Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Need for Speed: Shift PC vrací sérii na vrchol

Po nepovedených posledních dílech se Need for Speed dočkalo výrazné oživovací kúry. Teď má ale blíže k simulaci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Konecne ATI vladne

hellou tak sem instnul PATCH 2 a vali to jak to ma. Tady je funkcni link na uloz to ;) Patche 1 a 2 s crackama bez hesla a funkcni odskouseno :-)  http://ulozto.cz/3227117/shift-patche-1-a-2.zip  

0/0
3.12.2009 21:15

Host

vy ste vtipný :)

No teda nevim co ste hrali ale moznost quick race je hned v menu,to ze se vam auot v 50km/h toci jak splaseny neni chyba hry ale mezi PC a zidlí ....... a to ze nejde vyskocit ze hry ?? co to je za kec ??? nechapu ,hraju GRID taky je to super hra dohral sem 2x a ze by to bylo nejak narocny ?? ani ne (hral sem na "savage" - obtiznost) a nedelalo mi to jediny problem ...... nfs shift je oddychovka z povedenou grafikou :)

0/0
27.11.2009 21:28

Host

Re: vy ste vtipný :)

Vše je hodně relativní.GRID jak už jsem níže psal,jde odehrát i na klávesnici i díky tomu,že se auto nechová nijak nevyspytatelně.Hrát jde samozřejmě i SHIFT,ale velmi těžko(na klávesnici).Jde o to,že ne každý chce hrát s volantem(ať už z jakéhokoliv důvodu) a potom,že hry jsou i pro děti a ne každý capart si s SHIFTEM poradí.Proto bych volil určité zlehčení hry a superborci jakým jste patrně vy,ať hrají klidně na hard,či super hard(totˇ už je jejich volba).Podotýkám,že každý může mít jiný názor.Oproti grafice a stavbě menu absolutně nic nemám.

0/0
28.11.2009 14:28

Host

Re: Re: vy ste vtipný :)

Asi tak. Jenom bych dodal, že Need for Speed je odjakživa (a to je pěkná řádka let) arkádovou sérií, takže pokus o přechod k simulaci vysloveně nechápu. Vždyt arkády letěj, tak co blbnou. Spíš si nedokázali připustit, že jejich nudný příběhy a především nepotřebný příběhy v závodní hře plus rok od roku hnusnější jízdní model, si nikoho nezískaj. Tak to svedli na arkádu a udělali paskvil. Ani arkádu, ani simulaci. K simulaci to má ale přeci jen blíž. Na klávesnici jsem se dostal na Tier 2, a dál už prostě ani prd. Samozřejmě bych se mohl s každým závodem párat 5x, pilovat styl a jednou dosáhnout kýženýho výsledku, ale proč? Vždyť je to nuda. Po přečtení zdejších komentů jsem schválně vyhrabal několik let starej a polorozpadlej volant, připojil a zkusil si zahrát s ním. Vida, první závod, jasná a čistá výhra, najednou už to i více-méně začlo simulaci připomínat. Kontrolu trakce jsem si vypnul, našteloval citlivost a nemám problém. Když restartuju závod, tak jenom pro ten pocit, že jsem ho dojel bez škrábance;-D

Hra s volantem by si zasloužila to hodnocení, co dal BW. Hra bez volantu je tak na 40. Bug s tím, že na některejch sestavách nejde změnit zobrazení a dokola slibovanej patch, kterej nepřichází, jsou nakonec největší slabiny týhle hry.

Odvolávám co jsem odvolal a přivolávám, co jsem přivolal. Jízdní model je vážně fajn. Pohodovej, přitom nemáte nějak velkej problém mu uvěřit. Ale ne na klávesce, tam to vypadá jako naprostej hybrid. EA měla na krabici připsat, že je to bez volantu nehratelný, není to slušnost, nechat zákazníka zvyklýho na letitou tradici arkád sáhnout do regálu a vytáhnout hru, která nejde hrát na klávesnici, když všechny předchozí díly šly. Za další podobnej titul bych se vůbec nezlobil, jen tentokrát prosím bez chyb a především, ne pod jménem Need for Speed. Tam jsem zvyklej na špičkovou arkádu a už několik let mi výrazně chybí:-/

0/0
28.11.2009 20:28

Host

Re: Re: Re: vy ste vtipný :)

neni pravda ze to je na klavesnici nehratelne,dojel sem celou hru na klavesnici a na stredni obtiznost sice musis nejak zavod parkrat restartnout ale da se to takze nepis blbosti.Rv

0/0
30.11.2009 14:28

Host

Ovládání

Souhlasím s tím,že je to velmi špatně hratelné.GRID je zlatý,je také celkem těžký,ale auto se chová přiměřeně.U SHIF je vše hodně přehnané.Také doufám v nějaký upravující patch.Ti,kterým se to líbí takhle,si ho pak nemusí instalovat.

