Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Assassin's Creed 2: vrah provází renesanční Itálií a fackuje papeže

Zabijácká akce dokáže víc než leckterá učitelka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

jsem krestan

víte doopravdy je to hřích ale prakticky ve hře nikomu neubližujte jen postavičce;-DR^takže nevím co tu špekulujete

0/0
28.12.2009 10:34

Host

!!

takova picovina, jak to muzete hrat vy vypatlany PSkari

0/0
2.12.2009 6:33

Host

Re: !!

CHUDÁKU

0/0
9.12.2009 18:43

Host

*

to už vyšlo?

0/0
27.11.2009 17:33

Host

Zásek

Dobrý den, která hodná duše mi poradí ?

Sebral jsem 30 pergamenů (nebo čeho) a teď stojim ve strýčkovo vile před stěnou, na které jsem za pomoci orlího zraku sestavil mapu světa, můžu si prohlídnout každou část ale je tam jenom text a obrázek. Odlepim se od toho ale furt nic, musim tam ještě něco udělat ... Díky Díky Díky ...

0/0
25.11.2009 15:48

Host

Re: Zásek

Je to jednoduché.. Dostaň se do té pozice, kde budeš mít před sebou tabuly pergamenů a podrž trojuhelník.. Po té se ti zobrazí ten speciální pohled. S Čtverci můžeš otáčet kolem své osy a to co musíš složit je .. (zkus to a když si nebudeš vědět rady tak ti poradím, ale je to jednoduchá minihra, začni krajema a postupuj ke středu)..

0/0
26.11.2009 19:47

Host

Re: Re: Zásek

Ano, tímhle postupem jsem postupoval :-) a nemůžu si pomoct je to mapa světa. Problém je v tom, že to složim celý přesně ale nic se nestane, po seskládání mohu pouze prohlížet jednotlivě pergameny a víc nic. Když se odlepim od té zdi pergamenů navádí mě to zase zpátky ??? Mapa složená s pergameny plných textů a obrázků ...;-(

0/0
26.11.2009 20:38

Host

Re: Re: Re: Zásek

Zkontroluj Východní část Ruska.. Tam je vždycky problém.. ;-)

0/0
26.11.2009 22:34

Host

Re: Re: Re: Re: Zásek

To je sice pravda ;-D, ale jsem furt tam kde jsem byl ... ;-D (v prdeli)

0/0
27.11.2009 14:49

Host

Re: Re: Re: Re: Zásek

Pardon, sice mi to trvalo trochu dýl, ale už jsem doma:-), primitivně jsem se zasekl. Celej můj problém byl v tom, že před stěnou je ještě podstavec jak kráva a já jsem slepej jak vůl;-D... Děkuju Vám moc za snahu ... Jste frajeři ...R^

0/0
27.11.2009 18:08

Host

Re: Re: Re: Re: Zásek

Mě to Rusko taky zatopilo,nepřehledný.Jinak možná nejlepší hra co jsem jelR^

0/0
3.1.2010 0:26

pravnik.za.hodinu

Zajímavý

Tady mě Benga diskutovat nechá

0/0
22.11.2009 14:13

Host

assasin

Neviem kde vsetci zobrali to slovo assasin, ale rozhodne nie z historie pokial viem tak sa vzdy volali Hashshashini.

0/0
21.11.2009 22:13

Host

Re: assasin

nehral si kdysi náhodou Broken Sword ? :)

0/0
22.11.2009 23:23

Host

To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

co je to za kravinu..Mám  zabíjet křestany...j?! já sem taky křestan.,asi to sponzorovali:-/  jarmulkáři, jako všechno.

Chci zmlátit vrchního rabína !!!Rv Rv[>-]

0/0
20.11.2009 23:00

Host

Re: To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

a to si rikas krestan ? :D:D:D:D a co treba : „Neublížíš bližnímu svému" ? to ti nic nerika ? :D tady je videt jaci sou krestani pokrytci :D

0/0
22.11.2009 1:10

Host

Re: To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

:D opravdu historicky prikladny projev krestanstvi :D ovsem ma pravdu ten chlapec jeste v zadne hre jsme nemlatili "jarmulkare" :D ze by meli od 2.sv valky nejaky privilegia? btw americko zidovsti bankeri financovali tehdejsi nemecke zbrojeni a tim padem povrazdili svoje bratry tu v evrope, tim si ovsem vytvorili zaminku stat se temi "obetnimi beranky" i daleko za morem

!!

