Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Fotbal Pro Evolution Soccer 2010 PC přichází s řadou změn

Populární fotbalový simulátor se po roce vrací a je jiný než minule. Ne všechny změny ale potěší.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Patche a ligy?

Mohl byste někdo dát odkazy kde se dají stáhnout upravené názvy týmu a ligy atd.?

0/0
15.12.2009 21:59

Host

KONAMI WAKE UP!

Vazne me mrzi ze se v PES 2010 zhorsilo to, co v predchozich rocnikach celkem fungovalo a to hlavne rozhodci, naprosto nejdementnejsi rozhodci virtualni pritomnosti i minulosti, stupidni zahravani stan. situaci hlavne penalt a primaku. A co se tyce realnosti hry, dobry no. Neco pripomina realnej fotbal ale pak to dycky zkazi naka totalni picovina co cloveka akorat nasere. (viz. naprosta bezchybnost prihravek UI atd.) PES 10 neni spatnej fotbal, ale rikam jednoznacne! KONAMI!!!!!!! PES 2011 MUSI BEJT REVOLUCE!!!!!!! Upln eneco novyho!! Jinak uz prestavam hrat PES a koupim konzoli s fifou!

0/0
15.12.2009 19:33

Host

PES 2009 forever

http://www.youtube.com/view_play_list?p=6D922EF70AA0201B&search_query=championsleaguerepla

forever

0/0
8.12.2009 21:18

Host

cd

čau pařmeni mám dotaz,

zda je potřeba na PC používat ke hře CD, nebo jestli stačí nainstalovat a pak už jenom spouštet z PC.

DÍKY za odpověd.

0/0
8.12.2009 12:30

Acemen

Tlačítko střelby

Taky se vám stává, že když se dostanete před branku tak občas ten idiot kopne oblouček? Nevíte jak to ovlivnit/nastavit? A ještě nějaký tlačítko na klávesnici, kterým se dělá klička? Díky za radu. Jinak můj poslední fotbal byla FIFA 2005, takže s Psem, který sem hrál poprvé sem totálně maximálně (krom výše zmíněného) spokojen. R^ ;-)

0/0
30.11.2009 17:59

Host

PES

Mě to taky dělalo odpoj ho a zase připoj u PES 2010 to jde i když je spuštěná hra mě to pomohlo.

0/0
19.11.2009 9:16

Host

problem s gamepadem

mam problem s gamepadem, PES2008 mi s tim jede naprosto v poho, PES2010 mi dela to, ze kdykoli se dostanu k balonu, hrac jej okamzite odkopne vsi silou pryc..:-/ nemate nekdo tip co s tim?

0/0
16.11.2009 18:54

Ak-trax

Re: problem s gamepadem

:D na jednu stranu ta FIFA zase neni tak spatna...

0/0
17.11.2009 13:24

Host

Re: problem s gamepadema

No myslím že tuším co by to mohlo být. Dej si ve windows ovladače - herní zařízení gamepad a tam ho dej kalibrovat....nejspíše to máš blbě nakalibrovaný ten levej analog a ten ti tím pádem při získání míče odkopává tak jako bys ho podržel do nějaký strany.

0/0
28.11.2009 14:19

Host

Ovládání hrůza

360° kontrola nikde, nepřesnosti, chabé možnosti a to nemluvím o pět let stejné aplikaci settings nebo nastavení ovládání v menu hry. Pamatuju, jak jsem v tom tehdy dlouho babral, než jsem přišel jak to nastavit... Pokud chtějí fotbal přizpůsobovat reálu a nastavit na profi takovou obtížnost, měli by i hráčům umožnit, aby se s tím mohli a chtěli vypořádat Rv

0/0
15.11.2009 17:00

Host

Pro Evolution Soccer 2010 Prosba

Jak mám nastavit klávesnici (nebo volant)? Vím, že Místní disk C, potom Program Files, Konami, Pro Evolution Soccer 2010 a tam dát Settings. Umím i přenastavovat klávesy, ale sotva se míč dostáne ke mně, tak se mi míč hned odehraje někam dozadu k brankáři mého týmu. Jde mi běhat bez míče, ale s míčem vůbec nemohu běhat. Tím pádem nedávám ani góly. Mám PC verzi a originální CD. Jsem z toho dost něšťastný. Víte někdo, co s tím? Prosím moc, poraďte.

0/0
13.11.2009 15:59

Host

Re: Pro Evolution Soccer 2010 Prosba

Už vím jak na to.

0/0
13.11.2009 18:05

Host

hra pro dva

mohl bych se prosim zeptat jak se da hrat pro dva?to vubec nejde.chtel sem hrat z kamosem pro dva ja na gamepadu a on na klavesnici ale neslo to zobrazuje se tam jen gamepad a klavesnice ne proradi mi prosim nekdo jak se to nastavuje?

