Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Brütal Legend: bedňák Jack Black dostal prknem do hlavy

A teď kosí protivníky oboustrannou sekyrou a kytarou od Gibsona.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Hnuss

No teda :-):-) si dělají srandu NE co toto je za debilní námět jakehosi Magora s kytarou někdo chtěl  byt Originalní ale toto strašné nemám slov

0/0
23.10.2009 17:30

Host

Re: Hnuss

Nic moc pokus, kámo;-)

Nechť metal burácí z repráků dál!

Kruci, mít já konzoli ....:-(

0/0
25.10.2009 17:07

Host

Otresna recenze

Vypichnu jen ten bod s "nejasne zadavanymi" ukoly. Zrovna ten s prasaty je prakticky na zacatku a dama, ktera ho zadava jasne rika, ze ty prasata musis nahanet k ni a tam je omracit! Dokonce to v jeho prubehu opakuje a dovysvetlovava, pokud se ti to nedari! Rozhodne ne na ne cihat!! Boze!!!

0/0
21.10.2009 8:14

Host

Re: Otresna recenze

klasika, hral to hodinu a hura na recenzi. to je celej bonusweb

0/0
21.10.2009 12:14

Host

Re: Otresna recenze

ja som nemal problem so ziadnou ulohou btw ta cast s prasatami bola podla man dost jednoducha kedze predtym bol rozhovor po ktorom bolo jasne povedane ze potrebuju viacej zbrani xD

0/0
23.10.2009 9:06

Host

Paradicka

Jacka mam btw velmo rad...okrem toho. treba objektivne povedat, ze sa jedna o velmi invencnu a zabavnu hru...som zatial na zaciatku, ale napadov tam je viac ako v niektorych inych hrach dokopy...odporucamR^EU

0/0
20.10.2009 21:39

Host

BRUTAL game

Tuto hru uz mam prejdenu skoro na 100% na xboxe a pokles frameratu som si vsimol mozno par krat a to mi vobec neprekazalo kedze tato hra je jedinecna. Metal moc nepocuvam ale tato hra je proste pre mna jak uvedenie do metalu ;-)

0/0
20.10.2009 19:19

Host

Re: BRUTAL game

Přátele ze Slovenska, proč nechodíte na svá fóra? Mě by ve snu nenapadlo lézt na stránky .sk

0/0
10.11.2009 14:29

Host

Re: Re: BRUTAL game

A proč by to jako mělo vadit? Jeho příspěvěk je přínos do tohoto fóra a tvůj xenofobní kec tady  jen nutí lidi žasnout.8-o

0/0
19.12.2009 7:17

Host

titulky

zdravím.... k recenzi : vim že to je trochu nepodstatný aleee hoodně her má titulky v nastavení pod položkou Game ne??? já jen že mě to nepřipadalo nijak neobvyklý oproti jiným hrám ;-D

0/0
20.10.2009 16:47

Host

.

Ta hra má jeden zásadní problém, a tím je Jack Black. Bože, jak já toho trapného rádoby komika nemám rád ;-€.

0/0
20.10.2009 13:05

Host

Re: .

jasně..a tvůj oblíbenec je Michal David.....

0/0
20.10.2009 13:42

Host

Re: Re: .

Mozna ti to prijde zvlastni, ale Blackuv humor, projev ani vystupovani se nemusi libit vsem. Kolega narazel jen na nej, ne na rockovou podstatu hry. Hrat v tom Misa David je to mozna strategie ze Strahova (Spartakiada) nebo barevna disco akce v duchu Vice City. :)

0/0
20.10.2009 14:06

Euronymos

Re: Re: Re: .

Tak to je asi kolega trošku mimo. Přeci JB má v OST min. jednu svou skladbu.:-)

0/0
16.11.2009 11:12

junior1099

Re: Re: .

To že on nemusí J.Blacka a ty zřejmě asi ano, tak se nemusíš nad něj navyšovat, chovat jak idot a reagovat jak imbecil... vzpamatuj a zamysli se!

0/0
21.10.2009 0:39

Host

Re: Re: Re: .

No ja taky v puvodnim prispevku trochu vypadam jak idiot. Chapu, ze se ten jeho humor nekterym lidem libi, takze jestli se to nekoho dotklo, tak se omlouvam. Me proste humor Jacka Blacka nebo taky Roba Schneidera a pod. irituje.

