Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Borderlands jsou skvělou sci-fi střílečkou

Spousta akce, předmětů, nějaký ten humor a čtyři zapamatovatelné postavy? To přece nemohlo dopadnout špatně. A nedopadlo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

hnus

Názor retarda je taky názor, ale to je asi tak vše !!!!

Začínal jsem pařit ještě na Commodoru C64, takže mi rukama prošly tisíce her a vždycky mě potěší takovýto počin, který si na nic nehraje, je zábavný, vtipný, originální. Podporuje hru v kooperativním modu přes Lan a Wan, takže další tuna zábavy....

Doporučuji všem lidem, kteří se nebojí experimentovat a nejsou to maniakální first person shooteři.

S pozdravem Nasty

0/0
12.1.2010 17:20

Host

dotaz

cau lidi podle me osobne to bude dost dobra hra podobna trilogii fallout a dost se nato tesim as si to zaparim ale nevym jaky to ma naroky at vym jestli si to mam cenu zatim porizovat nebo driv vytunit pc a pak v pohode parit.dik za odpovet a jeste bych mel jednu otasku ohledne nootebuku mohli byste mi doporucit nejakej notebuk na hrani do 15000kc dik paranum zdar. preji vsem stastne svatky

0/0
26.12.2009 14:35

Host

Respown

Tahle hra by nebyla az tak spatna kdyby nebyla zcela pohrbena stupidnim systemem respownu.Skoda

0/0
14.12.2009 12:30

Host

Pokračování

Kurde, doufám, že to bude mít pokračování...Konec to naznačuje...Nebo se mi to zdá?

0/0
6.12.2009 17:35

Host

hmmm

Miluji lidi, co si myslí, že když si zahrají složitější hru, tak jsou na vrcholu inteligence...Že by snaha zakrývat komplexy z pravého opaku???nechte si to radši pro sebe...uděláte líp...

Troy

0/0
6.12.2009 16:21

Host

*

pochopil jsem to tak že tohle je vlasten diablo akorat v jinem prostredi a z pohledu první osoby. Jnže diablo bavilo lidi hrát donekonečna a hraje se dodnes. Tohle pry po par hodinach je nuda, takže neco je spatne

0/0
27.11.2009 13:24

Host

PRO VSECHNY

Pro vsechny, kteri tu pisou, ze tahle hra je hnusna, bezducha strilecka mam jednu takovou radu: zaparte si treba F.E.A.R. nebo jakokoliv jinou FPS na podobnem principu, potom budete vedet, co je to bezducha strilecka...!!

Pokud neznate vyznam zkratky RPG, pak ani nemuzete vedet, co Vas v te hre ceka a po tom, co vidite par obrazku, odsoudite hru aniz by jste ji treba jen zkusili. To spis tohle „chovani“ mi prijde hnusny ;-€. Je to kazdyho vec, vec nazoru, ale kdyz uz mam posuzovat nejakou hru jen na zaklade par obrazku a na maximalne par minutach hrani...no...:-/

Ja osobne za sebe rikam, ze tahle hra je vyborna V R^.... Nikdy jem moc nebyla  na RPG hry a spis  jsem preferovala „realny“ svet. ..Borderland me ale uchvatil, je to pecka a jen vic takovych her !!

Hezky den vsem parmenum preje Pjotruska V

0/0
27.11.2009 12:35

Host

Re: PRO VSECHNY

jak muzes necemu rozumet kdyz si zena

0/0
27.11.2009 12:43

Host

Re: Re: PRO VSECHNY

Zdarec, ja netvrdim, ze necemu rozumim, ja jen vyjadruju svuj nazor a v tom myslim, ze je jedno, zda jsem zena ci muz....spis mam pocit, ze ty nerozumis tomu, co se tady odehrava....a me to docela bavi...

Jinak taky preju peknej den...

