Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Colin McRae: Dirt 2 nabízí výborné závody v terénu

Připravte se na spousty prachu, bláta a pět variací na rallye závodění.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

dirt 2

Musim říct že grafika je dobrá, sice čekal jsem víc, ale budiž. Jediný co mě naštvalo je výběr aut..a hlavně otravný americký blbečci Ken Block a tak který jsou tam všude kolem. Bouhžel i na volantu se to hraje hůř než na klávesnici (alespoň mě). A že je to arkáda mi ani nevadí..Ale už by z názvu mohli Colina vynechat..Mohly by to nazvat Ken Block Dirt, nebo Dirt 2 - Pro skater:-)

0/0
18.12.2009 12:09

milouch.k

Re: Rally

Jo Dirt 2 není špatná hra ale přece jenom je tam velký odklon on WRC.

0/0
8.12.2009 21:14

Host

Hraju PC

Ja uz hraju PC verzi, na co cekat do února, traparna :-)

0/0
7.12.2009 0:49

milouch.k

Rally

Dlouho nikdo nevyrobyl pořádný simulátor rally. Nejlepší rally jsou RBR a WRC 04. Colin McRay už strácí svoje kvality.

0/0
11.11.2009 20:11

Host

Re: Rally

CMR jsou v bahně už od vydání trojky, poslední dobrej díl byl druhej. Richar Burns Rally ale prostě nic nenahradí, ani dnes nemá žádná hra v týhle tématice lepší a reálnější jízdní modelR^

0/0
11.11.2009 22:03

Host

Re: Re: Rally

aaaaaaaaaaaa zase nekdo kdo srovnava simulaci z arkadou  jen tak mezi nama nejsi nahodou ze simracingu?,tam je par takovich volu co si hraje na real zavodniky,hele panacku ja ti to reknu zasebe ja ti na nejakej fyzikalni model kaslu,pac vetsinu lidi zajima hlavne graficka stranka a pak hratelnost a tu ocividne DIRT2 splnuje na vybornou jak sem jiz mohl vyzkouset, o nejake RBR by v dnesni dobe prumerny hrac neoprel ani kolo.Rv:-) dnes takove hry uz nikoho nezaujmou travi utoho cas jen tragedi co nemaji na lepsi HW.....

0/0
7.12.2009 13:17

Host

Re: Re: Re: Rally

aaaa zase nejakej blbecek co neumi ridit ale rad by byl sampionkem ze? tak si to uzij deculdo a vem si bryndacek aby sis z ty prebarvickovany grafiky nepocintal nocni kosilku;-D;-D;-D

0/0
18.12.2009 14:18

Host

Re: Re: Rally

bez doprdele ze simulaci pakoRv

0/0
7.12.2009 13:23

Host

Re: Rally

tahni si hrad paper modely ala rfactor,RBR a ja nevim co jeste a nam nekecej do vynikajiciho DIRT2 graficky a hratelnosti mu tyto tebou zminovane hry nemohou ani prinejmensim konkurovat  Lolo.

0/0
7.12.2009 13:30

Host

Re: Re: Rally

*hrat

0/0
7.12.2009 13:39

milouch.k

Re: Re: Rally

Já neříkám že je hra špatná ale de mi o to že ve hře chybí třeba C4, 307 a další WRC.

0/0
2.3.2010 2:51

Host

paj

X

0/0
3.11.2009 15:40

Host

Rally simulator?

Na nastupce RBR si budem muset jeste chvili pockat, co?  ;-O

0/0
17.10.2009 15:44

Host

Re: Rally simulator?

nastupce rbr uz bohuzel asi nikdy nebude. :( sami tvurci to zabalili, respektive vrhli se na neco trochu jineho a ze by se nekdo jiny v dnesni dobe poustel do hard-core simulace, kdyz se po tunach prodavaji arkady ala dirt 2? to asi nehrozi, skoda

0/0
18.10.2009 0:42

Host

Re: Re: Rally simulator?

a to je dobre ze uz zadne RBR nebude jen at dal pokracuji ve stopach DIRTA2 vynikajici to hra.!!R^

0/0
7.12.2009 13:19

Host

?

prosim to je realy na čas nebo se tam závodí s ostatníma?