0/0
21.10.2009 1:03

junior1099

Re: Re: Re: Re: .

Hm, ty si jen napsal že se ti nelíbí... Mě taky teda moc ne... a Rob (tomu neříkám komik) už vůbec ne. Já raděj Bena a Owena. Třeba Starsky a Hutch... film blbost, ale oni jej drží při hladině a dá se na něj podívat víckrát. :-)

0/0
21.10.2009 17:35

alkhazali

Re: Re: Re: .

Nerika se navysovat ale vyvysovat a Jack Black je buh ;)

0/0
31.10.2009 8:59

Host

hm

omg8-o

 co to je za disco;-D

0/0
20.10.2009 10:32

Host

Get Brütal Now !

na X360 sem si poklesu frame rate vsiml behem nekolika desitek hodin

hrani dvakrat a neverim ze ps3 na tom bude hur, takze zadnej ohen.Rozporuplna grafika ? pokud nekdo touzi po opravdu krasne a kvalitni grafice ktera nema si

nesnazi hrat na ultra realisticnost tak se nemuze vynadivat, dukazem

toho sou artworky ktere vypadaji nachlup stejne jako hra.Pro v Cechach velmi pocetne Metalove publikum je to Must-Have ( tam bych rekl to hodnoceni 80% / 160% i odpovida ^^ )

0/0
20.10.2009 7:27

Host

Hodnocení?

Takhle špatnou recenzi s tolika předsudky jsem na BW již dlouho nečetl. Autor evidentně nemá rád metalovou hudbu ani jeho kulturu. Jenomže TAHLE hra e i dle tvurce Tima Schaffera určena právě jako pocta heavy metalu a je naprosto dokonalá. Jenom tak geniální tvůrce jako Tim mohl vytvořit takovýhle fantasktní svět. Co se týká grafiky myslím si, že se sice nevyrovná skvostu Uncharted2 ale ke stylu hry patří dokonalé. Hra je prostě nářezová bomba a pro fanouška heavy metalu hra ROKU. 90%

0/0
20.10.2009 6:26

Host

Re: Hodnocení?

Dyt to dostalo proboha 80% (pro bezne hrace) a pokud ma rad nekdo Metal nebo jeste lepe tou hudbou zije at si deset pricte.;-) Nevidim v tom problem.

0/0
20.10.2009 6:41

Host

Re: Re: Hodnocení?

Od kdy má kvalita recenze něco společnýho s číselným hodnocením.

Ale já to říkám už dlouho, že recenze v herních magazínech jso uvyhozený peníze a úsilí a nikdo o ně nestojí. když by BW na hlavní stránku hodilo "Brutal Legend - 80 procent", tak si možná ani nikdo nevšimne, že tma ten text není a půjdou a budou všude tvrdit - BW mělo perffektní recenzi. Dalo osmdesátku, což řpesně odpovídá, i když jsme hru ještě nehrál.

Recenze bohužel špatná je - a není zdaleka první. Takové U2 je taky bomba. Ale halvně, že recenez nakonec střelil vodný číslo co?

0/0
20.10.2009 6:47

Host

Re: Re: Re: Hodnocení?

tohle je presny, kazdyho zajimaji jen cisla. recenze se uz davno nectou, maximalne nejaky verdikt nebo zaver a cislo. to je to jedine dulezite, text nikdo neresi. takze text se nejak zbastli, neco tam naflakame... stejne to nikdo nebude cist a tech par skutecnych ctenaru, co se do toho budou navazet nas netrapi

0/0
20.10.2009 11:38

Host

Re: Re: Re: Re: Hodnocení?

R^

0/0
20.10.2009 13:07

Host

Re: Hodnocení?

Ty vole hra dostane 80 procent a ty tady píšeš že autor je zaujatý? 80 procent je podle mě hodnocení hodně dobré hry kterou sám autor doporučuje i kdyby tam hrály postavy ze superstar. Tohle jsem tedy opravdu nepochopil

0/0
20.10.2009 11:14

Host

Re: Re: Hodnocení?

tady se ale Hosti nad tebou pozastavujou nad tim ze to co autor recenze pise v textu neodpovida ciselnemu hodnoceni ktere hre nakonec udelil.

