Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pat & Mat na počítačích: nedělejte z dětí blbce

Populární kutilové si rozhodně zasloužili lepší počítačové zpracování než kolekci stokrát viděných hříček.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

jména

Trochu offtopic, ale prece: Pojmenovat seriál s názvem "A je to!" jménem "Pat a Mat" byla nejvetsi chyba. Prave v kontrastu s tim, že hrdinove nemluvi, byla jejich anonymita vyraznym plusem na cele show. Bohuzel, jsou lide, kteri dokazi toto jednoduse zku*vit. coz se v 1989 stalo :(( Jen jako priklad dam kravinu typu, ze by zacali mluvit Tom & Jerry :(

0/0
1.11.2009 14:15

PLuto

Zklamání

Přiznávám, že jsem z této hry hodně zklamán. Počítal jsem s tím, že to bude spíše adventura, byť se zaměřením na mladší publikum. Vyšel z toho paskvil, který se asi bude dobře prodávat, ale ne kvůli kvalitě, ale profláklému jménu.

0/0
28.10.2009 14:48

Host

Potrefena husa

Byl tady už zase nějáký vývojář a obhajoval tenhle odpad jako perfektní hru kterou nikdo nechápe? Nebo sem ho ještě nepropásnul?

0/0
27.10.2009 14:30

Host

Hra s konceptem 10 let zpět v čase

Ta hra je opravdu paskvil na ždímání prachů ze značky. Ani jednu blbou minihru nemohli vymyslet novou, no to je mazec ;-D. Byť  tvrdší ale absolutně výstižná recenze. Pro mne těžký zklamání Rv

0/0
27.10.2009 1:26

Host

...

není to náhodou joe ?:D

0/0
26.10.2009 21:59

yuri337

Re: ...

Mám pocit že ano. BTW dobrý den Joe.. ;-D

0/0
27.10.2009 15:52

Host

loooooooooooooooooooooool

JAKI HRI MATE NA PC !!!! TO SOU PECKI LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

OMG ROOOOOOOOOOOFL  PC SUX RvRvRvRvRvRv

PS3 R^VVVVVVV

0/0
26.10.2009 19:18

Host

Re: loooooooooooooooooooooool

beru zpet svoji nize uvedenou tezi.. ty mali mizerove chodi i sem ;-D

0/0
26.10.2009 20:03

Host

Re: Re: loooooooooooooooooooooool

To mi nedělej, teď jsem se málem udusil čokoládou (já vím sladká smrt). R^

0/0
26.10.2009 20:27

Host

Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

dobry, oba. :) ale ze na to decko vubec reagujete. je to jen slepa zavist, z exkluzivni pc hry, co se na konzole nikdy nedostane :D

ale vazne, pat a mat je opravdu odpad, zbytecne to vyrobce maskuje pohadkami, ze je to hra pro nejmensi. ale takove machinarium, za to by jim konzolisti utrhali na psn i xbla ruce

0/0
26.10.2009 20:33

Host

Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

Jo, nedávno jsem to taky někde říkal - PC má jako exkluzivity věci z Indie scény. Občas se tam ale urodí klenoty jako právě Machinarium a to je pak radost pohledět. Ovšem ono vůbec se ohánět exkluzivitama je vlastně exkluzivně pitomé.

0/0
26.10.2009 21:19

Host

Re: Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

To je snad jenom jeden dement tady na BW, kterej se cpe všude. Ono už napoví slovo hrI a peckI;-DSrdička pak budou jasným symbolem EMO, a je dokonáno. Až jednou vyroste , začne si u netu sahat na pidíka a dá BW pokoj;-D

0/0
26.10.2009 21:24

Host

Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

To neni zadna zavist. Tohle je jen provokater, protoze to nemuze nikdo myslet vazne. A pokud ano, tak zacnu uvazovat o emigraci. 8-o

0/0
26.10.2009 21:42

Host

Re: Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

Ta věta o té slepé závisty, bych řekl, byla ironická. Nicméně, jestli to je provokatér, nebo to myslí vážně. No, ono to i jako provokace vykazuje dost znaků pokročilé demence, takže to bude téměř prašť jako uhoď.

0/0
26.10.2009 21:50

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

samozrejme, ze to byla ironie. presto pri vsi te legraci a vecnem popichovani tady, asi tak nejak tusime, ze nekteri z tech magoru to mysli opravdu vazne. a to uz je zle a skutecne na chocholouska. :) co proboha nekoho nuti vsude a neustale nekomu cpat, ze konzole a konkretne ta bedna od sony, jsou ta jedina spravna a mozna volba? za chvili se i pod testem noveho auta na idnes objevi, ze auticko je mozna dobry, ale na gt5 zcela urcite nema. jestli uz to tam neni :)

a jeste k tem exkluzivitam - ja ty kriklouny jistym zvracenym zpusobem i chapu. :) to je totiz to jedine co maji a co jim zbylo. nestaci jen vyrvavat cosi o bluray a cellu, ale krome hromady smajliku, srdicek a palecku nahoru se vzdycky slusi prihodit i tech 5-6 her, co si popleteny zbytek sveta (smula ze si vybral jinou platformu) nikdy nezahraje

0/0
26.10.2009 22:27

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

No jo, jenomže pokud si vybereš jinou platformu, tak to neznamená, že nemůžeš jít do PS3. Těch exkluzivek ovšem stále není tolik, aby se to vyplatilo. Nicméně cena bedny je už docela nízko a pokud vyjdou věci jako Heavy Rain, tak by to minimálně stálo za zvážení. Do té doby se ale hodlám bavit u svých zbylých platforem. Mě totiž čekání nebaví, raději hraju a na PC, Xboxu, Wii a DS toho mám k hraní tolik, že to nestíhám.

