Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

NHL 10 posouvá českou Extraligu opět o kousek dál

Série NHL sice letos zúžila počet platforem, ale herní možnosti rozšířila docela slušně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

VladHrozny

Help - Jak na to ?

Ahoj lidi,

potřeboval bych poradit patrně od zkušenějších hráčů.1. nevím jak vyhrávat bully.Nyní se mi to podaří vyhrát proti počítači tak 10 z 30 hazování ( často i méně) a při on-line hře se rovněž moc nechytám,vždycky hrábne hokejkou a nic :-(. Patrně půjde o nějakou kombinaci tlačítek, ale nevím jakých.2. Při hře především po síti se rovněž moc nechytám proti soupeřům.Mohu kličkovat jak chci, ,ale stejně si jim v 90% povede mě obrat o puk nebo zachytit klíčovou přihrávku.Když já použiji bodyčeky nebo vypíchnutí tak je úspěšnost minimální a přitom jsou týmy srovnatelné a měním strategii dle potřeby.3. Jde nakonfigurovat vlastní ovládání na gamepadu ? - v menu se to tváří ,že ano "vlastní nastavení" ale modifikovat mi to nešlo.Teď hraji na výchozí nastavení.Jinak jsem hrál již několik verzí NHL na PC na vysoké obtížnosti a problém jsem neměl.Díky za pomoc hráči.Pokud si někdo bude chtít zahrát po síti budu rád:-).

0/0
30.1.2010 19:03

Host

vlcak

čau

nevíte jestli se NHL 09 PC dá stáhnout první liga??

napiště mi prosim na migel-vlcak@seznam.cz

0/0
12.1.2010 17:17

Host

02 extraligu

zdravim mohl by nekdo udelat fota jak hrajete 02extraligu? diky predem

0/0
10.1.2010 21:52

Host

NHL 10 vs 09

Zajimalo by me, proc NIKDO V RECENZI NENAPSAL PRAVDU? A tou je to, ze DAT 1399,- cca za tuhle hru, ktera VYPADA UPLNE STEJNE JAKO 09 - HRAJE SE UPLNE STEJNE JAKO 09 A JEDEN JEDINEJ VIDITELNEJ ROZDIL JE, ZE tu mame HRU U MANTINELU, tak to je bomba...to v EA, asi celej rok nemaj co na praci a proto, udelaj tak mizernej rozdil, mezi 09 a 10? JE to absolutne smesny. Ano NHL 10 neni spatnej hokej, ale pro TY, CO MAJI NHL 09 (a pokud nejsou milionari), tak tato hra NEMA SMYSL. Ja mam napr.penez dost, ale koupe teto hry, me akorat NAS... Hrani u mantinelu, mel byt tak leda stahovatelnej obsah do 09 a NE TOHLE!!! RvRvRv!!!!!! 

0/0
1.1.2010 21:12

Host

Re: NHL 10 vs 09

Nastaveni rychlosti/obtiznosti hry v multiplayeru one vs one... videt take nikde neni! Takze kdyz hrajete multi, tak je to pomale, jako kdybyste hrali exibici na nejlehci obtiznost. ;-O!!Rv

0/0
1.1.2010 21:15

Host

NHL10 BEST

V jednom videu jsem viděl že o přestávce je tzv "minihra" kde šmrdláte led rolbou, jezdíte a za daný čas toho co nejvíce uhladit :-) možná že v extralize ([>-]) bude možná česká rolba ;-D

0/0
31.12.2009 11:29

Host

NHL 10

Chci se zeptat,jestli je NHL 10 na PS3 jinom v anglictine nebo i v cestine?dekuji moc