0/0
30.11.2009 9:16

Host

Re: Re: PRO VSECHNY

ty si ale ucho vole,a taky asi velka lama tebe bych dal kdekoli a v cemkoli;-D

0/0
30.11.2009 14:18

Host

Re: Re: PRO VSECHNY

No a tebe asi žádná žena nechce, že???..Já vím, kluci buci sami (v) sobě...Ale v pohodě...Proti homokládám nic nemám...

0/0
6.12.2009 17:05

Host

Ja to rozseknu

Nebudu cist vsechny reakce ale reknu vam svetovou pravdu. Uchvatil nekoho fallout 3 a dohral ho i s data pekem z xbox live a uz nevi jak zit dal ? Pak je tu borderlands, svoji atmosferou zvalcuje vetsinu kousku, ktery na prvni pohled uchvati grafikou. Tady to o tom preci neni, i kdyz tohle pojeti neurazi. Hraju to na plazme v hd a graficky me to naprosto neurazi. A jestli nekdo nevi co je to fallout (3) a nezna pojem rpg, pak at tohle preskoci a necha prave fandy tohoto zanru spilat vse dobre, protoze BORDERLANDS si to doopravdy zaslouzi, at je vic takovych her a zivot bude hezci.R^

0/0
17.11.2009 20:22

Host

realne hodnotenie

co tu pise ze je to hnus... fakt bazi len po grafike, laskavo si chod zahrat crysis ked ta netrapi grafika neotravuj normalnych ludi co hladaju nieco ine ako supa extra mega realne graficky spracovanu hru.... je rozdiel bezducha strielacka typu CoD, Crysis..... a je rozdiel nieco takto stylovo, originalne zabavne spravene... je pravda ze niektore textury by si zasluzili viac pozornosti (hranie na max. hra nieje vobec narocna co by som povedal ze je dost vyznamne +)

ale efekty + hlbka ostrosti genialne spravene! asi najrealnejsie vybuchy ake som za posledny cas videl, hra je maximalne zabavna (odporucam hrat za Mordecai - Hunter, napriek nie prilis dobrej abilite je brutalna haluz davat na extremne vzdialenosti pri troske stastia headshot z revolveru :) +co-op mod ktory si mozes zahrat aj s kamosom ktory nieje ochotny si hru kupit, pripadne s kymkolvek zo sveta, super spravene... hra urcite v priebehu deja nezacne nudit, nestane sa vam ze by ste sa niekde sekli a nevedeli sa pohnut dalej (mozno tak ze ste nizky lvl a ste slaby...takze hop na sidequests a doexpit :) ) a system RPG podobny wowku (skill tree, items atd....)

jedine minus je to ze by som chcel vyskusat vsetky postavy, akurat ze sa mi nechce ist uplne identicky pribeh (akurat zo zmenenimi konverzaciami) odznovu, takze si musim pockat na rozsirenie, pretoze som si isty ze minimalne Lilith the Siren po mojom Huntovi stoji za vyskusanie :)

moje hodnotenie 92%R^

0/0
12.11.2009 0:01

Host

Vyborna zalezitost....

Dle meho nazoru vynikajici kombinace akce s prvky RPG, grafika na metrove telce vynikajici, hra nenarocna - v HD ready hratelna na max detaily i na pasivne chlazene 8800GT... Mohu jen doporucit. Rozhodne se nejedna o bezhlavou strilecku, jak nekdo nize/vyse napsal.... Moje hodnoceni se shoduje s hodnocenim recenzujiciho - 85%. Snad podobne originalnich her bude na predvanocnim trhu vice.

0/0
8.11.2009 23:43

Host

Re: Vyborna zalezitost....

no tak hral jsem to a podle mě je to z 90% bezduchá střílečka za mě je to taky hnus

0/0
9.11.2009 0:08

Host

hnuss??

