Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Need for Speed: Shift PS3 – blýská se na lepší časy?

Série NFS už potřebovala změnu jako ono pověstné prase drbání. Otázkou ale je, zda je to změna správná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

modeman

nfs

myslím si, že solidní čekání na GT5

0/0
10.11.2009 17:23

Host

Shift

hra dostává celkem vysoké hodnocení a to i přesto ře na PS3 se dosti často seká a značně zpomaluje, recenze nejsou vubec objektivní, podle mně je to nedodělek za které si vývojáři peníze nezaslouží

0/0
15.10.2009 18:21

Host

hruza,des

je to strasny....prisernej jizdni model

0/0
12.10.2009 12:43

Host

Re: hruza,des

tak, tak, s deklarovanou simulací to nemá vůbec nic společného

0/0
12.10.2009 15:51

Host

Solidní NFS:S klip :)

http://www.youtube.com/watch?v=6DUguPPx_0Q

0/0
21.9.2009 9:38

Host

tak nevim...

Na xboxu s volantem je force feedback skoro neznatelny. Nepoznate jestli auto plave, nebo sedi jako pribite.. Je to podivne.. A jeste kdyz auto na kazde trati jezdi jinak.Jednou plave, jednou plave mene, jednou zataci mene... no nevim. Jsem asi rozmazleny ze simulaci jako je treba forza, nebo z drncaku jako je DIRT

0/0
16.9.2009 23:33

Host

Hra to špatná není....

Super zábava, ale ten jizdní model je fakt dost přetáčivej...jedničkou pro mě stále zůstává Gran Turismo, mimochodem to přišlo jako první s tratí Nordschleife. A Nordschleife v jiných hrách už není ono :-)

0/0
16.9.2009 20:59

Host

Re: Hra to špatná není....

A kdo strávil „půlku“ svého života u série GT od prvního dílu bude chápat :-)

0/0
16.9.2009 21:02

Host

Re: Re: Hra to špatná není....

Nove GT od toho necekam a nikdy jsem necekal, je to proste NFS riznute Gridem, ale hratelnost to ma skvelou a to je hlavni.

0/0
18.9.2009 11:31

Host

co to je?

Tak vam nevim, ale trochu mi Shift na PS3 trha. Ne porad, ale jsou tam mista na trati nebo kdyz se nachomytne vic aut a jedu dost rychle, kdy to proste nejede tak plynule, jako jindy. Takze dalsi hra od EA, co ji nedokazali prevest z PC a X360 na PS3 tak, aby vyuzila jeji vykon naplno? BTW nerikam ze grafika je oskliva, ale GT5 vypada porad lepe a bezi plynuleji. I kdyz obcas taky skubne (GT5P). Chjo, to jim nerika nic optimalizace?

0/0
14.9.2009 13:35

Host

Re: co to je?

Vyuzit vykon PS3 naplno, navic EA??;-D;-D;-D

Dokonce i president spolecnosti naplno rekl, ze X360 je mnohem vhodnejsi system na vyvoj, PS3 je sice vykonejsi, ale to by se cela hra musela delat jednak DELE, mnohem SLOZITEJI a pak hlavne daleko DRAZE a na to nema EA absolutne prostredky, tedy o vyuziti HW naplno bych nedoufal ani za pet let. S framerate maji problemy u vetsiny PS3 verzi.

0/0
17.9.2009 23:34

Host

klon pgr4

Připadne mi to jako klon PGR4. Kdo ho na x360 hrál jistě mi dá zapravdu.

0/0
14.9.2009 13:24

Host

re

dobra recenzia a hodnotenie som rad ze ste sa nedali kupit krasnou grafikou uz aby tu bola forza ta ukaze kto je kral a ako sa robia racingovky

0/0
13.9.2009 21:23

Host

ilegalni racing v praze

NFS shift na megaprojektoru

http://www.youtube.com/watch?v=s8V8lFMQsZM

0/0
13.9.2009 21:14

Host

nfs

Proc ma ten NFS: SHIFT banner nahore na strance logo Xbox 360/Xbox Live a ne Playstation 3/Playstation Network?

0/0
13.9.2009 7:18

Host

Re: nfs

Asi proto, že si inzerent zaplatil reklamu na Xbox? Holt u nás v republice je více xboxů než ps3.

0/0
13.9.2009 8:43

Host

Re: Re: nfs

No ani bych nerekl.

Playstation 3VR^ Ale s tou reklamou je to skoda.