0/0
17.10.2009 11:52

Host

Re: ?

rallye to neni ani nahodou, vetsinou jedes v baliku aut. a kdyz uz ses na trati sam, vetsinou mas sanci nekoho dojet a predjet

0/0
17.10.2009 13:50

Host

tak

a je tu GT5 Killer!R^

0/0
17.10.2009 0:01

Host

Re: tak

Graficky tezko.-..

0/0
17.10.2009 3:24

Host

Re: Re: tak

koho zajímá grafika

0/0
17.10.2009 10:38

Host

Re: Re: Re: tak

VETSINU, hry jsou o grafice!!!!!!

0/0
17.10.2009 11:07

Host

Re: Re: Re: Re: tak

možná u her pro tupé konzole, užijte si

0/0
17.10.2009 11:16

Host

Re: Re: Re: Re: tak

ha hA HA

0/0
17.10.2009 16:43

Host

Re: Re: Re: Re: tak

Tak toto může říci jen opravdu naprostý hlupákRv. Hry jsou o příběhu, hratelnosti, nápadu a, s tím spojené, originalitě, atd... Grafika je také důležitá, ale není prioritní. Ovšem, to konzolisti, resp. fanyobové, asi nikdy nepochopíRv

0/0
18.10.2009 1:22

Host

Re: Re: Re: Re: Re: tak

To nepochopí. Doufejme, že jim brzy vyjde ten heavy rain. Protože sahat si na pindíka před untarched 2 je dost přihřátý;-D

0/0
11.11.2009 22:05

Host

Re: Re: Re: Re: tak

jj jsou proto nepochopim jak nekdo muze travit 5 let treba u toho rfactoru,nejsem zadne dite je mne 22 a taky mam radeji grafiku a hratelnost.nadarmo si neupgraduju kazdy rok PC.

0/0
7.12.2009 13:34

Host

Yes

Paráda, tolik závodních her na PS3, to se to bude krásně čekat na GT5. To bude taková ta třešnička na dortu. Zbytečně by GT teď vydávali, Sony to má dokonale promyšlené :)

0/0
16.10.2009 19:01

Host

Re: Yes

pecka. nejlip teda at to gt5 nevydaji nikdy. vsichni jim jdou na ruku, pokazde je nekdo zastoupi... skoda plytvat se hrou lepsi nez realita, vzdycky je co hrat a gt5 si posetrime. zamknout jeste aspon na pet let, at uzraje :) 

0/0
16.10.2009 20:42

Host

Re: Re: Yes

JJ cim starsi tim lepsi...;-D

0/0
17.10.2009 0:04

Host

Re: Re: Re: Yes

presne, ps3 a jeji hry zrajou jako vino. cim je konzole starsi, tim vetsi ma vykon. a cim na gt5 delaji dele (ideal je tech 10 let) tim vic prekroci hranice nasi reality. uz ted je lepsi nez skutecny svet a 2x uz byla hotova, ale kluci japonsky to jeste pozdrzeli, tohle jim nestaci, chteji vic :)

0/0
17.10.2009 13:52

Host

Re: Re: Re: Re: Yes

;-Dtak to je přesný. Hele, nemá Duke nukem forever náhodou taky vyjít exkluzivně pro PS3, když kluci ze Sony uvažujou takhle?;-D

0/0
11.11.2009 22:06

Host

Sloh na 4+

Vážený pane recenzente,

aniž bych se navážel do obsahové stránky recenze (tentokrát to ujde), ten sloh je příšerný! Já mám velkou trpělivost, ale když v šesti souvětích použijete šestkrát variaci slova "rozhodně" (pětkrát "rozhodně", jednou "rozhodný") a hned nad tím ve dvou souvětích třikrát slovo "čistě", tak mi to dá takovou pecku do očí, že naprosto nejsem schopný pochytit, o čem to vůbec píšete. To máme za prvé.

