Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Být diktátorem banánové republiky v Tropico 3 je velká zábava

Cíl je v zásadě jednoduchý: udržet se na špičce politického žebříčku co nejdéle.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

XBox

Ja by som sa chcel spytat na otazku ktora uz tu padla ale nebolo na nu odpovedane - ako to vyzera s verziou ma Xbox? Spominany je datum 13.11. ale niekde som cital ze sa to posunie... Dakujem za odpoved.;-)

0/0
11.11.2009 11:24

Host

Re: XBox

objednal jsem si ji dnes na www.gamestation za super cenu 900 kč. Uvidíme, jestli dojde. Pořád je skladem.

0/0
26.11.2009 21:19

Host

Re: Re: XBox

No lebo na stranke hry bol napisane ze sa vydanie posuva na Februar (unor) 2010... Tak teraz neviem...

0/0
27.11.2009 11:57

Host

Re: Re: Re: XBox

dnes mi přišla. Na x-ko a v pal verzi, nová. Taky jsem to viděl na Gamespotu. Ale teď ji mám doma. Made in EU. V každém případě na stránkách hry bylo, že ji už vydali v USA. Ale hodnocení na gamespotu jsou oproti PC slabá. Možná se dopustili nějaké chyby, takže uvidíme. Věřím, že vše bude o.k. 

0/0
30.11.2009 19:35

Host

čeština

Zdravím všechny diktátory co se týče češtiny pro plnou verzi, stačí nainstalovat demo a složku local zkopírovat do adresáře plné hry a soubory přejmenovat na english. Vyzkoušeno a funguje. R^

0/0
10.11.2009 12:28

Mr. Dreamer

velikost

Jakou velikost ma instalacka, resp. to co je na DvD?

0/0
12.10.2009 18:32

Host

voda

Nejak spatne se mi zobrazuje voda > pruhledna, je sotva videt - vypada to dost blbe. Zkousel jsem menit detaily, ale nic nepomaha. Mam starsi radeon 2900pro 512mb, na hru to jinak staci.. Resili jste nekdo podobny problem?

0/0
6.10.2009 17:58

Host

Re: voda

to je snad chyba na vsech Radeonech - zkus nove ovladace, nekde jsem cetl, ze Catalyst verze 9.9 problem resi (ale ruku bych za to do ohne nedeaval)

0/0
6.10.2009 19:18

Host

Re: Re: voda

Diky za radu, skutecne to bylo ovladaci. Voda je porad oskliva ale uz neni pruhledna a zobrazuje se i napr. ctverecek pri stavbe silnic..

0/0
9.10.2009 10:33

Host

David Sillmen je superman?

Všiml jste si někdo tempa, v jakém David Sillmen píše recenze? Celkem by mě zajímalo, zda tento muž prošel nějakou genetickou mutací, jež mu umožňuje rychlohraní a rychlopsaní. Jediná jiná možnost, která mě napadá, je, že to šmelí jak může, hry hraje pár hodin a opisuje od jiných autorů.

0/0
5.10.2009 12:37

Host

Re: David Sillmen je superman?

B je spravne. Zahrat 2-3 hodinky, podivat se co pisou jinde, jake tomu davaji znamky... a hup s tim na web. Ostatne staci se podivat na obrazky u clanku nebo kratka videa. Pokud nejsou o nicem a pokazde ze zacatku hry, jsou prevzate odjinud. David stiha jednu hru za den, nekdy i vic. Zahrat a napsat. A jako by to uz nestacilo, jeste si najde dost casu na jine clanky, pro jine weby.

Je mi opravdu lito ctenaru, co takovym clankum prikladaji vahu a dokonce se jimi ridi pri nakupu.

 

0/0
5.10.2009 12:51

Host

Re: Re: David Sillmen je superman?

ja napocital ctyri recenze za minuly mesic, to je nejak moc?

0/0
5.10.2009 13:34

Host

Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

ctyri jsou v pohode, asi slabsi mesic. mozna mel rymicku a kasilek? treba na jare byl ale ve forme:

16.2 Mortyr 4, 23.3 ShellShock 2, 27.2 NecroVision, 2.3 Warhammer 40000: Dawn of War 2, 4.3 Empire: Total War, 9.3 X-Blades (Oniblade), 12.3 Tom Clancys EndWar, 20.3 Men of War, 23.3 Watchmen: The End Is Nigh, 31.3 Command and Conquer: Red Alert 3 - Uprising, 1.4 Codename Panzers: Cold War, 8.4 Wanted: Weapons of Fate

jeste bych bral ty strilecky, tam to normalni clovek dokaze za den rozumne odehrat, druhy den udela clanek a finito. pri trose snahy to bude i ke cteni a verohodna recenze. ale zvlast u strategii typu warhammer, empire total war, tom clancys endwar, men of war, red alert 3 nebo codename panzers to hodne smrdi. co smrdi, tam je naprosto jasne, jak moc to david hral a kolik casu tomu venoval. jak rika kolega nahore, pokud ma obrazky z nemeckeho gamestaru :) nekdo to mozna ani nepozna. kdyz tipa vlastni, jsou povetsinou z prvniho levelu, mise atd.