0/0
11.11.2009 10:28

Host

Re: hra pro dva

V samostatne spusitelnych settings musis dat klavesnici jako prvni ovladac a gamepad jako druhy. kdyz mas gamepad jako prvni tak klavesnice nejede

0/0
11.11.2009 10:39

Ak-trax

Re: Re: hra pro dva

To nastavovani v settings je taky rarita, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. :D

0/0
11.11.2009 12:30

Host

Re: Re: hra pro dva

ja nevim jak se to v tom settingu nastavuje abych mel klavesnici prvni

0/0
11.11.2009 12:46

Host

Volnost a seberealizace v PES

Nevim ,.prijde mi, ze i tenhle fotbal jako vetsinu novych sportovnich kolektivnich her skoro ani nehraju ja, ale jsem z vetsiny zavisly jen na AI pocitace a sile tymů a zpusobu hry, ktery praktikuje podle taktiky pred zapasem. Stve me na PESu, ze si nemuzu nechat nabehnout hrace stiskem klavesy, jen v kombinaci s prihravkou, dale prednastavene centry do vapna, vzdusne prhravky do behu i po zemi, zktratka takrka vse a strasne nepresnosti v ovladani, hlavne v prihravkach, kde kolikrat prihraju, kam vubec nechci. Dale proc nemuzu prepnout v obrane na jakehokoli hrace a jen na nejblizsi dva. Fifa je sice hrozna, nevypada jako realny fotbal, ale je v ni daleko vic volnosti .. dobre se na to kouka, na profi v pohode dokazu vyhrat i prohrat o gol, ale mam pocit, ze to zkratka nehraju ja, ale z 50% pocitac. Kde jsou ty stare dobre hry... :-)

0/0
10.11.2009 20:48

Host

Re: Volnost a seberealizace v PES

Souhlas, taky mám ten pocit, a proto mě to moc nebaví.. je to napůl naprogramovaný jako bych na to koukal v telce. Pohyb hráčů se zkrátka nedá skoro ovlivnit ve hře a jen vyčkávám, kam mi kdo naběhne, jak se postaví a přednastavené centry do vápna nebo do běhu, hrůza-děs. Jen se u toho člověk nervuje.. měli by hodně zapracovat na ovládání.. Rv

0/0
10.11.2009 20:53

Host

NEEE TO JSEM PREHNAL

:-P Vcera sem byl dost nas... ze me vyradila CHELSEA takze moje hodnoceni PES 2010 bylo prilis prisny:-) realne to vidim tak na 85% a fifa tak 45%. Ale pravdou zustava, ze konzolova verze FIFI je opravdu skvela. A myslim ze pokud pristi rok tvruci PES, KONAMI poradne zapracuj. Tak zas PES predci nim, o 2 kroky fifu i na konzolichR^

0/0
10.11.2009 19:59

Host

PICOVINA!!

;-O tve ja fakt nechapu jak takovy sracce jako PES 2010 muze dat nekdo hodnoceni 80%?? FIFA 2010 by si zaslouzila tak 5% a tenhle pakvil tak 20%. ;-Dnapr. hraju za real madrid a blbej anelka je 3x rychlejsi nez benzema. ;-D 6x mi utece da mi 6 golu. ja utecu 5x s ronaldem a dam jim 5 golu a to hraju na tu njtezsi obtiznost.PES 2010 absolutne neni o fotbale. Jak si nekdo vubec muze za takovou hru vyhazovat penize. OMGRv

0/0
9.11.2009 21:54

Host

Problem

Mám takový problém, hraju ligu mistrů s MU na nejvyšší úrověn, ale soupeř proti mě pokaždé postaví béčko, AC Milán ve čtvrtfinále poslal tým s hráčí kteří normálně nejsou nastaveni jako základ. Podival jsem se do info o týmu a tam hráči jako Pato, Pirlo atd. 5 a vice golu to znamena že hráli a když s nima hraju ja pocitac posle sestavu B, to samy u chelsea cech na stridacce atd. Nevíte nekdo co s tim jestli to neni urovni ze pocitac nastavi slabsi sestavu docela me to stve pze pak porazim AC 5:1

0/0
9.11.2009 0:13

Host

bahno

ahoj nemáte někdo cd key na pro evolution 2010

0/0
8.11.2009 1:16

Host

Re: bahno

Já mám.

0/0
8.11.2009 21:00

Host

proč se mi hra seká?

jo měl, vyčisti si větráky PC, já měl na prcáku 95 stupnu a podtaktovaval se mi... proto se to sekalo

0/0
5.11.2009 23:22

Host

proč se mi hra seká?

Zdravim, mám notebook acer 5930g (core2duo 2,00GHz; RAM 3GB;geforce 9600GT) a hra se mi seká..je jedno jaké dám detaily a pořád se mi seká. Aktualizoval sem ovladače, ale problém přetrvává. Měl někdo stejný problém?