Za druhé, k čemu tolik přívlastků a příslovečných určení neboli "kudrlinek". Než se jimi pročtu, tak zapomenu, o čem byl začátek věty.

Za třetí, když použijete silné určení míry, nesnažte se ho, prosím, zlehčovat. Co si mám předtavit pod slovním spojením "většinou se zastavíte téměř přesně kolmo" nebo "ve většině případů spíše prohrajete"? Připomíná mi to známou filmovou hlášku: "Asi jsme zaspali. Asi, nebo určitě? Asi určitě :-)."

Paní češtinářka ze základní školy by zaplakala. Tohle na mě působí až dojmem, že recenzi psalo několik lidí a jejich dílka pak byla střídavě poskládána mezi sebe. Od nejčtenějšího internetového webu o videohrách čekám určitou kvalitu psaného projevu.(tady měl být odstavec, ale smůla, textový editor už mi jich víc nedovolí;-€) BigJoe372

0/0
16.10.2009 14:31

Host

Re: Sloh na 4+

a to se jedna o predniho, rekneme kmenovaho autora. nj, kvalita clanku na bonuswebu bohuzel porad klesa :/ 

0/0
16.10.2009 15:00

Host

Re: Sloh na 4+

a takove chytraky jako si ty mame opravdu nejradeji,tahni antisocialeRv

0/0
16.10.2009 16:30

Host

Re: Sloh na 4+

téměř přesně kolmo znamená pod úhlem osy automobilu 80-100 stupňů na osu vozovky v místě zastavení ty akademickej bambulo

0/0
16.10.2009 16:33

junior1099

Re: Sloh na 4+

Souhlasím s tím, že ty články tady jsou amatérské a ještě k tomu na nejčtenějším  herním magazínu...to je fakt bída.

Ale na takové chytráky jako vy, pane důležitý, není tady nikdo zvědavý. Jestli ještě neučíte, tak běžte! Jestli jste student nějaké literatury nebo čeho, tak studujte... ale takto tady prudit mě příjde idiotské. Apelujte na šefredaktora BW a uděljte jim tam pořádek. Jinak jsou to jenom takové intelektuální kecy, až to působí kreténsky.

Nesnáším přehnané ''intouše''.

0/0
17.10.2009 0:05

Host

Re: Sloh na 4+

Takze pritelicku, pozbyva rozumu spise Tobe. Nejenom, ze naprosto neuvazene reagujes na zaslouzenou kritiku, ale zjevne Ti ani nedochazi, jaky vliv potom maji takove recenze na obecnou cestinu, potazmo mluvu. Kdyby se jak rikas prehnany intousi neridili "kecama", tak se ani nenazeres!!! Pocitam, ze Ti bude neco do 15ti, protoze jestli jsi starsi, tak to sem ani radsi nepis, musel by ses stydet!

Jo a nezapomen nadavat pres internet, to je nejlepsi. Ale ono to uz brzo skonci, neboj. Identita uz bude pase a nekdo si pro Tebe dojde. Anebo jeste lip, prenes tyhle svoje moudry uvahy do realnyho zivota a brzy se najde nekdo z tech "intousu" a rozbije Ti hubu. Papa

0/0
17.10.2009 12:02

Host

Re: Re: Sloh na 4+

Já teda nevím, co je intoušského na tom, že se někdo ozval a kritizoval (nutno podotknout, že oprávněně) styl a sloh této recenze.

Já myslím, že je zcela v pořádku jaksi požadovat jakousi stylistickou úroveň (to spojení se nerovná spisovné češtině. Právě taková média jakým je bonusweb mají nemalý vliv na jazykové vyjadřování svých čtenářů. Ostatně jazykem i podobných médií (stejně jako jazykem lidí, kteří vystupují v diskusích) se zabývají i akademici - dokonce na to vznikají i diplomové práce.

0/0
17.10.2009 16:49

Host

Re: Sloh na 4+

Vyborne, prave jsi dokazal jaky jsi blbec, naprosta snuska nesmyslu, ktere stejne nikoho nezajimaji...