0/0
7.11.2009 21:27

Host

kody na NHL10 ps3

Nemáte někdo prosim vás kody klíče na NHL10 ps3 ? děkuji moc

0/0
20.10.2009 18:16

Host

NHL 10

cus prosim bude NHL 10 na PC nebo budu muset kupovvat xbox360 ? ;-(

0/0
18.10.2009 14:56

Host

Re: NHL 10

NHL 10 nebude na PC. Původně byly zprávy, že by toho mohla využít NHL 2K10 a poprvé by se tahle série podívala na PC, ale to taky padlo, takže pokud člověk dneska chce hokej, tak na PC buď NHL 09 s aktualizovanými soupiskami (určitě nějaká fandovská komunita na tom dělá), nebo si musí pořídit konzoli (a je jedno jestli Xbox360 nebo PS3, NHL je na obou stejná).

0/0
18.10.2009 15:05

Host

Re: Re: NHL 10

tak jest. protoze i pokud by nhl 10 na pc vysla, zase by to byla jen nhl 06 s premalovanym logem. :) a to uz amatersky updatnuty soupisky vyjdou fakt lepe, nez tahat komplet hru. samozrejme myslim z digitalniho download shopu :)

2k10 je fakt skoda, 2k sports promrhali prilezitost. mohlo se na pc hrat alespon neco. i kdyz hral jsem to na ps3... a je to taky nejaky podivny. cekal jsem krapet neco jineho 

0/0
18.10.2009 16:22

Host

Re: Re: Re: NHL 10

On hlavně 2k ztrácí dech poslední dva roky. Na PS2/Xboxu to byl mnohem lepší hokej než ten od EA, jenomže při přechodu na PS3/Xbox360 se v EA poučili a převzali to nejlepší z 2k a naopak 2k si snad vzalo to nejhorší od EA. Takže dneska bych řekl, že NHL od EA je lepší. Alespoň tohle je můj subjektivní názor.

0/0
18.10.2009 23:35

Host

Re: Re: Re: Re: NHL 10

taky posledni dva roky na tom pro 2k sports dela jiny tym, visual concepts

letos se ale taky priklanim spis k nhl 10, nhl 2k10 je takova podivna. mozna jsem jeste uplne nevychytal nastaveni, ale hokej od ea se mi hraje nejak lip

0/0
19.10.2009 0:02

Host

Re: NHL 10

tak si kup ps3;-O

0/0
20.11.2009 19:09

Host

nhl

bude NHL 2010 i na pc?

0/0
17.10.2009 16:06

MC MC

moje hodnocení

naposledy jsem viděl NHL 99 ještě na PC ... takže to je docela dlouho. Byl jsem docela skeptický k tomu jak bude vše vypadat po letech na PS3, ale musím říct, že jsem uplně ohromenej jakou dlouho cestu nová NHL10 ušla. Fakt pecka, super simulace a sem tam nějaká drobnost na celkové kráse neuškodí. Povedená věc, milé překvapení.

0/0
5.10.2009 1:50

Host

a extraliga jako turnaj ???

dá se hrát extraliga aspoň jako turnaj

0/0
2.10.2009 17:15

Host

Re: a extraliga jako turnaj ???

extraliga se da hrat normalne v rezimu ligy, na co turnaj? takovou informaci se ale ze zdejsiho clanku nedozvis, to bys musel jit cist jinam ;)

0/0
2.10.2009 18:38

Host

komentář

Matně vzpomínám na PES6, kde Nakamura zněl jako "Ňáká můra" a Fukunishi "Půlku myši"

0/0
2.10.2009 12:37

Host

Re: komentář

A proc nam to rikas u hokeje? Nota bene u toho, jehoz ceska lokalizace se letos nekona?

0/0
2.10.2009 12:56

Host

super

Hra je super. Při zapnutí stylu hry "hardcore" jsem poprvé měl pocit reálného tempa hry. Akorát jedna věc - v Be a Pro mám problém - když ho chci začít, vždy tam mám hráče blondýna v Kanady (default). I když vytvořím svého hráče ve vytváření hráče, tak při zakládání Be a Pro tam zase mám tu defaultní obludu. Nevíte někdo, co dělám blbě?

