Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Saw: dobrá hra podle brutálních filmových hororů

Není to vůbec špatná hra podle filmu a ani špatný zástupce žánru survival hororů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

pols

neviete niekto ao prejst po doske bez  toho aby nespadol na ostne???

0/0
9.1.2010 16:39

Host

Re: pols

je to level amanda 1-7

0/0
9.1.2010 16:41

Host

Re: Re: pols

mam balansovat s mysou ale neda sa vzdy spadne.....a ako ho natocit??

pla pomozte ak viete,,,.."

0/0
9.1.2010 16:49

Host

číslo na zamek ve sklepě s elektrikou

Prosím kdo mi pomůže, nemohu se vyznat v čislech, všude jich je hodně a nevim ktere příjdou na kod a zámek.jedna se o misi Melissa 3-2 a je to jak je ta mistnost kte se spoští lidske torzo do vody a je do něj puštěna elektrika.

0/0
21.11.2009 17:01

Host

Re: číslo na zamek ve sklepě s elektrikou

Zdar

Hru jsem před pár dny dohrál, takže mám takovej pocit, že je potřeba najít ten správnej pohled...na zemi jsou znaky puzzle, vždycky se z nich rozhlédni, na jednom místě se čísla na zdech krásně spojí....měj se

0/0
22.11.2009 1:17

Host

Zajímavé

Zajímavá hra.....film sem nikterak nežral, ale ten námět se mi líbí. Co se ovládání týče, je to mizérie...Ten úvodní problém jsem řešil snad 20-krát, než sem si uvědomil, že čísla na num-lock klávesnici to nebere a začal sem mačkat ta správná nad písmeny...ale jinak dobrý...:-)Bojový systém (jestli se to tak dá nazvat) je na palici...když do mě buší chlap pěstma a já mám v ruce kovou tyč....no ale rád se bojím, takže pro všechny, kteří to mají stejné, doporučuju...:-)

0/0
17.11.2009 19:03

Host

Ovladani

Jake ma hra podle Vas ostatnich co ji hrali ovladani, je to intuitivni s kamerou za zady s moznosti se volne i pri soubojich rozhlizet,  nebo obcas zlobi kamerka ci se hazi do statickeho uhlu pohledu na hracovu postavu? Thx

0/0
17.11.2009 17:02

S.T.A.L.K.E.R.

úvodní scéna atd.

Daleko více mi dal zabrat ten kód na dveřích. A to ne proto, že bych nepřišel na to, kde jsou napsána čísla k zámku, ale prostě proto, že takhle prasácky napsanou sedmičku jsem hóóódně dloho neviděl;-D

Jinak ano, ve hře se po jisté době rozhostí stereotyp, pasti a rébusy se neustále dokola opakují, vlastně jenom záleží, zda je např. skládání elektrických obvodů (rozsvěcení zelených světel) na malém, středním či velkém panelu. Také mne irituje ona beznadějnost a místy jistá nelogičnost: třeba brokovnickové nástrahy - nevím, jak vy, ale já bych se po povolení struny podíval na brokůvku, hezky sundal ze zdi a JingSawe, můžeš klidně přijít na návštěvu... ne, já bych rozstřílel okno, vylezl na střechu a potom do parku a rychle pryč od toho domu bláznůR^

0/0
16.11.2009 16:01

Host

...

Film je hovadina, nechuťárny milujou zvrhlíci a úchylové...

0/0
16.11.2009 14:52

Host

Re: ...

Film je právě že super:-P. Že se ti to nelíbí je tvůj problémRv

0/0
16.11.2009 15:16

Host

Re: Re: ...

Film je debilní rádoby moralitka pro ty chudší duchem. Alespoň jednička, další díly jsem vynechal.

0/0
16.11.2009 16:51

Host

Re: Re: Re: ...

