Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Gran Turismo PSP je další závodní přípravkou

Trvalo to dlouho, ale dočkali jsme se. Slavná závodní série Gran Turismo startuje na handheldu PSP.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Gran turismo

Je to jak na PS2 GT4??

0/0
3.11.2009 18:21

Host

psp go

Za tyhle  paskvily her muze psp go a jeji slavna digitalni distribuce kvuli co nejmensi velikosti orerou hry o co muzou to neni jenom gran turismo taky treba soul kalibr pro psp kde neni arkada ani pribech o koncovych animacich nemluve. Zacina nova doba.Nebo napadavas jinej rozumnej duvod?

0/0
16.9.2009 19:09

Host

Re: psp go

Věřím, že to brzo někdo svede na Xbox. Ten teď může za všechno co musí Sony ořezat. I když mezi jinejma platformama to kupodivu neplatí.

0/0
16.9.2009 20:33

Host

Re: Re: psp go

Playstation 3 je vykonnejsi nez X360, jak hry jiz ukazaly, tak si toho nech.

0/0
17.9.2009 22:24

Host

Re: Re: Re: psp go

HH, prave ze to zadna jeste neukazala. Jestli myslis treba KZ2, tak se nenech vysmat. PS3 ma lepsi procak, XBOX360 zase grafiku a lepsi vyuzitelnost pameti.

0/0
19.9.2009 9:40

Host

Re: Re: Re: Re: psp go

Zadna hra to neukazala? zaprvy ty noumo umi CELL grafice dopocitavat NAROZDIL od X360 kde to vse tahne Xenos a za druhe se podivej na Uncharted, Uncharted 2 a GT5 (killzone 2 uz zminujes ty) stejne jako na Xku vid? hlavne Forza 3 vs GT5 co?;-D;-D;-D Vzpamatuj se, zajimalo by me kdy MS tech. zpracovanim odpovi na PS3 hry z roku 2007!! Natoz ty dnesniR^ (Uncharted 2 - rijen 2009) recenzi je pak plny net, podivej se na ne;-)

0/0
19.9.2009 16:10

Host

Re: Re: Re: Re: Re: psp go

Jsi blazen

0/0
19.9.2009 17:46

Host

Re: Re: Re: Re: Re: psp go

napis jedinou hru, ktera by vypadala znatelne lepe na ps3, kdyz to neni exkluzivita ;) mozna tak ninja gaiden, protoze je to remake...bla bla bla cell graficky dopocitavat...koho to zajima kdyz tam gta 4 bezi na prumernych 25 fps...a jediny duvod proc nechteji dat uncharted 2 na xbox je, protoze nema blue ray mechaniku...jsi proste ps3 fanboy no...ja mam taky rad ps3, ale co se tyce grafiky, tak v tom neni takrka zadny rozdil...a kdyz ano, tak ps3 neni vzdy ten lepsi ;)

0/0
22.9.2009 18:06

Host

Re: Re: Re: Re: psp go

PS3 ma rychlejsi RAMKY (pameti) tedy zase vedle.

0/0
19.9.2009 16:11

Host

Re: Re: Re: Re: Re: psp go

RAMKy ma sice PS3 rychlejsi, ale nez neco napises, tak by sis mel zjistit, jak je to s RAM u PS3 a jak u XBOX360.

0/0
19.9.2009 18:19

Host

Re: Re: Re: psp go

Narážím na to, že když je grafika náhodou (= u všech multipaltformovek) stejná, tak se to svádí leračně na Xbox. Což mi přijde divný. Forze unleashed na Xboxu nebylo bržděný Wii verzí. Mini Ninjas na PSP nejsou nijak osekaný kvůli DS verzi. PC verze her mohou mít lepší textur a grafiku, než konzolové (GTA4 např)... pouze a jen PS3 je tak strašně závislý a když tam náhodou hra nevypadá nejlíp, tak je to kvůli výkonu Xboxu? Tuhle lgiku jsem prostě nepochopil. Nidke jinde není problém duěla na silnější HW lepší graifku. jen u PS3 to z nějakýho důvodu nejde.

