Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Operation Flashpoint: Dragon Rising je rozporuplná vojenská akce

Je to akce, ne simulátor. V jádru dobrá, ale řada chyb ji sráží dolu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

kraken89

CPU

Já pouze nechápu, proč je v minimální konfiguraci dvoujádrovej CPU...přeci to má být MINIMUM, abych si to zahrál...tak jaktože to hraju na (jednojádrovym) Athlonu 64 3200+? Střední detaily, bez jakýhokoliv sekání (akorát se to dýl načítá, no, to mě netrápí). (pro upřesnění - RAM 2GB, GeForce 8600 GTS 512MB)

0/0
6.2.2010 14:20

Host

OF2 libí se

Já hraju OF2 na ps3 a jsem spokojený. Hraju jen na HARDCORE jinak hra nemá cenu.

0/0
23.11.2009 22:23

Host

Mini - recenze - v kostce

Bohužel jsem udělal chybu a hru nainstaloval, než jsem na ni přečetl recenzi. Co následovalo bylo neuvěřitelné zklamání. Jedná se o lineární arkádu převlečenou za simulátor. Mise jsou nudné a hrát je znamená utrpení. Osobně nesnáším hry "na čas", ale tady jsou na čas skoro všechny mise. Neubíhá vám sice časomíra, ale cíl mise musíte splnit vždy dřív, než "přiletí vrtulník", nebo "přijedou transportéry". Pokud jste pomalí, mise končí a musíte jet znovu. Pokud jste se těšili na taktické bitvy, dlouhé držení pozic, dobývání úseků a pomalý postup vpřed, máte smůlu. Musíte vtrhnout do pole, proběhnout do checkpointu a doufat že vás nikdo netrefí. Jinak hra ukládá sama tím nejstupidnějším způsobem, tedy ne po splnění nějakého úkolu v misi ale např. 200 metrů od začátku, potom hrajete 10 minut, splníte tři úkoly v misi, dostanete kulku mezi oči a hra vás hodí zpátky 200 metrů od startu. To celé vede k vaší frustraci a zuřivosti, kterou pak odnáší členové vaší rodiny, popř. partnerka/partner. TUHLE HRU NEBRAT!!! Pro oddych CoD, pro vážné zájemce ARMA 2.

0/0
8.11.2009 11:23

Host

toto neni ofp

je to uplne jina hra ktera ma bohuzel stejny meno a oproti puvodnimu ofp je to des a to po vsech strankach krome ovladani to se hezky zjednodusilo idys v nekterych pripadech az moc :) kazdopadne po graficke strance je to naprosto ale naprosto stejny jako ofp 1 s tim rozdilem ze sou tam pouzity ruzny "spesl" efekty ktery to maji zkrasloval ale bohuzel hru delaji strasne neprehlednou (tim hlavne myslim tu prekrasnou barevnoust kde v te sepiove smesce nerozecnate tank od stromu), co se tyce modelu mimo postavicek tak ty nejsou ale vubec detailni (nechapu dnesni trend ze na model nahodi normal mapu nafejkovanou ve photoshopu a delaji z toho ultra super hezkej model) z dalky to mozna vypada dobre ale z blzka je to stejny jak v ofp 1, no a co se tyce textur zo je to stejny proste na dnesni dobu je to nic moc kdosi tady basnil ze je hra dobre optimalizovana a jede i na starsich kompech to je sice hezky ale dys ma grafiku jak z roku X naboostovanou akorat zminovanyma efektama tak se neni cemu divit. dal hratelnost pride mi podobna jako v ofp 1 nektery vychytavky sou prijemny jako preskakovani nekterych prekazek (kamen preskocit nejde coz je teda super :) ) atd, aicko pokulhava fest ale to i v ofp 1 ale jelikoz to ma byt druhy dil nemelo by to byt treba dokonalejsi? celkove ofp 2 , na to jak sem se na nej strasne tesil a jak vsechny krmili tema teasrama a "in game" trailerama, je pro me strasny sklamani a proto rikam toto neni pravoplatny nastupce podle me legendarni gamesky ofp 1 ale uplne jina a o co hur horsi hra :(

p.s. proc sakra nevidim svoje nohy? :)