0/0
27.11.2009 16:21

Host

Re: Ovládání

divny me to jde hrat v pohode na klavesnici v prumeru tak prohraju kazdej desatej zavod takze chyba bude asi na tvoji strane:-P:-P:-P:-P:-P:-P

0/0
7.12.2009 19:36

Host

Re: Re: Ovládání

Ovladatelne je to vlemi dobre, po asi 4 dilech s eopet vracim k NFS... hrjau jen simulace a i kdyz tohle cista simulace neni, ma k ni velmi blizko (kdyz se to spravne nastavi=vsechny pomocny jizdny pomucky off) a plne to kompenzuje dalsima aspektama- auta (ty BMW jsou nadherny :) ). nadherna grafika, skvele trate, tuning apod...

Mimochodem nevim teda jak muzems prohrat kazdy paty zavod- pokud teda hrajes na nejtezsi nastaveni (Pro souperi a vsechny jizdny pomocne pomucky off), tak, si myslim, ze to neni mozny... naopak, vetsinou to po pul minute restartujes...

0/0
11.1.2010 3:19

Host

plosíííííím

 poradtě pls nejde to spustit need for speed underground 2 píše to (Please insert the correct CD-ROM, seletect OK restart application kdyžtak mi plosím napište na Email jenik401@seznam.cz plosím:-(;-(

0/0
26.11.2009 22:47

Host

Re: plosíííííím

ty si nejake blbe decko vit?

0/0
30.11.2009 14:25

Host

Re: Re: plosíííííím

blbec asi nevi ze se ma hra craknout ;-D;-D

0/0
7.12.2009 19:34

Host

fakt nejhorší díl série

Znám tuto sérii od prvního dílu. Ale jak se chová Shift, to je vyloženě prasárna. Nešlo přeskočit intro před závodem a především, nejde kdykoli ze hry vyskočit a musí se přes Alt-Tab a ukončit proces. To museli být programátoři úplně tupí, tohle pustit do výroby. Taky chybí quick race, vybrat auto a trať a prostě jet. Kdo chce při prvním seznamování s hrou hned dělat kariéru, asi nikdo. A chování auta na trati, to je výsměch. V rychlosti 50 km/h se auto točí jak splašený do všech stran, při pokusu o zatočení. Jsem zhnusen. Zlatý NFS Underground a hlavně starý NFS:HS a NFS:HP. Po pár pokusech mažu.

0/0
12.11.2009 8:24

Host

Re: fakt nejhorší díl série

Nemůžu než souhlasit, sem si chtěl už odpočinout od GRIDa tak jsem si nainstaloval tohle a děs a hrůza. Mam podezření že ty co to vyráběli nikdy neseděli v autě, nebo usoudili že výtky na arkádovitost série se vyřeší tím že auta už nebudou ovladatelná (úplně je vidím jak se na poradě plácají po ramenou s výkřiky že tohle už nám zavře hubu :)

0/0
18.11.2009 23:57

Host

příšerná hra

Proboha svatýho...ještě, že jsem měl možnost si hru otestovat než jsem za ní dal litr...je to strašný...píšou o nastavování detailů...tlaku pneumatik...k čemu??? vždyť fyzika aut nemá s autem nic společnýho....je to vznášedlo na polštáři....souhlasím s politikou inklinovat k tomuto druhu hry než k tomu co bylo před tím..., ale proč když spolupracovali se simbinem proč si nevzali víc z chování aut...je to hra uplně o ničem...kdybych si jí koupil tak jsem nejvíc nas....nechápu jak jste tady tomu mohli dát takový hodnocení...já bych to viděl spíš na30% MAXa to díky vzhledu na videu...když to řídí někdo jinej...je to BORDEL NEBRAT!

0/0
7.11.2009 11:48

Host

Need for Speed: S h i (f) t

Tomuhle braku muzou dat 90% jenom  bonuswebu nebo ve Score. 