0/0
19.9.2009 14:03

soky76.

zklamani

nejhorsi je, ze tyhle podstatny nedodelky nejdou videt na screenech nebo videich... docela se zacinam o GT5 obavat ;-(

0/0
16.9.2009 14:21

Host

Re: zklamani

Já se ho bojím od dom co sami prohlásili že modle poškození není úplně dle jejich představ (vlastně jde teprve o první krok), že ho ani nedlai do všech vozů. Že AI mě klidně narve do svodidel pokud mu budu zavazet v cestě. Radjěi bych oželel nocční jízdy a měl pořádně propracovaný základy hry.

0/0
16.9.2009 14:52

Host

Re: zklamani

NAPODOBOVAT TU NECI NICK TIM, ZE SI ZA NEJ DAM TECKU, MUZE VAZNE JEN VYSAHANEJ XBOT8-o!!Rv

GT5 VAM FORZU 3 ROZPRASI NA KOUSKY, UZ SE NA TO PRIPRAVUJ.

0/0
16.9.2009 15:54

Host

Re: Re: zklamani

;-DR^

0/0
16.9.2009 16:34

Host

Re: Re: Re: zklamani

pochvalil ses hezky, ale ted se priznej: ze pod "soky76." pises take ty?

0/0
16.9.2009 16:56

Host

Re: Re: Re: Re: zklamani

O cem to tu zase meles?8-o

0/0
16.9.2009 18:42

Host

Re: Re: Re: Re: zklamani

Máš šmůlu to jsem napsal já ne on:-)

0/0
16.9.2009 19:01

Host

Re: Re: Re: Re: Re: zklamani

to jsem byl já ;-D

0/0
16.9.2009 19:12

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zklamani

No kazdopadne ja to nepsal, to byl host.

0/0
16.9.2009 19:29

Host

GT PSP vs. GT5

Strašně se mi líbí jak tu všichni "skeptici" v závislosti na PSP verzi začínají odsuzoval GT5, resp. "obávat se o její kvalitu". To je jako kdyby někdo odsuzoval Killzone 2 diky Killzone: Liberation tj. nesmysl. Myslím že je rozumné počkat jak GT5. Polyphony Digital na tom strávili dost času takže je to vůči nim férolé.

0/0
16.9.2009 12:42

Host

Re: GT PSP vs. GT5

Ale Killzone Liberation je skvela hra, i kdyz je tak trochu jina nez KZ na PS2/PS3

0/0
16.9.2009 12:52

Host

Re: Re: GT PSP vs. GT5

Jasně je to skvělá hra a navíc od stejného studia, ale jdou to proste dve jine hry stejně jako GT PSP a GT5, podle jedné nelze soudit druhé. Jinak ke Killzone: Podle mě je nejlepší KZ2, pak KZ1 a nakonec Liberation....

0/0
16.9.2009 13:18

Host

Re: Re: Re: GT PSP vs. GT5

Souhlasim, nelze to porovnavat. Ale stejne, neslibovala Sony plnohodnotnou hru a PD dokonale kapesni GT? Pokud ma byt tohle vysledek, ja uz bych se zacal obavat o velke GT5. Tam jsou totiz taky naslibovany hory doly a galakticka dokonalost.

0/0
16.9.2009 13:39

Host

Re: GT PSP vs. GT5

vzhledem k tomu, ze Liberation je obecne povazovana za lepsi hru nez prvni Killzone...

0/0
16.9.2009 13:18

Host

Re: Re: GT PSP vs. GT5

Obecně, to je problém těch přehnaných hodnocení, mě první Killzone bavila výrazně víc a osobně ji považuju skoro až za kultovní, také díky super mulťáku.