0/0
29.9.2009 20:48

Host

Re: super

mas zalozeny profil a povolene ukladani?

0/0
29.9.2009 21:08

Host

Re: Re: super

Mám profil, mám i autosave. Jediné, co mě napadlo, že profil, pod kterým hraju, není připojen k Xbox Live, ale to snad nemůže vadit. :(

0/0
29.9.2009 22:21

Host

Re: Re: Re: super

zvlastni. a nepreskocil jsi tvorbu hrace hned po tutorialu? pripadne nekde v zalozce my nhl 10 se da vytvoreny hrac editovat

0/0
29.9.2009 23:24

Host

Re: Re: Re: Re: super

To je to - já ho zedituju, uložím, a pak mám stejně v Be a pro toho defaultního.

0/0
29.9.2009 23:52

Host

Re: Re: Re: Re: Re: super

pak ti neni pomoci :) ale ted vazne, ja probehnul vyuku, pak si vytvoril hrace a hra mi ho cpe vsude automaticky. napoprve jsem taky nebyl online, to az pozdeji

jedine co mne jeste napada - nakde v nastaveni se voli hlavni profil, nebo jak tomu rikaji. takze pokud te hra bere v uvozovkach jen jako hosta z kanady... :) pokud i to mas nastavene spravne, uz vazne nevim

0/0
29.9.2009 23:59

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: super

Bohužel, i profil je nastavený jako hlavní. Nemám teď k dispozici Xbox, ale holt asi všechno dělám dobře, takže to zkusím ještě jednou, možná změním ještě ukládání z HDD na kartu, jestli tam náhodou na HDD není místo, popravdě, nedíval jsem se, kolik je ho zapraného. Ale díky za snahu pomoct. R^

0/0
30.9.2009 22:59

Host

be a pro extraliga

Zdarec, otázka pro ty co už maji NHL 10 doma..., uz se da hrat be a pro za tymy v ceske extralize. Bylo by me milejsi hrat v Cechach nez NHL. dik

0/0
24.9.2009 15:52

Host

Re: be a pro extraliga

clovece tohle jsem vubec nezkousel. :) ale vzhledem k tomu ze be a pro je nastaveny pro nhl, zacinas v ahl atd... tak se obavam, ze to nepujde

0/0
24.9.2009 19:07

Host

Re: Re: be a pro extraliga

tak  zkuz  a dej vedet jestli mam precet u jeziska o NHL 10 nebo zustat u 09.

0/0
25.9.2009 0:44

Host

Re: Re: Re: be a pro extraliga

čau, nejde to, ale jinak je hra skvělá, daleko lepší než 09

0/0
29.9.2009 19:13

Andee

No...

Nejlepší byly stejně starý dobrý původní NHL z roku 1993 :-) Z pohledu hratelnosti byly jednoznačně nejlepší, přestože, samozřejmě, nebyl tak podobné realitě jako pozdější verze.

0/0
23.9.2009 15:06

Host

Re: No...

Jó, člověče, NHL 93! To byly pařby... ne že bych další ročníky neměl rád, většina z nich byla dobrejch, ale hratelností jako takovou už to opravdu nedotáhnul žádnej! Zlatý časy DOSu... smrk! ;-( ;-D

(Nicméně ty souboje u mantinelu mě docela lákaj, zdá se, že to bude obrovský plus k hratelnosti...)

0/0
24.9.2009 6:00

Host

Re: Re: No...