0/0
22.11.2009 9:19

Host

Re: Re: To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

;-O;-O

0/0
22.11.2009 21:44

Host

Re: To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

;-D;-D

0/0
22.11.2009 21:44

Host

Re: To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

%Proč teda hraješ hru ve které se zabíjí? Nebo ty vidíš rozdíl mezi vraždo ukřeťana a vyznavače jiné víry? Můžeš tu popsat jaký by byl rozdíl mezi zmlácením papeže a rabína?

0/0
24.11.2009 10:38

reactt

Re: Re: To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

Ale tak představ si tu vlnu útoků, kdyby jsme masakrovaly muslimy v Mecce.. ;-D

0/0
26.11.2009 19:52

Host

Re: To jako mám zmlátit papeže abych se dostal do dalšíko levelu ?

nic by mi neudělalo větší radost

0/0
7.1.2010 4:50

Host

Exkurze do historie? Asi ne

Pochybuji, že hra je "jedinečnou exkurzí do doby kdy válka mezi Asasíny a Templáři nabírala na síle", pokud se děj má odehrávat v 15. století. Templáři byli rozprášeni v roce 1307 a formálně zrušeni 1312, tedy o 150 let dříve. Chtějí-li se něco dozvědět o historii, asi bude pro hráče lepší, když budou raději dávat pozor ve škole.

0/0
20.11.2009 11:40

Host

Re: Exkurze do historie? Asi ne

oni tim mysleli ze jsou ve hre texty k ruznym pamatkam atd :) priste si to zahraj a nevypoustej teply vzduch :)

0/0
22.11.2009 1:12

Host

Re: Re: Exkurze do historie? Asi ne

Příště než budeš reagovat, tak si příspěvek nejméně čtyřikrát přeslabikuj, pak ještě jednou nahlas a v přítomnosti někoho dospělého se ujisti, zda vůbec chápeš, na co odpovídáš.

0/0
23.11.2009 23:02

Host

Re: Re: Re: Exkurze do historie? Asi ne

Já jsem si do nedávna myslel že hrajem hry pro zábavu ale to už asi dávno neni pravda když se tady dohadujete o blbostech.

0/0
9.12.2009 18:52

Host

Asasín?

To je ale slovíčko "asasín". Setkal jsem se s ním poprvé a mám z něj husí kůži. Asi se autor nechal inspirovat mokasínem :-D 

0/0
19.11.2009 23:54

Host

Re: Asasín?

viz

http://cs.wikipedia.org/wiki/Assas%C3%ADni

0/0
20.11.2009 12:17

Host

stereotypnost?

Nedozvěděl jsem se v recenzi přímo, jak je to ve dvojce s neduhem jendičky, totiž stereotypní, repetitivní hratelností. Takže...?

Ale jak tak čtu mezi řádky, vypadá to, že spíš zůstala

0/0
19.11.2009 21:37

Host

Re: stereotypnost?

Přesně tak, recenzi jsem četl vlastně jen kvůli tomu. Na druhou stranu to vypadá jako hra se stejnou náplní jako AC1 se spousty možností navíc + lepší bojový systém a tak podobně, což by mělo hraní trochu oživit a "odstereotipnit". Uvidim, ale každopádně si jí koupím. Jinak chválím recenzi.

0/0
19.11.2009 23:12

Host

Re: stereotypnost?

No co jsem četl na jiných stránkách... tak naopak píšou že právě stereotyp jedničky je pryč. Nebo spíš - některé vedlejší mise se opakují, ale tentokrát jsou opravdu vedlejší a není nutnéje plnit. Hlavní příběh je prej v pohodě a nduhama hlavního příběhu jedničky netrpí.

0/0
20.11.2009 7:07

Host

:D

hm taky doufam ze bude lepsi sice sem AC1 dohral asi 3 :D ale docela me sralo ze to bylo furt to sami jit a zabit nekoho :D snad to trochu opepří .;-)

0/0
19.11.2009 16:32

Host

Ach jo

Při hraní obou dílů si přeji jedno jediné. Ať takovát oměsta někdo zapracuje do RPG her. Když projdete města v AC a pak si pustíte Oblivion a jeho hlavní "epické" Imperial City, tak je to k pláči. A tak vlastně ve všech RPGčkách (od Gothicu po Dragon Age). Ať už s eněkdo vzmůže a udělá tam místa s touto atmoférou. Něoc mi říká, že bych si hru hned užil víc a herním usvětu víc věřil.

0/0
19.11.2009 9:28

Host

Re: Ach jo

Tak to máš bohužel pravdu... hrál jsem Oblivion a města ani okolní prostředí není ani zdaleka zpracováno tak jako v těchto dvou hrách... bohužel.

