Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Blood Bowl PC: takový guláš není k vidění často

Vypadá jako americký fotbal, hraje se jako strategie a staví na pravidlech stolní hry vycucané z Warhammeru.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Solomon Jerusalem

recenze

nevím proč řešíte špatnou kvalitu recenze, to jste si nahoře nepřečetli jméno autora?

0/0
10.10.2009 9:10

Host

sport

Politika je pokačováním války jinými prostředky, asi má autor špatnej překlad Clausewitze:(

0/0
9.10.2009 19:49

Host

Dobré

Mně se recenze líbila, už kvůli citaci Clausewitze :DR^.

0/0
9.10.2009 10:40

Host

no tak to by mohla

byt hra meho gusta, to ze to nekteri odsuzuji  je mne uplne jedno, mne zas nezajimaji jejich akcni dx10 "pecky"... kdyby to bylo ciste akcni ani se neohlednu ale ten turn based system hmmmR^ + me sympatie k am. fotbalu, no rozhodne testnu.

0/0
8.10.2009 17:28

Host

nic moc

Dost slabá gamesa....hrál jsem to pět minut a vůbec nechápu o co tam mělo jít Rv

0/0
8.10.2009 14:39

Host

Re: nic moc

jen proto, ze TY to nejsi schopen pochopit neznamena, ze je slaba.... to spis svedci o necem jinem

jinak musim souhlasit, ze ac dal autor pomerne slusne hodnoceni, recenze mi pripada jako by to hral tak tech 5 minut a vubec ho to nebavilo a (o)psal to na

klasicka tahovka nema chybu a rozhodne neni po par hodinach stereotypni... zvlast pokud se to clovek teprve uci hrat

cca 40 "zakladnich" skillu na vyber ( bez mutaci pro chaos team (10) a extraordinary skills(23)) mi taky neprijde zrovna malo na pouziti ruznych teamu a strategii

chapu, ze hra u ktere se musi premyslet neni pro kazdeho, ale ............

0/0
8.10.2009 15:02

Host

Re: nic moc

A o to jde... BB je v tahovém režimu přesnou kopií deskové hry, k pochopení principu musí člověk nastudovat pravidla této stolní hry a vyzkoušet několik her a osvětit si je, pak už je to jen o zkušenostech. Nevím jak na PC, ale běžná stolní partie trvá v průměru 2-3 hodiny (pokud nejsou zrovna tragické série hodu kostkou), předpokládám že PC verze bude rychlejší a jedna partie vezme tak hodinku-dvě. Takže pokud chce člověk alespoň trošku proniknout do BB, musí odehrát alespoň 10-20 her, což už je pěkná porce 20-40 hodin zábavy a to se teprve učí a objevuje komba (příkladem hráč s hail mary pass nebo a další s diving catch). Mám za sebou desítky her ve stolním provedení a dovoluji si tvrdit že jsem stále učící se člověk. Umím hrát v podstatě jen s jedním týmem z nějakých 20 dostupných, hrát jinou rasu je pro mě problém... škoda že do PC verze se nedostaly mrtvoly, Undead a brutální Khemri... a Necromanceři konec konců taky nejsou od věci...

0/0
9.10.2009 1:00

Host

Re: Re: nic moc

tou druhou částí jsem chtěl hlavně reagovat na recenzentovu "stereotypnost", prostě po 100 hrách s jedním týmem s různými soupeři na různých úrovních hráčů stále objevuju novinky co se s tím týmem dají dělat... a kde jsou další z těch týmů... Jednou ten tým můžu hrát tak, podruhé si vytvořím tým a budu ho směrovat jinam (tohle platí hodně u lidí, kteří jsou nejvíce univerzální)... i když uznávám že hry proti některým týmům jsou za trest, takoví trpaslíci jsou sice ze začátku pomalí a i když nebezpeční, tak se dají uběhat, ale později když bude mít soupiska kromě esenciálních bloků obsahovat zezhora dolů guard, stane se takový tým oříškem, dost nechutným... stejně tak je celkem nezajímavé, když si v krysím týmu vypěstují gute runnera s +2MV, sprintem a sure feety... tohle je prostě nezastavitelný one turn scorer, i když to že takový hráč vůbec vznikne je chyba předešlých soupeřů, kteří jej nezabili :)

