Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Mini Ninjas – malý ninja, také ninja

Vypadá to jako hra pro děti, maličké roztomilé postavy, žádná krev, pestrobarevně veselý svět. Ale nenechte se zmást.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

skvela hra, jen jedna vec.....

ta hra je velice prijemna, roztomila grafika, jediny co memrzi, ze podporuje pouze gamepad od xboxu pro pc, ja mam totiz gamepad od logitechu a ten bohuzel ale nefunguje na tuhle hru.

0/0
23.12.2009 14:58

Hanzales

R^

Tohle je mazec hra R^ Mně si to získalo už po hodině hraní ;-) A to mám rozehraného právě zakoupeného Batmana, který taky docela mile překvapil. Teď nevím, co mám hrát dříve :-P Ale stejně, kde jsou ty časy, kdy jsem si mohl dovolit válet se u kompu den za dnem (hry jako transport tycoon a system shock1, byly žrouty času největší) ;-D PS: Parádně sepsaná recenze výstižně popisující tuhle skvělou gamesku ;-)R^

0/0
13.10.2009 11:14

Jan_Lysy

Re: R^

Díky a pravda, je to opravdu chytlavá hratelná záležitost :D

0/0
13.10.2009 12:17

Host

Idioti

Necháp a u tyhle žabomyší války mezi příznivci PS3, XBOX a PC... !! Stačí zabrousit do jakékoliv diskuze a v každý je plno takovejch chudáků... Ach jo, když už dospějete...

0/0
23.9.2009 17:32

Host

Re: Idioti

Zejo . .nejlepsi je stejne Amiga.

0/0
24.9.2009 22:14

Host

Re: Re: Idioti

Někde jsi zaspal posledních 15 let... :-P

0/0
24.9.2009 22:23

Hanzales

Re: Re: Re: Idioti

Nejlepší byl Sega Mega Drive a na něm Sonic a  "Fantasia" (hodně úlet se skvělou hudbou a mickey mousem) :-P

0/0
13.10.2009 11:16

Host

ps3 vs xbox

Dejw602

Může mi tu někdo prosím jednoduše a slušně (fanboys ať jsou ticho) vysvětlit proč je většina multiplatformovek zde recenzována ve vrzi pro xbox360?Mělo by to být ůl na půl, tak proč to tak není?

0/0
23.9.2009 17:16

Host

Re: ps3 vs xbox

Je to jednoduché. Recenze se dělají z toho, co dodá do redakce distributor. Pokud má distributor dříve Xbox, nebo si myslí, že Xbox je platrofmou, která je například v Česku rozšířešenější, šáhne po ní. Redakce si většinou moc vybírat v tomhle nemohou. Je známo například to, že Cenega multiplatformy dodává zásadně pro Xbox. Není to tedy problém Bonuswebu, ani to není nějaký skrytý způsob, jak vyjádřit sympatie s jistou platformou.

0/0
23.9.2009 17:37

Host

Ursus

Když jsem viděl první trailer, tak mě to nadchlo. Víc si to ale dovedu představit s jiným ovládáním na Wii nebo na DS.

0/0
23.9.2009 9:40

Host

huhu

Hra dobra...ale na xboxu bych ji neparil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0/0
23.9.2009 7:02

Sejka

Re: huhu

No tak si nas*er.

0/0
23.9.2009 10:00

Host

Re: huhu

ja bych taky na xbox tuhle hru nehral....jedině PS3R^

0/0
23.9.2009 14:04

Host

Re: Re: huhu

Kdybys napsal "Jsem debil", bylo by to kratší, ale prakticky to samé...

0/0
24.9.2009 22:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.