Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

LEGO Indiana Jones 2 vstupuje podruhé do téže řeky

Druhý díl populární hry s dobrodruhem z LEGA oživuje vzpomínky na poslední filmový díl Indiana Jonese.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

:(

No mám rád Star Wars, mám rád Indiana Jones...no nemam rád Lego SW a Lego Indiho. Bože to sú ale sračky... Ja neviem, na čo vôbec niekto míńa peniaze na výrobu takejto sračky a ľutujem toho čo to potom kúpi. Viem, je to pre malé detičky...Ale malé dieťa nerozozná či hrá starý lotus alebo NFS:shift, je mu to srdečne jedno.  Čo je smutné, PC gaming upadá a dostávajú sa nám takéto sračky, na SWTFU sme čakali ako dlho? A dostala sa nám hra ktorá je absolútne nanič optimalizovaná a plynule ide snáď len menu. Majú oznámiť nejakú novú SW hru. Ja sa bojím, či to pre konzoli nebude nejaka špicová hra a pre nás PC...SUPER STAR WARS LEGO. Neznášam infantilitu...A myslím, že to decko by ocenilo skôr stavebnicu ako hru. Hawk.

0/0
8.12.2009 23:06

Host

Re: :(

debile

0/0
9.12.2009 18:13

Host

Další hry ve dvou

Zdravím, doporučte mi prosím podobnou PC hru kterou mohu hrát ve dvou s přítekyní. Nemám teď na mysli proti sobě ale spolu! Přítelkyně zvládá strategie, nemá ráda FPS střílečky. Nejlépe arkádu nebo něco logického, popřípadě RPG.

Předem děkuji za odpovědi;-)

0/0
8.12.2009 19:37

Host

Re: Další hry ve dvou

Trine, pokud má ráda i fantasy.

Jinak celá LEGO série (Star Wars, Batman, Indy). Podobně se hraje i Star Wars Clone Wars, ale ta hra není povedená, takže tu bych nedoporučil. Potom tuším The Golden Compass měl podobně stavěný multiplayer.

Výborně se mi osvědčila hra Plants vs. Zombies, to sice nemá multiplayer, ale ve dvojku u PC, kdy jeden hraje a druhý kouká/radí/fandí, to je taky fajn. 

Takhle z fleku mě víc nenapadá. Na konzole bych toho našel víc.

0/0
8.12.2009 21:00

Host

Re: Další hry ve dvou

Jo, ještě mě napadly logické věci, ale tam je třeba ověřit, jestli opravdu lze hrát multiplayer na jednom PC (já mám pocit, že jo, ale teď je nemám po ruce) - Peggle a Puzzle Questy.

0/0
8.12.2009 21:03

Host

Re: Re: Další hry ve dvou

Děkuju za tipy;-)  Trine vypadá výborně, ale se starší mašinou ho nerozjedu, takže to vypadá na ságu LEGO. Plants vs Zombies dohrála snad uplně do konce :)(nemá ráda když jí do toho kecám :-)), taky jí bavilo Machinarium a World of Go. Tyto dvě poslední hry jsou i podle mého názoru velmi povedené

0/0
8.12.2009 22:23

Host

Re: Re: Re: Další hry ve dvou

Mně se osvědčily Broken Swordy a The Longest Journey, ale to už jsou hry pro jednoho. Jinak jo, World of Goo ta moje prošla rychleji než já. :)

Možná zkus mrknout na Lucidity, je to občas frustrující, ale v zásadě je to takový "umělečtější" styl. No a ze strategií mě ještě napadá - nebyla možnost u Heroes of Might and Magic 3 multiplayeru na jednom kompu? Já myslím, že tam něco takového bylo. :) Stejně tak výborně se dal hrát multiplayer u Etherlordů 2.

0/0
8.12.2009 22:56

pan.klobouk

Re: Re: Re: Další hry ve dvou

Krome her ze serie Lego muzete zkusit jeste Shadowgrounds 1+2 nebo starsi, ale porad dobry Expendables.

0/0
9.12.2009 11:58

Host

Re: Re: Re: Re: Další hry ve dvou

Předpokládám, že pokud slečna nerada střílecí FPS, tohle se jí bude líbit ještě míň. :)

0/0
9.12.2009 12:10

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: Další hry ve dvou

Tak svym zpusobem mas pravdu... ale zase trio doporucenych her ma do FPS daleko, ze. Vsechno akcni hry z nadhledu... kdyz na to prijde, to by pak i Lego Indy Jones, SW nebo Batman byly FPS strilecky, v urcitych pasazich. :)

Konecne neni nic snazsiho, nez se podivat na video nebo na obrazky. Treba se slecna rada boji? Shadowgrounds mely skvelou atmosferu. 

0/0
9.12.2009 12:40

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další hry ve dvou

To je pravda. Já narážel na to, že Shadowgrounds kromě stranu nabídl i slušnou porci krve. :)

0/0
9.12.2009 14:26

Host

lol

DIT TO JE PRO DECKA HRA LOOOOOOOOL OMG A TA GRAFIKA ROOOOOFLMAO !!!! RvRvRvRvRvXXXXXX!!!!!!!!;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
7.12.2009 12:48

pan.klobouk

Re: lol

a co bys doporucil pro drsnejsi teenagery tveho veku? soude podle dospelych emotikonu a vyjadrovani? :)

lego hry jsou predevsim o hratelnosti a zabave - a te nabizeji casto vic, nez uber aaa mega next-gen bomby, co se prodavaji po milonech. treba smesne nudny assassin creed 1 nebo moorhuhn stilecka pro decka zvana modern warfare 2. a grafika? ty uz ses dospelak, to je marny... ale lego, ta stavebnice pro deti, vis... hra z barevnych kosticek asi nemuze vypadat lip.