Cestina je mozna krasny jazyk, ale na sto procent ho neumi ani procento z nas, protoze je to proste jazyk az idiotsky obtizny. V tom nemame ve svete prilis konkurence, tolik pravidel a vykladu se vidi opravdu pouze u nas, ono ve state kde i jeden zakon muze mit nekolik zpusobu vylozeni se neni cemu divit.

Pochopil jsi co chtel autor recenze vyjadrit, pochopil, pokud ne, neni to v jeho cestine ale ve tve hlavicce...Jdi studovat bohemistiku, tam podobna individua potrebuji, 99 % zbylych obcanu CR si vystaci s "obycejnou" cestinou...

0/0
17.10.2009 1:43

Host

Re: Re: Sloh na 4+

To ja si vystacim jen s Playstationem 3;-)VR^

0/0
17.10.2009 11:08

Host

Re: Re: Sloh na 4+

Nedelas nahodou do politiky??? ze beres tak presny udaje 99 procent cechu si vystaci. Zjevne Ti ani malicko nedochazi, ze patris mezi vetsinu dnesnich  "cechacku" kteri to tady vedou k zahube. Nejenom pro to, ze nelpi na hodnotach, ale proto, ze se o nic nezajimaji a nechaji si vsechno libit. Ta kritika, kterou tady napsal ten "intous" je totiz na miste. A blbec jses ty. Jo a reknu Ti to jeste jinak, protoze takovy lidi jako ty na to dneska hrozne daj... mam inzenyra a doktorat, jenom tak pro zajimavost a pisu jako poleno. Schvalne, aby jsi byl vubec schopen mi porozumet. Protoze patrim mezi to procento, jak pises kteri tu obycejnou cestinu nemuzou pouzivat.

0/0
17.10.2009 12:06

Host

Re: Re: Sloh na 4+

Kdybys tak věděl, jak moc jsi mimo. Zaprvé jazyk není o tom, jestli ho někdo umí 100% spisovně. Jazyk je o tom, aby ho uźivatel uměl použít náležitě (to znamená tam, kde se to hodí použít spisovnou češtiu, jinde zase obecnou, jinde dialekt). Čeština neni idiotsky obtížná. Bohužel mnoho lidí si neuvědomuje důvody, proč se učit jazykové kompetenci, tedy proč si zlepšovat své jazykové schopnosti. Hodně lidí to přejde máchnutím ruky "však co, se domluvím a všichni mi rozuměj". Ano, ale lepší jazykové schopnosti velmi ulehčují pozici v normálním i profesionálním životě. Pokud jde o pravidla a výklady - tady vůbec nevím, co máš na mysli, mohl bys to specifikovat? Podívej se na výslovností zvyklosti francoužštiny a porovnej to s psanou francoužštinou. Máš pocit, že naše pravidla jsou komplikovanější? Já teda ne.

Víš, všichni si vystačíme s obyčejnou češtinou. Ale pokud se podíváš na tu recenzi, tak tam jsou pokusy o jakýsi "vyšší" sloh, které se ale míjí účinkem. Navíc, co je prosím tě obyčejná čeština? Ptám se proto, protože právě vymezení pojmu "obyčejná čeština" se lingvistům nedaří už asi posledních 40 let. Tak že bys nás třeba poučil. Ale uvědom si jedno - to, co je tvůj jazykové úzus (tedy tvoje osobní obyčejná čeština), může být pro jiného uživatele z jiného regionu například nesrozumitelné.

0/0
17.10.2009 16:59

Host

Re: Re: Re: Sloh na 4+

Pánové a dámy, všichni, kdo jste reagovali negativně na můj příspěvěk,

uvědomte si, prosím, že jsme český národ, máme určité území, foklór a jazyk, na což můžeme být hrdí. Podívejte se schválně na zprávy, jaký jazykový projev se v nich používá. Je to jazyk spisovný, neboť na televizní zpravodajství se denně dívají miliony lidí a tímto se mimo jiné udržuje určitá úroveň češtiny. Recenze zde čtou denně tisíce čtenářů, jaký pak dostávají příklad? Internet a smsky představují pro jazyk naprostou pohromu, to je všeobecně známo, ale nejnavštěvovanější herní web musí stejně tak, jako nejsledovanější televizní stanice, dodržovat standardy. Nedávno se mluvilo o jistých oprávněních nečtenějšího českého herního webu. Z tohoto však vyplývají i povinnosti. Není nejšťastnější řešení, mít recenzi o týden dříve než konkurence a ani ji nepodrobit jazkové korektuře.

