Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ninja Gaiden Sigma 2: potoky krve i pro běžné hráče

Známé jméno s novým obsahem a snesitelnou obtížností.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

pitomove Xbox vs PS3

to se fakt nevidi, proc furt musi jedni rejpat do druhejch - ste nejaky zkomplexovany idioti ne? jedni maji proste ps3 a druhy proste xko a treti PCdlo. kazdej at si zahraje co ho bavi a na tom co ma. proc ma porad spoustu lidi tendence blejt ze neco je lepsi nez neco jinyho. to je asi jako rozdil mezi mercedesem S a  BMW 7. kazdej si koupi co ho bavi vic. nechapu proc se pak se.ou do ostatnich. mam zkusenost s PC, PS3 i Xbox a na vsem jsem si vyborne pohral, ale to osi ty iqaci nepochopi.

0/0
26.10.2009 10:46

Host

PS3 !!!

PS3 verzia zhrnutie - daleko lepsia grafika /textury, nasvietenie, polycount, prave 720p rozlisenie +2xMSAA/ a herny obsah /+ kamera, novy bossovia, coop misie, vyladena obtiaznost/.

0/0
25.10.2009 11:05

Host

Re: PS3 !!!

Neni co resit.. Vynikajici verze!

PS3VR^!!

0/0
25.10.2009 19:15

Host

ps3

PS3 sucks....XBOX360 is best console ever.This game is stupid copy XBOX exclusive.Fu*k off PS3shit.

0/0
24.10.2009 14:06

Host

Re: ps3

je to smutný že svůj názor musíš psát anglicky

0/0
24.10.2009 19:30

Host

Re: Re: ps3

Nic proti ale s angl.textem jen a jen souhlasim.PS3 je shit a nic jineho.

0/0
25.10.2009 2:42

Host

Re: Re: Re: ps3

Skoda ze ty jsi jen obycejny Idiot co nicemu nerozumi. Az bude nektera z konzoli lepsi nez PS3, muzeme se o tom bavit, zatim tomu tak neni. Tak tady nemel nuloRv

0/0
25.10.2009 4:47

Host

Re: Re: Re: Re: ps3

hahaha, trapnej PShit fun-boy;-D

0/0
25.10.2009 10:02

Host

Re: Re: Re: Re: Re: ps3

X360 nema Cell a bluray, tak se uklidni;-O

0/0
25.10.2009 19:15

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ps3

By me zajimalo kolikrat si tu Blu-Ray mechaniku vyuzil ? Ani jednou co ? a to jsi si za ni priplatil X tisic.

A jako nejakej Cell z kteryho by tu mel kazdej sednout na prdel a vykon pritom nikde ... jak na Xbox tak PS3 vychazeji hry ve stejny kvalite, ktery se vubec nerovnaj moznostem PC.

viz treba: http://www.youtube.com/watch?v=6GyKCM-Bpuw&feature=player_embedded

tak se prober lumiku

0/0
25.10.2009 21:48

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ps3

hele lidi co maji ps3 tak blu-ray mechaniku využívaj pořád.... ona samotná hra je blu ray disk !!

0/0
26.10.2009 8:12

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ps3

Ty si taky Jenda ty hry mohli byt klidne na dvd, mluvim tu o filmech na Blu-Ray.

Nebo je snad v necem lepsi mit hru na Blu-Ray nez na dvd, zeby dalsi bezcenny argument jak byva u uzivatelu PS3 zvykem ?

0/0
26.10.2009 8:58

Host

Re: ps3

JJ tema MEGA exkluzivitkama tedy X360 PS3 vazne zatapi;-D;-D;-D;-D;-D

Koukni, smekej a modli se aby jeste va vazem elektru meli pro tebe jednu PS3 volnou!!

http://www.youtube.com/watch?v=YiRxRkt3HJE8-o;-)VR^

0/0
25.10.2009 0:41

Host

xbox

ps3 nema proste ramky na to bay zvladal rozsahlejsi aplikace..proste nema propustnost celkovyho systemu...a proto sou vsecky hry v nizsim rozliseni..a nizsi textury.Prc je teda udajne ten playstation lepsi?Muze mi nekdo dat nejakej argument,kdyz se tu s tim porad nejaci jedinci ohaneji?Podle me je podstatny jak je kazdej se svoji konzoli spokojenej na nicem jinym nezalezi a muj nazor ,je ten ,ze opravdovi hraci a frajeri maji konzole vsechny :o)