Tvé tvrzení se mi zdá poněkud divné. No každý na to máme jiný pohled. Hádat se nemíním - nemám to rád, nemám na to čas

0/0
16.11.2009 16:55

Host

Re: Re: Re: Re: ...

Hádat se nemusíš, asi jsem tam měl napsat IMHO. Někdo jiný to může vidět jinak.

0/0
16.11.2009 16:58

Host

Re: Re: Re: ...

R^

0/0
16.11.2009 19:25

Host

Re: Re: Re: Re: ...

Rv

0/0
16.11.2009 19:28

Host

Re: Re: Re: ...

Ač ty filmy taky nemusím (pořád se snaží ždímat stejný moudro, na to že to má být horor jsem nenašel místo, kde se mám bát apod) - tak trošku nechápu podle čeho hodnotíš něco co jsi vynechal?

0/0
17.11.2009 14:21

Host

Re: Re: Re: Re: ...

Hodnotil jsem pouze jedničku.

0/0
18.11.2009 11:01

Host

Uvod

Stiahol som warez verziu :) vrtel mysou a vzdy mi ta helma roztrhla lebku, skusal som to asi 5x a naozaj som neprisiel nato co mam okrem krutenia mysi robit. Uvadna scena je znacne frustrujuca, keby som mal tu hru kupenu skusal by som to dokial by som nato neprisiel ale pocuvat ten odpudivy zvuk hlavnej postavy ako knuci a potom zas pocut CVAK tej pasce a vidiet krvave steny.... hra isla po tych 5 pokusoch prec z pevneho disku, chcel som ju vyskusat a spravit si nazor, no ked citam recenziu a pozeram gameplay videa bude to velmi velmi stereotypny pocin.

0/0
16.11.2009 9:55

Host

Re: Uvod

Co k tomu dodat .... snad jen ACHJO! Pokud si ani po pěti pokusech nepřišel na to, jak tu hádanku vyřešit, tak to je mi tě skutečně líto. Stejně tak, že si tu hru smazal ... já ji dohrál jedním dechem přes noc a chvílema jsem byl skutečně podělanej (hlavně z Pig Heada a v souboji s ním). Je fakt, že se hádanky opakujou, ale je poměrně zábava je řešit, zvlášť, když vás šíleně tlačí čas :)

0/0
16.11.2009 11:49

Host

Re: Re: Uvod

Fíha. Ty jsi to narozdíl od něj dohrál? Navíc jsi nezakysnul u té hádanky? Tka to se ti kladním. To jsi vážně obrovkskej frajer.A úplně byhc si přál tvůj podpis a tvo usestru za ženu. Takové životní úspěchy bych s itaky moc přál. Přecijen nemůže být nic lepšího než si pak moct dokazovat na fóru jak jsem dobrej, že jsem něco dohrál líp :-)

0/0
17.11.2009 14:25

Host

Re: Uvod

A tebe nenapadne, že když ti tam blikaj číslíčka, tak, že máš zkusit mačkat číslíčka na klávesnici?;-)

0/0
16.11.2009 11:50

Host

Re: Re: Uvod

Nie nenapadne, skusal som to skoro rano este napoly som spal :-) bral som to ako odpocet do ktoreho sa musim z pasce dostat, nech som krutil akokolvek Razerkou po podlozke tak to nic nerobilo.

A prispevok vyssie , tu lutost si nechaj pre niekoho ineho. Inak moze to byt nadpriemerna hra, ale toho ze som ju zmazal nelutujem, v sucastnej dobe vychadza mnozstvo kvalitnejsich i ked nie hororovych hier. A pracujuci clovek si vybera a nehra uz kazdu vtakovinu.

0/0
16.11.2009 12:39

Host

Re: Re: Re: Uvod

Pracující člověk nekrade a hlavne se tim nevytahuje.

