Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Raven Squad kombinuje akci a strategii

Pokud jste vždycky toužili po fungujícím mixu akce a strategie, můžete zkusit štěstí tady.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Hrůza !!! SHIT !!! Nestahujte !!!

Je to hrůza - jako akce hnus, mizerná interkace - tedy vlastne žádná, neustálé hlášky typu FPS is unvaliable! hrozné střílení a míření, z krabice bezmu 4 raktety vystřelim jenu a nemam nic, nedokážu ani přelézt malé dřevěné bedny ani je zničit, na akci jdou totálně neozbrojený s prázdným taketometem bez min atd jen s několika náboji! Neustálé zákysy a hledání kudy na místo cíle vůbec dojít !!

Naprosto bečková akce z prvního pohledu a jako brabenci na šachovnici tak vhodné pro nějaký smrady školou povinné !!

Po 20 minutách jsem to smazal z disku a to akce mám rád !!!  Hrůza !!!

Rozhodně NESTAHUJTE a nekupijte - nemá to cenu ani toho internetového připojení !!

0/0
5.12.2009 13:26

Host

prvni level help

cus, co mam udelat hned v te prvni misi? znicim boudu se strelivem a pak mam pokracovat dal. jenze v ceste stoji ty krabice a nemuzu se z te vesnice hnout dal. pomozte diky

0/0
2.11.2009 14:58

Host

ach jo

tohle fakt muselo byt nejaky decko , nwm proc ted vsichni hodnoti hry jen podle grafiky....nerikam ze neni podstatnou soucasti ale urcite to aspon pro me neni to nejpodstatnejsi

0/0
16.10.2009 22:30

Host

Re: ach jo

Me naopak grafika u Raven Squad prijde dostacujici. Nedavno jsem dohral Mafii a prvniho Hitmana a na grafiku jsem si nestezoval.

0/0
17.10.2009 12:05

Host

Budget?

Doufám, že je to budgetovkaRv

0/0
16.10.2009 22:29

Host

???

Kde jste to doháje hráli, když to nikde v CR na trhu ještě není. Pošlete link na obchod, pokud to bude za budgetovou cenu proč ne...

0/0
16.10.2009 14:17

Host

Re: ???

LOOOOL TI SI KUPUJES HRI ??? LOOOOOOL JAKI DEBIL ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
16.10.2009 16:32

Host

Re: Re: ???

LOOOOL ty si nekupujes hry? LOOL jaky debil

0/0
16.10.2009 20:45

Host

Re: Re: ???

:) Jestli je tady někdo debil, jsi to jednoznačně ty, nejde ani tak o tvůj pravopis, jako o to, že kdyby všichni uvažovali jako ty, tak by nebylo za co ty hry tvořit.

0/0
18.10.2009 1:35

Host

Re: ???

LOOOOL TI SI KUPUJES HRI ??? LOOOOOOL JAKI DEBIL ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
16.10.2009 16:41

Host

Re: Re: ???

Tak ses právě vyjádřil jako primitiv a zloděj. Gratuluju R^

0/0
16.10.2009 17:58

Host

Re: ???

V pohodě on to stejně nepochopí to je jak házet hrách na stěnu

0/0
16.10.2009 18:11

Host

Re: ???

Taky bych to rad vedel. Nejspis jen elektronicky z ciziny.:-/

0/0
17.10.2009 12:06

Host

looooooooooooooooooooool

JAKU TO MA SPATNU GRAFYKU SOM TO HNED VIPOL LOOOOL NACO SOM TO VOBEC STAHOVAL ROFLMAO BLBOST UZ SOM TO VIMAZAL RvRvRvRvRvRvRvRv;-D!!!!

0/0
16.10.2009 13:49

Host

Re: looooooooooooooooooooool

zdravim Joe;-D

0/0
16.10.2009 13:49

Host

Re: looooooooooooooooooooool

ty vole tak pokud je tomu kdo to psal víc než 8let tak by se nad sebou měl opravdu zamyslet. víc gramatických chyb po hromadě jsem snad ještě neviděl.

0/0
16.10.2009 14:17

Host

Re: Re: looooooooooooooooooooool

To neni gramatikou, vsechny i/y ma obracene. Je to jenom blbec.

0/0
16.10.2009 19:44

Host

Re: Re: Re: looooooooooooooooooooool

spis vyvolavac flame :)

0/0
19.10.2009 20:08

Host

Re: looooooooooooooooooooool

zalez janošíku zpatky do madar ty kokote

0/0
18.10.2009 9:03

Host

70%??

Hodnocení 70%? Tak to teda fakt nevím, protože větší shit už jsem hodně, ale hodně dlouho nehrál a to jsem to dohrál... Postavy neumí skákat ani lehat, všichni mají nekonečný počet nábojů v hlavních zbraních (když nepočítám ty speciální), nepřátelé jsou tupí jako prase (nejraději stojí, čumí do zdi a čekají na smrt), kulky se zastavují na nějakých neviditelných stěnách, linearita, ignorování zakrytí scriptů (nepřátelé se před helikoptérou jen tak objevili a to přímo před mýma očima) nebo naprosto příšerný dabing... Tohle si zaslouží 70%?

FireTight

0/0
16.10.2009 13:44

Host

Re: 70%??

