Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Race On lze brát jako solidní balík závodů. Nebo chudé rozšíření

Záleží na tom, jestli přicházíte se sérií Race do styku poprvé, nebo už máte nějaké ty kousky ve své sbírce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Race on

Na Leona TDI sem se tešil dost dlouho, konečně závody kde můžu jezdit s dieselem ;-D

0/0
2.11.2009 23:03

Host

VY KLAUNI

Byt vama zakoupim poradnou konzolu atˇnemusíte hrat takový srance ale třeba FORZU 3 nebo GT 5 ;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
2.11.2009 18:38

Host

Re: VY KLAUNI

Vidim ze se vyznas, tak si necham poradit. Kdyz si zakoupim konzolu zvanou PS3, GT5 si nezahraju driv nez na podzim 2010. A to jen pokud to klukum z PD pujde dobre od ruky. Ok, vzal bych tedy konzolu od MS, tu Xbox 360. Jenze tam bych zase asi zavodil v tom Forza 2 a 3... a to mi teda graficky prijde slaby, jak pro nejaky klauni. Tak ja vazne nevim. :)

http://www.eurogamer.cz/videos/forza-2-vs-forza-3-srovnavaci-video

0/0
2.11.2009 19:12

Host

Re: VY KLAUNI

No, a já zase doporučuju jinou věc - za směšných 450,- koupit rFactor a máte vystaráno, protože do něj existuje tolik špičkových modů (tzn. jízdním modelem mnohem lepších než takové Gran Turismo), že si je pořádně nevyzkoušíte ani za rok... to, že taková hra nemá smysl bez volantu aspoň za takových 2500,- je věc jiná, ale to platí u GT a Forzy v podstatě taky, pokud si chcete zahrát na úrovni.

0/0
3.11.2009 19:31

Host

Re: Re: VY KLAUNI

jj, ale to je zbytecny tady psat. uz pred casem jsme se tu snazili konzolistum vysvetlit, ze kdyz uz simulator, tak rfactor. ten je ale pro ne moc pisickovy a moc osklivy, oni radeji pekne nablyskane arkady (a vubec nejlepe ty japonske, co jeste ani nejsou) nez pokud mozno realisticky zazitek z jizdy. dokonce jsme neuspeli ani s nekonecnym poctem trati, aut a serii. dal si jeli to svoje (gt5 jich ma tisic a kdo je vic?) a ve finale vsechny obvinili, ze tvurci rfactor modu si ta data cucaji z prstu a ze jedina mozna cesta a jediny komu veri, jsou soudruzi z japonskeho polyphony, ti na to proste maji patent. toz asi tak :)

0/0
4.11.2009 12:39

Host

Neni tak spatny

Podle me by to nebylo az tak spatny sak grafika neni vse

0/0
2.11.2009 18:04

Host

grafika

Boze co to je za hruzu ?Clovek ,kterej videl novou Forzu ,tak se tomuhle musi jen smat a nebo spis se zdesenim koukat a ptam se sama sebe,jestli je tohle vubec mozny a nedela si z nej nekdo srandu.

0/0
2.11.2009 10:54

Host

Re: grafika

tys to nepochopil nebo chces jenom flamovat? :) predne serie race je simulator a simbin si dava zalezet spis na fyzice a jizdnim modelu nez na grafice a obecne tom, jak to vypada.

no a druha vec, simbin uz leta vydava jen datadisky. hra se vlastne nemeni, pribyvaji jen nove trate, serie a auta. engine i grafika je x let stara a porad na urovni prvniho race wttc. a ten ani ten tehdy nebyl za cislo jedna, co se vizualu tyce.

takze opravdu nevim, jaky ma smysl vytahovat pekne nove arkadove pojezdeni (forza) proti letitemu pc simu s omselou grafikou (natahovana zombie serie race)

0/0
2.11.2009 12:41

Host

Re: Re: grafika

No, tak SimBin se sice snaží, ale popravdě ty auta ti dávají pocit takového papírového modelu. Moc se jim to nedaří, necítíš v ruce, že máš auto a ne model. A to platí i při ježdění na G25.

0/0
2.11.2009 12:43

Host

Re: Re: Re: grafika

clovece, nerikam ze ne. :) posledni race co jsem hral byla asi jednicka a mozna ze ani ne na volantu. a kdyz uz zavody a vytahovat kvuli nim g25, tak rfactor. i kdyz posledne jsem na nem zkousel i shift. :)

se starym enginem uz simbinu fakt ujel vlak, jsem zvedav jak dlouho na nem jeste pojedou a kolik datadisku jeste vydaji. no a jestli uz ani ta fyzika neni co byvala? fakt papiraky? ze by se tak zhorsili? gtr byla dlouho modla, ze by po odstepeni blimey simbini tak zvlcili a zacali to flakat? :)

0/0
2.11.2009 13:11

Host

Re: Re: Re: Re: grafika

Nevím, z GTR a hlavně GTR2 jsem měl mnohem lepší pocit, než z Race.

Jinak souhlas - nejlepší je rFactor, ale člověk musí vědět, po kterém módu má šáhnout.

0/0
2.11.2009 13:31

Host

Re: Re: Re: Re: Re: grafika

Souhlasím. Ten RFactor je špička co se týče fyziky a když se přihodí pár dobrých modů tak jednoznačně převyšuje ostatní závodní hry.