Odflaknuta konverze pro decka. Vsechno, co tu uz stokrat bylo, akorat to zase jednou o neco lip vypada a o neco lip zni.

0/0
6.11.2009 5:52

Host

ovladatelnost

Musím říci že jsem byl koupí a následně hraním tehle hry hluboce zklamán.O simulaci nemůže být řeč.Hra je naprosto nehratelná.To mám samozřejmě volant.Nebrat!!Rv

0/0
4.11.2009 11:46

Host

Re: ovladatelnost

Se chvili venuj nastaveni, jak ma auto reagovat. Bude to jezdit jak chces i na klavesnici, bez jakyhokoli helpera.

...

Ne, ze by to stalo za to, usnes po trech zavodech.

0/0
6.11.2009 5:53

Host

:(

mno jasně :DDD;-D

0/0
30.10.2009 14:49

Host

Re: :(

a jinak pise se no jasne zadne mno jak nejakej retardik.

0/0
4.12.2009 7:16

Host

:(

kdy už konečně výjde nějaký ten patch nebo nebo hotfix tak něco emužu hrát a chci hrát ;-(

0/0
30.10.2009 8:10

Host

Re: :(

doporucoval bych ti kup si lepsi Komp:-)

0/0
30.10.2009 11:38

Host

ovládání

neříkám, že SHIFT je něco světobornýho...pár dní to hraju, ne v kuse  ale zajedu pár závodů a v poho... jen nechápu některé příspěvky, že se to nedá ovládát na klávesnici či gamepadu. ve škeré závody jezdím na gamepadu a nemám s tím sebemenší problémy, max že jsem to přepísknu s rychlostía už se to nedá usměrnit..ale to je celé.

ZDar

0/0
27.10.2009 9:10

Host

Re: ovládání

to musi byt opravdu hrozna zabava jezdit zavodni hry na gamepadu kup si volant lamo:-P

0/0
28.10.2009 11:34

Host

Re: Re: ovládání

v takovem GTR2 by si z gamepadem ani neskrtnul,samozrejmne myslim mit vsechny pomocniky off:-)

0/0
28.10.2009 11:35

Host

Prusvih

Nevim, na co v EA mysli, ale takovyhle paskvil pustit do sveta, no to bych blil. Grafika je vzhledem k narokum prumerna, fyzikalni model nulovy. To ze se auto neda ovladat na klavesnici bych i pochopil, ale ze se neda ovladat na volantu, to je na povazenou. A vychvalovany pohled z kabiny, je tragicky.

Nerad to rikam, ale tahle serie je mrtva

0/0
20.10.2009 21:54

Host

Re: Prusvih

jj je a reknu ti ze tyto auta co mas v shiftech sezenes uplne vp ohode napr. do GTR2 a nej en tyto auta ale vse mozne naco si jen clovek vzpomene+ navic tam mas real fyziku takze tyo needy a vubec tyhle hry jsou naprosto zbytecne a knicemu vbsechno uz je v rfactoru a nebo v GTR2:-)

0/0
21.10.2009 8:45

Host

Re: Prusvih

Myslím že kdo toto může napsat, tu hru mohl hrát tak pět minut, a že auto nejde ovládat s tím taky nesouhlasím. Ovládání je trohu jíné ale stačí ujet pár závodů a zvyknete si na to, a ne ujet 2 závody a říct mě to nejde! A jěšte rada na závěr: Kupte si brýle!:-)

0/0
23.10.2009 18:46

Host

Re: Re: Prusvih

Řekl člověk, kterej nehrál nic od konkurence, nebo je hodně nenáročnej. Jezdit se to dá až v Tier 2, kdy se daj koupit čtyřkolky. Ty dokonce i trochu držej v zatáčkách, což se o autech s pohonem na zadní říct nedá. Věci jako je kontrola trakce sice fungujou, ale naprosto minimálně. Díky tomu na klávesnici nehratelný. NFS byla vždycky arkádová série, jestli v tomhle hodlaj pokračovat, bude to paskvil série. Neřiditelná arkáda;-D

