Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Dawn of Magic 2: magie k dobrému akčnímu RPG nestačí

Opět mydlíte monstra i zkažené lidi, a to za jednu ze čtyř podivných postav.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

junior1099

...

Tohle je jedno z nejlepších RPG za poslední roky co vyšlo...neblázněte.

0/0
6.12.2009 9:33

Host

Skoda...

Nahodou jednicka me celkem bavila .. na svou dobu byla celkem revolucni (zkombit kouzla dohromady nikde predtim neslo.. a tolik trid magie se taky jen tak nevidelo) .. kdyby tohle vyslo pred lety misto jednicky tak to ma urcite vetsi uspech...

0/0
2.12.2009 22:07

Host

obtiznost

Chtel jsem si to zkusit, jelikoz pokud bonusweb uvadi obtiznost (a dokonce FRUSTRUJICI) v zaporech, tak to uz musi bejt fakt pecka srovnatelna s medium obtiznosti u her po roce 1990, ale pak jsem si precetl komentare :/

0/0
2.12.2009 20:19

Host

Re: obtiznost

tak musi se to tak psat vzhledem k inteligenci dnesních hracu se schpnostmi simpanze a gamepadem v ruce. holt těžké/složité hry už nejsou in, takový úspěch cod 6 je skvělým příkladem (přitom je to tak primitivní hra)

0/0
2.12.2009 21:35

Host

Re: Re: obtiznost

viva la splinter cell pro decka, ktery zabiji za ne..

0/0
3.12.2009 6:38

Host

Re: Re: Re: obtiznost

někdo asi žije stářím a furt nostalgizuje a pláče, že dnešní hry už mu, strategickému géniovi - "hráčovi", nestačí.

prostě další dvě stupidní reakce. X

0/0
4.12.2009 12:05

Host

Re: Re: Re: Re: obtiznost

tak,tak taky jsem pro novi hry ne nadarmo si kazdej rok upgraduju PC:-)

0/0
4.12.2009 14:24

Host

Re: Re: Re: Re: Re: obtiznost

Radši si upgraduj gramatiku, ty pablbe..;-DRv

0/0
5.12.2009 17:29

Host

Re: Re: Re: Re: obtiznost

jeste doplnim abych hral stare sracky

0/0
4.12.2009 14:25

Host

Re: Re: Re: Re: Re: obtiznost

Staré hry nejsou špatné, jen mě drtí to neustálé si stěžování, že tohle je moc lehké, tohle je moc primitivní, jak tohle vůbec může někdo hrát...?

0/0
5.12.2009 16:03

Host

Re: Re: obtiznost

zkus si to zahrát na hard.....sice sou skripky stejně trapné a okaté ale AI cheatuje a tak střílí dřív neý tě vidí....pak už to nebude tak lehké :) :) .) .) .) zlatý zombíví z Left 4 Dead a AI director...COD6 je jen střílečka co posrala herní průmysl....

0/0
6.12.2009 5:13

Host

BOZI

Je to naprosto bozi hra. Sou tam firebally a levely. A sou tam boje, jako kouzelnicky. Davam palec nahoru a 100% R^

0/0
2.12.2009 14:56

Host

Re: BOZI

v kterem RPG z minulosti nejsou firebally a v kterem jakemkoli RPG nejsou levely?

0/0
3.12.2009 6:39

Host

Re: BOZI

LOL

0/0
4.12.2009 11:59

Host

,,

jako graficky to je celkem pekne,spis mne vadi vyber tech predefinovanych postav,a ze clovek nemuze hrat aji za jinaci classRv:-P

0/0
2.12.2009 9:34

Host

hodnoceni?

jen teda nechapu, ze kdyz je to takova sracka, tak za co to ma tech 50%? proc ne 0% nebo treba 10%? ze by pak cesky vydavatel napriste nepustil nejake brebendy?

0/0
2.12.2009 8:40

Host

Re: hodnoceni?

Protože 0% a 100% dávaj akorát tupí hosti, co si musej léčit komplexy. Kdežto recenzent je dospělej a má díky bohu rozum, a tak zohledňuje úplně vše. Kdyby nad tím mávnul rukou, jako polovina puberťáků v diskuzích, tak bysme si fakt moc nepočetli. Třeba proto;-)

0/0
2.12.2009 16:04

Host

Re: Re: hodnoceni?

Jaký komplexy božínku? . . . Dívají se na to ze svého nedospělého úhlu pohledu, což hned neznamená jejich hloupost, hůře retardaci.

0/0
4.12.2009 11:57

Host

blbost

kravina tretiho stupne, obtiznost vsak nebyla polozena vysoko, to jen asi pan Sillmen neumi hrat RPG.

0/0
2.12.2009 6:26







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.