0/0
30.10.2009 22:35

Host

Re: toto neni ofp

jo a este sem uplne zapomel na pribeh jen v ofp 1 je absolutne vtahnul jako kdybych tam proste byl ale tedkom ve dvojce briefing jak v naky arkade klik load a sup najednou ste uprostred boje lup konec mise splnena a repete je sice hezky ze na zacatek udelali krasnou animaci stylove vystrizenou jak z colina s historii ostrova ktera je ale uplne bezpredmetna a do deje me teda nevtahla cemuz se nedivim pac tahle hra dej nema:( ...lepsi pribeh ma snad i tetris

0/0
31.10.2009 1:06

Host

Re: toto neni ofp

Tvůj komp je asi v totálním blábolu anebo si sežral moc houbiček, grafika se nedá vůbec srovnávat s ofp, to byla blitka a blitka je to i v ARMA II (mimochodem jsi asi nepochopil že skutečnej nástupce OF je ARMA I+II), nicméně to v těchto případech byla hra samotná, která mě vtáhla na desítky hodin. OFDR je skutečně průměrná akcička která si drze ukradla ono OF, ač si ho absolutně nezaslouží, dohrál jsem to, žádnej problém, trochu zábavy, ale vcelku úplně naprd, ztracenej čas.

0/0
31.10.2009 15:12

Host

Re: Re: toto neni ofp

jako clovek co se zivi 3d grafikou se v tom vyznam a muj komp v zadnym blabolu neni polycounty jetnotlivych objektu sou snad uplne stejny jako v ofp1 pac je tu uplne minimum detailu navic to ze to je vyhnany normalkama bumpem postprodukcnima efektama (ty me serou zevseho nejvic pac delaj hru neprehlednou) a podobnyma vecma sice neco udela ale pri lepsim pohledu to proste vypada hnusne na to ze je to nova hra a btw skutecnym nastupcem je ofp 2 ne zadna arma ta je sice od bisu ale to nemeni nic na tom ze prava na ofp vlastni codemasters tim padem skutecnym nastupcem ofp 1 je bohuzel ofp 2

0/0
31.10.2009 22:32

Host

je to shit bohužel

proč někdo vyráběl takovou zhovadilost když už  tu je arma, arma2 je flashpoint2, tohle to co vydali je nějaká hra s ne moc dobrou grafikou na dnešní dobou a spoustou chyb, hrál sem to asi 30 minut a víc už nechci:DRv

0/0
30.10.2009 0:51

Host

operace flash point 2

OMG je to nedodělaný!!!!!Dejte Weapons Free a po chvíli combatu zjistíte že do vás střílí váš team a opakovaně;-O;-O;-O!!!!Rv.Ale jinak jsem celkem spokojenej jen tohle !!

0/0
23.10.2009 9:47

Host

Nepochopil

jsem tuhle hru. Hrál jsem to do druhé mise, poté jsem půl hodiny běžel na checkpoint. To je v pohodě, kdo hrál první OFP,ví své. Tam mě ovšem zastřelil Číňán dřív, než si můj "hrdina" vůbec stihl "nasadit" zaměřovač.. Co to sakra je, tři vteřiny nasazovat scope? To by ho v reálu zastřelil snad úplně každej. Říkám si ok, checkpoint se doufám uložil v poho, když už nemůžu ukládat. Koplo mě to na začátek mise, následoval rychlej uninstall a install něčeho jinýho. Díky bohu za OFP 1 a OPTIMALIZOVANOU (budoucnost) Armu II.

0/0
20.10.2009 16:53

Host

dost velké zklamání

Na drhej dil Flashpointu sem se tesil jako malej kluk, ale co Codemasters předvedli, mě naprosto odradilo.. Několikrát se mi stalo že při přebíjení zůstanou ruce na zbrani a zásobník se vymění nejspíš silou vůle, přátelské jednotky umírají při nárazu na prvního nepřítele a všechno zůstává na vás.. Číňani se hovají jak tupci, počítá se spíš z kvantitou než kvalitou.. A přátelé vrtulník se dvěma zásobníkama sundat nedá, to opravdu ne..

