Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Darkest of Days nabízí jen nedotažené střílení v mnoha etapách lidské historie

Začínající autoři měli spoustu elánu k vytvoření opravdu dobré akce. Bohužel ale nasekali několik výrazných chyb.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

4

pan recenzor se zase spatne vyspal je to dobra hra supr grafika klidne si to zahrejte

0/0
24.9.2009 16:40

Host

haha

další tupaá PC střílečka u které můžou PC čkáři jásat

0/0
21.9.2009 15:20

Host

Re: haha

Nic proti, chytráku, ale tohle vychází i pro xbox...nevím na které konzoli hraješ, ale něco mi říká, že na pc asi moc ne. Já hraju na pc i na xboxu (i když teď už ani na jedno nemám čas), ale tyhle pc vs. konzole posměšky a nadávky mi fakt už lezou krkem. Na kozole, jen tak mimochodem, vychází stejně blbé hry jako na pc a naopak.

0/0
21.9.2009 15:49

Host

Re: Re: haha

Přesně tak, kdyby to byla xbox only hra tak by sem zase přišel nějaký pc fanda a začal osát že je to tupá konzoloidní střílečka ;-D . Osobně mám všechny 3 konzole ale i na PC si občas něco zahraju (nového) .

0/0
21.9.2009 16:00

Host

Re: haha

Chce to přestat hrát na konzoli a začít se připravovat na češtinu základní školy.

0/0
21.9.2009 19:25

Host

Re: haha

Nevím co si tím dokazuješ ale obecně je známo že ty "blbější" hry jsou pro konzole

0/0
21.9.2009 19:30

Host

Re: Re: haha

lol jak hned reagujou na muj prispevek protoze narazim na PC ;-D;-D;-D a nevim kde nekdo vzal to ze na konzole jsou horsi hry. Bezte se schovat, Se svim PC a se svejma podalenejma grafickejma kartama......PC hraci....tem snad jde stejne jen o grafiku a ne o hratelnost:-P:-P

0/0
22.9.2009 16:53

Host

Re: Re: Re: haha

Az vyjde jednou na jakoukoli konzoli alespon jedna legendarni hra stylu Deus Ex, System Shocku 1,2, Planescapu, Baldur's Gate (ted nemyslim tu konzolovou mlaticku), Blade of Darkness, Crusader No Remorse, Monkey Islandu, Gothicu, vesmirnych simulatoru stylu Freespace, X-Wingu, Tie Fighteru nebo tahovek ala Jagged Alliance 2, tak si povime.

Marna slava, hry na konzole jsou delane pro jiny typ publika. Jsou z podstaty veci jednodussi ve slova smyslu intelektualniho vkladu hrace. Hry na konzolich jsou jako navsteva kina, kdezto PC veci (alespon donedavna) bych prirovnal k poslechu opery.

0/0
22.9.2009 18:52

Host

Re: Re: Re: Re: haha

hmm a kdo tady chodi na operu??? mozna ty kterej si mysli ze opera nekoho zajima;-D;-D

0/0
23.9.2009 14:42

Host

Re: Re: Re: Re: Re: haha

možno by som si zahral toho stealth dědulu alebo Uncharted ale to je asi tak všetko. Rozhodne zaujímavejšie sú pre mňa MMORPG, realtime strategie, ťahove strategie a kvalitne strielacky ako Stalker, Crysis, Arma. Hodne veci je tiež multiplatformnych. Ale chápem že ta to se.e.

0/0
23.9.2009 16:11

Host

Re: Re: Re: Re: haha

problem tohoto argumentu je v tom že to su stare hry a iste ich hrali aj majitelia konzoli. Fakt škoda že dobre singleplayer rpg už dnes nevychádzajú, posledné bolo vampires Bloodlines. A chytlava hra bola aj Oblivion, ktora bola ako tradicne TES seria, v podstate "offline MMORPG". Teraz je vela ludi posrat...ch z Dragon Age, ale to bude len dalsia sra.ka, ktora si na rpg len hraje. A ja to uz ani nebudem hrat, lebo na nálepke "RPG" som sa už hodnekrát popálil 

0/0
23.9.2009 16:17

Host

Re: Re: Re: haha

Tak teď jde stejně většina her na všechny platformy, jen je obecně známo že na konzole jsou tupější, blbější a lehčí hry. Hard core hráč hraje na pc, to ví každý

0/0
23.9.2009 19:07

Host

Re: Re: Re: Re: haha

to si sebral kde ze sou konzole tupjejsi...... Mozna Bohnice by ti trochu prospeli