0/0
23.10.2009 21:01

Host

Pecka

Čaute, nějak nechápu hodnocení čtenářů. Buď se vám to seká, nebo to hrajete na nízký detaily nebo závody od přírody nesnášíte (v tom případě nevim proč hlasujete) no anebo máte averzi vůči EA. Já jsem nadšenej. Dohrál jsem demo a už se nemůžu dočkat až si zejtra koupim originálku. Je to paráda. Zvuky, grafika, hratelnost (nevim jak se řídí ve třech stech kilometrech za hodinu... ;-D). Navíc ta hra má perfektní feeling. Něco jako u FPS Crysis. Prostě jasná klasika. A to jsem to hrál na klávesnici. Vypadá to, že kvůli týhle hře si pořídim volat. Tak pařbě zdar. Maillow

0/0
18.10.2009 21:52

Host

Re: Pecka

Nevím co vidíš tak úžasného na vylepšené verzi Pro Street, ale já nic moc. A pokud má jít o simulátor je to opět až ta druhá hra. Minulý rok to byl totiž GRID kdo začal a je tím oním originálem. A co se týče nároků hry no koukej mám ATi HD4850 1GB a kolega GeForce 6600 256MB já sem rád že jedu bez detailů na nejnižší kvalitu ale on no problem na plno. Takže hra opět není optimalizována na ATi a tak její grafika je spíše podprůměrná. tak už víš proč bych tomu nedal víc než 65%......a možná to i časem pochopíš, jelikož teď ti to hlava nebere.......;-D;-D;-D

0/0
19.10.2009 12:23

Host

Re: Re: Pecka

Tak nějak nemůžu souhlasit s tím optimalizováním na ATI... Mám Ati HD4890 1GB a hra mi na max detaily jede naprosto bez problémů a to se ani nezahřeje. Hra je graficky špičková, jen na to prostě nemáš počítač :-)

0/0
24.10.2009 21:07

Host

Re: Re: Pecka

Jestli ti to na HD4850 1GB jede pomalejš než na GF6600, tak problém bude spíš mezi židlí a monitorem... :D

0/0
1.11.2009 14:38

Host

Re: Re: Pecka

GRID první v simulátorech? se prober ;-D

0/0
3.11.2009 22:15

Host

Re: Pecka

zahrej si radeji gtr2 at vis co je opravdu real fyzika ne tyto priblble arkadicky:-P

0/0
20.10.2009 12:43

Host

help

zdravím, mám drobný problém. hru jsem v poho instaloval. spustím ji, nastavím ovládání, grafiku.... a když chci vyrazit, tak se to sekne (v aplikaci nastala chyba je potřeba ji zavřít ...blablabla). co s tím - pere se to s winama nebo co? mám AMD DualC 2,2GHz, 2  Gb ram, ATI Radeon HD 3600 - 512MB, XP prof. samo že dvd mech. pomoc!!!;-(

0/0
15.10.2009 14:26

Host

Re: help

tohle je featura hry :) ceka se na patch

zkus smazat konfiguracni soubor s nastavenim grafiky (je v dokumentech) a pak uz nic nemen, nech grafiku tak, jak si ji hra sama nastavi. rika se padani zpusobuji stiny, ale je to bez zaruky, kazdymu to zlobi jinak :)

0/0
15.10.2009 16:23

Host

Re: Re: help

zatím to šlape - díky za tip. jdu pařit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-D;-D;-D;-D

0/0
15.10.2009 16:51

Host

Re: Re: Re: help

Zahoď tu šunku a kup si něco pořádnýho...

0/0
25.10.2009 22:55

Host

Re: help

Zahoď tu šunku a kup si něco pořádnýho...

0/0
18.10.2009 21:54

Host

Re: Re: help

řeklo malý děcko s bohatym tatínkem. Až si na věci budete vydělávat sami, a zjistíte, že má člověk i jiný starosti než PC, tak vychladnete. Ona vás realita naučí;-D

0/0
26.10.2009 12:36

Host

Re: Re: Re: help

R^R^R^

0/0
19.11.2009 22:37

Host

8 z 10

Tak jsem si to nainstaloval a začal pařit. Pecka. Po grafické stránce jsem nic lepšího zatím neviděl a ni nehrál. Ale to ovládání přes klávesnici. No to je katastrofální. U předchozích verzí to ještě šlo, ale teď? Dále se mi nelíbí ten ústup od verzí MOST WANTED a CARBON. Tam byla alespoň akce , tady pouze okruhy a zase jen okruhy.

Jinak bych to oznámkoval tak 8 z 10.

