Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Dragon Age: Prameny je výborná hra, ale RPG roku? Tak jasné to není

Hra, která uspokojí hardcore hráče i méně zkušené dobrodruhy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

majnun

konečně jsem si našel trochu času a hru si zahrál

Je velmi dobrá a vyvolává ve mně vzpomínky na zlatou éru RPGček od Bioware. Přesto myslím že nedosahuje kvalit některých jiných titulů od Bioware z minulosti. Hra má příliš předvídatelný příběh už od počátku hry (ve srovnání třeba s takovým KOTORem je příběh slabý) a některé dialogy jsou nudné. Ale jinak thumps up R^ Dnes už se podobně kvalitních her moc nedělá, jen samé tupé střílečky.

0/0
2.4.2010 11:24

adsamcik

Re: konečně jsem si našel trochu času a hru si zahrál

až na engine je to dobrý... Ten engine moc nezvládá víc potvor... začne se to sekat a je to skoro jako diablo 2(v technice) jen lepší grafika(tedy 3D), takže po technice horror

0/0
22.5.2010 20:22

UrsusLuin

Re: Re: konečně jsem si našel trochu času a hru si zahrál

Skoro jako Diablo 2? Sekat? To chce lepší komp a znovu se alespoň na Youtube podívat, jak vypadalo Diablo 2. :)

0/0
22.5.2010 23:09

Frater Omega

Prodam DAO

Prodam ceskou zachovalou originalku (neposkrabana DVD´s, kompletni baleni) hry DAO. Hra 1x  instalovana, bohuzel jiz bez vyuzitelnych gratis bonusu (golem a brneni). Osobni predani Praha. Cena jen 350 Kc. V pripade zajmu info na mail FraterOmega@seznam.cz

0/0
26.2.2010 15:48

lištiška

Prosba

Prosím o radu,začla jsem hrát hru Dragon age a nevím kdy mám jako bojovník správně zaútočit.Když klikám myší levím či pravím tlačítkem tak spíš rány dostávám.Když jsem hrála Zaklínače tak se kurzor meče změnil v ohnivý .Ve hře Dragon age nic takového není.

Dá se na tuto hru sehnat český překlad nebo se jen musím spokojit s českýma tytulkama?

Nejasem moc zběhlá v těchto hrách tak ,když mě někdo poradí budu moc vděčná.:-)

0/0
21.2.2010 16:03

M S P

95 % a víš

Lidi, tak neblbte! Čekal bych objektivnější přístup k věci. Srovnávání DA s TESem a Mass Effectem... No nevim. Nechcete sem napsat třeba nejaký zážitky s hrou? Já jich mám tuny. A není nad to prolézt si jednu a tutéž hru s jiným původem, s jinou partou a úplně odlišnými charaktery. Která jiná hra dokáže k rozlišnosti povolání přidat ještě něco navíc k příběhu?

0/0
15.2.2010 22:44

den0x95

Re: 95 % a víš

Hru jsem pres velkou nechut dohral ackoliv jsem puvodne nechtel. Jedny nazor, ktery jsem si poopravil je v ovladani, ktere je opravdu v soubojich slusne / nemyslim tvorba postavy, ale utoky z ruznych smeru kombo kouzel atd. Bohuzel to ale nemeni nic na faktu ze hra krom zacatku a konce je proste nudna. Komba se po case promenila v opakujici rutinu  a tam si myslim mel prave zaujmou pribeh jak u jinych lepsich titulu. Abych byl objektivni dam teto hre zaujatych +5%, ale ve srovnani s peckama, ktere dostali jen 95% vic jak 80% nema. Tudiz 80% + 5% = 85% a vic ani tuk. Nebudem deti a nebudem kazde nove hre davat 100% ne? To by to hodnoceni ztratilo smysl i kdyz co koukam tak asi uz ztraci..............

0/0
16.2.2010 21:55

M S P

Re: Re: 95 % a víš

Čoveče, tam jej důležitý to slovíčko KAŽDÁ. Píšeš s velkou nechutí dohrál. Já ji hrál naopak s velkou chutí. Dohrál jsem všechny původy a mága dokonce třikát. Mimochodem pokáždé úplně jinak. Nedávám KAŽDÉ hře 100 percent, ba naopak! Ale když si to ta hra zaslouží. Faktem zůstává, že od dob baldura sem se takto nebavil.