0/0
5.11.2009 16:46

Host

Re: proč se mi hra seká?

pohraj si v setupu s nastavenim Wait for Vsync, pripadne Use frame skipping. Ale ja s tim problemy nemel, jen sem o necem takovym cet na netu.

0/0
5.11.2009 18:44

Host

Re: Re: proč se mi hra seká?

Cau ,mam nejaky podobny problem , mam notebook sony vaio VGN-FZ31Z a kdyz hraju PES 2009 tak se mi hrra vubec neseka ,ale proste mi nejde bezet šikmo nahoru sprintem ,ale šikmo dolu ano ,,,, chci se zeptat jestli nekdo nevi co s tim muze byt ???

0/0
7.11.2009 10:58

Host

Apple

Ahoj ,jak asi vsichni vite tak se na Macbooku daji prepinat operacni systemy z MAC OS na Windows ,chci se zeptat jestli nevite zda funguji bezne hry pri prepnuti na WIndows ... DIKY ZA ODPOVEDI

0/0
5.11.2009 13:43

Host

gamepad

S jakým gamepadem máte u PESka nejlepší zkušenosti? Já jsem dlouholetý "klávesář", ale docela bych letošní ročník zkusil i s gamepadem...

0/0
5.11.2009 10:21

Host

Re: gamepad

Logitech Dual Action Gamepad (kolem 700 kč). Mužu doporučit, sám na něm hraju.

0/0
5.11.2009 11:57

Host

Re: Re: gamepad

vypadá dobře. dík za tip

0/0
5.11.2009 12:28

Host

Re: gamepad

Ja jsem si koupil SAITEK za 3stovky z tesca a svou fuknkci plni dokonale8-o

0/0
5.11.2009 13:42

Host

Re: gamepad

Já osobně mám už přes čtyři roky Logitech Rumblepad 2 a zatím funguje bezvadně, takže můžu jen doporučit R^

0/0
5.11.2009 18:13

Host

Re: gamepad

Taky bych doporucil ty logitechy vyse, Dual action jsem jeden znicil a Cordless Rumblepad 2 trapim uz treti rok a dobry.

Dulezity je aby to melo dve packy a vepredu 4 butony (ne nahore, ale vepredu).

Dal by se koupit i xbox ovladac, ale nemam zkusenosti. Zkus si ty co se ti libi  poradne vosahat, vsak ten vybranej budes na rukou nosit leta :)

0/0
5.11.2009 18:41

Host

Re: Re: gamepad

Sakra,  jsem se spletl. Nemám dual action, ale taky rumblepad 2.

0/0
5.11.2009 21:39

Host

Re: Re: Re: gamepad

ok, ještě jednou všem díky za tipy!

0/0
6.11.2009 14:46

Host

Re: Re: Re: Re: gamepad

porid si Logitech Chillstream...

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41477

akorat ted je cena nejak na hore... ja ho mam asi 2 roky...tak za 750 ale byl i za 550

0/0
7.11.2009 1:18

Host

Re: Re: gamepad

jj ten Logitech Chillstream je prakticky Xbox controller pro PC...viz muj link nize

0/0
7.11.2009 1:20

Host

Re: gamepad

Hele dobře míněná rada - neposlouchej ty lidi nahoře. Logitech dělá sice dobrý gamepady ale je tu pak problém s kompatibilitou... některý hry fungujou JEDINE s Xboxim ovladačem... je to debilní ale nic s tim neuděláš. Navíc pokud hra podporuje gamepad, většinou přebírá to grafický znázornění Xboxovýho ovladače (třeba konkrétně PES) a jelikož Logitech zančí talčítka jinak budeš mít těžký problémy. Takže kup Xboxovej ovladač... mam ho dlouho a žádnje problém nikdy

0/0
8.11.2009 9:33

Host

Re: Re: gamepad

no tak treba zrovna Logitech Chillstream ma tlacitka presne tak jak jsou v PC verzi PSA...v podstate je to "kopie" Xboxovyho ovladace...takze o cem to mluvis? V zadny hre jsem jeste nemel problem s kompatibilitou...tak nejak nevim jestli si tu jen nevypustil svoje domnenky.

0/0
9.11.2009 2:57

rotakt

Zklámání

Ano, je to stále nejlepší pc fotbal, pořád je to zábavné pro evo. Ale to je tak vše.

Snad od PES 6 je to prakticky pořád to samé, rozhodčí naprosto hrozní, ale co mi vadí nejvíc, hra naprosto bez atmosféry. Namalování diváci, kteří ani nejdou při hře vidět, by se ještě daly přežít, ale zvuková stránka je příšerná. Jeden 2 chorály pořád dokola. Chlapci z Konami by se měli podívat ke 2K třeba na NBA, jak vypadá hra, která má atmosféru.