0/0
20.10.2009 13:00

Host

Re: Hodnocení?

Recenze je v pohodě, přijde mi že jen prudíš

0/0
20.10.2009 13:56

Host

Re: Re: Hodnocení?

Kluci, 90 % přispivatelů tady nenapíše slohovku na líp jak za čtyři. Zkuste se navážet do recenzí tam, kde to má smysl. Tzn. tam, kde jsou opravdu mizerný. Věcná a fajn, jděte se bodnout;-)

0/0
20.10.2009 18:26

Host

Re: Re: Re: Hodnocení?

hezky, ale vetsina se taky nezivi tim, ze pise slohovky aka recenze pro web typu bw, docela velkej, ctenej a prilepenej k idnes, vime? :)

je fakt ze tady nevim co se resi, nekdo hodnoceni, nekdo text... ale posledni dobou sla kvalita clanku na bw prudce dolu, obecne a plosne. novinky i recenze

0/0
20.10.2009 18:39

Host

Nejiste snimkovani?

Nejiste snimkovani? Na PS3? Svata prostato! Uvedomuje si ta hra vubec, ze bezi na procesoru Cell a obecne na nejsilnejsi konzoli tohoto sveta? Ja bych zadal penize zpatky, takova nehoraznost! :D

0/0
20.10.2009 0:17

Host

Re: Nejiste snimkovani?

Playstation 3 je nejsilnejsi konzole v historii videoher, takze s tou ironii tahni nekam;-D Proste pokles framerate, ale na Xboxu bude jiste take.

0/0
20.10.2009 4:37

Host

Re: Re: Nejiste snimkovani?

Hele jen reaguju na clanek, hru jsem jeste nevidel a nehral. Ani na PS3, ani na Xboxu. O sile PS3 se nikdo nepre, ma o neco vetsi vykon nez Xbox. Asi se ale shodneme, ze graficky to neni spicka, ta hra utoci jinymi zbranemi, nez super skvela next-gen grafika, co prekona vse. Tim spis se divim co za matlaky na tom dela, ze to trha? Rekordy v poctu polygonu BR asi netrhne. Jak je tedy mozne, ze framerate kolisa na slabsim nez silnem X360 a nejsilnejsi z nejsilnejsich, na PS3? Vim ze EA mivaji s FPS potize, hodne jejich her chodi OK na X-ku a na PS3-ce trha. Ale tohle?

0/0
20.10.2009 11:35

Host

Re: Re: Re: Nejiste snimkovani?

mozna to bude tim, ze obe platformy se od sebe vyrazne lisi, a vyvojari proste neumi delat hry pod ps3... cekam, ze pod x360 hra pobezi bez problemu.

0/0
20.10.2009 16:46

Host

Re: Nejiste snimkovani?

V demu jsem si ničeho nevšim, tak nevím. Jinak celkem dobrá hra. Teda rozhodně je to zajimavé.

0/0
20.10.2009 6:26

Host

Re: Re: Nejiste snimkovani?

Charisma charakteru bylo super:-P

0/0
20.10.2009 6:42

Host

Re: Re: Re: Nejiste snimkovani?

To bude tím, že na Xbox se mnohem líp hry vytvářej, je to obecně známý. Však když se taky dělá na něčem exkluzivním, jako posledně U2 nebo "bůh ví kdy vycházející" TDU5, tak je kolem toho humbuk. Síla je vám naprd, když se s tím musej vydavatelé extra sejřit. Uvažujte jako oni, pochopíte proč;-)

0/0
20.10.2009 18:30

Host

Re: Re: Re: Re: Nejiste snimkovani?

tdu5? ty ses nejak napred. kdo vyhraje pohar v roce 2012? ze bych si vsadil :D

ale jasne, gt5 bude fakt nejdriv za rok (evropa) a uz gt5p melo s fps obcas problem. a souhlas i s tim, ze ani interni studia sony casto nedokazou udelat hru uplne pintlich a bez glitchu a dropu. hral jsem treba infamous, fajn zabava, ale grafika ma obcas potize, objekty doskakuji, fps ne zrovna stabilni a pozadi rozmazane. asi jsem precenil silu cellu :)

 

0/0
20.10.2009 22:16







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.