Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Shadow Complex: hitovka za málo peněz

Kvalita digitálně distribuovaných her neustále stoupá. Dosáhla s touto akcí svého vrcholu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

s

R^;-);-Dčau pařani

0/0
8.11.2009 6:42

Host

x360 v PS3

Nechapu jak se tady snazi obe strany obhajovat ze ta ci ona konzole ma lepsi grafiku. Obe jsou priblizne na stejne urovni, a hry ktere byli only PS uz taky nejsou exkluzivni (Tekken 6, Metal Gear Solid). Doma mam sice X360, ale neni to duvod proc hned urazet, tez skvelou konzoli kterou playstation 3 urcite je. A shadow complex je jednou z mala her, ktera se snazi vybocit z prostoru dnesniho trendu her, ve kterych je velice podobny dej. Takovychle her by se melo vydavat vic, a to ne jenom exclusive on one console. Urcite by si to zahralo i mnoho majitelu PS3.;-D timto nechci vyvolavat zadny flame X

0/0
25.10.2009 20:46

Host

Re: x360 v PS3

Souhlasím. Bohužel tohle někteří nejsou s to pochopit.

0/0
25.10.2009 20:53

Host

Re: x360 v PS3

Metal Gear je i na Xboxu, to už bych to teda mastil. I love it. Proto a pár dalších závidim PStrojky.. Mno a taky ty pořizovací prostředky samozřejmě;D

0/0
22.12.2009 0:27

Host

Cena Trine

Cena je na PSN myslim cca 600 :( ... a Amici to tam este nemaj, by vyslo levneji :)

0/0
23.9.2009 6:22

Host

Re: Cena Trine

hups, ja to dal jako novy prispevek, to melo byt jako odpoved na prispevek na prvni strance, omlouvam se :)

0/0
23.9.2009 6:23

Host

Re: Hra byla uplne zadarmo..

Vi někdo kde se dá hra stahnout kromě LIVE xbox360 ?????Moc díky za typ R^

0/0
9.9.2009 21:46

Host

xbox ps3

Ježiši proč tu do sebe furt šijete??? Obě konzole jsou skvělí stroje a na obě vycházejí parádní hry,proč prostě furt urážíte tu konzoli kterou doma nemáte??? Doporučuji si koupit xbox i ps3  a posuzovat věci trochu objektivně,už je mi z tihle debilních keců na blití!!!;-ORv

0/0
7.9.2009 21:33

Host

Re: xbox ps3

Bohužel, tohle jsem tady zkoušel už několikrát - neúspěšně. A když se do toho navíc pustí hráči na PC, kteří si musí dokázat, že nakonec tou nejlepší platformou je PC... no, co dodat, jsem rád, že se do tohohle nepouští Wii. Ať už je pro děti nebo ne, rozhodně na něm hrají ti nejinteligentnější lidé, protože se těmto diskusím vyhýbají. :)

0/0
7.9.2009 21:48

Host

Re: Re: xbox ps3

Mno... Tak hlavne netusim cim by "Wiiboys" argumentovali.. Do takovy hadky se proste ani poustet nemuzou : ))

Dementi hrajou na vsech platformach

0/0
7.9.2009 23:03

Host

Re: Re: Re: xbox ps3

No, argument by patrně měli jeden, ale za to setsakramentsky silnej a to je ovládání. Na PS2 (tedy klasické ovládání) i Wii jsem zkoušel třeba Okami a na Wii je to mnohem lepší. A takových her je víc. Jasně, nemůžou argumentovat tím, čím argumentují zdejší uchcánkové u ostatních konzolí - grafikou. Ale to je v konečném důsledku snad jenom dobře.

0/0
8.9.2009 21:55

Host

Re: xbox ps3

Jenomže tady nejde o to jaká konzole je lepší. Ale o to, že ty flamy mají někteří lidi jako vybití. A budou prostě flamovat, i když by na chleba nebylo. Pokud bude diskuse plná Xbotů, budejim dotyčnej nutit PS3. Pokud by to bylo naopak, bude pod jinou přezdívkou nabízet Xbox nebo PC... Nebo bude shazovat hru o které se mluví (i v případě, že se od ní právě nemůže odrhnout) - prostě si mnozí potřeují vykompenzovat mindráky, že v reálu je nikdo neposlouchá a na fórech umí být asertivnější. Téma už potom není důležité.