0/0
15.10.2009 19:17

Host

jo jo

Tak jsem to teda dohral. Pocity mam asi stejne jako tady ten clovek co psal tu recenzi. Je to dost primocare do tanku si taky nesednete. Trochu me aj zaskocilo, kdyz jsem sejmul vrtulnik granatometem nebo zabil pilota tak ne ze by zemrely i vsichni vojaci vevnitr oni to prezili. A to ten stroj spadl z velke vysky. Jinak je pravda ze AI je dost pod urovni a parkrat se mi stalo ze jsem zapomel sve vojaky nekde vzadu a vyresil jsem nekolik desitek nepratel sam. Coz je smutne. Kdyz si vzpomenu na starou verzi OFP (Kterou jsem hral a to dost dlouho) na te hardcore urovni. Ja jsem teda cekal vice. Ikdyz ta hra na druhou stranu potesi CODARE kteri neumi hrat tezke hry. A ARMA2? ta je lepsi uz jen proto ze je to vic jako simulace a vic jako valecna vrava kterou by oba tituly mely predstavvovat uz automaticky podle svych predchudcu.Pokud bych si ale mel vybrat kterou hru si koupim tak to bude nejspise ARMA2.

Kdybych to nemel s cim srovnavat tak bych tomu dal asi 75%

Kdyz to srovna se starym OFP1 tak to ziska asi 60% porad mi pripada stare OFP lepsi nez tohle.

Kdybych to mel srovnavat s konkurentem (ARMAII)a tak asi kolem A2:O2 90%:70%.

0/0
13.10.2009 23:26

Host

Re: jo jo

Tak na tom, že někdo přežil pád vrtulníku, nevidím nic divného, to by mi opravdu krevní tlak nezvedlo, výška stroje nad zemí přece není rozhodující. Mimochodem, ať si vzpomínám jak chci, v OFP I žádná "hardcore" úroveň nebyla a CODaři přece nejsou outsideři, co neumí hrát těžké hry...takový kategorizování mi přijde celkem na hlavu :-) na chvíli jsem zajásal nad možná kvalitním příspěvkem do diskuze ke hře, ale zase jsem se spletl :-/

0/0
14.10.2009 23:32

Host

Re: Re: jo jo

V původním OFP byla obtížnost Kadet a Veterán a pokud jste si vypnuli všechny "pomocné věci" v nastavení obtížnosti, tak to na Veterána dělalo neskutečnou ardcore obtížnost. Proti tomu hardcore obtížnost z nynějšího OF : DR je procházka po dětském hrišti. Ale tohle stejně není důstojný nástupce OFP, přirovnal bych ho spíše někam k BF2, nebo více volnějšímu COD hranému na vyšší obtížnost. Na tak obrovský terén je tam jen úzký koridor, kdy se boje můžou v jednu chvíli odehrávat. To asi proto, že by se jim z toho ten engine zavařil. Okleštění počtu použitých jednotek, no co to má být? Vždyť i jednička toho uměla daleko víc než tohle. A grafika? Po bombardování obrázkama, u kterých se dušovali, že to je ze hry, nakonec vyleze jakýsi sepiofitrový hybrid, kde noc nakonec vypadá jako zamračené odpoledne a všechno ostatní má divný nepřirozený barevný nádech v odstínu jedné barvy. Pro mě teda zklamání na plné čáře.;-€

0/0
16.10.2009 10:53

Host

Doporucena....... ctyrjadro

Zdavim vsechny,

hral jste to nekdo na 4jadru...zkousel nekdo skalovatelnost.

..jak asi vyuziva FP2 moznosti paralalniho zpracovani ;-D

0/0
13.10.2009 17:56

Host

cicavce?!

prave som cital podobnu recenziu na jednom ceskom serveri, ze OPF je nanic a mimochodom aj preto, ze ARMA ma pobehujuce cicavce vo volnej prirode. no, proste ako hovori irecite slovenske prislovie, hehe, kto chce psa bit, palicu si vzdy najde. strasne ma mrzi, ze v bojovej vrave, ked projektili vsetkeho kalibru lietaju okolo a partak sa vala v krvy, nevidim nikde okolo aj mrtveho zajaca, ktory to v ramci collateral damage schytal priamo medzi usiska. alebo srnka, ktora caka do poslednej chvile a nahle vyskoci a hned to dostane je tiez drsna. kuna co odpali minu miesto mna je sympaticka nahoda takisto.

0/0
13.10.2009 16:20

Host

60% je podle me az moc

Nez zacnu psat o OFP2 tak bych chtel rici, ze jsem stravil nehorazne casu u OFP1. Armu 1 jsem moc nehral, pac jsem na to nemel PC. Kdyz vysla Arma 2, tak jsem si koupil originalku pac vypadla fakt slibne. No az na tu tunu bugu(uz jich tam moc neni diky patchu) to je skvela hra(ale pro hardcore hrace s hardcore PC).