0/0
5.11.2009 0:09

miliondj

Re: Zklámání

tak to si asi nehrál pes2010, kde jsou 3D diváci, atmosféra lepší než kdy před tím (fanoušci reagují skvěle, je až 6 pokřiků pro každý klub,...), hudba letos potěší zajímavými kousky, jen ti komentátoři stojí za...

Buď jsi to vůbec nehrál, nebo prostě lžeš.

0/0
5.11.2009 8:50

hedlik

Re: Re: Zklámání

tady ma nekdo VLHKE sny! to co ty pises je naprostej bullshit!

tvrde nesouhlasim! atmosferu to fakt nema... a to prirovnani k 2k sports je fakt trefny! nba ma od nich fakt hustej grip!

0/0
6.11.2009 0:03

hedlik

Re: Re: Re: Zklámání

fakt! ;-D

0/0
6.11.2009 0:03

miliondj

Re: Re: Re: Zklámání

to se tedy asi neshodneme. nebo máš jinou verzi než já, já mám originál koupený v ČR.

Atmosféra je opravdu vpohodě, stejně jako diváci. Nevim v jakym jinym fotbalu si zažil lepší, ale ve FIFA to není ani ve verzi na konzole...Tak to nehraj a di cvrnkat kuličky, tam budeš mít lepší atmošku... :-P

Takže ti můžu taky naprosto s čistým svědomím napsat že píšeš bullshit ty.

Různý lidi různý názory, ale lepší atmosféru u fotbalu jinde nenajdeš.

0/0
6.11.2009 16:43

reactt

Re: Re: Re: Re: Zklámání

MilionDJ.. Hele zase opravdu neblbni.. Zvuková stránka ve hře je opravdu příšerná.. Byla dokonce tak příšerná, že jsem sám již v PES 2009 upravil fanoušky mnoha týmů, na př. Besiktase istanbul.. A pokud chceš vidět, jak by v PES měla vypadat atmosféra, tak se jukni na tohle video:  http://www.youtube.com/watch?v=mJ0eAQi5mZw

Takže asi tak.. :-)

0/0
8.12.2009 14:27

Host

...

za 4 sezony v ML jsem nekopal ani jednu penaltu! rozhodci totiz jaksi zapomeli piskat fauly...a to tak ze naprosto.k tomu pripoctu 10 ofsajdu pro AI za zapas , 20 minut sledovani AI jak si kope si mic pred branou...brankari , kteri pri 5ti z 6ti vybehnuti namisto odkopnuti udelaji pod leticim micem skluz a jeste tak vetsinou nekoho zfauluji...?! k tomu opravdu obcasne UNREAL topornost hracu..... tudiz i pres vsechny klady , ktere novy PEjSek prinesl nemohu byt spokojeny:(...

p.s. naprosto jsem nepochopil recenzentuv nazor na master league... me pripada , ze nic z toho co bylo loni a v predchozich dilech nechybi a navic bylo pridano mnoho noveho...viz. zminena champs. league + nezminena europa league...moznost editovat trenink , sponzori( nevim , kde recenzent vzal , ze se na zacatku vybiraji..me byli pouze prideleni..nevylucuju , ze jsem slepej:x).

tech 80% ale celkem sedi... nehodnotim ovsem online mod...

0/0
4.11.2009 13:13

mihal

Re: ...

Ano, v recenzi má skutečně být, že nám jsou sponzoři vybráni. Nevím, proč jsem tam napsal něco jiného. Děkuji za upozornění, opravím. :)

Ohledně té ML se jedná opravdu jen o subjektivní pocit. Na staré podobě se mi líbila právě ta jednoduchost a nenáročnost, která ale nemusela sedět spoustě dalších lidí. Právě proto jsem svůj osobní názor směřoval pouze do barevného textíku.

0/0
4.11.2009 14:16

Host

Re: Re: ...

váš názor vám rozhodně nechci brát. jen jsem ho na po prvé nepochopil. stačilo napsat právě to , že vám chybí ta jednoduchost původní ML.:) tím ovšem nechci způsobit dojem , že je nynější ML nějak "složitá"..:) to bych opravdu nerad! vše se dá vesměs odklikat , tudíž i nenáročný hráč se nemusí prokousávat zbytečnostmi. :-P

díky za odpověď

0/0
4.11.2009 17:13

Host

Nice

Letos me PES dostalo, posledni dva rocniky (jak zminuje mimo jine autor v clanku 8-o8-o) me po par zapasech prestaly bavit, ale nynejsi dil zustane v mem PC na pekne dlouho. Nehraji sice kazdy den, ale kdyz uz dostanu chut na fotbalek, jsem ohromen. R^R^

0/0
4.11.2009 9:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.