,

0/0
24.10.2009 5:14

Host

Re: xbox

Ty jsi clovece uplne mimo!:-) Na PS3 ten Ninja Gaiden 2 bezi ve vyssim rozliseni, pak co se tyce 1080p je na PS3 tech her take vice a Ram ma stejsn 2x256 coz je 512 (stejne jako u X360) nemluve o tom ze jsou ty pameti RYCHLEJSI (to nectes technicke specifikace??) Ohledne textur doporucuji navstivit ocniho a pak si zahrat Uncharted 2. Ale stejnak ti neverim zes to myslel vazne, takovou blbost by snad nikdo svevolne nenapsal, beru to jako pokus o flame, coz je v poradku. Playstation 3 je vykonnejsi konzole jak jiz hry jasne ukazaly i tak me ale mrzi ze MS nedokaze prijit s nejakou mega exkluzivitkou pro Xbox, ze ktere by vsem spadla celist a dela jen trapne DLCRv:-/

0/0
24.10.2009 6:48

Host

Re: Re: xbox

Prvni pulka je zkopirovanej rozhovor s borcem co tomu docela rozumi.Napsal mi i vic duvodu,ale zkoupiroval jsem jen neco.No nevim zatim kazdej odkaz na hru co jsem videl mi prisel lepsi na x boxu.Priklad takovej Fear 2 treba.Unchared 2 vypada super,ale to neznamena ,ze by to x box nedal anebo jo?No koukni na tohle a sam uvidis.http://www.lensoftruth.com/?cat=47  Nechci vyvolavat hadku co je lepsi,ale spis smyslplnou diskuzi plnou fakt a ne jen placani do tmy stylem:Ja mam playstation a proto je nejlepsi a naopak.

0/0
24.10.2009 6:57

Host

Re: Re: Re: xbox

Hlavne se napred podivejte na ten odkaz nez tu zacnete nekteri bezduvodne vriskat.Stranka mi jako podvod nepripada a je docela presvedciva.Nebo ne ?http://www.lensoftruth.com/?cat=47

0/0
24.10.2009 7:01

Host

Re: Re: Re: Re: xbox

Jinak jeste koukam na ten tvuj odkaz a opet se ukazuje to cim MS manipuluje vetsinu X360 hracu. Mam na mysli rozliseni, tady bych ti jen chtel rict ze tim co je na krabicce se vazne nerid. Microsoft od rijna 2007 pise oznaceni 1080p na VSECHNY!!! tituly bez ohledu na skutecnost. ty hry jsou pouze upscalovany na vystupu a v Nativu tak rozhodne nebezi. Ve skutecnosti X360 umi Full HD tak MAX u peti her, tak na to pozor.. schvalne se podivej na obal Ninja Gaiden 2, je tam uvedeno 1080p jenze hra nebezi ANI 720p. Klidne si to nekde porovnej.

0/0
24.10.2009 10:10

Host

Re: Re: Re: Re: Re: xbox

Tak ta stranka pokud ses na ni poradne podival neni manipulativni.Je to nezavysli porovnani her.Kdyz sjedes dolu ,tak tam mas chyby na obouch platformach a na ktere to je lepsi a duvody  a ne pokazde vyhral x box.Muj nazor je ten,ze mezi obema konzolema jsou minimalni rozdily ,ze jsou ve smes uplne stejny.Grafika na obouch je vazne uzasna a mas pravdu v tom,ze bych ocenil vic specialnich her pro x box.Gears of war neni zrovna moc ,ale hra je to vazne dobra.Jak rikam pokud ma nekdo rad hry je mit nejlepsi obe konzole.Me treba docela mrzi ,ze si nemuzu zahrat Kill zone na x boxu ,ale zase kvuli jedne hre se mi ho kupovat nechce,protoze nic jinyho co vyslo specialne na playstation me nelaka.