V predposlednim Score tomu dali 29 % a recenze ke hre byla hodne, ale hodne kriticka. Tady ted 70 %, pak duverujme recenzim...

0/0
16.10.2009 16:09

Host

Re: Re: 70%??

on je taky rozdil mezi recnzenty

Score pise uprime, BW jenom aby se zavdecily vydavatelum

tak si vyber ;-)

0/0
16.10.2009 16:12

Host

Re: Re: Re: 70%??

Score pise uprimne... vtip roku

0/0
16.10.2009 20:59

Host

Re: Re: Re: 70%??

Hodnoceni ve Score mi nikdy moc nesedelo, ale tech 70 bude nejspis dost prestrel. Uvidim, nejspis to zkusim, protoze na takovy mix jsem uz dlouho cekal a Ghost Recon to nedotahl uplne do konce.:-)

0/0
17.10.2009 12:03

Host

Re: 70%??

S tymto nazorom musim suhlasit, ja som si to stiahol (ano, radsej si dopredu najprv oskusam a az potom kupim ak je dobra) a moj nazor? Dabing je nieco hrozne, viem ze britsky akcent je hrozny (stravil som isty cas v Londyne) ale toto bol horor, nehorazny! AI? Ta tam asi ani nebola. Linearita by mi ani nevadila...ale az takto?! >:O

A grafika, no, povedzme ze by sla, ale hroza!

10% maximalne aj z prviretymi ocami.

0/0
16.10.2009 19:13

Host

Re: 70%??

obecne vsechny herni recenze na svete jsou vyjadrenim soukromeho nazoru recenzenta, neni mozne vytvorit 100% objektivni recenzi, protoze hratelnost neni velicina, a nelze ji presne urcit podle nejakych kriterii, jinymy slovy - kazdeho bavi neco trochu jineho

bohuzel situace na hernim trhu je takova, ze velmi VELKY pocet hracu duveruje recenzim a podle toho pak hry kupuji/nekupuji, a to je podle mne uplne spatne

0/0
18.10.2009 14:30

Host

looooooooooooooooooooool

JAKU TO MA SPATNU GRAFYKU SOM TO HNED VIPOL LOOOOL NACO SOM TO VOBEC STAHOVAL ROFLMAO BLBOST UZ SOM TO VIMAZAL RvRvRvRvRvRvRvRv;-D!!!!

0/0
16.10.2009 13:15

Host

Re: looooooooooooooooooooool

Píšeš jak retard a potvrzuješ to ještě armádou smajlíků ( nechtěla by je redakce zrušit ?)

0/0
16.10.2009 13:29

Host

Re: Re:Re: looooooooooooooooooooool

Presne tak, blbeček čo všetko vie, všade bol. Takýchto hňupov mám strašne rád....:)

0/0
16.10.2009 14:37

Host

Re: looooooooooooooooooooool

Ty jsi my ale debil.8-o

0/0
17.10.2009 12:01

Host

^^

lituju toho kdo si to koupi ..

0/0
16.10.2009 12:28

Host

Re: ^^

Tak tak ..

First person kde neprekonam sebemensi prekazku, mapa znacne tuneloidni, AI uplne blba, zabava nulova.

Strategicka cast kdyz vetsinou tahnu jednu skupinku kterou nemuzu ani rozdelit ? V tuneloidni mape s blbou AI ? Haha .. zcela zbytecne.

Hratelnost proste o nicem.

0/0
16.10.2009 13:36

Host

hmm

No vypadá to jako konečně jako něco originálního. Je už demo?

0/0
16.10.2009 8:44

Host

poznamka

....a neustále se opakujícím prostředím džungle.

recenzent asi nepochopil, ze ked sa dej odohrava v Amazonii, tak tam nemozu byt marakodrapy, pust alebo ine exteriery. Chcelo by to si zopakovat zemepis.

0/0
16.10.2009 8:02

Host

Re: poznamka

Co je to za argument?

Prostě je tam sterotypní, stále stejné prostředí, což žádné hře nepřidá ... to, že tento nedostatek "vysvětlíš" ho neodstraní.

0/0
16.10.2009 16:47

Host

pche

další shit v džungli alá Crysis Rv

0/0
16.10.2009 6:49

Host

Re: pche

Retarde Rv

0/0
16.10.2009 8:37

Host

Re: Re: pche

RetardiRv

0/0
16.10.2009 11:31

Host

Re: Re: Re: pche

jeste jsi to  nehral tak nepicuj

0/0
16.10.2009 11:42

Host

Re: Re: Re: Re: pche

Retarde Rv

0/0
16.10.2009 13:47

Host

Re: Re: Re: Re: Re: pche

Retardi Rv

0/0
16.10.2009 13:51

Host

Re: pche

Ty seš mi dement. Kolik ti je? A kolik jsi už hrál her? Že se vůbec opvažuješ srovnávat tuhle sračku s next-gen hrou Crysis.

0/0
16.10.2009 15:26

_Thorus_

Re: Re: pche

Jakou next-gen hrou? Crysis už je nekde 2 roky starý, a jediný co se na něm povedlo byla grafika...

0/0
16.10.2009 18:04

Host

Re: pche

Tys to zabil frajere!

0/0
16.10.2009 19:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.