0/0
16.9.2009 13:53

Host

MDK

Tak to sem zklaman, PSPS jsem si kupoval pred 3mi lety kvuli GTmobile ktere vyslo az nyni. Proboha proc ve hre neni system zavodu znamy z ostatnich GT her? Co me ma nutit hru hrat? To ze muzu krouzit bezcilne po okruhu jak idiot? Jen 3 souperi a zadny tunning? Na to sme cekali tolik let? Reknete nekdo ze je to jen vtip, jinak prodavam PSP.

0/0
16.9.2009 12:21

Host

Re: MDK

Na IGN hodnoceni 6,8 to hovori za vse!

0/0
16.9.2009 12:31

Host

Re: MDK

Podivej se na Colina Dirt 2. Vypada na PSP hure nez pres 4 roky stare launch hry. Ano PSP rozhodne neni co byvalo.

0/0
16.9.2009 13:25

Host

uz to jede

takze prvni epic fail od polyphony je venku, zacatkem prosince prijde druhy. co ale budou delat fanboys potom, to nechci videt. mimochodem pokud to nekoho napadlo tak ne, nemam xbox a necekam na treti forzu. prekvapive mam ps3 a po zakoupeni demoverze gt5p uz jsem vazne vyleceny. naopak potesil shift, par dni uz to jezdim a neni to vubec spatne. pri pohledu z narazniku, kdyz jsou na obrazovce jen budiky, to vypada skoro jako gran turismo :)

0/0
16.9.2009 11:11

Host

Re: uz to jede

Za takovyhle vylizance v radach PS3 se primo stydim! Ono nebude mit GT5 KARIERU?? ze tu pises takovyhle veci? Tak ztichni.

0/0
16.9.2009 11:17

Host

Re: Re: uz to jede

no jasne, kdezto ty ses ten idealni majitel ps3, ktery zbasti sony prvni posledni, vid? prejdu ze hned nadavas (taky pekna vizitka) a jen se zeptam, jde tam pisu, ze gt5 nema karieru? ty ses opravdu majitel ps3 na perko, co hned startuje, co? tvoje reakce je jako bychom diskutovali pod recenzi skutecneho gt5 a ne tehle psp verze. to by byl teprve ohen na strese, kdyby melo gt5 tolik omezeni, malo aut na trati, chybel sim mode nebo kariera.

tak se uklidni, vydychej... a bez si otocit kalendar. prosinec je kazdym dnem bliz

0/0
16.9.2009 11:39

Host

Re: Re: Re: uz to jede

Clovek ktery zplodi TOTO: "takze prvni epic fail od polyphony je venku, zacatkem prosince prijde druhy"

Mi bude neco rikat;-D Kdybys to napsal mene provokativne, nereagoval bych;-)

0/0
16.9.2009 13:28

Host

Re: Re: Re: Re: uz to jede

Fajn, tobe se nazdal ton meho prispevku... tudiz mi v prvni rade zacnes nadavat a pak mi vlozis do ust neco, co jsem nerekl. To je uroven, nechces to zkusit v politice? :)

Samozrejme mas pravo nesouhlasit s tim co pisu, presto jsou tam nejaky lzi? GT na PSP zklamalo, tohle Sony nemuze myslet vazne. Jakykoliv starsi dil pres emulator je lepsi. Stejne jako GT5P zrovna nepresvedcilo a i jako demo je to drahy. GT5 budeme soudit az po vydani (hned pro nej nepobezim, ale asi si ho nekde vypujcim) presto z toho co zatim predvedli na GamesComu se mi zda, ze si z nas Sony dela srandu i v tomhle pripade.

0/0
16.9.2009 13:37

Host

Re: Re: Re: Re: Re: uz to jede

Prijdes mi kapanek nechapavej, ale budis. Hlavni nevyhodou GT pro PSP je ABSENCE kariery! i ty nejnizsi recenze jinak pisi, ze se nejezdi vubec spatne (zde ma dokonce 85%) Neni tedy zadny duvod si to same myslet o stolni verzi, tedy si v prve rade nech ty reci o epic failu a radeji si o tom neco precti.