0/0
13.9.2009 9:21

Host

Re: Re: Re: nfs

xboxů je všude na světě (mimo Japonska) víc než ps3, ale ještě dakleko víc je PC :-)

Uvažuju, že bych si právě kvůli GT5 PS3 koupil, ale fakt nevim, protože kupovat konzoli kvuli 5-6 hram, ktere bych chtel na PC nejsou, a na druhou stranu musim udrzovat PC fit, protoze strategie a strilecky na gamepadu ůeda pro sebevraha. nemluve o modifikacich jednotlivych her, ktere proste na konzolach neni (PES patche s novymi hraci, GTR Evolution nove herni mody, a ani nemlhuvim o necem jako je rfaktor, coz je naprosto jiste hra s nejvernejsi simulaci aut mezi vsemi platformami - jkdo tvrdi neco jineho mel to nejdriv vyzkouset a pak priznat ze je to pravda, protoze lhat se nema...)

0/0
13.9.2009 10:05

Host

Re: Re: Re: Re: nfs

Takhle, jestli nemusíš řešit peníze a těch 5 - 6 her chceš, tak do toho jdi. Při nejhorším po dohrání těch her tu konzoli s nějakou ztrátou prodáš.

To neříkám, jako fanoušek PS3, já to takhle udělal už se 4 konzolemi, a nakonec mi všechny zůstaly doma, protože se ukázalo, že je na nich víc než jen těch 5 her, které jsem fakt chtěl.

0/0
13.9.2009 11:05

Host

Re: Re: Re: Re: nfs

Jak píšeš že by ti chyběla ta možnost stahovat z PC různé vychytávky do PES atd. Také jsem to řešil Když jsem to nedávno řešil u FIFA serie, nedovedl jsem si představit že si nebudu moct stáhnout ten CSSP kde bylo asi 30 lig světa navíc. Ale nakonec jsem konzoli koupil a to je hratelnostně a graficky tak ohromný rozdíl, že na možnosti downloadů a rychle zapomeneš. navíc úpravy soupisek a všech těchto věcí už probíhají automaticky přes live službu a zdarma. Stačí si to pouze stahovat z live služby. Takže jediné o co přijdeš jsou možnosti stahovat různé kopačky a ponožky které vyrobili lidé. Ale to už mě moc neschází. jediné co mě na konzoli schází jsou hardcore strategie typu Civilization a pod. Ale to na konzole moc nepatří

0/0
13.9.2009 12:54

Host

Re: Re: Re: Re: Re: nfs

Apřesn jak tady píšenademnou. Říkal jsem si že proč kupovat konzlo kvůli pár hrám. Jenže nakonec zjistíš že nevíš co hrát dříve. Na konzolích tě dostane každá druhá hra ani nevíš proč

0/0
13.9.2009 12:56

Host

Re: Re: Re: Re: Re: nfs

http://www.youtube.com/watch?v=nhQsk011Ej0

0/0
21.11.2009 22:29

Host

Re: Re: PS3

Proste stupidni zevlaci, oc nemaj na PS3 rikaj ze je pc lepsi, kazdej, kdo ma doma oboji, na pc jen pracuje...

proste ceska ,,logika": na co nemam, to je spatny, nebo kdyz neco nemam ja, tak to nebudou mit ani druzi (napr. volici ksčm čssd)[>-]

0/0
12.9.2009 23:48

Host

Re: Re: Re: PS3

Az vyjde plna GT5 tak PCckari konecne pochopi k cemu jim jsou jejich graficke karty za desetitisice;-D

0/0
13.9.2009 6:49

Host

Re: Re: Re: Re: PS3

Kdo o tu vaši arkádu na PC stojí?8-o8-o Na PC máme aspon auta, kterým mužeme říkat simulatory!

0/0
13.9.2009 9:07

Host

Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Polyphony Digital jsou mistri co se automobilovych her tyce a kazdy vuz testuji s profi jezdci na realnych tratich, dale maji podporu svetovych automobilek a celkove prodali jiz pres 52 mil. kusu her ze serie GT. Tedy souhrnem: Koho zajimaji ty tvoje blby kecy??

0/0
13.9.2009 9:20

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Zřejmě tebe, když na ně reaguješ!

0/0
13.9.2009 10:04

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Sice testují, simulace chování auta asi bude fajn, ale pořád se jedná v podstatě o arkádu, protože sednout do vozu, 3x se projet tratí a bojovat o bednu, kdo hrál opravdové simulace, tak ví, že tohle je blbost.

0/0
13.9.2009 11:06

Host

Re: Re: Re: Re: PS3

Prosímtě, neplkej tady a aspoň si zjisti nějaký fakta. Většinu dnešních her můžeš hrát na high detaily i na grafice za dva tisíce. A obvykle v rozlišení, o kterým se konzolistům může jen zdát.