0/0
23.9.2009 7:29

Host

cool

vyzera to dost dobre mohli by nieco podobne spravit aj na psp rad by som si take zahral R^ a ked nie pre psp tak aspon pre ten pc :)

0/0
6.9.2009 20:27

Host

KJHKKHJK

XBOX RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv;-€;-€;-€;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O ANI CRYSIS NEZVLADNE 

0/0
5.9.2009 3:39

Host

Re: KJHKKHJK

Ty jsi půl vola a půl včely :-/

0/0
5.9.2009 6:04

Host

Re: KJHKKHJK

No když es člověk podívá na prodeje, tak to asi tolika lidem zase nechybí.

0/0
8.9.2009 19:36

Andrej B

Xbox Complex

Byla ohlasena i pc verze, jestli se od toho upustilo nevim.

0/0
4.9.2009 13:02

Host

Hra byla uplne zadarmo..

Pokud nekdo nahodou stahl tuto hru na zacatku a neupdatoval na novejsi verzi ma vynikajici moznost, jak si hru zahrat uplne, ale uplne gratis.. Staci, kdyz v demu dojdete k pavoucimu robotovy, niciteho tak dlouho, dokud nezacne vybuchovat. Po te zmacknete start, pak potvrdite skip cutscene, pote znovu zmacknete start a load last save.. To je cely trik, pokracujete normalne dale a hru muzete dohrat az do konce.. Jedinou nevyhodou je, ze pokud vypnete hru, prijdete o ulozene pozice.. Takze jedine co muzete udelat je, ze si pri destivem vikendu rano hodite do xboxu a hru otocite behem celeho dne.. ;-)

0/0
4.9.2009 10:49

Host

Re: Hra byla uplne zadarmo..

Ano, ještě je jedna možnost, na internetu je ke stažení "neupdatovaná triálovka" ve které to jde. Pouze bacha na update, hrát offline. Nevím jestli je tato chybka řešena i v updatu normálního dashboardu.

0/0
4.9.2009 11:57

Host

futurama?...

proc je dabovana futurama blbost?.... peace for xbox360, peace for playstation 3

0/0
4.9.2009 10:43

Host

Re: futurama?...

Protože se na 10 let starej seriál špatně zvyká česky, ikdyž ten českej dabing je perfektní... Doporučuji 4 poslední filmy Futuramy (nejsou s dabingem);-D;-D;-D

0/0
4.9.2009 12:02

Host

Re: Re: futurama?...

Myslíš TŘI poslední filmy, žejo TŘI. Benders Game, Beast with a million backs a Into yellow wonder (či jak), že? Hezky TŘI navazující filmy na seriál, které působí konzistentním dojmem se světem Futuramy a nerozjedou něco v čem během dalšího dílu upustí, že? Třeba jako zhovadilost s znehodnocením temné hmoty, která by byla v dalším díle zapomenuta že? Prostě jen TŘI filmy bez odpadu co by se v roce 2009 odkazoval na film z roku 2001-2003... !!

0/0
4.9.2009 15:30

Host

Re: Re: Re: futurama?...

Ne Čtyři filmy, Bener Game, Bender Big Score, The Beast a billion backs a Into the Wild Green Wonder. A podle toho blikajícího vykřičníčku jseš asi ten neůnavný obhajovatel PS3, takže ti mohu jak jinak než doporučit všechny 4 filmy v 1080p jak jsem si je vychutnal já na svém Xboxu 360 !!

0/0
4.9.2009 16:07

Host

Re: Re: Re: Re: futurama?...

To sem nepsal ja, a nechapu proc to soudis podle jednoho vykricniku8-o to snad umi dat kazdy ne? a neboj X360 ma dnes leckdo i majitele PS3.

0/0
4.9.2009 17:10

Host

Re: Re: Re: Re: futurama?...

Nenene, já jsem dogmatista co chce vědět kdy bude recenze Trine(Trise?, Tribe? no to je jedno něco takového) na PC. A samozřejmě jsem si TŘI futuramy v DVD kvalitě na PC náležitě vychutnal (on je totiž rozdíl jak jsem vypozoroval mezi HD a DVD pro případ futuramy takřka nulový :) ).

0/0
4.9.2009 19:55

Host

Re: Re: Re: Re: Re: futurama?...