0/0
2.1.2010 16:08

Host

Re: Uvod

SEM TO STÁHNUL Z NETU ALE NEWIM CO TAM MAM DĚLAT JE TO KKTINA ALE FYLM JE SUPER DOBREJ MASAKR HUE HUE JAKO TO MAM RAD TAKOVY BRUTALKY ALE TA HRA JE NĚJAKA DIVNA DAL BICH JI TAK 10% PŽE TO NĚJAK NWIM CO S TIM RvRvRvRvRvRvRvX

0/0
16.11.2009 16:55

Host

Re: Re: Uvod

to jsem ještě neviděl! "fylm" :-P8-o8-oRv no fuj... (jsi-li dysgrafik, tak sry, jinak to platí)

0/0
16.11.2009 17:10

Host

Re: Re: Re: Uvod

dyslegtik nebo co to je ne dysgrafikRv

0/0
17.11.2009 14:34

Host

Re: Re: Re: Re: Uvod

zde máš definici "dysgrafie" - http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysgrafie

zde máš definici "dyslexie" -

http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie

Napřed si o tom něco zjisti, než začneš vynášet moudra:-PRv

0/0
17.11.2009 15:27

Host

Re: Re: Uvod

Jééé, to je ten obecní kretén :D Nazdáááár, jak jéé? XDDD

0/0
16.11.2009 18:34

Host

Re: Re: Re: Uvod

SAM SI KRETEN KDYS MI NADAWAS NWM CO SEM TI UDELAL TADY SE MA PSAT O TY HRE JESTLY SE TI LIBY NEBO NE LAE NENI TU ZADNEJ PRSTOR PRO DMNTY JAKO SITY KERY DOKAZOU JEN URAZET A NADAWAT ;-O;-O;-O;-O;-ORvRvRvRv

0/0
16.11.2009 19:10

Host

Re: Re: Re: Re: Uvod

ty musíš být asi dost zaostalý, když píšeš jen s pomocí capslocku a s tolika chybami:-PRv

0/0
16.11.2009 19:31

rum.tuzemsky

Re: Re: Re: Re: Uvod

Léčit tě asi nemá smysl, viď?

0/0
16.11.2009 19:59

artaxerxes

Re: Re: Re: Re: Uvod

Obávám se, že pokud nejsi cizinec, tak označení "kretén" je asi celkem přesné, protože tvůj psaný projev je na úrovni žáka 3.÷4. třídy ZŠ.

(si-jsi, kdys-když, sem-jsem, ty-té, liby-líbí, lae-ale, zadnej-žádný, prstor-prostor, dmnty-dementy, siti-jsi ty, kery-kteří + užívání w + caps lock)

Pokud nejsi dysgrafik, tak bys měl se sebou něco dělat.

0/0
16.11.2009 20:17

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

OMFG NAKEJ CHYTRJ TAHLE STRANKA JE O HRACH TKZE SI TOHLE MUZES NEKAM STRCIT TADY NESME WE SKOLE WIS WO TOM WUBVEC? TADY SE MA DEBATOWAT O HRACH NE JAKI I NEBO Y SE KDE MA PSAT DYSGRAFIK JE CO? JESTLI JE TO NAKA NADAFKA TAG SI DMNT A UZ NÍIC TADY NEPIS KDYZ NEMAS NIC K TY HRE JA O NI NAPSAL NAZOR A TYS NAPSAL O NI NIC ALE TO JE JDNO JA JI STEJNE US SMAZAL WUBEC ME TO NEBAVYLO STAHNU SI NECO JINYHO :-/:-/

0/0
16.11.2009 20:38

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

Bohužel, jediným "dementem" jsi zde v tuto chvíli Ty. Nejen, že stále píšeš se zapnutou funkcí "capslock", ale rovněž se rozčiluješ nad holými fakty a nechceš uznat svou vinu.

Pro vysvětlení - dysgrafik je člověk, jež má problémy se psaním íček na správném místě a psaním háčků.