0/0
13.10.2009 20:42

Host

*.*

Zdrawím! Tak jsem NfS Shift také dohrál a musím se přiklonit k názoru pisatele přede mnou. Hra je po stránce závodění a kvalitního zobrazení kokpitu, dobrá. Bohužel, jak bylo už zmíněno, tratě jsou poněkud divné a často mi připadají opravdu nedodělané. Ale to hlavní - hra i přes to, že jezdíte mnoho druhů tratí a závody jsou napnuté až do konce, strácí své kouzlo. Možná si mnoho z Vás vzpomene na první díly Need for Speed a historii celé série. NfS přeci nebyl pouze o závodech mezi auty, ale také o honičky s policií. Hře také chybí šťavnatý příběh i když ten u NfS asi nemůžeme moc hledat. Pokud však patříte mezi ty, co prostě jen rádi závodí mezi sebou, pak je tato hra pro Vás! Podle mě se už duch NfS v tomto díle vytratil. Momentálně je Need for Speed Shift jen mírně nadprůměrovou závodní hrou, kterých je na herním trhu dost.

0/0
3.10.2009 18:04

Host

Re: *.*

Nehral jsem NFS nekolik let, ted jsme to nahodili a vydrzel jsem u toho asi 5 hodin, hraju na klavesnici a musim rict ze NFSS me dostala. Trochu delsi nacitani mezi zavody je zatim jedine negativum. Za jeden den jsem na urovni drivera 11 a vydelanych cca 400 000 $, vysperkoval jsem si svoje auto na maximum a furt me to bavi. Jinak pravidelne hrajem s kamosem na jednom compu PES uz od 2005 a tohle je takove zpestreni, grafika je vyborna, napeti v zavodech je vzdy do konce, pravda je ze nejezdim drifty, ale neni to povinnost.

Doporucuji

 

0/0
13.10.2009 10:45

Host

Ovládání na klávesnici, nevyvážená obtížnost

Graficky hezkej titul, pohled z kokpitu, jak to ještě nikdy nikdo nepředved. Závodění má, alespoň ze začátku spád a panuje napětí, zvlášť před cílovou čárou na první pozici. Fajn hra, jenže...

Na klávesnici nehratelný. Pokud si zapnu pomocníky, auto za mě i brzdí, no a do háje, to není zábava. Takže jsem všechno povypínal, a protiníky si nahodil na easy. To je hrůza hrůzoucí. Bohužel má klávesnice tlačítka s jedinou polohou, a to je plnej kotel. Takže brzda hned naplno - přetáčí se to. Po zatáčce plyn naplno - přetáčí se to. Logický, ale bohužel smutný. Sranda je, že mi nefugnuje ABS. Mám ho zaplý, ale auto se zablokujou na rovnice kola jako prd.

No, bohužel, asi si nemám na co stěžovat. Na klávesnici to není ani primárně určený, chápu. Ale u dřívějších NFS jsem s tímhle nikdy problém neměl. Mám jenom laptop, a k tomu dávat volant...;-D Škoda, hra přitom šlape hezky.

Jinak i to ovládání na klávesce bych zkousnul, kdyby nepřišly závody 1 na 1. Tam jsou z nějakýho mně nepochopitelnýho důvodu protivníci zatraceně šikovný. Všechno vyhrávám (i když do krasojízdy to má fakt daleko), ale tady prostě dostanu na prdel i po hodině zkoušení. Takže to balím a vracím se zpět k Most Wanted a Underground (vtipný, ani jedny nepodporujou širokoúhlý monitory. Hry od Blizzardu z r. 2000 už ho podporujou. Prostě EARvSem tam zaválí, ale jinak...)

0/0
1.10.2009 22:30

Host

Re: Ovládání na klávesnici, nevyvážená obtížnost

No jasne typyckej Arkadar,kdyz auto nesedi pri 150km/h v zatacce jak pribyte tak je to problem co?,chtel bych te docela videt u opravdu realnych zavodnich simulatoru jako je napr.GTR2 nebo Rfactor a jeste by si musel mit vypnute vsechny pomocniky,proto jsem se na arkady vykaslal tento shift je taky hrozna arkada,dohral jsem to podotykam ze na Klavesnici  a odinstaloval,koupil jsem si kvalitni volant od logitechu,a hodlam se ted naplno venovat jedine opravdovim simulacim a jezdit i online ligu,pac si myslim,ze jedine simulace maji nejaky smysl arkady jsou opravdu jen pro hrace kteri nemaji cas trenovat nejakou tezsi simulaci a nebo je to proste nebavi,hry jako takove obecne mne uz stejne moc nebavi a tak bych se rad venoval necemu dlouhodobe a to jsou promne simulace samozrejmne v online rezimu bye!R^

