Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

NBA 2K10: zase o kus lepší basketbal

Už loni nejlepšímu basketu na trhu se letos podařilo ještě zvýšit kvalitu. Nabízí lepší herní zážitek i nové módy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Hra klavesnice VS ovladac

chtel sem se zeptat zda de hrat NBA na 2 hrace jeden hraje na klavesniicu druhy na ovladaci me to totiz nejak nejde...:-(!!

0/0
25.12.2009 18:24

Host

online login

čau! koupil sem si originál NBA 2k10 na pc a nevím jak se přihlásit online

0/0
26.11.2009 10:31

Host

ovládání

Ahoj rád bych se zeptal na to jestli se hra dá dobře ovládat na klávesnici nikdy jsem basket na pc nehrál a nerad bych investoval do něčeho co se nebude dát ovládat :-)

0/0
12.11.2009 19:06

Host

Re: ovládání

Ovládání přes klávesnici opravdu není tak hrozné, osobně to tak hraji a nemůžu si stěžovat. Je to vcelku dobře vymyšlené :).

0/0
12.11.2009 20:41

Host

Re: Re: ovládání

Díky za odpověd ;-)

0/0
13.11.2009 17:09

Host

český basket

Je na tuhle nba nějaký patch na českou mattoni nbl ?? :-)

0/0
27.10.2009 19:46

Host

Re: český basket

Dost těžko. :-)

0/0
12.11.2009 20:42

Host

dlzka stvrtiny

neviete niekde ako mozem zmenit dlzku stvrtiny ked hram za svojho hraca.....

nikde tam take nic neni....

a za tych 5 minut sa toho tolko stihnut neda....!!!!!!

0/0
26.10.2009 12:15

Host

Re: dlzka stvrtiny

Mám strašlivý pocit, že to nelze :(.

0/0
12.11.2009 1:22

Host

omg

LOOOOOOOoooooooooooooL  JAKA GRAFIKA LOL OMG ROFL LOOOOOOOOOL

 OMG TRAPNE PC RvRvRvRv

PS3 R^R^R^R^R^VVVVV

0/0
25.10.2009 19:46

Host

Re: omg

polyp sy

0/0
12.11.2009 20:42

Host

z podkoše

nevim jak vy pánové ale já hraju na konzole 2k od  dílu 2k7. v té době na ps2. Dneska na ps3 sem si rozehrál    2k10, jak jinak než na h.o.f  obtížnost,  kariéru, za spurs, a první zápas sem doma prohrál s hornets 100:113,hraju 10 min. a za tu dobu sem já i com dali z podkoše každej po 60 bodech. A už je to tu znova, v 2k9 sem ubíral close shot snad na 25 , tady sem si to dal na 40, pořád se dá lehce skorovat z podkoše, to bych viděl jako největší minus hry. míč prostě ve většině situací pod ten koš prostě narvete a tak to v reálu není. každopádně mám za sebou pár přáteláků takže hodnotit nebudu,ale zatim až na tuhle chybku hra vypadá jakovždy slibně. 2k is the best.

0/0
25.10.2009 2:26

Host

triky

Prosím poraďte mi jak se dělají triky, hlavně alley-oop atd. děkuji. Piště na T.janik@seznam.cz

0/0
24.10.2009 19:33

Host

Re: triky

vse je popsané v manualu

0/0
25.10.2009 12:40

Host

cestina a tricky

uz 2k9 vypadala dobre, zajima me jestli bude cestina, protoze na 2k9 nebyla a jak se delaj vsechny tricky, umim akorat smec :)

0/0
23.10.2009 21:12

Dalimil

Re: cestina a tricky

S touto hrou nemám žádné skušenosti.Mohl by jsi mi vysvětlit,jak se smečuje?

Umím jen klasicky dávat koše,ale na to smečování nemůžu přijít.

Děkuji za ochotu!

0/0
4.11.2009 8:17

Host

Re: Re: cestina a tricky

Směčovat lze jednoduše.