0/0
18.2.2010 8:25

den0x95

Re: Re: Re: 95 % a víš

S nechuti jsem psal protoze DAO ma tak strasne hlucha mista ze jsem se hodne nudil(hra ma samozrejme i svetle stranky kvuli kterym jsem to dohral). Zalezi take asi nejspis za jakou postavu hrajes (relk bych ze nejvetsi sranda je asi za rostaka :-) s dualem)...... Nicmene tom nemeni nic tom ze jses extra spokojeny zakaznik, ale DAO ma i mnoho dopurcu ci mene spokojenych hracu (v hrozne velkem procentu), ze si takove globalni hodnoceni "90+"zkratka nezaslouzi (hlavne nezacni oponovat BW hracskym hodnocenim, kde kazdy dava 100% nebo 0% podle toho jak se mu ta hra libi=> to je blbost). Tim bych to asi ukoncil....... DAO uz ma dnes par hracu a BG ma mnoho i po X letech a to asi vypovida o vsem... co je tuctovka a co ne. Take nedavam kazde hre 100% kdyz jsem z ni nadseny, ale vzpomenu si co jsem hral v minulosti a porovnavam = to je zas rozdil mezi nami > ja jsem objektivni

0/0
18.2.2010 10:25

den0x95

Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Sry za prekliky, ale delam ted asi 10 veci najednou :-)

0/0
18.2.2010 10:25

M S P

Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Na překliky se vyprdni! No, nicméně, bude mě třicet járů a něco mám odpařeno. NIKDY nedávám hodnocení 0 nebo 100, na to si her až moc vážím a objektivita je v dnešní době k nezaplacení. Nevím, čím to čoveče je, ale tadlencta gameska mě fakt učarovala. Jestli je to melancholismem k starejm gejmám typu baldur... Nevim a neřeknu ti to, ale za svým hodnocením si stojím. U málo her se mi stane, že si natáhnu budíka o dvě hodiny dřív než jdu do práce, abych si mohl zapařit. To je podle mě argument. Jinak, za lotry jsem hrál třikrát a jednom případě, když jsem hrál za šlechtičnu a balil Alisteira, abych se stal královnou (jakkoliv to zní divně), a v závěru jsem umřela, protože jsem žárlil na Morriganu, a na funus mi přišel brácha, kterej byl do té doby nezvěstnej (nějak se do toho zamotávám), no každopádně, brečel jsem jako želva! A to se mi u tak pokleslé zábavy, jako je hraní fakt nestává.

0/0
18.2.2010 18:59

den0x95

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

JJ. Vsak celkove DAO vyhralo temer na vsech portalech hru / RPG roku coz dokazuje ze za neco nejspis stoji,alebo ze hraci prestavaj byt narocni ;-D;-D (jako klienti Novy/Ordinace je taky HIT);-D;-D

Ne ted vazne.... Myslim si ze hra by u me byla na daleko vysi pricce, kdyby tam nebylo to proklate konzolove zpracovani a nechutny bug s loudovanim + hlucha mista..... Nekdy je konzolove zpracovani dobre, ale jen her typu Batman AA atd. -> zkratka u vseho kde se to ocekava. Pripada mi to jako kdyby jsme se vratili o 15 zpatky..... Ale jak se rika: historie se opakuje a tak si preju aby tyhle soucastky k PC uz zase zmizeli, a aby se hralo poradne..... Snad se jednoho dne dockam. Mej sa...

0/0
19.2.2010 9:57

den0x95

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Pripada mi to jako kdyby jsme se vratili o 15 let zpatky.....  "PRECLICK"

0/0
19.2.2010 9:58

UrsusLuin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Prosím tě, co to to "konzolové zpracování"?

0/0
19.2.2010 10:17

den0x95

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Gameplay prizpusobeny do stylu arkadovky, velka tlacitka, jednoduche ovladani pro gamepad (nebojaksetojmenuje), grafika postav pusobi jak kdyby byli dute a vse je to dane pro rezim 640x480, ale to bych jeste pochopil. Tezko vysvetlovat -> pokud nepoznals ten rozdil uz ted tak jses asi konzlista a na PC moc nehrajes a nemas moznost srovnani. Je to asi jako hrat hry na NES v 1993 . Byla to bomba, ale pak prisla zmena(vznik novych zanru slozitejsich RPG - Dungeon Master, strategie Warcraft 1) a proto zaclo bejt PC tak rozsirene. Nicmene konzole si svuj charakteristicky ris nesou z te doby stale (jeste dnes vidim pres celo obrazovku blikat insert a coin ;-D;-D). Ted mi to pripada ze se zas historie opakuje. Nerikam ze si nezahraju obacas neco u kamarada na konzoli a ze nejsem z toho nadseny (FF, GOW,MG aj. Batman AA), ale nemichal bych to dohromady a ne uz rozhodne pro RPG, ktery je pro PC dost specificky.