Ano, mezi hd a dvd není velký rozdíl (pouze na 106 plazmě) ale zato je setsakramentský rozdíl mezi dvd a fullHD a to zejména v plynulosti. Bohužel nevím jestli mám všechny ČTYŘI filmy v nejvyšším rozlišení, ale asi ne.

0/0
5.9.2009 9:10

Andrej B

Shadow Complex

Uz par tydnu netrpelive cekam pc verzi. Ale nejak to vazne a neni jasny, jestli nakonec bude.

0/0
4.9.2009 9:15

Host

Re: Shadow Complex

only on xbox ti nic nerika? :-)

0/0
4.9.2009 11:00

Host

Re: Re: Shadow Complex

Tak mohli by to napriklad prodavat pres GfW LIVE, podobna hra by te sluzbe pomohla se trochu zviditelnit.

0/0
4.9.2009 12:56

Host

PS3

Citace z recenze: "Mnozí fanoušci Xboxu 360 tak s úsměvem na tváři rádi tvrdí, že Shadow

Complex je graficky propracovanější, než kterákoliv hra na PlayStation

3."

R;-DO;-DF;-DL!!!!!! R;-DO;-DF;-DL!!!!!!

Jako uz jsem cetl hodne veci, ale tohle je tedy opravdu PERLA;-) Na druhou stranu ja to Xbotum i verim, ze neco takoveho dokazi vazne vyblit.

0/0
4.9.2009 2:27

Soky67

Re: PS3

No, furt je to nic oproti tomu co tu neustále bliješ ty.

Jinak hochu víš kam si máš ten plejstejšn strčit ?

Plejstejšn 3Rv

0/0
4.9.2009 7:03

Host

Re: PS3

shadow complex nevypada zrovna nějak uchvatně..ale o to vubec nejde coz vetsina plejkoboys nepochopi...ti hraji hry jen kvuli grafice mě prijde

0/0
4.9.2009 7:49

Host

Re: PS3

Tak Shadow Complex je jedna z ner, které mi na PS3 fakt chybí. Mám rád plošinovky a tohle by mě určitě bavilo. Škoda.

0/0
4.9.2009 9:45

Host

Re: Re: PS3

Vyměním za Flower...

0/0
4.9.2009 11:59

Host

Re: Re: Re: PS3

Tak jasně, Flower je super, stejně jako WipeOut, kachničky, Ratchet a ty tuny her z PSX, ale i tak mi Shadow Complex nebo jina plosinovka na PSN chybi

0/0
4.9.2009 12:29

Host

Trine

Trine je nejlepší arkada poslední doby (graficky, herně a zábavou).....a je na PC :) :) :) :)

0/0
4.9.2009 0:34

Host

Re: Trine

Je to taky na PS3 a Gamespot tomu dal

E3 '09 Editors' Choice Awards

takže kdy uvidíme recenzi na Bonuswebu?

0/0
4.9.2009 6:28

Host

Re: Re: Trine

trine je i na PS3..no mazec...to bych mohl doporucit bratrancovi....trine je fakt uzasnej kousek..graficky, herně, designem, prostě vším....

0/0
4.9.2009 7:47

Host

Re: Re: Re: Trine

Jen s délkou už to není tak slavné, cena mě taky moc nepotěšila a prodává se už u nás, nebo stále jenom digitálně?

0/0
4.9.2009 8:59

Host

Re: Re: Re: Re: Trine

co vím tak jen digi zatím....co mě zase překvapilo je to že hra je na JEDNOM CD!!!! v dnesni dobe kdy kazda hra ma pomalu 10 GB je tohle fakt super!!!

0/0
4.9.2009 9:51

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Trine

Ale ne, dost nezávislých her by se vlezla na CD. Alespoň, co jsem se tak díval na to, kolik jsem toho stáhl na Steamu.

0/0
4.9.2009 9:59

Host

Re: Trine

ale trine uz je na ps3 a brzy bude i na xbox takze co resit :-)

0/0
4.9.2009 12:43

Host

Re: Re: Trine

resit se bude cena, zkousel jsem PC demo a pokud to bude stat vic nez prave Shadow Complex (coz asi bude), tak nekupuju, dokud nezlevni :-/

0/0
4.9.2009 12:59







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.