Lehce a krátce zmáčkni tlačítku pro střelbu před košem (nejlépe když běžíš/sprintuješ) - postava, která samozřejmě smečovat umí, by měla nějáký smeč udělat.

Samozřejmě nemůžeš chtít smečovat za zápas, když před tebou stojí 20 protivníků :).

0/0
12.11.2009 1:21

Host

grafika

Podle toho videa bych na první pohled řekl že sleduju skutečnej záznam :D

0/0
23.10.2009 16:22

Host

Re: grafika

myslíš tu kvalitní střelbu ?

0/0
24.10.2009 0:43

Host

Re: Re: grafika

nn, prostě grafické zpracování, v pozadí žádní 2d panáci atd.

0/0
24.10.2009 14:08

Host

špatný recenzent....bonusweb se kazí

NBA 2k10 je o dost horší než 2K9 ...nevím proč měnili nastavení ovládání pro konzole .....a crossover a podobné kličky se dělají naprosto obtížně a prostě to nebaví ....NBA 2K9 is much bettera

0/0
23.10.2009 14:16

Host

Re: špatný recenzent....bonusweb se kazí

 Promiň ale to je subjektivní názor. Tvůj subjektivní názor. Já jsem byl věčným fanouskem série NBA Live od roku 1998! Nemohl jsem si ji vynachválit. Ale když jsem poprvé před dvěma lety zapnul NBA 2K tak jsem nemohl jinak než změnit hru. NBA Live je dokonalost sama pro sebe. To že berou a dávají hráčům živě jejich DNA po tom jak se jim povedl zrovna v noci hraný zápas to je dokonalá věc. A všechny tady ty vymakanosti co NBA Live má. Ale od chvíle co jsem zapnul NBA 2K jsem se začal u basketbalu v podobě hraní bavit desetkrát více! NBA 2K sice nemá vymoženosti jako NBA Live, ale je nesčetněkrát zábavnější a chytlavější. Je udělaná více pro lidi. Diváci v NBA2K v publiku skáčí a mávají šátky a podobně. V NBA Live se jen pohybují nějaké implantáty atd. NBA Live i NBA2K jsou výborné hry. Ale každé je v podstatě hodně rozdílná. Pokud sem tedy napíšeš  že recenzent je špatný protože napsal to co napsal, tak se v tom absolutně nevyznáš!

0/0
23.10.2009 19:42

Host

Re: Re: špatný recenzent....bonusweb se kazí

ale ten "HOST" před tebou nesrovnává jabka a hrušky , nesrovnává LIVE a 2K ale srovnává basket 2K9 a 2K10 ... takže on se podle nevyzná v basketu ale ty jaksi nechápeš psaný text ... ale budiž .. já osobně 2k9 neměl , měl jsem live 09 a ted mám 2k10 a su nadmíru spokojen

0/0
23.10.2009 22:56

Host

Re: Re: Re: špatný recenzent....bonusweb se kazí

Největší obtíž vidím v tom, že NBA 09 na PC nikdy nevyšla :).

Každopádně mi příjde, že NBA 2k9 prostě byla něják lepší... Spontánější, míň bugovatá?

0/0
12.11.2009 1:18

Host

ja mam iny nazor

Hral som aj tento aj minuly rocnik a herny zazitok ten isty, kto ma predoslu verziu,  tomu neodporucam kupovat novy diel. Jedina vec co sa mi paci je, ze uz nie su take zdlhave prestavky medzi stvrtinami. Naopak tam velmi zmensili interface striedani hracov a celkovo oproti minule je o dost neprehladnejsi.

0/0
23.10.2009 8:44

Host

NBA

POPRVE co je konzolova verze graficky o neco hezci nez serie od EA. Jinak tomu bylo vzdy naopak.

0/0
23.10.2009 0:44

Host

chybka

pěkná recenze ale musím upozornit na chybu a to tu že u mínusů je napsáno povedené audiovizuální zpracování

0/0
23.10.2009 0:24

fan12

Re: chybka

jj taky na to koukám ;-D;-D

0/0
23.10.2009 11:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.