Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Posel smrti 2: strach znovu obchází sídlo šlechtického rodu

Dvojku sice dělá jiný tým, ale po úžasném úspěchu prvního dobrodružství to vypadá, že ani ona nezklame.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Wes__Parmalee

!

Tak jsem koukal na videa a bude tam i hrad Black Mirror a v něm ta stará bába a i ten starej slouha... paráda!

0/0
7.11.2009 10:38

Host

dfdfdfdfdf

je uz nato niekde cestina???????

0/0
18.10.2009 11:34

Host

??

bude tam i dabing :-/

0/0
21.9.2009 11:16

Host

Re: ??

se ptam jestli bude???????? protoze jestli ne tak to nebudu ani hrát...

0/0
21.9.2009 11:17

Host

Re: Re: ??

jestli myslíš českej tak nebude

0/0
21.9.2009 12:36

Host

Re: Re: Re: ??

Někde jsem četl, že bude, moc bych se nebál že ne.

0/0
30.9.2009 19:24

Wes_Parmalee

Re: ??

Bude! V prosinci vyjde hra kompletně v češtině!

V Německu se to už prodává...

0/0
7.10.2009 12:09

Wes_Parmalee

Re: Re: ??

Už jsem to chvilku i hrál. Potěšilo intro se Samuelem!

Naštvalo prvních 10 minut hraní - zatím chybí atmosféra Posla smrti, ale věřím, že přijde!

0/0
7.10.2009 13:12

Host

Nový Posel Smrti

Posel Smrti rozhodně patří mezi pět nejlepších adventur, co jsem kdy hrál. (Black Mirror, Syberia 1 a 2, Broken Sword 1 a 2) Projel jsem ho už dvakrát a brzy si na něj udělám čas i potřetí. Těžko očekávat, že druhý díl překoná jedničku, ale i tak jsem za to rád, že se vůbec nějaké pokračování dělá potom, co příběh Posla Smrti skončil, tak jak skončil :-)

0/0
11.9.2009 17:46

Host

Nemuzu se dockat

Posel smrti byla ta nejlepsi adventura, co sem kdy hral ... moc se tesim na dvojku, doufam, ze kvalitativne a hlavne atmosferou a pribehem na tom bude minimalne tak dobre jak jednicka :)

0/0
9.9.2009 20:23

hopajda

:)

Tak snad to bude paráda! Doufám že tam budou tedy i slibované hádanky. Pouze klikat a spojovat věci jako poslední dobou v adventůrkách je na nic.

0/0
7.9.2009 16:54

Host

Hele!!!!

Dal jsem sem odkaz na neznámý oficiální web Posla smrti 2. Příště milý administrátore se nejprve koukej, než začneš mazat. Takže znovu:

butler-bates.com

0/0
7.9.2009 14:17

Host

zahranici

Nechapu kde se vzal ten mytus, ze Posel smrti sklizel uspechy i u kritiku v zahranici - bylo to presne naopak. Nevim jak se prodaval, ale zahranicni recenze obvykle nesly nad 5 z 10. Netvrdim ze to nebyla skvela hra, ale s tim zahranicnim uspechem bych operoval opatrne.

0/0
7.9.2009 12:53

Dru Zeree

Re: zahranici

Spíš než přihlouplé recenze je důležitější prodejnost :), kdyby to nemělo úspěch, asi by nedělali dvojku:-)

0/0
7.9.2009 12:59

Host

Re: Re: zahranici

To je odvážné tvrzení :)

0/0
7.9.2009 20:09

Host

Re: Re: zahranici

Osel smrti měl velký úspěch v Německu, proto se tam taky dělá dvojka. Recenze v ostatních teritoriích opravdu nebyly žádné terno, ale jak říkáš- recenze neprodávají hru. Ostatně jsou to jen názory jednotlivých lidí, kteří představují zlomek hráčské populace. Protože ty svoje prdy můžou dávat na web nebo na papír, přikládá se jim větší důležitost než jim náleží.

0/0
7.9.2009 20:38

Host

super

První díl byl úžasnej a mile mě překvapil, snad se i dvojka povede. Už se těším

0/0
7.9.2009 11:37

Wes_Parmalee

!

Mně se ještě jednička válí na "hadru". Už se na 2 těším, ale zároveň se trochu bojím, že se to moc nepovede...

0/0
7.9.2009 9:42

Host

mlask :)

mlask :)

0/0
7.9.2009 9:08

Host

jo :-)

ja hral Posla teprve nedavno, cca 5 let po vydani a porad to byla super adventura.. takze se taky tesim na dvojku..

0/0
7.9.2009 7:44

Kizrath

hezky

naposledy jsem snad hral Agenta Mlicnaka, ale to uz je hodne let zpatky :) no a jeste Poldu :) tohle muze bejt zajimavy

0/0
7.9.2009 6:36

Host

mazec

jj to ja taky... R^R^R^

0/0
7.9.2009 1:16

junior1099

jůůů

Také se moc těším.

0/0
7.9.2009 0:33

Dru Zeree

jo :)

:-) Posel smrti je asi nejlepší adventura co jsem hrál, nemůžu se dočkatR^

0/0
2.9.2009 22:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.