No nevypada to zle, ale stale je to "arkada" kdyz si vsimnete mnozsti tech presnych prihravek tak me to opet odrazuje. Ano obas sem tam ten puk nekdo nechyti ALE napr. 99% uspesnost prihravek do jizdy je opravdu moc, a za brankou pri napdani soupere se take obrance "vzdycky" trefi na hul spoluhrace. Nerikam ze ten hokej je spatnej ale jak pisete NHL 93 a 95 byl a je NEJ hokej. Stale ho hraju pres DOS box a je to BOMBA R^ . No snad se dockame pristi rok :-/ .Kolik ze roku uz cekame na poradnej hokej ? 15 ? 8-o 

0/0
24.9.2009 13:44

Host

Re: Re: Re: No...

nic proti, ale nhl 93 i 95 maji taky super presne prihravky. hraval jsem je dost a hraju i nhl10 - a ta prvni diky rezimu hardcore a posuvnikum v menu dokaze simulovat realny hokej i jeho nepresnosti. s prihravkami na manual a snizenou presnosti budes mit co delat, abys puk poslal tam, kam chces. vyzkousej... a pak dej vedet. souhlas ze hokej od ea byl vzdycky dost arkadovy a akcni, nhl 10 tyhle myty ale pomalu bori

0/0
24.9.2009 15:36

Host

Re: No...

Já se nejvíce vyblbnul u NHL 98 a NHL 99.

0/0
24.9.2009 14:03

Host

Upozornění pro autora článku

Jak psal již výše kolega, NHL má rozhodně delší historii než nějakých směšných 12 let... Pařil jsem NHL 93 a u NHL 95 jsem strávil desítky hodin...:) !!!!

0/0
24.9.2009 18:49

Host

nebude na PC

to byl pro mě v celku šok, každý rok jsem se těšil jaký bude nový NHL. Kdyby aspon opustily FIFu, kde je přece jenom náhrada PES které je i reálnému fotbalu Konami blíže, ale když jako jediné NHL co máme vypustí pro PC, je pro mě celkem velkým zklamáním. Njn už asi nahrabali dost prachů a přece se nebudou pabrat s předěláním tak každoročně stereotypní hry ;-O ;-€ ;-(

0/0
22.9.2009 16:40

Host

Re: nebude na PC

zadna skoda, nez tu hruzu co vydavali na pc rok co rok, to je opravdu lepsi zadne nhl pro pc. next-gen verzi se na pc porad neodvazili portovat a posledni hokej od ea vysel v roce 2005 (nhl06). od te doby uz jen vzdycky premalovali cislovku a dali nove soupisky

0/0
22.9.2009 18:07

Host

-

přiznam se nejsme moc velky fanda hokeje, a proto me ani tahle hra nezajíma. Mozna kdyby to bylo ve windowsu misto Slitaire nebo FreeCell tak bych to hrál ale takhle ne:/ Maximálne venku s prátely trochu hokeje to jo, ale sledovat ligu nebo mistrovstvi to ne. A hrát to už vubec ne to je ztráta času

0/0
22.9.2009 14:24

Host

liga

PS3 NHL liga na NHLko.com

0/0
22.9.2009 13:40

Host

nic moc

hral som naposledy NHLku vo verzii 2004, navyse na PC... kedze som si nedavno kupil PS3 tak som sa samozrejme velmi tesil na to, ako si po dlhej dobe zahram hokej... po 5 hodinach hry musim konstatovat velmi velke sklamanie. zacal som hrat na urovni all-stars (predsalen hokej mi kedysi siel dobre) a aj ked som zo zaciatku prehraval, povedal som si ze je to len nezvykom na joypad, vzdy som hraval hokej na klavesnici... bohuzial musim povedat, ze aj ked to tak samozrejme scasti bolo, najvacsi problem mi robili vlastni spoluhraci, ktori vzdy maju sklony byt tam, kde nemaju byt... korculuju smerom ku mne a bezne sa mi stava ze ma na modrej ciare zrazi vlastny hrac pretoze sa tlaci na kridlo, kam sice patri, ale mohol by si uvedomit ze ked tam je prave iny hrac, tak by mal smerovat inam. v obrane to iste, katastrofa, hraci neboli schopni zobrat superovi puk, takze ma pocitac vcelku bije. takze tu je jedno velke minus, AI vlastnych spoluhracov.

uvital by som moznost hrat na klavesnici, keby sa to dalo, urcite by som do nej investoval.

vcelku ma zarazilo, ze v podstate grafika sa za tu dobu nikam nepohla.. je fakt ze to neni az tak dolezite, ale cakal som ze ta hra na ps3 bude vyzerat vyrazne lepsie nez pred 6 rokmi na PC... ale to je uz len na okraj...