0/0
24.10.2009 14:02

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: xbox

Vsak ja mam obe konzole a ohledne srovnani klidme bych nasel i vice titulu co jsou lepsi (hlavne ty starsi) prave na X360. (zde je jen neco) kazdopadne vetsina mych oblibenych her je i v tom tvem testu hodnocena lepe prave pro PS3, ale to je na kazdem. I tak jiz vyvojari s jejim HW umi lepe nez treba pred rokem, dvema.

0/0
25.10.2009 0:44

Host

Re: Re: Re: xbox

Tohle uz se tu resilo tisickrat. Pravdou zustava ze vykon systemu ukazuji exkluzivity ne nejake konverze, zde Playstation 3 jasne vede (GT5, Unch. 2 ci Killzone 2 apod.- ukaz mi takovou grafiku na Xku). Dale v minulosti mel X360 ohledne multiplatformovek navrh, ale to se da rici i naopak, koukni se zde treba na Batmana: http://www.videogameszone.de/aid,694691/Batman-Arkham-Asylum-Grafikvergleich-zwischen-PS3-und-Xbox-360-Version/News/?menu=browser&mode=article&article_id=694691&entity_id=217282,217281&image_id=1189311&page=1&order=

Pak jeste plno tehto srovnani bylo delano pres komponent a ne HDMI, kde PS3 zvlast vynika v kvalite obrazu. X360 dostal digitalni vystup az zpetne a vetsina testu prave pres toto rozhrani provadena nebyla, to je take dulezite si uvedomit.

0/0
24.10.2009 10:01

Host

looooooooooooool

PS3 looooooooooooooool omg fuj RvRvRvRv

XBOX JE NAJ!!!!!!!!!!!!! R^R^R^R^R^VVVVVVVVV

0/0
23.10.2009 21:04

Host

Re: looooooooooooool

nejlepší byl, je a bude Commodore 64...a proč to sem vubec píšeš? :)

0/0
24.10.2009 1:00

Host

Re: Re: looooooooooooool

Nejlepsi je jednoznacne Playstation 3!V;-):-P!!R^EU

0/0
24.10.2009 1:20

Host

Re: Re: Re: looooooooooooool

tak proč furt sedíš na netu a nehraješ na něm? :-/:-(?

0/0
24.10.2009 3:01

Host

Re: Re: Re: Re: looooooooooooool

Jak to rict a neurazit. Vis ona ma PS3 narozdil od X360 i internetovy prohlizec...V

0/0
24.10.2009 4:47

Host

Re: Re: Re: Re: Re: looooooooooooool

R^R^ ps3R^R^

0/0
24.10.2009 9:42

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: looooooooooooool

;-)VR^

0/0
24.10.2009 10:02

Host

Ninja Gaiden 2

je pravda ze xbox verzia nesla plnych 720p a do toho rozlisenia bola iba prepocitavana,ale ako celok posobi trosku krajsie.Hlavne nasvietenie a svetelne efekty su v xbox verzii o nieco kvalitnejsie co je vidiet hned na prvy pohlad.Rovnako sa neda povedat ze v PS3 verzii sa jedna o nejaky krvavy balet,lebo tam krv v podstate ani nie je.V porovnani s xbox verziou je brutalita ubrana tak o 80%.Rovnako aj obtiaznost isla opat v PS3 verzii rapidne dole,presne ako v prvej Sigme.

0/0
23.10.2009 17:47

Host

Re: Ninja Gaiden 2

Grafika je o neco lepsi a ta obtiznost zase tak lehka neni no. Porovnaval jsem to a i nasviceni je na PS3 ok.

0/0
24.10.2009 6:51

Host

Pasáží s děvčaty mohlo být více

Opravdu povedene hodnoceni "Pasáží s děvčaty mohlo být více"... to si autor snad dela srandu :-D... jestli tento argument rozhoduje o kvalite hry tak to uz je hodne spatne Rv

0/0
23.10.2009 14:48

Host

Re: Pasáží s děvčaty mohlo být více

Vis ne kazdy je GAY jako ty, nic ve zlem.

0/0
24.10.2009 4:49

Host

nic nového

Tak rozhodně hrál jsem NG2 na xbox360 a můžu s klidem říct že PS3 verzne nepřináši nic nového a převratného.Rozhodně do ps3 verze bych nešel protože je to to samý i graficky to vypadá podobně.