0/0
19.2.2010 13:48

den0x95

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Jak rikam. Pokud nevis o cem mluvim tak to ani nezjistis. Takze pokud nevis = tak neni treba ani komentre. Prijemny vikend.

0/0
19.2.2010 13:50

UrsusLuin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Na PC hraju už asi patnáct let. A poslední roky mám i konzoli.

Tedy, velká tlačítka? Nějak si neuvědomuju, že bych používal tlačítka větší než ikony kouzel, které jsou stejně velké jako v případě WoW nebo Baldur's Gate, takže bych o velkých tlačítkách moc nemluvil. Duté postavy? Máš zajímavý pocit, holt ale o tom se můžeme jenom přít, to je subjektivní pocit. Já bych o konzolovosti mluvil, kdyby ty postavy byly namakané potvory ala Marcus Fenix. Vzhledem k tomu, že mám na PC dost odehráno, tak si dovolím tvrdit, že ta "konzolovost" je kec a "módní póza", jak ukázat "já jsem znalec".

Nicméně můžeš klidně zkusit vysvětlovat, pochopím ledacos. :)

0/0
19.2.2010 22:16

den0x95

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Treba to je muj subjektivni pocit -> Ok mozna jen muj a mozna i dalsich. Pokud tvrdis ze hra vyhradne na PC je stejna jak na konzolich tak bys mel vypnout mod pro nevidome. U DAO to je znat a to hodne. Proste rekni ze jses jeden z tech 100% klikacu v hodnoceni teto hry a konec..... A co se tyce modnich poz tak ja zadne nemam a jen kritizuju to co si myslim ze neni na hre dobre (jsem uz totiz dospely). Mel bys to zacit delat take..... a ne jednat jak obchodak z BioWaru.

0/0
20.2.2010 10:20

M S P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Já bych možná souhlasil s Medvědem - na hře mi nic konzolovýho nepříjde, ba naopak! A věc názoru to není, to je realita... Už jenom to, jak hru vytrvale kritizuješ a připadneš si dospělej (což je pánečku skvělej argument), to dokazuje...

0/0
21.2.2010 9:27

den0x95

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

No comment. Vubec sto nepochopil.... zdar

0/0
21.2.2010 10:56

UrsusLuin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Nemůžeš porovnávat hru výhradně na PC z roku 2002 a hru i na konzole z roku 2009. To, co ty kritizuješ, je prostě vliv trhu a toho, kam se celý ten žánr posunul. Taky říkám bohužel, protože starší hry se mi líbily víc. Ale odmítám tvrzení, že je to způsobeno konzolovostí hry. S největší pravděpodobností by ta hra takhle dopadla i v případě, že by se dělala v roce 2009 výhradně na PC. Ostatně mrkni se na Drakensang. To je pouze PC titul a některé věci, které se kritizují jako "vliv konzolí" vykazuje taky. Proč? Když na konzole nebyl, není a nebude? Patrně proto, že to nesouvisí s konzolemi, ale se současným stavem trhu.

Jo a mimochodem - Dragon Age jsem tady nehodnotil. Nicméně pokud bych měl, potom musím říct, že jako hra si to odemě odnáší 90 %, protože už dlouhou dobu jsem u hry neprožíval to, co u Dragon Age. Ovšem pokud bych měl hodnotit Dragon Age jako oldschool RPG, potom je moje hodnocení někde kolem 60 %, protože tají některé základní principy hry, má osekaný systém (ne ani tak pod vlivem konzolí jako pod vlive World of Warcraft). Dragon Age zkrátka není žádné oldschool RPG, jak mylně uvádí mnoho lidí (i recenzentů). Jedná se naopak o pokus o moderní RPG svého druhu.

0/0
21.2.2010 22:37

den0x95

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Vpohode. Ted souhlasim / nicmene si nemyslim ze by hra mela dostat tak velke hodnoceni jen proto ze X let nevyslo nic dobreho.

