Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Global Agenda: velkorysá online akce, v níž sami hráči ovlivní svět

Tento titul má vskutku dalekosáhlé ambice. Chce konečně etablovat masivně multiplayerové akce jako plnohodnotný žánr.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

velky bratr

Savage

Je videt, ze nektere tituly ovlivnuji tituly jine aniz by se samy staly znamymi a pak se punc originality prenasi na jine. Inu, jsme na lzidnes, tak neni divu.

0/0
3.11.2009 12:03

Host

Fallen Earth

Když sci-fi MMORPG dneška, tak čerstvá (a například na MMORPG.com žebříčku hodně vysoko hodnocená) Fallen Earth. Recenze pro přiblížení hráčům by bodla. Mimochodem Tabula Rasa byla skvělá (nikdy jsem neviděl lepší dynamičtější MMORPG) a zabil ji NC Soft (parchanti).

0/0
1.11.2009 22:58

Host

K Planetside

Jen zapomel autor napsat ze na Planetside se SOE s marketingem uplne vykaslala a ze o te hre skoro nikdo nevedel, jinak to byla naprosto luxusni rezba a byly v ni opravdove frontove bitvy kde za kazdou frakci bylo 200 lidi coz je celkem 600lidi na bitevnim poli na jednom miste, takze se to s zadnou jinou hrou srovnat nedalo, uvidime GA vypada velice slibne.

0/0
1.11.2009 19:13

clone9cz

Re: K Planetside

Jak se to nedalo srovnat ? Stejně jako Sony, sic zcela nezáměrně, ignoruješ World War II Online: Battleground Europe.

Sony to udělalo chytře, v roce 2003 oznámilo jako první MMOFPS svoje PlanetSide a bylo. To, že se od 6.6.2001 nepřetržitě do dneška válčí v neustále upgradovaném Battleground Europe V není asi nic. Vlastně lepší nic než první PlanetSide, žeR^

0/0
12.1.2010 18:43

Host

EVE Online

EVE Online tohle budouvání světa má zmáknuté docela dobře. Hráčské alliance které mezi sebou bojují nejen o území.

0/0
1.11.2009 18:19

Host

druhe video

tak to ne xXD...lol

0/0
1.11.2009 12:32

Host

Re: druhe video

taky se mi to líbilo..... NO ELVES R^

0/0
1.11.2009 14:42

Host

STE KKTI

Kupte si raci PS3 XBOX  nebo  WII

0/0
1.11.2009 8:28

Muflik

Re: STE KKTI

A k cemu by mi byly hracky pro deti? :D

0/0
1.11.2009 9:28

Host

Re: Re: STE KKTI

nvm proc jsou to hracky pro deti, urcite takovej Mad World kde jsou hektolitry krve bude pro deti =D

0/0
1.11.2009 10:20

Host

Re: Re: Re: STE KKTI

to si važne myslis ze si dneska deti hrajou s legem?

0/0
1.11.2009 15:02

Host

Re: Re: Re: Re: STE KKTI

a ty si vážně myslíš, že hry na PC/konzole jsou jen pro děti? ;-D

0/0
1.11.2009 23:31

velky bratr

Re: Re: Re: Re: STE KKTI

ty chytre ano

0/0
3.11.2009 12:04

Host

Re: Re: STE KKTI

K hraní her přeci.

0/0
1.11.2009 10:46

Host

Re: STE KKTI

 ... nebo DUPLO nebo Barbie

0/0
1.11.2009 10:08

junior1099

Re: STE KKTI

Co to má společného s článkem ty retarde?

0/0
1.11.2009 18:02

Host

Re: STE KKTI

strč si ty svoje konzole do prdele harante

0/0
1.11.2009 20:25

Jacob_McArnoui

Re: STE KKTI

<irony> Toto je kvalitni nazor ;-DR^ </irony>

0/0
3.11.2009 8:19

Host

Re: STE KKTI

Kup mi.. ;) Vanoce jsou za chvili.. a nezapomen to radne zabalit..

0/0
1.12.2009 19:41

Host

:-)

Docela tomu fandim, uz by to neco noveho chtelo, ale i jak se v clanku pise "takovych uz tu bylo." Vzpomente na recenze z dob pred vydanim Tabula Rasy a jak to dopadlo :-)

-Corus

0/0
1.11.2009 8:12

Host

Re: :-)

Tabula Rasa dopadla skvěle, bavila mě, a je škoda že se moc neuchytila. Ale je pravda že jsem ji začal hrát až ten měsíc před vypnutím kdy šla zadarmo :-D

0/0
1.11.2009 15:03

Lumirel.

Re: :-)

Tabula Rasa byla výborná hra, ale neměla tak silný marketing a NC soft jí nechal utopit, jinak to byla dost možná v tomto žánru největší pecka. Global Agenda každopádně neni zas tak až moc pro mě vzhledem k silnému zaměření pro PvP. Já mám mnohem radši kooperaci s hráči proti AI.

0/0
2.11.2009 9:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.