Ti chudáčci, co tu melou, že grafika je hnus sou jen asi maly puberťáčci, co paří jen Crysis a spol. na svých mašinkách, zaplacených rodiči. Grafika je stylová, mě se líbí, ale nechápu náročnost. Je fakt, že mám pomalej stroj, ale když na něm rozjedu skoro na max Call of Juarez BiB, tady sem musel dát všechno na minimum a ještě to trhalo. Optimalizace naprd.

0/0
7.11.2009 13:11

Host

Re: hnuss??

tak chudáčci co maj mašiny jo?? ne musíš uznat že se to nechytá na nové hry ani náhodou a bezhlavá střílečka v dnešní době?? je to tak je to hnus ale je vidět že spoustě lidem stačí málo ;-D

0/0
8.11.2009 18:52

Host

hnus

říkejte si co chcete já říkám že je to prostě hnus. Takovou grafiku mají online hry na webu.  Souhlasím že je to výjimečná hra. Ale spíše vyjímečně hnusná ;-D když to srovnám s grafikou jiných posledních her nešlape jim to ani na paty. A to bezduché střílení bez špetky jiné zábavy je tu hru topí v bahně zapomění. ;-D

0/0
4.11.2009 11:30

Host

Re: hnus

lidi co se orientují na grafiku asi nikdy nehráli dobrou hru, prej crysis, ale fakt jak to může mít tak mizerný výkon?(shit mi přehřeje grafiku co 20 minut) holt asi už unreal engine.

0/0
4.11.2009 23:16

Host

Re: hnus

říkej si co chceš ale já tvrdím že jsi tu hru asi neviděl v pohybu, nejlépe na velké LCD ( a nebo jsi ji viděl jen na PC v low detailech, nebo Xbox verzi s rozmazanýma texturama), ale grafika je u tédle gamesky absolutně špičková, ještě lepší cell-shade než u nového prince. Takovýdle názor (že je to grafika jako u webových her) může mít jen někdo kdo viděl jen pár low-res screenshotu v malým okýnku. Btw, například ani Batman kterej je suprovej a jede na stejném enginu nemá tak krásně ostré textury (už podle toho je zřejmé že je zpracování srovnatelné s jinými hrami poslední doby). A když už se přestaneme bavit o grafice, co se týče samotného gameplaye, rozhodně to není jen o bezhlavém střílení, protože při bezhlavém střílení bys přišel akorát o hlavu ;), kterou mimochodem je nutné také občas zapojit, při střetech s velkými silnými bossy, využívat ve svůj prospěch prostředí a tak podobně. (Mě spíš jako bezduché střílení přijde CoD a jim podobné). Myslim že naopak tadle gameska má hodně co nabýdnout a určitě se neztratí ani teď před vánoci kdy začnou vycházet ty hodně hipované, z marketingového hlediska perspektivní hry (jako ty u kterých se předpokládaji velká prodejní čísla)

0/0
5.11.2009 11:53

Host

Re: Re: hnus

ruku na srdce. že je to ale hnus;-D komiksová střílečka komiksová grafika no prostě je to moc nadhodnocená hra za mě hodnocení 15% a ty jsou za to že se nebáli dát grafiku z webových stříleček do normální velký hry. Zbytek je o ničem, nic, nothing, nada.;-D

0/0
5.11.2009 19:36

Host

Re: Re: Re: hnus

A hrál si to vůbec? Řekl bych, že ne. Navíc srovnávat grafiku v Borderlands s "grafikou webových stříleček" je skutečný přestřel. Kup si pořádné brýle, že se to nelíbí tobě je fajn, ale druhým (hlavně těm, kteří originalitu a neotřelost vnímají jinak = cit pro umění) to tak pasuje. Až budou webovky běžet na třetím Unreal enginu, dej vědět...:-)

0/0
5.11.2009 21:19

Host

Re: Re: Re: hnus

naopak, tadle gameska byva spis podhodnocovana urcite si zaslouzi hodnoceni kolem 90tky, za skvele skloubeni akcniho rpg s fps, za neotrely a vlastni vytvarny styl, za velmi zabavnou hratelnost - prirovnal bych k diablo 1 ve sve dobe, za skvely co-op, rozhodne zabavnejsi nez trebas RE5. Urcite by se nasli i dalsi a dalsi klady. Rozhodne z hrani tedle gamesky mam lepsi zazitky nez trebas z celeho Batmana kterej je hodnocenej jako jedna z nejlepsich her letoska - to jen kuli kontrastu s hodnocenim :) a taky to bylo posledni co jsem ted dohral tak to mam v zive pameti.

