zabavna a hratelna, a to je pro me nejdulezitejsi aspekt co do hodnoceni. Jak jsem jiz psal v prispevku nahore, za sebe 85 % a oproti RTCW (dlohodobe pro me kultovni hrou) nevidim krok z5, tech par veci co do hry pridali (freeformovost, hratky s Veilem, upgrady zbrani a Veilu, docela i pribeh) za sebe ve hre jen vitam.

0/0
3.1.2010 1:51

Host

jimmy

hru jsem dohral dokonce je to super hra jednička byla sice lepši ale tohle byl taky nařes

nakonci hry je super stroj ten musite zničit ale před tim bude robot do kteryho budete muset bodnout sve kristaly celkem těšky ale da se to hned na poprve R^ 

0/0
29.9.2009 11:39

vejmelka2

Re: jimmy

No ted mám zabít Hanse a není to žádná sranda, to jsem zvědavej co bude na konci.

0/0
30.9.2009 11:53

vejmelka2

pomalu ale jistě...

No tak už se blížím ke konci hry, čeká mě mise na letišti a zastavení Deadsheda. Už teď však vím, že i přes výbornou grafiku a optimalizaci, kvalitní animace, škálovatost zbraní a možnost si je upgradovat včetně používání sil byl původní Wolf lepší! Nějak mě tady chybí atmosféra. Všechny mise jsou až na vyjímky podobný. Na normální obtížnost je to celkem lehký (což původní Wolf rozhodně nebyl). I příběh lehce pokulhává. Jinak dobrá zábava.

0/0
29.9.2009 11:30

Host

cigani

no jo do nacku se strili v hodne hrach ale zajimalo by me kdy konecne nakej odvaznej tym udela hru kde budu moci strilet ty cerny parazity jooo to by me bavilo daleko vic R^

0/0
24.9.2009 21:46

Host

Re: cigani

zvlastni ze kazdej co tu pise tyhle hrdinsky reci se nikdy nepodepise--- asi ma tak malo rozumu ze to ani neumiRv

0/0
5.1.2010 6:31

Host

Celkem slušný

Tak zatím jsem asi za polovinou hry (právě jsem zabil generála Zetu) a zatím se dobře bavím. Je pravda, že mise jsou mírně jednotvárný, ale jinak dobrý. Na obtížnost normal je hra (až na vyjímky), celkem lehká což mě trochu překvapilo, po 2x to zkusím hrát na těžší obtížnost.

0/0
21.9.2009 16:14

Host

ZASEK!!!!!!!!!!

Zdravim,sim jak mam zabit tu obludu co vypada jak prerostlej pavouk,jsou tam ctyri dela,jedno mi po case znici tak jdu do dalsiho,ale pak se objevi ve vzduchu ty cerveny potvory co na vas litaj a proti nim neni obrany,help co mam delat dal?????b

0/0
20.9.2009 12:23

Host

Re: ZASEK!!!!!!!!!!

...to je divný, protože mě šli normálně rozstřílet tím dělem

0/0
24.9.2009 15:32

vejmelka2

Re: ZASEK!!!!!!!!!!

Normálně do nich střílíš tím protiletadlovím kanónem.

0/0
29.9.2009 11:26

Host

zoufalost

v dnesni dobe vydat takovouhle zoufalost.Jsem nastvanej ze jsem za to utracel.Necekal jsem zadnou pecku ale tohle je opravdu shit.

0/0
18.9.2009 17:50

Host

Re: zoufalost

no, taky začínám mít takovej pocit...:( inteligence nepřátel příšerná. i na nejtěžší obtížnost. titulky se často posunují nepřesně oproti mluvenému slovu a tváře postav se nehýbou v souladu s načasováním hlasu, takže tlama mele dál, ikdyž už hlas nemluví. grafika na dnešní poměry slabší, nic co by vás uhranulo. hlášky nepřátel se opakujou do umdlení, když už po dvacáte slyšíte v boji "what the hell is this", začíná to bejt opravdu úmor.

Klady se samosřejmě najdou, třeba animace postav, spoustu stylů padnutí nepřátel, zvuky, realistický pocit ze zbraní (oproti Call of duty 5 je ze střelby daleko realističtější pocit).

nevim no, dám tomu ještě šanci, ale na první zahrání mě to spíše zklamalo. multiplayer mi připadá taky nic moc. moje hodnocení je zatim tak zhruba 55 až 50%. :(

0/0
19.9.2009 0:37

Host

Re: Re: zoufalost

oprava, u toho hodnocení max 55 až 60%

0/0
19.9.2009 0:39

Host

Re: Re: Re: zoufalost

A ještě za to chtěj u nás zhruba litr. Raději si snad zapařim Painkillera, který oplívá lepší atmosférou a nesnaží se hru přecpávat prvkama, kerý nakonec hru často spíše táhnou dolů. 