Kdyz jsem si vsimnul ze vyslo OFP2 tak jsem ho chtel vyzkouset, pac jsem byl zvedav jak tento duel dopadne.

OFP2 jsem mel nainstalovane jen nekolik hodin, pac je to hrozna hra. Grafiku bych ohodnotil tak 50%. Hratelnosti a zpracovani bych dal maximalne 30% to je ve vysledku 40%. Ale jelikoz timto potopili nazev OFP tak bych jim dal jen 30%. OFP2 je fakt trefa mimo terc. Jsem rad ze jsem si to nekoupil, pac by to byly vyhozeny penize.

Takze moje hodnoceni: OFP2: 30%  Arma2: 80-90% (po oprave bugu)

0/0
12.10.2009 15:07

Host

super hra

je to super hra

0/0
12.10.2009 13:56

Host

Jak to vidím

Nechápu těch 60%. Souhlasím, že ovládání má mouchy, stejně tak inteligence vašich spolubojovníků. Právě to mi ale také silně připomíná původní OPF, kde tomu nebylo jinak. Navíc je velká šance, že to codemasters brzy opraví. Velkou chválu si zaslouží optimalizace hry. Mám X2 5000+ black @ 3,2GHz  a 8800 gt. Nastavení na maximální detaily šlape naprosto hladce. Grafika i zvuky jsou parádní. Rovněž kritizovaná přehnaná obtížnost je blbost. Starý Flashpoint na tom byl úplně stejně. Jen si vzpomeňte, když jste leželi sami v lese a všude kolem vás se promenovali rusové. Jak jste se hli, už vás měli. Takovou misi jsem dohrával třeba i celý den. Z mého pohledu je OFP2 svou kvalitou vysoko nad Armamy a je dobře, že to nebastlili v BiS. Za mě 85% s tím, že patchem se to vyšplhá určitě víš.

0/0
12.10.2009 13:15

Host

Re: Jak to vidím

Jak muzes napsat "Nechapu tech 60%" paneboze tys asi nehral OFP 1 ze. I kdyz o tom pises tak si myslim ze si to nehral tak jako ja. Ja u toho stravil min. tyden hrani a co dneska 5 hodin  OFP2 co to sakra je. Navic v OFP 1 sis opravdu delal co chces tady kdyz odejdes dal nez tva mise zahrnuje tak si prohral pac ti pobyli nekde jednotku. Jednou jsem sedel v jeepu za celou dobu a tomu oni rikaj valecnej simulator. To opravdu ARMA je daleko lepsi nez OFP2. Nehlede na to ze ani tanku jsem se nedotkl a kdyz pro me priletel vrtulnik a ja si chtel zalitat tak posadka vystoupila a mise nebezela dal. CO TO SAKRA JE ZA TOHLE CHTEJ PENIZE VE 21.STOLETI. Ani 300 patchu tomu nepomuze pokud neudelaj poradne dlouhou hru, kde se bavis s lidmy co na tom ostrove bydli uz od malicka, zadnej Scud zadna tajna zakladna, partizani, pribeh, nic takovyho tam neni tak to podle tebe ma mit 85% ;-D;-D;-D;-D Ja osoben jsem tomu dal 25% at se zamyslej na cem delaly tak dlouhou dobu. A kdyz si koupis tuhle hru tak akorad podporis lidi co radi vydelavaj presne na lidech stejneho nazoru co ty

0/0
12.10.2009 16:54

Host

Re: Re: Jak to vidím

no, neříkám že hra je skvost, ale ty by jsi měl strávit víc času studováním českého pravopisu než psaním příspěvků do diskusí na netu, píšeš jako cikán se základním vzděláním (a to jsem to trošku i možná přehnal) :)

0/0
12.10.2009 21:14

Host

Re: Re: Jak to vidím

Tak holt nejde rict, ze je OFP2 nastupcem OFP1, kdyz to dela uplne jina firma za ucelem nejvetsi hratelnosti a max ziskem. Nastupcem OFP1 je ARMA. Oboji jsem hral s kamosem v coopu a vysledek je takovej, ze v novy ARME se neda skoro dohrat zadna mise kvuli neskutecnym mnozstvi chyb. Nevim, jestli je to stejny v single playeru, ale coop se proste hrat neda. V OFP 2 jsme zatim asi v 6. misi a musim rict, ze nas to zatim paradne bavi, pro coop je to celkem promysleny a hlavne hratelny. To, ze tam nemuzu behta sto hodin po ostrove jen tak jako idiot, je mi celkem jedno.. takze OFP2 bych dal klidne vic nez 60%.