0/0
16.9.2009 15:52

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: uz to jede

S tebou je vazne legrace. Co jsem prosim te nepochopil? Psal jsem, ze GT na PSP je po hromade slibu a dlouhem vyvoji desne orezene a ve srovnani s tim co si na PSP muzes pustit (starsi dily velkeho GT) k smichu.

Jenze ty ses rozenej podsouvac a uz mi zase nutis veci, co jsem nikdy nerekl. Takze prelozim a vysvetlim znovu, specialne pro tebe - PSP verze zklamala, hra pusobi jak chudy pribuzny, po vsech tech slibech. A ted, velke GT5 - jeste ho nemame, ale Sony take naslibovala hory-doly. Takze je na miste se obavat, ze muzeme byt take zklamani. Abys to zase neprekroutil, nerikam ze full GT5 vyrukuje jen s petisty auty. Ze tam nebude kariera nebo slibene WRC a NASCAR. Uz jenom ze ale Sony po vsech tech prohlasenich, najednou sami ubrali a treba u poskozeni uz predem varuji, ze je to jen naznak a prvni krok, neco ukazuje. Vydani se blizi a oni sami uz predem kroti vasne. Jsem zvedav, co se jeste vyvrbi.  

0/0
16.9.2009 20:52

Host

Re: uz to jede

Jasně vyhoď volant a začni arkádit, já zůstávám u GT ;-)

0/0
16.9.2009 11:25

Host

GT

Nezapomente pak ze kdyz si koupite PSP Go a do 10.10 ho stihnete zaregistrovat dostanete GT Portable v digitalni podobe zcela zdarma.

0/0
16.9.2009 10:33

Host

zklamání

Závodní hra, kde chybí kariéra, šampionát a pouze tři soupeři. Kde to jsmě? K čemu je pěkná grafika a nesmyslné množství vozů, když z toho jsou tuctové závody. Kdyby hra neměla přízvisko Grand Turismo, tak je v průměru. Tohle narozdíl od BW už někde pochopili. viz. IGN 6.7 nebo Eurogamer 7.10 Je prostě vidět, že autoři z

Polyphony Digital byli nuceni hru rychle po dlouhých letech urychleně vydat aby stihla launch PSPGo. trochu mám strach aby to stejně nedopadlo s GT5.

0/0
16.9.2009 9:14

Host

Re: zklamání

Proc to zakoncujes takovou KRAVINOU? Na GT PSP se delalo tak mozna pomalu od ohlaseni PSP Go;-D Gran Turismo 5 se PILUJE dlouhe roky! (a bez prestavek) Trochu rozdil nemyslis?;-)

0/0
16.9.2009 10:04

Host

Re: Re: zklamání

ale ale ale... ne, že bych souhlasil s tou poslední větou prvního příspěvku, ale na GT pro PSP (pracovní název GTmobile) se dělá několik let. Pomalu stejně dlouho jako na GT5, pokud počítáme čas mezi oznámením hry a jejím vydáním. Že se tak dělo v tichosti, je druhá věc.

0/0
16.9.2009 10:07

Host

Re: Re: Re: zklamání

Jezis to je jasne, ale ja mluvim o DELANI HRY, ne ten hype pri launchu PSP ohledne GT4 Mobile, z ktrereho meli hotove tak mozna uvodni screeny:-) Handheld verze byla vzdy na druhe koleji a je to bohuzel i znat. Jsem alespon rad ze je ve hre nakonec ta legendarni "primorska" trat z te 5 let stare reklamy. IGN review screen #6. Ta je hezka.