0/0
26.10.2009 22:51

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

souhlas. melo by to byt predne o hrach a o zabave a ne o tom, na cem je hraju a jake logo je na krabici. stejne tak je usmevna ta vecna bitva a to soupereni. ale to uz tu bylo v casech 8bitu nebo pozdeji amiga vs atari st. idealni je samozrejme mit vsechny masinky a moznost vyberu. ale deckam holt prinesl jezisek jen tu jednu, tak se za ni perou :)

0/0
26.10.2009 22:58

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: loooooooooooooooooooooool

Kdyby nebyli blbí, najdou si kamaráda s tou druhou a můžou se navštěvovat. :)

Ne, ve skutečnosti to většinou je prostě "cool" póza těch ani ne děcek, to už jsou podle mě většinou puboši, co si myslí, že sežrali Šalamounovo h*vno.

0/0
26.10.2009 23:04

Host

vulg

@vulgarity: ...jo....taky se me zda pouziti sřisprostlývh výrazů zbytečné, ale nemyslím si, že by tento článek byl zaměřen na děti jako spíše pro ty, kteří budou dětem zmíněnou hru (ne)kupovat, takže ve vulgárnostech nevidim až zas tak velký problém

0/0
26.10.2009 11:01

Host

Re: vulg

ježiši a kolik jich tam je?

0/0
26.10.2009 11:16

Host

Re: Re: vulg

čeho?...jestli myslíš vulgarit, tak právě sem se taky mym příspěvkem pozastavoval, jak to ti podemnou řeší....

0/0
26.10.2009 11:41

Host

Re: Re: Re: vulg

Tak slovo průser je hovorový a má vulgární kořen, čili by v recenzi bejt nemělo. Jinak si nedělám iluze, protože můj bratránek zná o hodně kořenější názvy, a to je ještě velice slušný a starostlivý šestiletý dítě. S autorem nesouhlasim, že hra nemůže bavit. Děti ten minigolf budou hrát třeba x hodin a vadit jim to nebude, myslím ty skutečně menší. Pro trochu vzrosteljší už to ale skutečně není. A že za tuhle cenu, v tom souhlasim - i ty 3 stovky jsou přemrštěný vzhledem ke kvalitě titulu. Recenze je opět fajn. Jedno slovo špatně, a každej hned křičí. Ale je fakt, že by tam bejt nemělo.

0/0
26.10.2009 12:34

Host

Re: Re: Re: Re: vulg

Průser není hovorové. A pokud se nepletu, tak to není ani slovo vulgární, ale pouze slovo s pejorativní konotací.

0/0
26.10.2009 20:26

mindwarp.cz

vulgarity

Ja s nazorem na tuhle slataninu souhlasim, ale vzhledem k tomu, ze je v clanku zminovane jasne cileni na deti, tak bych si odpustil ty vulgarity.

0/0
26.10.2009 9:35

Host

Re: vulgarity

Toho bych se v tomhle pripade nebal :-)

Deti sem na bonusweb sice chodi, ale nez na recenzi na Pata a Mata radsi zavitaji na diskuzi o nejake konzolove hre, kde v obalu stopadesati smajlu a vykricniku a mnohem silnejsich vulgarismu propaguji tu svoji (cti: tu, kterou jim rodice koupili) hraci skrinku. :-)

PS: Crysis ma mnohem lepsi grafiku nez tohle ;-D (sarkasmus)

0/0
26.10.2009 11:41

Host

Ajaja

Tak to nakoniec skutočne dopadlo tak že postavičky sú len marketingovým maskotom. Dcérka sa na to tešila, mysleli sme že budú adventúrne a vtipne spracované niektoré epizódy TV seriálu a časom budú pribúdať ďaľšie. Nakoniec to má úroveň "fréévérovky" do ktorej boli doplnené známe ksichtíky a za to sa platí. Ďakujem, to už ich radšej podporím tým že budem kupovať gumové cukríky Pat a Mat. Možno by nebolo od veci dávať túto hru ako bonus za 5 kúpených balíčkov.;-D

0/0
26.10.2009 9:32

Host

walome

líbí se mi v recenti na dětskou hru slovo průser :-)R^

0/0
26.10.2009 8:06

Host

Příšernost

Měl jsem možnost tuhle "hru" hrát a dá se jen těžko pochopit jak si můžou centauri dovolit vypustit tuhle šílenost Rv Kdyby to dávali jako bonus k DVD, ale tohle si koupí jen blázen.

0/0
26.10.2009 0:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.