Doporučuji HRC mod, Supru a Corvette

0/0
2.11.2009 14:56

Host

Re: Re: Re: Re: Re: grafika

Nie si jediný. Od Race nejak Simbin fyziku upravil, skoro mám dojem že vyšiel trochu v ústrety mainstreamu a autá začali mať zázračné brzdy, pocit váhy a odstredivej sily sa niekam vytratil. Najvýraznejšie je poslabšia fyzika Simbinu vidieť pri kolíziách. Pri nárazoch a nebodaj premetoch tie autá vyzerajú dosť neprirodzene. Takže je celkom naprd ak sa počíta každá pneumatika keď celé auto ako hmotný celok funguje prapodivne.:-/

rFactor je na tom síce o dosť lepšie, ale tiež to nie je žiadny zázrak. Asi limit rovnakého engine.

Proste pre mňa jediná hra kde fyzika funguje uveriteľne za každých okolností je RBR. Ale až s upravenou fyzikou áut od modárskej komunity. V originále má RBR autá dáko moc odľahčené, akoby zabudli do váhy započítať posádku.:-)

0/0
2.11.2009 15:22

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafika

No konečně!! pořádný,objektyvní a pravdivý názor,tak to má byt!

0/0
3.11.2009 16:54

Host

Re: Re: Re: Re: Re: grafika

je pravda ze GTR je víc hardcore nez RACE;-D. Na druhou stranu je Race přívětivější i pro sváteční řidiče, kteří nevlastní volant.

0/0
2.11.2009 23:15

Host

Re: grafika

a ty ses podle tveho prispevku pekna lama,si myslis ze tyto hry jsou o grafice?,nato honem rychle zapomen tyto hry jsou o dokonale fyzice naprosto realnemu chovani opravdoveho zavodniho auta,to se vam muze ve forze a nebo tomu trapnemu GT jenom ale opravdu jenom zdat,navic ta grafika tam vubec nevypada realne je to jen nablyskana sracka,mne spis pripada realnejsi grafika prave v rfactoru a nebo gtr2 neni nejak preplacana a vypada realisticky, jak tady v tech vasich konzoloidnich arkadovich srackach,rekl bych ze vy jen zavidite ze si takovouo hru nikdy nezahrajete pokud nevlastnite PC a jeste neco ten pocet aut a trati co je v Rf a nebo gtr2 to forza ani GT nema ani z 30%;-D tak bezte doprdele s takovima srancema proboha fuj......................

0/0
4.11.2009 12:06

Hip

..

Grid rulezz

0/0
2.11.2009 10:16

Host

Re: ..

NFS SHIFT rulezzz !!R^

0/0
2.11.2009 12:07

Host

Re: Re: ..

pchhhhhhhhhRvRvRv

0/0
2.11.2009 14:23

Host

bezcenne

proc jsou tu proboha recenze na podobny odpad? kde je napriklad recenze na anno 1404? strategie roku venku uz tak tri mesice a nic. kde jsou recenze na aion, tropico 3, pro evo 2010 atd? tento server prestava mit cenu navstevovat. spoleh je tu akorat na stale pritomne moralisticke zvratky nactiletych redaktoru nad politickymi spekulacemi ohledne zakazu her

0/0
2.11.2009 0:12

Host

Re: bezcenne

Problém je, že závodní komunita na PC třeba na Race On čekala pomalu jako na smilování boží (stačí si projít jejich fóra). Recenze na MMORPG zabere delší čas, to jev  pořádku, Tropico 3 a Pro evo 2010 by se pomalu mohlo objevit. Ale rozhodně nelze souhlasit s tím, že Race On je odpad. Tedy vlastně je, ale tato hra zkrátka také byla velmi očekávaná.

0/0
2.11.2009 0:16

Host

Re: Re: bezcenne

Každý súdny človek už dávno vie, že od Simbin sa žiadnej zmeny nedočká. Hej, na začiatku série bomba, ale po toľkých rokoch stále tvrdiť niečo o skvelej fyzike je trochu mimo. Fyzika Simbin zastarala rovnako ako grafika. A nie je to o engine, ale o rukách vývojárov. rFactor beží na rovnakom a je na tom podstatne lepšie.

Závodní komunita na PC očakáva skorej rFactor2.:-)

0/0
2.11.2009 8:43

Host

Re: Re: Re: bezcenne

No jo, to je fakt. Na druhou stranu Race Pro dopadlo velmi hezky.

0/0
2.11.2009 9:20

Host

Re: Re: bezcenne

PC recenze na Tropico 3 vysla pred mesicem

Xbox 360 verze Tropico 3 asi neni u nas az tak ocekavana, aby ji nekdo recenzoval (popravde nevim, jestli u nas vubec oficialne vychazi)

0/0
2.11.2009 8:58

Host

Ursus

Obvykle na grafiku moc neremcám, ale po tom, co mě SimBin krmil renderovanými screeny z Race Pro (a prezentoval je jako nový Race On), bylo mé zděšení z konečné podoby hry skutečně velké. Opravdu tohle hraničilo pomalu až s "tresným činem". :)

0/0
2.11.2009 0:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.