0/0
16.9.2009 10:15

Host

Re: Re: Re: Re: zklamání

Jako dělání hry... do toho nevidíme a není to ani náš problém. Hra byla anoncována skutečně před lety. Ano, myslím, že oficiálně byla i pozastavena s tím, že to nepůjde, pak se k ní vrátili. Ale to samozřejmě nikoho neomlouvá. :)

0/0
16.9.2009 10:25

Host

Re: Re: zklamání

Zklamu tě - ale GT PSP je ohlášeno už hooodně dlouho. Na wik ise dočteš "The game was announced at the E3 Sony press conference on May 11, 2004" - to je zhruba s luanchem samotné PSP - možná ještě krátce před ní (teď si nejsem úplně jistej). Samozřejmě se to odkládalo až doteď a mám pár kámošů, kteří jsou pořádně vytočení, protože si kdysi dávno koupili PSP - GT tam přece muselo vyjít co nevidět :-) Tenhle dojem byl dokonce podporován, tím že Sony se nebálo pouštět obrázky ukazující GT na PSP (už v tom roce 2004) - http://www.xtremevideogaming.com/PSP_GT.jpg

O tom, že šlo o zfalšovaný obrázky ve photoshopu - screenshot z vlekého GT pouze vložený na obrázek PSP - už teď není pochyb.

Takže si nemyslím, že by PD měli na vývoj málo let. Už je to více než 5 let od toho co to oficiálně oznámili. Když nad tím tak přemýšlím... Na GT PSP se nedělá o moc kratší dobu než na celém GT5.

0/0
16.9.2009 10:18

Host

Re: Re: Re: zklamání

Kdyby se tvuj prispevek od meho posledniho lisil 2 minuty dejme tomu ale 12?:-) Tomu se uz muzu mozna zasmat, kazdopadne to je fuk. Ja jsem stejnak zvedav na velke GT, to bude teprve neco.

0/0
16.9.2009 10:26

Host

Hmmm

Tak podle recenzí - Žádná kariéra. Málo soupeřů. Grafika, horší než stará PSP konkurence (Burnout třeba) A hlavně pocit ze simulace není moc reálný (způsobeno i omezným počtem analogových vstupů na PSP). Doceela to vypadá na zklamání.

Doufám, že GT5 nebude stejně vyšperkované, nebo půjdu už fakt koupit Xbox.

0/0
16.9.2009 9:12

Host

Re: Hmmm

PROSIMTE GT na PSP ma s GT5 spolecny tak mozna nazev;-D

Jinak jaka je ta GRAFIKA doopravdy? Slysel jsem ze nic moc.. i na pomery PSP. Alespon ze to ma palubni desku.

0/0
16.9.2009 10:01

Host

Re: Hmmm

mohli tam dat aspon online multiplayer

0/0
16.9.2009 11:39

Host

Ursus

Je fajn, že jsme se konečně dočkali. Nevadil bych mi nízký počet protivníků. V Tourist Trophy (motorky od PD) jich taky bylo málo a bylo to v pohodě. Singlplayer je stejně o tom vyhrávat, takže se stejně perete většinou o první až druhé místo.

Co mě zaráží je to, že chybí mód simulace - tedy kariéry tak jako ve velkých GT. Přitom právě na to jsem vsázel. Grafiku vem čert, copak handhendlové hraní je o grafice? Není! (ono o tom není žádné hraní, ale u handhendlového to platí dvojnásob)

Za tohohle stavu mi přijde rozumější mít PSP s emulátorem PSone a hrát GT2.

0/0
16.9.2009 8:53

Host

Gt PSP

Pravda je že závodit pouze proti třem soupeřům je dost mimo. Proč v TOCa šlo závodit se dvacítkou aut a tady to nejde? Každopádně zas tak ořezaná hra není. Má snad vyjít se stejnou dávkou aut jako na PS verzi. Už to samo o sobě je odst velký nášup pro PSP

0/0
16.9.2009 1:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.