0/0
9.10.2009 1:08

Host

Blood Bowl

neverim vlastnim ocim 8-omozna kdyby autor recenze alespon znal google... mohl by zacit jinak a lepe...

co takhle: moderni remake hry od Micro League?

a pokracovat treba ve stylu

This is a faithful adaptation of Games Workshop's board game of the same name. Being probably the only turn-based fantasy football game (think D&D meets Monday Night Football)

proste pracovat s realnymi fakty a informacemi

0/0
8.10.2009 14:01

Host

Re: Blood Bowl

zda sa mi že recenzent hru v podstate chvali a 75% nie je malo. naopak hracske hodnotenie je len 59%

0/0
8.10.2009 14:21

Host

Re: Re: Blood Bowl

Hodnocení od někoho, kdo hru zapne, nepochopí ji absolutně, a vypne, je dosti k ničemu.

0/0
10.10.2009 12:36

Host

super

podle me nejlepsi sportovni hra.. tim ze si muzete vybrat mezi blitz a realtime hranim to rozsiruje dobu hrani s porovnanim vuci klasickym sportovnim hram... (samozrejme pokud nejste blazen do fotbalu nebo hokeje.. naklonost k danemu sportu vzdy prida na atraktivite)

hra ma dobrou podporu ze strany vyvojaru. .vysel jiz nekolikaty patch a pridali star playery.. uvidime jak dlouho jim vydrzi takova pece o hru...

kdo ma rad warhammer tak by to urcite nemel vynechat

0/0
8.10.2009 12:41

Host

Povrchni recenze

Blood Bowl uz nejakou dobu hraju a myslim, ze je to velmi povedena hra a recenze, kterou jsem prave docetl mne dost "nadvzvedla".

Takhle povrchni recenzi jsem uz dlouho necetl. Autor patrne hru prilis nehral a vzhledem

k tomu, ze hra uz je na trhnu nejakou dobu, tak nechapu proc. Kdyz uz

byl autor v recenzi konkretni, tak vetsinou dost nepresne az chybne. Napriklad ve stolni hre neni pouze 8 narodu, ale 21, coz by autor zjistil, kdyby se precetl pravidla. Tvrzeni, ze elfove jsou slabi je chybne. Jejich nevyhoda je v tom, ze maji nizkou hodnotu AV (armor value). Z tvrzeni, ze je celkem jedno jake maji hraci charakteristiky (autor patrne myslel schopnosti) je videt, ze autor vubec nepochopil pricnip hry. Co mne ale nejvice zarazilo je to, ze negativum hry je stereotyp. Vzdyt se v podstate jedna o takticko sportovni hru. To bych pak mohl tvrdit, ze vsechny fotbalove, hokejove, atd sport simulatory jsou stereotypni, protoze je to zapas za zapasem stejne. Asi kazdemu je jasne, ze tato hra je predevsim stvorena pro multiplayer. Nema cenu dal pokracovat, jen bych si dovolil doprucit autorovi recenze, at si precte pravidla a pak mozna pochopi vcem vezi princip a zabavnost teto hry. Nalezne je na of. strankach BB.

Pavel H.

0/0
8.10.2009 11:18

BranMakMorn

Re: Povrchni recenze

pekne napsane, holt proste nekdo zapnul menu hry a udelal recenzi, co nadelas asi nemel dostatek casu ji hrat :P

0/0
8.10.2009 11:48

Host

Re: Povrchni recenze

Ono co hlavně dělá stereotyp je ve RT AI to je fakt strašný a ten druhej mód je NUDA

0/0
8.10.2009 21:20

Host

tráva

lepší jak ve FIFE X

0/0
8.10.2009 8:15

Host

vv

zase naka blbyna:-P

0/0
8.10.2009 7:59

Host

...

Nevyšlo tohle už před nějakým tím měsícem?

0/0
8.10.2009 7:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.