V této věci by mě také zajímal názor redakce.

BigJoe372

0/0
17.10.2009 23:52

Host

Re: Re: Re: Re: Sloh na 4+

Jenom nevím, proč je to jako reakce pod mým příspěvkem, který na tebe nereaguje negativně, právě naopak s tebou souhlasím a negativně reaguji na na negativní kritiku tvého příspěvku (fuj, snad jste se nikdo neztratili).

Nicméně nesouhlasím s tím, že internet a smsky představují pro jazyk naprostou pohromu. To se všeobecně tvrdí, ale není to pravda. Je to stejná pověra jako to, že se nečtou knihy (ve skutečnosti vychází nejvíce knih v historii a knihovny mají mnohem větší počet půjčených knih denně než v minulosti).

0/0
18.10.2009 1:08

Host

dirt

Pro mě je Dirt 2 nejlepším Colinem od dob Colin McRae Rally 2. A to i přesto, že s rally jako takovou to už nemá pranic společného. Možná to není reálné, ale fakt ve se v tom jezdí velmi dobře.

0/0
16.10.2009 13:26

Host

Re: dirt

100% SOUHLAS !!!! JDU DNESKA KOUPIT :-) V

0/0
16.10.2009 14:37

Host

rally, nerally

Pravda je, že táto hra si na rally nehrá ani to nemá v názve. Súhlasím ale s recenzentom že to uviedol ako mínus v hodnotení. Séria CMR začínala ako pokus o rally simulátor a ak sa v pokračovaní používa Colinovo meno, skoro každý to očakáva.

OFPDR je podobný prípad. Síce celkom dobrá hra, ale hlási sa ako nástupca OFP, takže mnohí tam tiež očakávali simulátor.

Ak recenzia uvedie, bacha na to nie je to rally ale cirkus, je to v poriadku. Že je ten cirkus urobený na veľmi dobrej úrovni hovorí jasne hodnotenie.

0/0
16.10.2009 8:38

Host

Re: rally, nerally

já nesouhlasím, proč by mělo být hře, která není rally simulátor vyčítáno, že není rally simulátor? by pak Fifě mohli vyčítat, že ten hokej zas tak dobře nesimuluje.... co kdo očekává je každýho problém, kdo se ve hrách trochu vyzná, očekávat to fakt nemůže...

0/0
16.10.2009 8:51

Host

Re: Re: rally, nerally

To je totiž ten rozpor. Hra se jmenuje Colin Mcrae: Dirt 2, z čehož 2/3 názvu nesou jméno slavnýho rally jezdce. A předchozí díly (ne dirt) byly čistě rally závody. Tak nějak by to člověk čekal a vzhledem k těm obrázkům, co kolem toho byly pořád dopředu to člověk i čekal. To že při recenzi praskne, že je to rally jenom z 1/5 mi pro výtku přijde jako dost dobrej důvod.

Stejně, Colin 2 foreverR^

0/0
16.10.2009 9:33

Host

Re: Re: Re: rally, nerally

já v tom rozpor nevidím.... Dirt 2 je logicky pokračování Dirtu nikoliv Colin McRae Rally, jak říkám, kdo se trochu vyzná, tak tohle ho překvapit nemůže.... pro mě důvod neopodstatněný...

nikdo dopředu nehlásal, že to bude výhradně rally simulátor a jak už tu padlo, Colin už potom jezdil všelijaký závody... kdo alespoň viděl první Dirt, tak mu muselo být jasné o čem bude dvojka, že to s CMR sérií nic společnýho nemá (krom jména CM samozřejmě)....

0/0
16.10.2009 10:16







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.