0/0
24.9.2009 14:12

Host

roman

já jsme nadšen, výborně jsem se bavil a užíval si originální prostředí. Když to porovnám třeba s Cod 5 s ohranou druhou světovou a cestou ohraničenou po 5ti metrech tak mi tohle příjde mnohem lepší, dokonce jsem se bavil i víc než u call of juarez 2. rozhodně doporučuji i když souhlasím že nesedne každému

0/0
21.9.2009 14:00

Host

Re: roman

suhlasim vyborna zabava, jednotlive casove linie maju svoju atmosferu, specialne som sa bavil na tych z obcianskej vojny treba si to zahrat dlhsie su tam paradne bitky

0/0
21.9.2009 17:52

Host

Re: Re: roman

Hru som sice nehral, ale pribeh mi pripomina vybornu seriu knih od Simona Hawkeho "Casovalky" , hlavne prvy diel je vyborny "Gambit z Ivanhoem" ODPORUCAM!

0/0
21.9.2009 19:16

Host

Re: Re: Re: roman

taky jsem cet hodne dobra knizka a tesil sem se kdy bude nejaka takova hra na toto teme!!:)

0/0
27.10.2009 12:23

Host

Re: roman

Také mám pocit že je zd ehodně originální prostředí a něco hodně nového. Když v gameplay videích vidím horskou stezkou v potoku přijíždět desítky indiánů na koních tak by mě snad ani ta dementní umělá inteligence (která je i z gameplay videí zjevně hrozná) nevadila...Asi si to přes všechna nedoporučení (IGN 3.5 atd) pořídím.....

0/0
22.9.2009 18:25

Host

cod

Škoda že i do hodnocení cod se nepromítá hloupá AI

0/0
21.9.2009 10:33

Host

FPS spred WWII

keby bola na PS3, tak ju urcite vyskusam. Skoda. Traba ocent snahu zakomponovat ine caseve useky dejin do hier. Uz mam trochu po krk WWII a vsetky tie future combats. Preto vsetky napady so strielackami pred WWII treba ocenit. Pamatam na Time Splitters aleob ako sa to volalo.Nic moc strieacka na stary xbox, ale napad s Parizom v 19. storoci, alebo 20. roky boli skvele 

0/0
21.9.2009 9:37

Host

recenze

přečetl jsem si recenzi na gameparku a tady a asi si to kluci navzájem obšvihli.podle mě dobrá hra klasická doomovka a musím říci. že jse se pobavil.Tak kašlete na recenze a zkuste se do toho pustit a nebojte se toho.

0/0
21.9.2009 8:36

Host

co lidi vlastne chcete?

akoze pozeram na to o co ludom vlastne ide

chcu hry nelinearne, s dobrou inteligenciu a zaroven aby ta hra davala misie a bolo to nejak rozumne pribehovo prepojene

vazeni viete ze si odporujete? toto jednoducho nejde urobit. prakticky je to nemozne.

0/0
21.9.2009 3:59

Host

Re: co lidi vlastne chcete?

Deus Ex

0/0
21.9.2009 10:23

Host

Re: Re: co lidi vlastne chcete?

tos asi zabloudil do špatné diskuse :)

0/0
21.9.2009 12:25

Host

Speedy

Nerikej (nepis) takoveto hry nahlas (verejne)! Nekteri hraci by tak zjistili, ze existuji velmi dobre hry, ktere jsou sice starsiho data, ale stale neprekonane. Jeste by mohli zacit pozadovat za svoje penize kvalitni hry :).

0/0
21.9.2009 19:20

Host

skvela hra?

neni to skore trochu vysoke? tech zaporu je v clanku vic nez dost, stejne jako v tabulce u hodnoceni a jsou to docela zasadni veci. a nakonec z toho vyjde povedena hra, malem na 7/10? na hru jsem se docela tesil, vypadala slibne, ale z toho co ctu je to propadak a tezky podprumer

0/0
21.9.2009 1:27

Host

Re: skvela hra?

recenze je vzdycky subjektivni nazor recenzenta.... muze byt hrat vychvalena do nebes a tebe nebude bavit, a nebo podle hodnoceni totalni sh*t a ty u toho stravis pul zivota.....recenze ja beru jako dalsi informace pro rozhodovani.

0/0
21.9.2009 2:23

Host

Re: Re: skvela hra?