0/0
5.10.2009 13:54

Host

Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

Pokud dobře počítám, má většinou 1-2 hry na 7-14 dnů. To je moc? Tady někdo netuší, jak fungují herní magazíny...

0/0
5.10.2009 16:20

Host

Re: Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

Jenže on píše spoustu jiných článků na spoustu dalších webů, z čehož vyplývá nade mnou zmíněné prolétnutí každé hry jen aby se neřeklo, protože to jinak nemůže stíhat. Ledaže se pod tímto jménem skrývá více lidí ;-D;-D;-D;-D

0/0
5.10.2009 17:02

Host

Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

A co? Hru máš dohranou za den dva a pokud je to sra**a tak proc to dohravat.

0/0
5.10.2009 17:14

Host

Re: Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

Protože je to jeho práce.

0/0
5.10.2009 17:16

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

To si myslis ze se uplne kazda hra musi dohrat do konce nez muzes napsat jestli se ti libi nebo ne? lol to se ani nedivim ze ses retardovanej. Uz hoooodne davno ve Score Michal Rybka psal ze nevidi duvod vsechny hry na recenze dohravat a clanky mel dobry

0/0
5.10.2009 17:30

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

Nepatří Michal Rybka spíš k Levelu? Jestli se jedná o dobu ještě předtím, tak se omlouvám. :)

0/0
5.10.2009 18:31

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

jisteze kazda hra se nemusi dohrat, aby mohl clovek rict je-li dobra nebo spatna. ale neni divne, ze davidek ma u svych clanku vetsinou obrazky jen z tutorialu nebo z prvniho levelu, mapy, prostredi? dale vypis clanku plus-minus vypada na dve hry na tyden. to by se jiste dalo, u nejake budget fps. ale zminene strategicke hry jsou natolik komplexni a jdou tak do hloubky, ze 3 dny na zahrani a napsani recenze proste nestaci

sveho casu jsme se tomu smali na webu easy company. jeho recenze na motorm4x je ukazkova. videl jen prvni mapu, koupil jen dva auta, v textu je rada nepresnosti i uplnych nesmyslu. proste je jasne, ze to hral tak dve hodiny a to mu jeste pridavam. a takhle je to u vsech her. az svym clankum nebude rikat recenze ale "vytah a sumarizace clanku, co jsem o hre na netu nasel" bude vse v poradku :)

 

0/0
5.10.2009 20:10

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

u fps to bude jeste mene - za odpoledne a vecer ma dohrane, druhy den dopoledne napise recenzi a odpoledne muze zacit dalsi kousek

0/0
5.10.2009 20:41

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: David Sillmen je superman?

Jj uz je to nejaky patek co prispival do Score.

0/0
6.10.2009 8:35

Host

Re: David Sillmen je superman?

Promin, ale ty si myslíš, že to jde jinak? Víš, kolik se platí za jednu recenzi? Kdyby měl hru celou dohrát a pak ještě napsat opravdu kvalitní a promakanou recenzi, strávil by nad tím minimálně 3 dny času. Vzhledem k tomu, že za jednu recenzi dostaneš přinejlepším 3 stovky, tak se mu vůbec nedivím. Aby se ti vyplatilo recenzovat pořádně, to by ti za to museli dát minimálně pětkrát tolik.

0/0
11.10.2009 14:03

Host

Re: Re: David Sillmen je superman?

 Aha takže pokud to dobře chápu podle toho co jsi napsal, tak bonusweb má velice nekvalitní recenze ale hlavně ž ejich má hodně? Protože pokud by měl mít kvalitní recenze tak jich bude mít o čtvrtinu méně? Popravdě...Raději tu jednu kvalitní než čtyři nekvalitní! I když proti bonuswebu nic nemám.

0/0
14.11.2009 14:49

Host

Xbox 360

konzolova verze se vam nahodou do rukou nedostala?

je kolem ni podezrele ticho, coz byl naposledy pripad Risen, a jak to nakonec dopadlo

0/0
5.10.2009 12:21

Host

rada

Prosím o radu, moc to sem nepatří... ale i tak... kde v Resident Evil 5 najdu tříhlavňovou brokovnici? Prošel jsem to 2x a tu potvoru ne a ne najít :( Ach jo... Jaký je to akt? Věřím, že to tu někdo vědět bude... Díky

0/0
5.10.2009 12:16

Host

Re: rada

to bude tim, ze ve hre ji nalezt nelze - nektere zbrane jsou jen v obchode po plnem upgrade nejake jine zbrane, pro trojhlavnovou brokovnici je treba upgrade zakladni brokovnice z 1-2

0/0
5.10.2009 12:57

Host

Re: Re: rada

Díky:) Už jsem to chtěl prolízat po 3.