0/0
22.2.2010 9:45

UrsusLuin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

To už je pak otázkou nastavení hodnocení. Jestli to poměřovat s nějakým svým ideálem a dávat potom každé hře nízké známky, protože se neblíží té představě, nebo jestli vyzhdvihnout hru, která se představě až tak neblíží, ale v kontextu toho, co vychází, je prostě nejlepší.

0/0
22.2.2010 10:06

Greyshawk

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Úplně mi mluvíš z duše. Sice musím říct, že DA mně chytlo a časem si ho dám i potřetí. Ale těšil jsem se na hardcore RPG. A tohle to není. Hodně RPGéček se přibližuje Diablu, a DA bych považoval za Diablo, který se snaží víc přiblížit RPG. A po MassEffectu mám strach i z DA2. Jako hra si svých 90% zaslouží, hráči oldschool RPG si však musí 30% strhnout. Já osobně jsem byl po všech těch rezencích dost zklamanej.

0/0
22.2.2010 13:08

UrsusLuin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 95 % a víš

Hardcore to svým způsobem může být alespoň co do obtížnosti - na nejvyšší obtížnost a s vypnutými skripty jsem si připadal, že to opravdu hraju a že není tak úplně jedno, kdy co použiju. Ale hardcore vy smyslu prohrabování se statistikami, tunami dovedností a plánování vysněné postavy na papíře, to bohužel ani vzdáleně.

0/0
22.2.2010 15:10

JoeJesus

Minimální konfigurace

Dá se to rozjet i na single core 2,8Ghz - textury na max, detaily na střed, AA na max. Je pravda, že místama jde framerate zásadně dolu, ale to napraví snížení úrovní detailů a textur. A pak je tu samozřejmě ten bug se zahlcováním paměti při nahrávání nových lokací - stačí uložit, vypnout a nahrát hru circa jednou za 2 hodiny (pokud u toho v kuse vůbec někdo stráví tolik času) - spuštění DA je asi nejrychlejší, co sem za poslední dobu u hry viděl, takže by to nemělo obtěžovat. 

Jen taková rada pro ty, kteří ještě stále využívají železo do muzea jako já :P

0/0
7.2.2010 13:52

Host

Marty

Tak sem to dohrál, uff :-P:-) a musim říct po pořádný době dobrý RPG, chytlo mě to a pustilo po více než 100 hodinách, Arcidemon poražen, Morrigan zmizela kdesi za Zmrzlými Horami a Alistar s Anorou dosedli na Fereldenský trůn a já zatlačil slzu v oku:-), rozhodně se těším na přídavek.

Moje postava lidský šlechtic válečník Marty Coussland (L22) a většinu hry sem prošel s Alistarem, Morrigan a Wynne, pak sem se musel ale na už jednou projité lokace vracet s Lellianou aby mi otevřela truhly:-P, proto ten čas přes 100 hodin.

Kupodivu nejtěžší protivníci nebyli Arcidemon, drak u Urny nebo Flemeth, ale přízraky z postranního questu Černé ampule, Gaxkang a velitelka gardy Loghaina.

A co vy? Jaké zkušenosti máte vy?;-) Ať tady furt nepřemíláme jenom otázku je to nejlepší RPG a podobně.

0/0
25.1.2010 17:00

Host

Re: Marty

rozhodne dobre parba hraju to asi den a chytlo me to davam 90 procent, ale rad bych uvital i rpg ve stylu TES4

0/0
26.1.2010 16:42

Host

Re: Marty

Jsem v polovině. Hraju za lotra + kouzelnice (Bez kouzel to dohrát nejde. On totiž ten můj lotr se trefí do soupeře jen ze slušnosti).

Hra ale žádný zázrak není. Natož rpg.

Z procházení úzkých koridorů jsem dávno vyrostl. - O svobodě pohybu nemůže být řeč, jen si vybíráte, který úkol splníte první. - Vše je prostě nachystaný a daný (od předmětů po počasí)  - Nemluvě o tom, že zabíjíte pořád stejné nepřátele dokola. - Max. 25lvl je málo. - Většina schopností a kouzel nemá efekt. - To vážně mají obchodníci pořád stejné zboží nebo se mi to zdá? Sranda, cestovat přes půl mapy pro pět hub. - To neustálý nahrávání je taky trapný. - Holt vývojáři někde ubrali, aby někde mohli přidat. Ale pořád je to v podstatě stejná práce.

Každopádně pravda, za poslední dobu jedna z nejlepších her.

