Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Section 8 je akce se zajímavým konceptem a drobnými chybami

Section 8 je dobrá akce po stránce konceptu, ale sráží ji řada nedodělků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

lacoid

warezcz.cz

http://bonusweb.idnes.cz/diskuse/Article.A091217_151619_bw-pc-preview_das.idn?ret=ok

0/0
20.12.2009 23:21

Host

Za 300 kaček a míň to bude dobrá hra..

...víc prachů bych za to ale nevyhazovalX

0/0
20.12.2009 19:58

Host

lol

Sakra co to co to?8-o Z 16 příspěvků jich tu je najednou jen 68-o.Že by admini začali pročišťovat diskuze?;-D No to jsou mi věci;-D

0/0
19.12.2009 23:58

Host

Hm

Jako hra je to dobrá, ale má velmi krátký singleplayer. Dalo by se říci, že je jeho délka rovna MOH: Airborne, což se divim, že pan recenzent nevytkl, když je to vytýkáno COD4 a 6:-/. Dále hratelnost celkově je celkem dobrá a grafika není nejhorší, i když se nejedná o nějaký skvost. Co by mne ale zajímalo je výtka "titul je pomalejší, než by se mohlo zdát". Vážně mi přijde, že na tomto webu jsou hrám vytýkány naprosté blbostiRv, pač autor recenze hledá pokaždé nějakou věc, kterou by dané hře mohl vytknout, aby ji nemusel dávat vyšší hodnocení, nežli si ve skutečnosti zaslouží:-/

0/0
19.12.2009 17:22

bwmihal

Re: Hm

Krátkost singleplayeru jsem nezmínil z toho důvodu, že mi příliš nevadila. Hra pro jednoho hráče je v Section 8 zpracována opravdu mizerně, avšak vzhledem k multiplayerovému zaměření jsem tento fakt "přehlédl".

Ohledně té pomalosti. Z mého úhlu pohledu titulu často chybí dynamika. Vzhledem k rozlehlosti map a zasazení hry by si Section 8 zasloužilo o dost rychlejší pojetí. Boostovaný běh je sice fajn věc, ale nezakryje to, že základnímu pohybu a sprintu chybí potřebná svižnost.

0/0
19.12.2009 18:06

Host

B L B O S T

Rv

1 %

0/0
19.12.2009 9:18

Host

uvidime

No hral jsem teda demo a tak hodinku me to bavilo.ale potom me to omrzelo.takze se vsema unlockama a mapama odhaduju tak 100 hodin max :-) treba nemam pravdu ale je to jen odhad ;-)

0/0
19.12.2009 1:04

Host

Re: uvidime

No a?

0/0
19.12.2009 2:35

Host

Re: uvidime

Co by za 100 hodin kazda druha hra ? :-D

0/0
19.12.2009 9:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.