0/0
5.10.2009 14:48

Host

Re: Re: rada

v RE5 sou ultimatni zbrane ke kazde serii myslim tim pistole brokovnice snajprovky kulomety atd musis vzdy vylepsit uplne tu prvni zakladni zbran z te serie a dostanes moznost u obchodnika koupit ultimatni zbran u serie kulomety dostanes minigun neomezene munice jen leon serie brokarny trihlavnova brokovnice serie magnum magnum co ma damage 5000 nevylepsenej vylepsenej ma myslym 8000 snajprovky luk neomezene naboju jen pro tu zenckou atd.....

0/0
6.10.2009 22:29

Host

lol

co to je? my hrajem Uncharted a na pc jsou takové blbosti;-D

0/0
5.10.2009 11:04

Host

Re: lol

šlo by to napsat i obráceně ale proč? blbce ze sebe udělals ty a my co hrajem nemáme za potřebu se ztrapňovat

0/0
5.10.2009 11:15

Host

Re: lol

to máš pravdu, na vašem futurepoor cell procesoru nemůžete hrát takové hry....Cell zvládne jen skript a pak reagovat na tlačítko střelba (a dokonce je tam i skákání...což je teda od RE5 obrovský posun!!!.....zato my na PC si užijem i hry kde hráč ovládá hru a ne že je hráč ovládán hrou.....

0/0
5.10.2009 11:19

Host

T3

Haemimont prostě neumí budovatelské hry.. stavitelská volnost z původního Tropica je ta tam. Slovy tropičana - opalujte se na naší pláži, ale pouze ve sterilním oděvu abyste nám náhodou neumazali písek :-P Nevím jak lépe to popsat.. průměr.

0/0
5.10.2009 9:05

Host

Re: T3

tak to asi každej hrajem jinou hru? volnost je tam taková jakou ti ostrov dovolí, to že nemlůžeš stavět na útesu vodě nebo horách je myslím OK.....a to že musíš postavit kostel a až pak katedrálu je taky pochopitelný, copak jsi v Simcity hned mohl stavět mrakodrapy a velké policejní stanice? ne, napřed jsi musel projít přes ty malé.....

0/0
5.10.2009 10:07

Host

Tropico 3

jj demo me presvedcilo k nakupu.

0/0
5.10.2009 8:35

Host

Re: Tropico 3

lol nakup ja uz to mam davno stiahnute ty lama Rv

0/0
5.10.2009 10:30

Host

Re: Re: Tropico 3

prostě slovak......(nebo že by spíš maďar???

0/0
5.10.2009 10:35

Wolfling

Re: Re: Re: Tropico 3

Spis magor.

0/0
5.10.2009 16:21

Host

Re: Re: Tropico 3

to se fakt máš čím chlubit, hlupákuRv

0/0
5.10.2009 11:25

Host

Re: Re: Tropico 3

aha, další zloděj, který se k tomu hrdě hlásí... jsi fakt borec. až zase něco ukradneš, nezapomeň se tím pořádně pochlubit, kriple.

0/0
5.10.2009 12:03

Host

Re: Re: Tropico 3

to mě poser. a ještě bude pitoma nadávat do lam člověku, který si to chce koupit 8-o 

Pro tebe, blbečku, nemůže být omluva ani to, že je ti tak deset let...

0/0
5.10.2009 12:05

Sir Humphrey Appleby

Re: Re: Tropico 3

no uvidíme jak budeš vysmátej až si někdo jinej stáhne třeba tvůj mobil nebo peněženku..... chlubit se krádeží jaksi moc frajerský není, víš?

0/0
5.10.2009 12:32

koleis

Re: Re: Tropico 3

ne každý má peníze na originálky, ale naprosto zbytečně se takto chlubit  veřejně tím, že to máš stažený, to je fakt hlupákovina :(

0/0
5.10.2009 16:01

Host

Re: Re: Re: Tropico 3

Nejvic a nejverejneji se tim ale chubi David Sillmen. Ten to stahnul kvuli recenzi mnohem drive, nez tady kolega ze Slovenska. ;-D

0/0
5.10.2009 16:06

Host

Re: Re: Tropico 3

Ty jsi dement. Co vysíráš tady na diskuzích?

0/0
5.10.2009 16:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.