0/0
23.10.2009 13:58

Host

Re: nic nového

Graficky podobně? Proboha nemáš oči? http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=374623&page=14

0/0
23.10.2009 14:35

Host

Re: Re: nic nového

Obrazky ze srovnavacky videl kazdy ale zahraj si to.. za chodu je to graficky vazne podobne.

0/0
24.10.2009 1:19

Host

Re: nic nového

Ber to tak, že tuhle hru si na PS3 zahrát nemohli. Teď můžou. Mám jen Xbox a mám i NGII, ale PS3 verzi jsem hrál demo. Rozhodně tam jsou jistý grafický rozdíly, ale nejsou podstatný (neměli by být) pro recenzi. Rozhodně hru vřele všem PS3kařum doporučuju, kteří mají rádi tento typ her. Osobně mě hra bavila daleko předaleko více než DMC a GoW.

0/0
23.10.2009 14:36

Host

Y

Hral sem demo a je to asi desetkrat lepsi nez prvni dil.... prvni dil jsem ani nemohl dohrat kvuli prilis velke obtiznosti ale tohle je fakt mazec ta dvojka

0/0
23.10.2009 13:53

Host

hmm

Má ještě vůbec xbox nějaké exkluzivní hry? ;-)

0/0
23.10.2009 11:07

Host

Re: hmm

asi jednoduchá odpověd: Ne ;-D

0/0
23.10.2009 19:46

Host

Re: hmm

X360 je dobra konzole ale hrama uz na PS3 vazne straci.. Takovy skvely lineup proste jinde nenajdete!

0/0
24.10.2009 4:48

Bender Rodrigues

80%

Chápem, že je to len názor autora receznie, ale fakt, že Sigma neprináša nič prevratne nové oproti Xbox verzii nieje premňa smerodajný. Neviem ako sú na tom ostatný ľudia, ale myslím si, že nie každý si môže dovoliť vlastniť všetky konzoly, (zjavne tomu tak nieje, viď nespočetné množstvo flameu medzi novinkami). Premnňa ako majiteľa PS3, ktorý nikdy nehral Ninja Gaiden 2 na Xboxe nieje dôležité o koľko je to lepšie/horšie ako na xboxe, ale aké dobré je to na PS3 v porovnaní s inými hrami na PS3. Nezhadzujem kvalitu recenzie, mám len pocit, že by to chcelo aj názor človeka, ktorý nemá doma Xbox a prvýkrá t to hraje na PS3 :-)

0/0
23.10.2009 10:46

Host

PS3 verze jede 720p X360 nikoli. Jinak dobra hra.

+ 2AA a nejen to.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=374623&page=14

0/0
23.10.2009 9:58

Host

Re: PS3 verze jede 720p X360 nikoli. Jinak dobra hra.

Technický rozdíl je obrovský, to vyplývá i z rozdílu výkonnosti konzolí. Do x360 bych už teď rozhodně nešel.

0/0
23.10.2009 13:22

Host

Re: Re: PS3 verze jede 720p X360 nikoli. Jinak dobra hra.

Neni to zas takovy rozdil. Hraj jsem obe verze PS3 lepsi tojo ale ne o tolik, vazne.

0/0
24.10.2009 1:19

Host

Re: PS3 verze jede 720p X360 nikoli. Jinak dobra hra.

;-D;-D;-D;-D;-DRv

0/0
23.10.2009 14:48

Host

škoda

škoda že nesjou taky takový hry na PC,dost mi tam chybí

0/0
23.10.2009 7:14

Host

Re: škoda

Tak presne tohle me taky napadlo....Chybi...;-(

0/0
23.10.2009 8:02

Host

Re: škoda

Clovece kup PS3 a mas po problemu ne?;-) CELL, Blu-ray, Home, Sixaxis a plno dalsich veci, proste mazec!!!!!!:-P

0/0
23.10.2009 8:31

Host

Re: Re: škoda

ROFL ROFL ROFL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL R^;-D

0/0
23.10.2009 9:31

Host

Re: Re: Re: škoda

Jeden z imbecilků co se nedokáží vyjádřit normálně. Napsat několikrát "ROFL" a pak "LOOOOL" je ubožákovina nejvyššího kalibru. I nemluvně má větší slovní zásobu. Teď nehledě na příspěvek na který takto reagoval...

0/0
23.10.2009 10:33







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.