0/0
6.11.2009 8:44

Host

Re: Re: Re: hnus

Výtahh z jiného článečku ...."Gearbox jsou staří

matadoři a do této hry nacpali spoustu zajímavých technologíí: Parallax

Occlusion Mapping, Soft Shadows, HDR Rendering, Ambient Occlusion a

adaptivní hloubku pole (Depth of Field)" ..... + UT3 Engine =► opravdu zastarala hra co se graficke stranky tyce, ze (nemluve o vyuziti DX10 efektu atp)

0/0
6.11.2009 10:07

Host

Re: Re: Re: Re: hnus

to víš nový prvky na tuhle kresleninu může použít každej a nazvat to pod novými jmény nebo použít stejný princip aplikovaný na nový typ grafiky a šup tam s novým názvem jojojo bane mě neoklameš je to marný hrál jsem to a je to o ničem nezajímavé prostě totálně nadhodnocená věc

0/0
8.11.2009 18:50

Host

Re: Re: Re: Re: Re: hnus

Aha...no hra jede na Unreal Eginu 3...Ten má podle mě nejlepší nasvícení scény a všelijaké stínování, či efekty ze všech dnešních her...Konkurovat mu může snad jen engine který pohání Lost Planet, Devil May Cry 4, nebo RE5...Seru na tech dema typu Crysis či Far cry 2....Beru to co lahodí mému oku nejvíc...

0/0
6.12.2009 17:18

Host

Re: Re: Re: hnus

Já bych se tímhle smradem vůbec nezabýval. Je to nějaké kinderko, co hodnotí hru jen podle grafiky.

0/0
7.11.2009 14:15

Host

Re: Re: Re: Re: hnus

nene má pravdu je to opravdu hnus

0/0
8.11.2009 18:48

Host

Re: hnus

rikej si co chces,ale jsi jouda ;-D

0/0
7.11.2009 14:23

Host

Re: Re: hnus

Napred si to zahraj ty LOJZO nebo si skoukni nejaky info o hre.Ta grafika je takhle schvalne a udelalo to dojem.Zitra mi ma hra prijit a uz se tesim SEWA ty noobe.

0/0
8.11.2009 22:33

Host

intro

me se libilo to intro jak jeli v tom buse :D to byl hodne dobry uvod do hry

0/0
3.11.2009 21:52

Host

....

Přesně tak;-)

0/0
3.11.2009 20:15

Host

hnus

podle videa bezduchá střílečka navíc CO TO JE za grafiku ???? hnus na ntou ;-D

0/0
3.11.2009 17:21

Host

Re: hnus

 To jak zvláštně je to graficky provedené je právě to čím je tahle hra vyjímečná. Kdyby jsi to viděl na LCD doma z konzole a ne jen podle nějakého videa z internetu tak tohle nikdy neřekneš. Jde vidět že jsi absolutní neznalec v oblasti her. Právě kvůli tomu kreslenému provedení je hra tak zajímavá

0/0
3.11.2009 18:21

Host

Re: Re: hnus

Přesně tak;-)

0/0
3.11.2009 20:15

Host

Re: Re: hnus

Tak, tak. Kombinace moderních renderovacích technik a ruční komiksové kresby se zdá být dokonalým tahem. Grafika + ne přílíš vážné pojetí - toť to, co mě ke hře přikovalo.