0/0
12.10.2009 22:53

Host

Re: Re: Jak to vidím

Týden je opravdu dlouhá doba, to tedy kobouk dolů. OPF2 jsi dohrál za 5 hodin. Jsi asi hodně dobrý hráč. Vsadím se že jsi CODčka dohrál v průměru za 30 minut.

 "Ani 300 patchu tomu nepomuze pokud neudelaj poradne dlouhou hru, kde se

bavis s lidmy co na tom ostrove bydli uz od malicka, zadnej Scud zadna

tajna zakladna, partizani, pribeh, nic takovyho tam neni tak to podle

tebe ma mit 85%" No tohle už raději ani nekomentuju..

0/0
13.10.2009 7:51

Host

Re: Re: Jak to vidím

jééé, Ty jsi hloupý ;-D čeština je Tvůj kobyl, to je zřejmé. Tak sis nezalítal, to je toho ;-( A ty řeči o ceně produktu...beztak si to někde přepálíš nebo stáhneš z torrentu tak mlč...mimoně, co v životě nenapsali ani "hello world" a opovrhují cenou software, mají všichni vývojáři rádi, tomu věř ;-) nechtěl by si to freeware a nebo open source? A vývojáři ať se jdou pást, viď R^

Raději se zamysli Ty sám nad sebou!

0/0
14.10.2009 23:17

Host

Re: Re: Re: Jak to vidím

R^

0/0
17.10.2009 3:17

Host

60% of typickeho ceskeho chytraka

Plne s Tebou souhlasim, ale verim i tomu ze kdyby to dela tym co delal FP1 tak by dostal vetsi skore jen proto ze jsou to Cesi. Ja bych osobne dal FP2 minimalne 85%!!!! ARMA II je spatne napsana a to mam dost naslapany komp aby se hybala svizne! Za to bych dal ARME 2 tak 70% a ani tuk navic!

0/0
12.10.2009 7:22

Host

Re: 60% of typickeho ceskeho chytraka

60% je opravdu výsměch, zaslouží si minimálně o 10% víc. Jde prostě jenom o to, upřednostnit českou ARMU, která sice může být jak chce vymakaná, ale co je mi to platné, když ji nikdy nerozjedu...

A pro ty co tu brečí u toho, že je kampaň krátká a nezajezdí si v tanku: OFP bylo odjakživa o amatérských modech a misích, oficiální obsah tvořil tak 5% z celkového času, co jsem u OFP1 strávil

0/0
17.10.2009 11:18

Host

Re: 60% of typickeho ceskeho chytraka

co to je našlapaný komp?:D já to hrál na plný detaily a mám komp za 9 litrů i s monitorem:D

0/0
30.10.2009 0:55

Host

60% of typickeho ceskeho chytraka

s vasimi recenziami je to obcas presne ako s vasou vladou, keci keci. cesi boli vzdy skveli, co sa tyka kecania. co sa tyka vykonov, staci sa pozriet na mrtvoly v sandaloch v tatrach, alebo utopenych borcov v chorvatsku. mno, hram FP2, je obcas vazne tazky, ale kampan beriem technologicke demo. zaplava obsahu, modov, a vsetkeho mozneho vytvoreneho pribalenym editorom bude nekonecna. ARMA je ukazka prasackeho programovania, vyslovene preexponovany, neoptimalizovany hnus. FP2 je skromny ale skvele urobeny, ten hlupacik co chodil na ZS ked vysiel prvy FP by sa mal hambit, 60% za ostrov na ktorom si naeditujem vojnu podla predstav, hybe sa to svizne a nepada to, dobre to vyzera a Ghost vyzera proti tomu ako zly for. Dva patche dorobia zvysok a je to 95! hamba, a ziarlite ze FP nerobia cesi.