0/0
26.1.2010 16:48

Host

Argumenty dětí

Ja bych tomu dal 100%. Tohle hodnocení stejně dneska dostane téměř jakákoliv hra. Prostě vyjde líbí se, proč ji porovnávat s ostatními a dám třeba 95%. Třeba Mass Effect 2  - tak nádherná a super hra, kterou nikdo nehrál/nedohrál a už po dvou dnech (a měsíci před) jí dávaj 10/10. Proč ne když BioWare řekl, že je to jejich nejůspěšnější titul a taky za tu značku zaplatil. (i Titanic s Leonardem byl hit tj. 10/10) 

Hodnocení hráčů na BW je vysoké, protože hlasujou ti kterejm se ta hra líbí / ostatní na to kašlou = tak bych se tím moc neoháněl a to samé platí pro zahraniční servery (slyšeli jste někdy o klikačích na googlu?). ;-O

0/0
25.1.2010 13:39

Host

Re: Argumenty dětí

V moderní době je všechno 10/10. Tak se mi to líbí. Je to velice Americké :-):-):-)

0/0
25.1.2010 13:40

Host

Re: Argumenty dětí

Tak čtenářská hodnocení jsou o ničem, protože většinou kliká, komu se hra líbí, nebo ti, kteří chtějí hru "potopit". Ostatně ten, komu se hra nelíbí, si ji ani nebude kupovat, tak jak by ji pak ale mohl hodnotit?

Zajímalo by mě, kde ten Mass Effect 2 ta hodnocení, o kterých mluvíš, dostává. :)

Mimochodem porovnávání s minulostí je ošemetná věc. Lze porovnávat tak možná rok, dva zpátky. Když jdeme dál, nedá se srovnávat technické zpracování, herní mechanismy taky dost dobře ne a nakonec dojdeme k tomu, že dost her jsme si prostě postavili na piedestal a tramtadada, jsme k nim dneska zcela nekritičtí, přestože své mouchy třeba měly. Ať zůstaneme u tématu - malý příklad. Je lepší Dragon Age, nebo Baldur's Gate? Ano, Baldur's Gate má lepší mechanismus soubojů a komplexnější pravidla, podle kterých se hra řídí (navíc zcela transparentní). Dragon Age má zase lepší podání příběhu, filmovější zážitek. Baldur's Gate byl těžší a strategičtější, Dragon Age má lepší audiovizuální zpracování. Zkrátka a dobře ty hry nelze srovnat a vybrat vítěze.

0/0
25.1.2010 19:28

Host

Re: Re: Argumenty dětí

hrej

0/0
25.1.2010 21:23

Host

Re: Re: Argumenty dětí

No to je právě to. Já bych rád hrál a mrzí mě, že se z tohoto žanru spíše stává film než hra...  ME 2 tak třeba §http://www.hrej.cz/recenze/mass-effect-2-2982/§ a další zahraniční servery IGN a spol. Také s tebou nesouhlasím ve věci srovnáváni hernich mechanizmu. Je to jedna z mála vecí, kterou můžeme srovnávat se staršími tituly. Prostě se nemůžu srovnat s tím, že zrovna tahle firma, která stála za BG se vydala tak jiným směrem (dle mého horším)

0/0
25.1.2010 21:24

Host

Re: Re: Re: Argumenty dětí

Jinak souhlasím s tím že poslední 3-4 roky byla bída.....

0/0
25.1.2010 21:25

Host

pro toho blba

co rikal ze Oblivion je dobry rpg - lol.

0/0
23.1.2010 14:20

Host

Re: pro toho blba

Další magor.

0/0
23.1.2010 19:41

Host

Re: pro toho blba

PLS stop 15-ti méně + mentalně odpovidajícím = FORMUM. Začíná to bejt hrozná sračka....... Zachraňte RPG a nevyjadřujte se vy .......!!!!! [>-][>-][>-][>-]Alespoň za CZ

0/0
23.1.2010 19:54

Host

Re: Re: pro toho blba

No, kdyby byla všechna RPG taková jako Oblivion, tak s tím žánrem seknu a zůstanou mi jenom adventury, takže nestraš. :)

0/0
23.1.2010 20:49

Host

Hodnocení BW 80% ?!?