0/0
19.9.2009 0:43

Host

Re: Re: Re: Re: zoufalost

Dat pomalu litra za strilecku obdobneho typu je vazne blbost, zvlaste, pokud cloveku nejde o MP ale jen zastrilet si a zavzpominat v novem kabatku na prechudce RTCW jako treba ja, az bude kolem petikila tak zauvazuju, drive ne.

0/0
19.9.2009 1:33

Host

...

Dalsi hra na kterou demo nevyslo. Ach jo.

0/0
18.9.2009 12:32

Host

Zpomalený čas

čau, může mi někdo poradit, jak se zpomaluje, nebo zrychluje čas? včera sem začal hrát single player a připadá mi, že je to celý pořád zpomalený, běh, pohyby wtf....?

0/0
18.9.2009 10:01

Host

taky

zpomalenej cas zmácknes 4 a já to mam taky pomalejsí to je grafickou kartou prostě to nestíhá:-(

0/0
13.10.2009 19:43

Tom_Hill

Super

Já si myslím že je to super hra. Hra je vyvážená. Co se týče zbraní a schopností si také nemůžu na nic stěžovat. Určitě jí doporučuju.R^

0/0
15.9.2009 16:25

ruzovy.svetr

Ta hra je tak trapná

že víc to ani nejde.

0/0
15.9.2009 15:00

peanutka

Re: sla by ta hra upravit?

Idiote. Víc slov na takového blba plýtvat nebudu. Zbytečné.

0/0
18.9.2009 18:29

Host

výborná hra

od fearu jsem se tak dobře nebavil;-D

0/0
14.9.2009 13:10

Host

Wolfenstein pre PS3

Nevie niekto ci sa planuje aj verzia pre PS3? Podla predchzajucej recenzie existuje len verzia pre XBOX 360

0/0
11.9.2009 14:55

Host

Wolfenstein for PS3

Vyjde to aj pre PS3? Pokial viem, tak podla predchadzajucej recenzie to je len na XBOX 360.

0/0
11.9.2009 14:49

Host

Co to tu kecáš čoklíku ?

Wolf 3D nebyl 3D? Tak to je vtip týdne

A hru doporučuješ pro skalní příznivce, a pro ostatní je "ke zvážení"?

Tak to hnes spěchám do gameshopu s váhou, abych si to jako zvážil!X

0/0
11.9.2009 11:52

Host

Re: Co to tu kecáš čoklíku ?

Co mi vadi na tychto starych klasikach su tie pichoviny ako gravitacne pusky, specialne ataky a podobne hovadiny. Keby radsej popracovali na kvalitnejsich realnych zbraniach alebo na inteligentnejsich protivnikoch.

0/0
11.9.2009 14:58

Host

Re: Re: Co to tu kecáš čoklíku ?

Hele pro tebe mám radu. Přihlaš se do profesionální armády a hráče nech na pokoji jo. moc dík;-D

0/0
15.9.2009 16:07

Host

to Andrej Brabec

"Soudě podle kývání zbraní ale Blazkowicz prodělal mozkovou obrnu a

zbraň už v rukou neudrží pevně, zběsile mu kmitá ze strany na stranu." Třeba si zkusíš někdy zaměřit s reálnou flintou případně proběhnout se a zaměřit a možná dokonce i vystřelit, (z mausera bych to pc freakovi nedoporučoval) a pak si vzpomeň na tenhle skvělý vtip, který jsi tady vypotil.

0/0
8.9.2009 19:22

nekdoosmdesatyšesty

Re: to Andrej Brabec

R^

0/0
9.9.2009 0:46

Andrej B

Re: to Andrej Brabec

Až půjde v reálném životě zpomalovat čas nebo bude vojákům běžně k dispozici částicová zbraň, dejte vědět.

Tohle není žádný simulátor reality a ani ve hrách, které se o něco podobného snaží se zbraně nekývou takhle křečovitě.

0/0
10.9.2009 1:15

Host

Re: Re: to Andrej Brabec

bože ty si vůl ;-(

0/0
10.9.2009 22:28

Host

dotaz

dotaz, pujde tato hra na notebooku s grafickou kartou GeForce 7300 Go 256MB ?

0/0
8.9.2009 17:50

Host

Re: dotaz

určitě nějak půjde

0/0
9.9.2009 10:16

Host

Re: dotaz

určitě nejak půjde

0/0
9.9.2009 10:17

velky bratr

Spear of Destiny

Jak vidno, na idnesu jsou vsichni novinari stejni a ani o tech hrach nedokazi napsat pravdu. Druhym dilem W3d je Spear of destiny, ktery ma jen dotazenejsi enogine w3d a je tak o malinko lepsi nez prvni dil. ET je tedy dilem tretim a recenzovana hra ctvrtym!

0/0
8.9.2009 16:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.