0/0
19.11.2009 10:11

Host

Re: Re: Ach jo

A přitom do těhcot her by to sedlo jak děcko na hrnec. S družinou hrdinů jít ke Králi/Císaři přes obsovské město jako tyhle benátky... to by prsotě atmofséru pozvedlo úplně jinam. Nemluvě o otm že v tom rpg by nebylyi limitování podmínkou "msuí se tam dát plynule skákat po střechách", takže architektura by mohla být ještě lepší, protože designér by měl volnější ruku.

Místo toho jsou všude jen města, který jsou desetkrát menší než naše vesnice. Což je strašlivá škoda.

0/0
19.11.2009 14:14

Host

Re: Ach jo

Tak s tímhle naprosto souhlasím. Svého času byla města v Gothicu ohromná, ale oproti Assassins Creedu je to jen maličká vesnice. A to to město není jedno. A víte, že by vlastně Ubisoft už mohl udělat sakra nějaký pořádný RPG? :)

0/0
19.11.2009 15:41

Host

Re: Ach jo

Tohle si občas říkám i u jiných her ... že je strašná škoda, že zrovna to její prostředí nemá nějaký RPG. A je fakt, že u AC je to hodně na shit ...

0/0
19.11.2009 22:04

Host

16. století???????????

Neodehrává se to náhodou v 15. století????

0/0
18.11.2009 23:08

Host

Re: 16. století???????????

no nak na konci 15 stoleti

0/0
19.11.2009 14:34

Host

hehe

A co taky tam maji vrazi uniformu a hrad za mestem jako v jednicce? Je jasny ze kdyz je nekdo vrah tak je treba aby ho kazdej poznal podle uniformy a pripadne ho dohledal v hradu za mestem:D:D

0/0
18.11.2009 21:20

Host

Re: hehe

jak je to psaný v recenzi, velkou část hry ani nejsi členem assassinů ;) a oblečení si mužeš kupovat jiný :P

0/0
18.11.2009 22:17

Host

článek

Perfektní článek  R^ . Na hru se hodně těším, doufám že nezklame

0/0
18.11.2009 19:44

Host

hu

Jenom se mi to zdá, nebo je tady na fóru někdo placenej od toho, aby vychvaloval tuhle hru, odporoval všem rozumnejm dotazům a rozčilením, psal to KAPITÁLKAMA a sem tam to doplnil smajlíkem?  ;-D Nevim, alespoň mi to tak přijde...

0/0
18.11.2009 18:44

Semper2

"profackovat papeže" ?

a !Většina učitelů by skákala radostí" no, možná soudtužky učitelky.jste obyčejná kiomunistická prasata.

RvRv

jedničku jsešm hrál se synem, po počátečním nadšení z grafiky únava a nuda.Hodil jsem málem čelo ...Tahle hra bude za 6 měsíců ve výprodeji za 400-500, korun. Pokud se týká historických faktů je hra naprosto nerealistická a mimo mísu. Tvůrci vůbec neví o co go.Rv

0/0
18.11.2009 17:18

Miroslav Havlíček

Re:

Tvůrci moc dobře ví, o co go. Historii si záměrně upravili, aby jim zapadala do jejich scénáře. ;)

0/0
18.11.2009 17:31

Host

Re:

to mu křivdíš, Semper to určitě ví..divím se, že tu nenapsal, něco že by bylo lepší profackovat nějakého židovského rabína.. páč tohle je typická židárna.

0/0
18.11.2009 21:41

Host

Re:

Ach jo chudák váš syn. Mít tohle za tátu to musí být dílo.;-(

0/0
18.11.2009 17:42

Host

Re:

Tak to člověče nehraj...!!!!!... vždyť tě NIKDO nenutí... každý má jinej vkus, jinej šálek kávy a hlavně možnost volby, ale prosimtě nezošklivuj to statním a už vůbec tady nikomu nekládej do komunistickejch prasat... Takhle to vypadá na zahořklýho tajemníka MNV na nějaký samotě, kterej tajně doufal, že jednou bude předseda místo svý starý a do dneška se mu to nesplnilo...;-D

0/0
19.11.2009 8:38

Host

Re:

fakt pantáta :D

0/0
19.11.2009 14:08

Host

\m/

Nevim proč, ale vůbec se mi nelíbí montérky hlavního hrdniny.

Sice jasné, je to o nějako to století dál, ale i tak vypadá jako ....

No, prostě zlatý Altair ...

0/0
18.11.2009 15:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.