0/0
13.9.2009 11:38

Host

Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Za cenu toho že za rok kupuješ novou atd? Mám konzoli i PC a dne je dobré mít PC opravdu tak na word a excel a na email. Logicky uvažující člověk kterého zajímají hry si koupí za pár tisíc konzoli a má vystaráno se vším všudy na věky. Hlupák si bude rok co rok cpát do PC mega peněz aby pak ve výsledku mohl říct že na jeho monitoru jede NFS o jednu miliontinu lépe než na konzoli.

0/0
13.9.2009 12:47

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Osobně hraju většinu her na jednojádrovým pět let starým pentiu a na grafice, kterou jsem kupoval před dvěma lety asi za tři tisíce. S tím cpaním "mega peněz rok co rok" do kompu to tedy není tak horký. Tohle platilo před lety, kdy šly nároky her každej rok hodně nahoru, ale vzhledem k tomu, že už dlouho se dělaj hlavně multiplatformovky přizpůsobený xboxu a PS3, dá se hrát i na starejch plečkách. Ten mýtus o neustálým drahým upgradování ovšem u konzolistů bez přehledu o situaci přetrval. Netýká se to samozřejmě specifickejch případů jako je GTA4 (zmršená konverze) nebo ArmA2 (která ovšem na konzolích zatím ani není a neví se, zda vůbec bude). Tyhle hry chtějí výkonný stroj, ale kromě nich jsem na svým šrotu neměl problém skoro s ničím.

0/0
13.9.2009 13:05

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Mimochodem, i kdybych měl každej rok kupovat novou kartu, tak její cenu mi v pohodě pokryje rozdíl mezi cenou konzolovejch a PC her.

0/0
13.9.2009 13:09

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Tak o tom zadna;-D PC hry jsou oproti tem z PS3 opravdu lacine, zvlast na torrentechR^

0/0
13.9.2009 13:56

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Ne každej na PC je pirát. Já si hry kupuju a znám hodně lidí, kteří dělají totéž. Pokud si všichni konzolisté myslí, že každý, kdo může pirátit, to automaticky dělá, vypovídá to více o jejich vlastní povaze...

0/0
13.9.2009 15:22

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS3

Já mám ale xbox360 :) Takže o cenách her nějak přehled nemám. Proto jsem tady mluvil o cenách konzole versus Pc a ne o cenách her

0/0
14.9.2009 1:33

Host

RIP

stupidna a zbytocna arkada pre deti.

http://www.youtube.com/watch?v=eOzVUmLE7oM

ps3 only

0/0
11.9.2009 10:08

Host

Re: RIP

Nebud na ten prejmenovany Ferrari Challenge tak prisny ... sice se to nemuze merit s vetsimi hrami, ale nekde uvnitr je celkem solidni hra (jen je dobre schovana) :-)

0/0
12.9.2009 19:41

Host

Re: Re: RIP

Kdyz uz tak pokracovani Ferrari Challenge.

0/0
13.9.2009 6:37

Host

Re: Re: Re: RIP

pokracovani? snad nebudeme prehanet... :-)

0/0
13.9.2009 8:39

Host

Re: Re: Re: Re: RIP

GT5 je mnohem lepsi nez Forza 3 smir se s tim, navazenim do PS3 her to nezmenis.

0/0
13.9.2009 8:42

Host

Re: Re: Re: Re: Re: RIP

a kdyz si to budes jeste hode opakovat, tak tomu i uveris :-)

0/0
13.9.2009 10:02

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: RIP

Ne ja si to narozdil od tebe i zahraju a vubec clovek jehoz Gamerscore neni ani 16 tisic me nemuze nastvat;-D

0/0
13.9.2009 13:59

Host

groo

Tak, a je tady GT5 Killer!!!R^

0/0
11.9.2009 9:38

Host

Re: groo

Proboha lidi neblbněte už...

0/0
11.9.2009 12:56

Host

Re: groo

;-DRv

0/0
11.9.2009 17:59

Host

Re: groo

si normalny ??RvRvRv

0/0
12.9.2009 12:06

Host

PS3

Proc ma PS3 verze o 10 mene nez ta pro PC?;-(

0/0
11.9.2009 7:56

Host

Re: PS3

Tak to jsem si taky říkal. Patrně jiný recenzent = jiný názor. Na to mají právo.

0/0
11.9.2009 9:21

TT777

Re: PS3

Protoze je o 10 horsi naz na PC ;-D Proste uz se naskok PC projevuje no a bude to cim dal horsi pro konzole;-D

0/0
11.9.2009 10:21

Host

Re: Re: PS3

Jasně a ted tu o Červené Karkulce ;-D

0/0
11.9.2009 10:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.