0/0
7.12.2009 13:47

Host

Re: lol

Ale není ty retarde. Jen si tady léčíš komplexy ubohej trolle. Vypadni na 4chan.

0/0
7.12.2009 14:32

Host

Re: lol

Správně, tahle hra pro tebe ještě není.

0/0
7.12.2009 17:02

Host

Re: lol

Děcka do hajan a spát!

0/0
8.12.2009 19:39

pan.klobouk

proc?

naprosto zbytecny clanek, lego indy 2 tady byl snad 4 dny zpatky. proc jeste recenzi pc verze, kdyz se od te x360 absolutne nelisi?

chapal bych jeste clanek o multiformat hre, pokud vyjde na pc s obvyklym pulrocnim zpozdenim a treba nejak doplnena nebo vylepsena, ale tohle? naopak jak nekdo vzpomenul dole, dirt 2 na pc by byl zajimavy. da se tam resit hw a optimalizace, mozny prinos dx11, ovladani na klavesnici nebo volantu... ale indy jones z lega? ale no tak. videl a hral jsem ho na xboxu i na pc a rozdily veskere zadne. dokonce kdyz si k pc pripojim x360 pad, nikdo nepozna na ktere krabici hra zrovna jede. :)

a jeste pro kolegu dole - verze k recenzim dostavaji papiraky a weby s velkym predstihem, vetsinou neni potreba nic shanet a vse zpracovat za jeden vecer. ;) i tak by ale byl ten saboteur zbytecny, clanek uz vysel, z ps3 verze... a to bohate staci

0/0
7.12.2009 12:36

Host

wtf

a co treba recenzi na dirt 2 nebo the saboteur?;-O;-O;-O;-O

0/0
7.12.2009 2:48

Host

Re: wtf

Saboteur je dobrá hra a recenze bude, hádám, stejná jako u xboxu...

0/0
7.12.2009 6:02

Host

Re: wtf

Si to zkus, uhnat distributora, sehnat tak hru, projít ji celou a napsat článek, myslíš, že je to práce na jeden večer? Se vzpamatuj, ty trotle a přestaň tady spamovat smajlíky. Když vidím ty reakce těch dementů, jako jsi ty, tak je mi špatně z toho, kam se ta kultura kriplů posunula. :(

0/0
7.12.2009 8:51

Host

Re: Re: wtf

Nevím, jestli jsi ze sebe chtěl toho "kripla" udělat schválně, když tu kopeš kolem sebe nebo fakt jenom zas seš jeden z těch, co plácá o něčem, co neví. Herní magazíny, ať už papírové nebo webové, dostávají v některých případech hry k recenzím ještě před vydáním... Víc snad není potřeba psát...

0/0
7.12.2009 13:44

Host

Re: Re: Re: wtf

Víš, kdybys na herní scéně byl déle, tak bys ten citátový výraz kultura kriplů znal a bylo by ti jasné, co jsem tím chtěl říct.

To, co říkáš, je samozřejmě pravda, ovšem trošku si to zjednodušil. Jednotlivé magazíny skutečně často dostávají novinářské verze her k recenzování s předstihem. Toto ovšem je závislé na českém (i zahraničním) distributorovi a nemusí to tedy být pravidlem.

Pravda, Saboteura u nás vydává EA Czech, takže je pravděpodobné, že magazíny měly tuto hru s předtihem, protože EA Czech je v tomhle směru vcelku fajn. Na druhou stranu, je taky dost dobře možné, že magazíny dostaly jen konzolovou verzi hry s předstihem a tu PC dodal EA Czech později. To je vcelku normální postup.

Pokud jde o Dirt 2, tak toho vydává CD Projekt, který minimálně pro PC verzi (bavíme se ale o PC verzi, protože jsme v diskusi o PC hrách) chystá kompletní českou lokalizaci. V takovém případě dodá recenzentům až hotovou lokalizovanou verzi. Ta je plánována na únor 2010, takže z toho důvodu ji ještě recenzenti nemohou mít.

Takže když už chceš někoho poučovat, tak bys měl danou problematiku opravdu znát a nedělat ramena. Ať ti to shrnu - recenzi na Saboteura osobně tipuju do poloviny příštího týdne, možná už koncem tohoto. Dirt 2 na konzolích se objeví relativně brzy, ale ten na PC nejspíše později (asi až v polovině února).

0/0
7.12.2009 17:01

Host

Re: Re: Re: Re: wtf

Oprava: Vždyť ona ta recenze na Dirt 2 už dávno vyšla vlastně. Takže platí jenom ta druhá část - Dirt 2 pro PC se dočkáš cca v únoru.

0/0
7.12.2009 17:06

Host

Re: wtf

http://bonusweb.idnes.cz/ps3/recenze/the-saboteur-rozvraci-treti-risi-v-ulicich-parize-fv8-/clanek.A091203_160335_bw-ps3-recenze_vdp.idn

myslím že multiplatformu je celkem jedno na jakej system si recenzi přečteš když obsah hry je vždycky stejný a princip taky...

0/0
7.12.2009 9:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.