Hodnocení BW u této hry 80% je trapné..Opravdové realitě odpovídá až hodnocení čtenářů a to 91%, protože může tu zvracet kdo chce co chce, nic nezmění na tom, že jde o VELMI povedené RPG..čemuž konec konců odpovídají i hodnocení na mnoha dalších zahraničních herních magazínech a webech a mne nezbývá než se přidat se svým hodnocením 95% a usmát se nad trapnými komentáři tipu: Oblivion je lepší apod. (nesahá ani po kolena)..

0/0
23.1.2010 10:46

Host

Re: Hodnocení BW 80% ?!?

Je to hodně povedená hra, bohužel jako RPG už je to horší. Ale není to jedno? Hlavně, že tě to baví, ne?

0/0
23.1.2010 11:48

Host

Re: Re: Hodnocení BW 80% ?!?

To je pravda. Zahrát, pobavit se, zahodit. Nic jiného s DAO udělat nejde.

0/0
23.1.2010 19:26

Host

Skvělá hra,

která není nijak graficky náročná a přitom vypadá dobře,příběh kterej chytne a nepustí,skvělá hratelnost...v něčem mi to připomíná fable...prostě špičkový RPG,který je vhodný pro každýho a dobře se hrajeR^

0/0
20.1.2010 19:58

Host

Re: Skvělá hra,

Krátké, zcestné, humorné, ale také názor.

0/0
21.1.2010 9:12

Host

Re: Re: Skvělá hra,

Průměrně dlouhé, pravdivé a hmurný jsi tu max. ty, s jeho názorem 100% souhlasím RPG No.1 min roku 2009 pro mne NO.1 vůbec..

Jediné humorné co jsem tu našel je hodnocení této hry 80 procenty tady na bonus webu..tato hra zaslouží min. 90-95%

0/0
23.1.2010 10:28

Host

Re: Re: Re: Skvělá hra,

Už zavři tu hubu.

0/0
23.1.2010 12:41

Host

body

cus hele chtel bych se zeptat jak za kazdej otevrenej uspech dostavas nejaky ty bodiky(dosahnuti dvacate urovne, naucit se vsechny skily u zbrani atd.) na co je to dobry nejdriv sem myslel ze za to dou kupovat ty dodatky ale na ty si potrebujes ty body stejne koupit. mozna je to jenom na srovnani s ostatnima hracema ale chci se radsi zeptat nez si je koupim kdyby tam byla naka mozna cesta jak si ty dodatky koupit za nahrany body. dik

0/0
18.1.2010 19:34

Host

SODOMA GOMORA

Jezis smarja tak to se ani nedivim ze se ti libi DAO. Hra ala Teleblbííííís.............. A oblivion ze je sracka = mno ano ovlada se vic jak dvema tlacitkama tak chapu ze se mnoho DAO priznivcum nezamlouva 8-o;-€;-O

Laskave si uvedomte ze Elder Scrolls jsou RPG serii, ktera je famozni a takovyhle pi.... na udrzovani reditelskejch platu co konzumujete = tak to je moc. Pribeh, tvorba postavy, pozadi sveta atd. atd. atd. atd........................ =TES je hrou podle kterych se zacalo delat X dalsich RPG a vubec je ve vsem neprekonatelna a pokud Vam zalezi na hodnoceni... tak se na nej kouknete. To opravdu chcete dat DAO stejnych cca 90% jako melo BG, Fallout, TES atd. To opravdu jsou tyto hry lepsi jen o 10% CHACHACHACHACHACHACHACHA. Objednejte si troubove PS4 s jednim tlacitkem a zahrajte si zas nejakou novinku, ktera bude snad i dostupna 3letym detem. Jezisi to jsem uz dloho nezral. Zachrante RPG zanr a zacnete hrat neco jinyho... at se podle vas nedeformuje tento krasny ------------------->RPG<---------------------------

0/0
15.1.2010 13:41

Host

Re: SODOMA GOMORA

jj nechápu jak téhle "hře" můžou dát tolik procent. je to gamesa pro lamy... až na nejtěžší obtížnost se objevuje nutnost taktiky kterou všichni opěvují a i tak je to příliš easy... Lidi zapařte si něco min 5let starýho a přestaňte konečně koukat jen na posranou grafiku. o tom to není na to máme život abychom se kochali krajinou.

Souhla TES, Fallout a pod 100x lepší

0/0
15.1.2010 14:56

Host

Re: Re: SODOMA GOMORA

no tak k tomuhle nemám co dodat, to už je moc! takový slinty jsem dlouho nečetl! pánove (či dámy) trochu zvolněte, jo?

0/0
16.1.2010 17:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.