Dále - tento web slouží k vyjadřování názorů veškeré komunity, jež sem přijde. Bohužel, a není to jen Tvůj případ, se zdejší komunita dá přirovnat spíše k pubertálním výrůstkům (až na některé výjimky), kteří si zde chtějí prosadit svoje ego přihlouplými komentáři - viz. třeba válka konzolí (jasná ukázka).

Co se týče Tvého vyjadřování - vidím to velice špatně. Měl bys vyhledat nějakou pomoc, jelikož by si později mohl špatně dopadnout. Čili Tvé názory k tomuto článku postrádají jakoukoliv užitkovou hodnotu a jsou tudíž naprosto bezpředmětné.

Závěrem bych Tě chtěl požádat, aby sis se zde již k ničemu nevyjadřoval a spíše se pořádně zamyslel sám nad sebou.;-)

0/0
16.11.2009 21:05

Host

no na mne se nekoukej

no tak mne se saw libi sice nejake s ceni nechapu ale pěkně smuto nadal (tomu debilovi ) musel sem se smat tuhle hru sem nehral ale vim ze film je dobrej a brutalni je proste bezva jo a tam tohodebila ktery řikal ze je to sranda vindat si s břicha klíč tak ten je nejakej sjetej nesmrtelní chlapeček (o tom pochybuji) a nebo chce spáchat sebevrazdu ale chtel bych ho videt až si vindá klíč z břich tak čau všicni ;-)

0/0
17.11.2009 14:02

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

dement jsi sám,když ani nemáš správnou gramatiku

0/0
2.1.2010 19:28

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

ups,sorry to jsem myslel toho co má furt aktivní CAPS Look

0/0
2.1.2010 19:29

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

Ja bych si tipoval, ze to nekdo dela schvalne a pak se smeje, jak ho ostatni poucujou. Takovejhle styl se objevuje skoro u kazdyho clanku...

pokud to dotycnej nedela schvalne.. tak lituju rodice toho decka

0/0
16.11.2009 20:58

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

Tato skutečnost je také možná;-) A nemohu jinak než souhlasit:-)R^

0/0
16.11.2009 21:10

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

Kurňa, tedka si hodně žáků 3. a 4. třídy urazil :D:D

0/0
17.11.2009 12:31

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uvod

Hej!Já do 4.třídy chodím a říkam že on píše ještě hůř

0/0
2.1.2010 19:26

Host

Re: Re: Uvod

trapny pokus o napodobnenie decka Rv

0/0
18.11.2009 16:19

Host

AArght

Prasecina...30% max... saw 1 byl mozna zajimavej ale potom ty dalsi to uz je nuda a este k tomu hra? jezis... tohle bych si nekoupil ani za 5kc...fuj ;-€;-€

0/0
16.11.2009 9:43

Host

Re: AArght

no já bych to za ty prachy taky nechtěl ale klidně bych si to zahrál třeba si vyoperovat klíč z břicha to musí bejt celkem sranda:-)

0/0
16.11.2009 9:54

Host

SAW

Saw není vysvobození z hororové krize, ale jen její další příznak, zvlášť fakt že od mizerného druhého dílu točí další a další...

0/0
16.11.2009 9:11

Host

Jen bych autora poupravil...

hra, neřekne nikomu na žádné platformě, jak se to má ovládat, jediná nápověda je kroužící šipka a barevný znak v kolečku na pasti při správném kroužení, poté zase z jiného úhlu a nakonec se šipka změní na jezdící nahoru a dolu.

Pokud někomu nedojde jak to ovládat, tak je mi ho patřičně líto.

Recenze je celkem fajn a pro lidi jimž je filmový SAW ukradený naprosto perfektní hodnocení. Pro fanoušky série, resp. prvních dílů je hra naopak povinnost a hravě si zasluhuje 85%  :)

0/0
16.11.2009 7:07

Host

Re: Jen bych autora poupravil...

R^

0/0
16.11.2009 9:03

junior1099

...

Nudnější video už asi nebylo...

0/0
16.11.2009 0:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.