0/0
3.11.2009 21:11

Host

Re: Re: Re: hnus

právě ta grafika= ne příliš vážné, při hraní na to že tam jsou obrysy vůbec nemyslíš.

0/0
3.11.2009 21:45

Host

Re: Re: Re: Re: hnus

Tjn. Nevim jestli ste videli screeny ze hry v puvodni grafice, ale s timhle se to fakt nemuze rovnat. Aaaaaa zitra uz to budu mit konecne doma xD

0/0
4.11.2009 18:16

Lumirel.

Re: hnus

LOL! Tak právě grafika je super.. Ono v 1920x1200, full detaily a pokud k tomu připojíte i pár úprav .ini, tak je to trhák.

0/0
4.11.2009 9:45

Lumirel.

Recenze

Recenze je pěkná, jen se mi zdá, že se nějak moc recenzenti obecně bojí této hře dát více bodů. Vozítka jsou tu dost vedlejší záležitost nato, aby kvůli tomu a umělé inteligenci dostala hra celkově 85% (i to je velice slušné). Avšak podle mě si to za výborný nápad, zpracování a délku hraní + výborný rpg systém promotaný s fps zaslouží minimálně 90%.

Z osobní zkušenosti mohu potvrdit, že jde doopravdy o povedený kousek. Sám jsem již nahrál tak 40 hodin.

0/0
3.11.2009 13:50

Host

bor

 No nějak nevím co si mám o ní myslet. Sehnal jsem si to především kvůli online. Sice online hraní u mě pokrývá tak 10 procent hraní ale tady to vypadalo jako možnost skvělé online střílečky na xbox což jsou snad zatím jenom třeba call of duty atd. Jenže je tam jenom co-op nebo jsme slepej. A ten příběh. Hra je to skvělá a velice zajímavě to vypadá. Ale někdo pravděpodobně vůbec nevyužil ten potenciál této hry. Prakticky tam není nic co by mě u hry nějak zásadně drželo

0/0
3.11.2009 11:11

Host

Re: bor

chapu ze jestlize se ti libi call of duty tohle se ti libit nebude, neni to tupa neoriginalni hra kde je kampan jen to vedlejsi, osobne si myslim ze jiny multiplayer nez coop tu opravdu nema smysl...

0/0
3.11.2009 11:48

Host

Re: Re: bor

hele ta hra je venku ani ne tyden....myslím že za rok bude uplně někde jinde třeba i s PvP, více autama a lokacema...zatím to nikdo online PORADNE ani nehral....

0/0
3.11.2009 13:38

Host

Re: Re: bor

 Chápeš blbě že se mi líbí Call Of Duty pouze a jen. Pokud napíšu že je dobré online hraní na call of duty neznamená to že vše ostatní zavrhuji. Máš moc povrchní reakci. Jen píšu o tom že borderlands nemá klasické online! Což je u tak povedené hry velké převelké minus!

0/0
3.11.2009 14:02

Lumirel.

Re: bor

Jsou tam 2 věci pro PvP - 1) Arény 2) Pokud do sebe oba hráči uhodí útokem na blízko, tak začne duel.

0/0
3.11.2009 13:51

Host

fxgh

myslíte že to stojí za to si tu hru koupit??? dík za odpoved

0/0
3.11.2009 9:52

Host

Re: fxgh

Urcite.. PS3R^

0/0
3.11.2009 9:56

Host

Re: Re: fxgh

ps3VVR^R^!!!![>-][>-];-D;-DR^R^

0/0
3.11.2009 12:23

Lumirel.

Re: fxgh

Rozhodně. Mám ji na PC a hraji již několik dní (cca 40hodin). Je to velice zábavné, více než jsem původně očekával.

0/0
3.11.2009 13:52

Host

Re: Re: fxgh

a taky to vypadá že je to dlouhé asi jak mass effect, a pravděpodobně by se to mělo zajet 2x!

0/0
3.11.2009 21:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.