0/0
12.10.2009 3:48

Host

Re: 60% of typickeho ceskeho chytraka

este by som dodal, ze prvy FP mam nainstalovany na vsetkych kompoch od cias co vysiel, so vsetkymi addonmi a modmi atd. v case ked vysiel bol bugovity ako mravenisko a siel patch za patchom. to ze sa do toho chalani pustili vobec bol odvazny vykon a beh na dlhe trate. ked FP dozrel tak sa stal fakt super nastrojom na simulovanie boja. doba sa meni, recenzenti su rozmaznani ako fras, dobre veci beru ako samozrejmost a hodnotenie obcas fakt zrazaju z osobnych dovodov alebo kvoli kravinam. ak sa mi daco pozdava a sedi mi to, dam tomu 80% a hotovo. nech Gamespot snobsky frfle a da 50. no a co? vsetci si tahaju rozumy z mienkotvornych magazinov a tvaria sa ako experti na to a tamto a v zivote nenakodovali ani prt.

0/0
12.10.2009 15:11

Host

Re: Re: 60% of typickeho ceskeho chytraka

Vrat se k simulatoru soulozeni ovci  "made in slovakia" .a neotravuj v civilazici Cobole ;-D

0/0
15.10.2009 14:38

Host

Jsou tam vrtulniky ?

To jsem v recenzi nejak nenasel v cem vsem se da jezdit.

0/0
10.10.2009 22:11

Host

Re: Jsou tam vrtulniky ?

Daj se ovládat normální džípy, různý transportéry, tanky, vrtulníky. Letadla tam nejsou.

0/0
10.10.2009 23:20

Host

Re: Re: Jsou tam vrtulniky ?

Ale pouze v misi editoru nebo multaku ale v kampani si zajezdis jen s hamrem a to 500 m coz je 5 sec hry

0/0
12.10.2009 17:08

Host

Re: Re: Re: Jsou tam vrtulniky ?

Coze? Ja sem teprv v 6 misi a 3 mise jsem v podstate projel 'hamrem' (utok na letiste...ten konvjo...staci ridice vyhodit a zbytek tymu si nastoupi) pote osvobozeni sestrelenych pilotu...ta jednotka kterou dostavate z problemu ma 2x HMW tak proc ne si oba pucit? :) Atd...

0/0
12.10.2009 20:36

Host

Re: warez

Třeba to ani nehráli a hodnotili to podle jejich očekávání.

0/0
10.10.2009 9:30

Host

Re: Re: warez

Jinak si hodnocení nedovedu vysvetlit. Me to bavi...Kdyz budu znudeny recenzent a nebudu vedet jak psat recenze tak budu vse pomerovat s flashpointem a vyleze z toho 60%....Kdyz budu chtit byt k necemu tak to beru jako novou hru (ani to nema v nazvu 2...operace flashpoint je nazev ktery muze nest napr strategie -taky ze nese- ale to neznamena ze -ikdyz se autori na predchozim dile podileli- je to pokracovani). Hra je to orpavdu dobra...nejsem pubertak ktery hraje pro grafiku ale u me zalezi na zvukach, atmosfere, jak mi dlouho hra vydrzi a pak na grafice....a u me vse boduje!

0/0
10.10.2009 18:23

Host

Re: Re: Re: warez

Jak ti hra dlouho vydrzi? To ti odpovim hned cca 7 hodin na disku. Souhlasim akorad s temi zvuky ale kde jsou partizani kde je moznost v misi sebrat tank a odject vse vyresit kde je moznost vzit helikopteru a odletet na zachytnej bod OPDOVED JE NIKDE

0/0
12.10.2009 17:07

Host

žánr

Mrzí mě, že BonusWeb stejně, jako ostatní portály se pouze tváří jako herní portál. Přitom je to zřejmě pouze placená reklama. Jak jinak se dá vysvětlit absence obsáhlejší recenze pro Battlegroud Europe WWII.

OFP jsem hrál. Mnohdy i velmi úspěšně na evropské úrovni. Je jasné že to bylo v době kdy kvalitní připojení bylo v plenkách a většina času se trávila při čekání až se hráči připojí. Singleplayer a jeho pseudoAI, která je buď blbá, anebo Vás vidí za rohem nebylo nic pro mne.

Kamarád mne dlouhá léta přesvědčoval na BE WWIIonline. Dokud jsem k tomu nesedl, zavrhoval jsem podivnou předpotopní grafiku. Ovšem pouze dokud jsem k tomu nesedl.Absence AI až na vyjímky, kde je tak otravná jak by měla být. Absence omezení. Absecne nějakých daných cílů. Absence čekání až se kamarádi připojí.