0/0
2.10.2009 7:23

Host

Re: Re: Ovládání na klávesnici, nevyvážená obtížnost

No jasně, typickej Simulant, když mu auto sedi při 150km/h v zatáčce jak pribytý, tak je to problém, co? ;-D

Průser je v tom, že Shift není simulátor. Já nevim, ale ze zatáček, ze kterejch ty auta vylítávaj v 70km rychlosti a jdou krutě do smyku i bez přidanýho plynu by teda naše Oktávka fakt nevylítla. Je to arkáda, a co? Arkáda má mít zábavnej jízdní model, a to shift nemá. Zkrátka nepovedenej hybrid, to je všechno.

Mimo to, arkáda, co je nehratelná na klávesnici, to je pro mě fakt novinka;-D

Chlapče, nauč se nejprve slušně chovat a nezavrhovat všechno, co se ti hned nelíbí. Já třeba krutě nesnášim Hip hop, ale nechodim po ulici a nevyřvávám nahlas, že kdo ho poslouchá je neschopnej trotl. Ta anonymita internetu je pro někoho fakt droga:-/

0/0
2.10.2009 12:24

Host

Re: Re: Re: Ovládání na klávesnici, nevyvážená obtížnost

já souhlasím, je to něco mezi arkadou a simulací, přičemž z obojího to má to špatné. chování aut je dost divný, zkoušel jsem to na klávesnici - nehratelný. na volantu - vůbec nemá s reálnou simulací nic společného, na gamepadu - na tom jediným se to dá jakž takž jezdit, ale vůbec mě tahle hra neoslovila. pohled z kokpitu má každý díl série GTR zpracovanej mnohem mnohem líp (nastavení sedačky, pohybů hlavy jezdce, odpovídající pohyby volantu v kokpitu) o reálném chování aut ani nemluvím. NFS je známá série s velkou reklamou, má hezkou grafiku, hezký soundtrack, osobně mě láká vylepšování aut a kariéra je celkem motivující. ale ač jsem se snažil tomu přijít na chuť, tak mě ten jízdní model vždycky spolehlivě naštve a vypínám to.

0/0
5.10.2009 22:27

Host

Presne nastaveni ovladatelnosti (Logitech G25)

Zajimalo by me presne nastaveni ovladatelnosti.Kdyz to tak kolega

Hanzales vychvalil,mohl by napriklad hodit screen ze hry jak ma

nastavene vsechny polozky rizeni?Diky Pajin

0/0
30.9.2009 9:10

Host

Re: Presne nastaveni ovladatelnosti (Logitech G25)

Hanzales:

http://img18.yfrog.com/img18/9262/profilerh.jpghttp://img25.yfrog.com/img25/8173/controlsp.jpg

http://img101.imageshack.us/img101/9906/driving.jpg

http://img2.imageshack.us/img2/5767/nordo.jpg

Velmi dulezite je si individualne nastavit plyn, ve kterem spociva veskere kouzlo ciste jizdy. Po prvnim spusteni jsem mel dojem, ze ma jenom polohu on/off :) a proto jsem v blesku odsoudil celou fyziku, nebot se ani nedalo projet ostrou zatackou plynule. Je treba si s tim pohrat, aby otacky motoru krasne reagovaly rovnomerne na cely rozsah plynu (acceleration sensitivity 40-60) Clovek by mel byt schopny pri startu trefit otacky do zeleneho a udrzet je tam az do rozjezdu. Je to nejdulezitejsi predpoklad udrzet silna auta v idealni stope (hlavne pri prujezdu a vyjezdu ze zatacek). Kdybych si vypl zvuk, tak jsem i s ostatnimi (hmatovymi / vizualnimi) vjemy v r*t* ;-D Jinak jsem nucen hrat s pohledem z kapoty, dokud nepujde volant v kokpitu vypnout uplne. Jsem zvykly na kokpity, ale zde ten vyobrazeny volant dokaze krute tvorit dojem lagu a dezorientace. Z kapoty vse reaguje dle odezev hned, jen je treba mit apson 40 fps.

0/0
3.10.2009 21:52







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.