No nevim, recenze i autor by se predne vzdy mely snazit byt objektivni. A potom, pokud to z textu vypada jako prinejmensim podprumer a plusy/minusy vedle hodnoceni tomu taky moc nepridaji, tech 65% pusobi opravdu jako z jineho sveta. Souhlasil bych tedy s kolegou, musime brat v potaz, ze padesat je prumer a hra o kterou by leckdo ani nezavadil. 65% je pomalu hodnoceni, ktere tenhle titul div ne doporucuje.   

0/0
21.9.2009 11:11

Host

Re: Re: Re: skvela hra?

Ano, recenze by měly být objektivní, jenže tomu tak bohužel není. Každému se totiž líbí něco jiného, čili se autor recenze může snažit ji napsat sebevíc objektivně, ale ke konci to pak je stejně subjektivní. Osobně na recenze nedávám už jen z tohoto důvodu. Člověk si musí vše otestovat sám. Jinak, co se týče této hry, tak je to naprostá blbinaRv Ani to nebudu uvádět v procentech, pač bych musel dát opravdu nízké číslo. Rozhodně si ale tato hra nezaslouží 75%, to je opravdu přehnané číslo!!

0/0
21.9.2009 12:51

Host

Re: Re: Re: Re: skvela hra?

tak jiste, bral bych subjektivni nazory typu nesedi mi cestovani casem, nesedi mi opochy do nichz hra hrace zavane atd. ale pokud ma hra chyby v designu a jeji AI je tragicka... tam uz to neni o sympatiich, ne? to jsou proste fakta, ktera ti hrani otravi ne-li rovnou zkazi. i z toho duvodu bych tedy cekal hodnoceni nekde v podprumeru, ale 65% z toho mi plyne jen mirne nepovedena hra, s nekolika chybami, kdyby tam nebyly, mohlo to byt klidne za 7/10. byt hra delsi nebo napaditejsi, 8/10.  asi budu muset vazne pockat na demo a udelat si nazor sam. bohuzel tohle by recenze mely suplovat, ale tahle to nedela

0/0
21.9.2009 14:48

Host

Re: Re: Re: skvela hra?

Recenze vždy beru jako subjektivní názor recenzenta a pokud ne tak jen z poloviny jako objektivní názor a už vůbec se recenzemi nenechávám ovlivňovat. Recenze beru spíše jako informace ke hře, než něco podle čeho se rozhodnu hru koupit. Mě opravdu nezajímá názor Jana Nováká z Prčic. Mě zajímá hra. Recenze beru jako informaci o hře. Když v časopise level dostalo NBA live 07 (nebo 06 ) hodnocení 5/10 tak mě bylo jasné že to bylo spíše hodnocení pokroku oproti předešlému dílu, recenzent se špatně vyspal a ještě ho bolely zuby. A hru jsem hrál tři měsíce od rána do noci. Recenze je výborná informace o hře "co kdy kde a jak" ale rozhodně by je nikdo neměl brát jako vodítko k tomu, jestli hru koupit či ne. Podívejte se na youtube na gameplay videa. To je nejlepší recenze na světě!

0/0
21.9.2009 16:32

Host

Re: Re: Re: Re: skvela hra?

Přesně tak :-)R^

0/0
21.9.2009 16:51

x_pavel

Re: Re: Re: skvela hra?

Pokud nekdo neco recenzuje, vzdy to je subjektivni nazor, ac se ten jeden dotycny muze snazit o co mozna nejvic objektivity... to vyplyva z podstaty veci - 1 clovek - 1 nazor.... Objektivni recenze je oxymoron.

0/0
21.9.2009 19:30

Khalashnikovf

Re: skvela hra?

Hra je výborná. Atmosféra je akvělá. Momenty jako bitva v kukuřičným poli fakt nemaj chybu (200 vs 200 vojáků a jenom takový ty muškety či co to měli ... mno prostě spousta kouře z výstřelů, prd je vidět a tak mno).

Na konci hezký překvápko a čekačka na druhej díl :-)

0/0
21.9.2009 8:27

Host

Re: Re: skvela hra?

tak jestli se první zaplatí ;)

0/0
21.9.2009 8:31

Host

Re: skvela hra?

Ono je to zas začínající studio chtěl bych vidět tebe co bys udělal na začátku

0/0
23.9.2009 15:29

Host

Re: Re: skvela hra?

slightly mad taky zacinaji... a na zacatek si strihli shift pro ea. :) samozrejme jde o ty lidi, cleny tymu. pokud uz maji neco za sebou ok, pokud je tohle jejich uplne prvni hra, musime se na to divat jinak

0/0
23.9.2009 16:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.