Jedinec je ztacen, cílem je pouze vyhrát válku, nikoli bitvu. pokud ze hry člověk má něco mít, musí se zařadit. Není tu místo pro sólisty. Bez informací jste mrtví. Bez informací nevíte kde se bojuje. Kde se bude bojovat. Všude hráči. Limit pro zobrazení hráčů je 128. Neznamená to že tam nejsou. Jen vidíte pouze 128. prioritu má nepřítel. Běžíte dobýt město. Kolem štěkají trupové zbraně tanků, přes vás létají projektily z 88tek, kulky se zarývají do země a dělají obláčky, nad hlavou se kroutí spiti s mezkama. Země se třese, zastřené vidění od tlakových vln, kolem Vás umírají kamarádi. Je to hodně reálné. Běžíte a najednou jste mrtví. Bez varování, bez toho aniž by jste věděli jak.....Když čtu polemiku nad hledáním krále, zda je to nová Arma a nebo OFP, jenom se usmívám. Král tu už je. Dávno. Jen nemá reklamu. Kdo hledá, našel. A warez nebo hulvátství není problémem této hry. Každý měsíc/čtvrtrok/rok se za možnost hrát platí. Jínak to nejde. Já platím a platím rád. Za kvalitu vždycky.

czLuda Czech[>-]PanzerAbteilung

0/0
9.10.2009 10:04

Host

Re: žánr

Takže BonusWeb je reklamní server na hry, a proto ses rozhodl, že ty tady dáš reklamu taky? Rozhodně se nezastávám recenzí na bonuswebu, ale tohle jsem teda nepochopil...

0/0
9.10.2009 15:00

Host

Re: Re: žánr

Jde o to, že je s podivem, jak se na herních serverech objevují recenze novinek. Rychle, distributoři rádi poskytnou hru pro "otestování", jsou jim věnovány celé strany HTML textu.

Už nějakou dobu se snažíme na WWIIonline upozornit, vyžádat si "trochu" pozornosti.

Naprosto bez úspěchu, bez reakce. Chci upozornit, že i zde může být cosi prohnilého. Ano, chápu , i redaktoři musí jíst... .

czLuda

0/0
12.10.2009 9:30

Host

Re: žánr

http://g4tv.com/videos/11604/Battleground-Europe-WWII-Online-Review/ geniální recka

0/0
3.11.2009 23:13

Host

warez

Jak uz mohlo hru hodnotit 82 lidi,kdyz se vcera teprve zacala prodavat. Tady se verejne podporuje warez.Rv

0/0
9.10.2009 4:55

Host

Re: warez

Obávám se, že je to možná taky proto, že jsme v Česku. Tady se každý snaží vypadat jako borec, takže se velmi rád vyjádří i k tomu, o čem nemá ani páru ;-).

0/0
9.10.2009 9:34

Host

100

100%

0/0
9.10.2009 0:01

Host

60% ??? :-O

No tak to tedy nechápu při instalaci OPF2 Jsem se těšil jako malé děcko zapnu hru a jak vidím tak HW nároky nejsou tak obrovské jako při ARMĚ a co se týče OPF2 tak mě se hodně líbí dá se hrát jako Arkáda a i jako pravý OPF kde vás někdo sejmul ani nevíte odkud ... Podle mě je to Parádní práce a zaslouží si víc jak 60% 8-o

0/0
8.10.2009 17:58

Host

Re: 60% ??? :-O

tak si to zapni jeste jednou at uvidis jak jsou vojaci pokazdy na stenym miste, v krajine je porad jeden a ten samej strom, jedna stejna zidka, jedna silnice prez celej ostrov. Ja vubec nehapu co cely ty roky delali a kam se podely ty veci co ukazovali.

0/0
8.10.2009 23:07

Host

Re: Re: 60% ??? :-O

Jedna silnice přes celej ostrov? Postřehl jsi, že první mise probíhá na malým ostrůvku Skirinka, kterej zabírá asi tak procento plochy ostrovu Skira, kde se odehrává zbytek hry?:-D

0/0
8.10.2009 23:46

Host

Re: 60% ??? :-O

piráte ! volam policii !!

0/0
9.10.2009 6:54

Host

Re: 60% ??? :-O

piráte ! volam policii !!

0/0
10.10.2009 10:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.