0/0
19.9.2009 1:54

Host

Re: nic moc

Co se týče herního systému, nemůžu nic říct, protože NHL 10 ještě nemám, mám ale NHL 09 a nemůžu s tebou souhlasit ohledně grafiky. NHL 2004 se už s NHL 09 nedá vůbec srovnávat, vždyť hokej na konzolích je graficky úplně někde jinde. Já sám hrával hokej už od ročníku NHL 1993 do NHL 2008 na PC, pak jsem přesedlal na NHL 09 (PS3) a můžu říct že jsem žasl, tak užasnou grafiku jsem do té doby neviděl.:-) Toť můj názor.

0/0
19.9.2009 6:50

Host

Re: Re: nic moc

njn, ja sa priznam ze sa moc v grafike nevyznam, ale prisla mi o dost umelejsia nez v tych starych verziach... mam pocit ze uz napr ani nemaju mimiku tvari hracov, ale to teraz po tom nocnom prebudeni si uz nepamatam... ale ako som povedal ta grafika neni podstatna, i keby to malo grafiku z NHL93 tak mi je to jedno, keby sa to dalo hrat poriadne... este tomu dam sancu (ked uz som za to vyhodil tie prachy) ale myslim si ze to pokazili, fakt mam pocit ze vyssia uroven je dosahovana otupenim spoluhracov..

0/0
19.9.2009 10:05

Host

Re: nic moc

za litr se dá koupit klávesnice k PS3, ale k sportovním hrám bych ti spíše doporučoval analog, jelikož tam máš možnost více směrů pohybu, na klávesnici jich je pár, oproti analogu, já hraju napřiklad na pc, ale mám gamepad, z důvodu větší přesnosti

jinak nejlepší NHL je vždy ve dvou, to je absolutně nesrovnatelná hra, jako s AI gumama

každopádně nechápu problém, proč nemužou mí spoluhráči hrát, jako spoluhráči mého AI nepřítele, a to že mi opravdu on dá gól kdy se mu zachce (kdy se mu to hodí), jen jak ho pustim k bráně... přeci jen AI v bráně, AI proti mně... na tom by měli pánové developeři zapracovat, taková ,,chybka,, je i u fotbalu ;-O

0/0
22.9.2009 16:54

Host

Re: Re: nic moc

Nevím, ale řekl bych, že právě kvůli analogovému ovládání hokejky to na klávesnici nepůjde. Ostatně právě absence analogu na PC je podle mě ten hlavní důvod, proč se NHL na PC zrušil, respektive proč nezkoušeli portovat v minulých letech NHL z konzolí.

0/0
22.9.2009 18:12

Host

Re: Re: nic moc

to ano, ale niekto mi vravel ze ta klaveska je len na browsovanie a tak, ze sa na tom neda hrat... tak ako to teda je?

0/0
28.9.2009 0:19

Host

dresy

no ked tam uz davali svajciarsku ligu tak mohli zmenit aj dres pre rozhodcu a ne nechat tam dres ruskej ligy !!!:-P!!

0/0
18.9.2009 13:18

Host

!!!

Je dobre ze tohle na pc neni! Jsem rad,doufam ze casem na pc prestanou delat i jine hry!

0/0
18.9.2009 0:51

Host

Re: !!!

Souhlas, sportovní hry stejně nikoho nezajímají. Ještě by se měly přestat dělat letecké a ponorkové simulátory, které taky nikdo nehraje.

0/0
18.9.2009 12:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.