Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Need for Speed: Nitro aneb takhle to tu ještě nebylo

Tak a je to tady. Need for Speed letos konečně přiburácely na Nintendo Wii a přinášejí s sebou opravdu nenáročnou zábavu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Grafika

Tk ta grafika je ale hodně tragická...podle me je to zatím největší krok zpět v sáze NFS. RvRv:-(

0/0
1.12.2009 12:28

Host

hodnoceni ctenaru

zajimave... hodnotilo to tu 69ctenaru... zajimalo by me, jestli to byli wiickari co to hrali a nebo imbecilove co se koukli na screeny a rekli si "Taky hnus, dam tomu 20%"...

nahodou kdybyste to hrali aspon chvilku tak zjistite, ze je to celkem prdel s dobrou hratelnosti.. kdybych to recenzoval ja dal bych tomu minimalne 78%... a taj vas prosim, lidi z PCklubu, PS3klubu a Xbox360klubu nehodnotne hry na wii pokud jste je nehrali vice nez hodinku, dve...;-(

0/0
29.11.2009 9:45

Host

Re: hodnoceni ctenaru

a nebo imbecilove co se koukli na screeny a rekli si "Taky hnus, dam tomu 20%"...

A to je jako nekdo vazne tak blbej ze tu hru pozna az ted? ja tedy Wiickar nejsem hraju jen na PS3R^ ale tuto verzi NFS pro Wiicko a NDS sleduju jiz od ohlaseni. Zajimave ze to EA takto rozdelila, ale ono se to i hodi. ale precijen tento trailer je ponekud divnej.. snazi se byt cool ale dnes to pusobi uz vazne dost trapne (pred peti lety by to byla jina) a i hra mohla byt lepsi. http://www.youtube.com/watch?v=TERe_OyI4Fo

0/0
29.11.2009 13:54

Host

Re: Re: hodnoceni ctenaru

ja jsem wiickar, hru mam... a je s ni fakt prdel hlavne v kampani pro dva hrace... kdyby tomu pridali online mp tak je to jeste mnohonasobne lepsi a o Nitru taky vim hodne dlouho a hodne dlouho jsem na to cekal ^^

0/0
29.11.2009 18:46

Host

Re: Re: Re: hodnoceni ctenaru

blbostR^

0/0
30.11.2009 9:34

Host

Wii

Videli jste na Wii DIRT 2?

0/0
28.11.2009 18:20

Host

Re: Wii

http://www.youtube.com/watch?v=ROA1ga-pImc

0/0
28.11.2009 18:22

Host

Re: Re: Wii

Jo, viděli. I starej Colin McRae Rally 2 na PC má hezčí grafiku, než tohle. Na Wii se tyhle hry nehoděj, přeci jen, je to hodně slabá konzole. Někde těží z originálního ovládání a může s ní bejt sranda, ale tohle je fakt odporný. Za dob 8bitu hry vypadaly, jak vypadaly. Ale měly svůj styl, tohle je odpornej paskvil moderní doby customizovanej na slabej hw. Na Wii jsou mnohem lepší hryRv

0/0
28.11.2009 20:33

bluewind

1000 Kč?

a za tohle mam dát 1000 Kč? To už budu radši hrát hry na PC.

0/0
28.11.2009 14:43

Host

Re: 1000 Kč?

Hrat hry na PC? Az takhle nizko muze nekdo klesnout?:-/

0/0
28.11.2009 18:20

Host

Re: Re: 1000 Kč?

Ty jsi debil...

0/0
29.11.2009 16:36

Host

Re: Re: Re: 1000 Kč?

nech ho jen nam PCckarum zavidi

0/0
30.11.2009 9:35

Host

...

fail

0/0
28.11.2009 14:41

Host

podivne

to je hnus velebnosti.:-)

0/0
28.11.2009 8:39

Host

OMG

Grafa je i na Wii dost hruza, nektere hry an Wii jsou fakt krasne, ale tohle je humus, spis mi to pripomina nejake vyhlazene Ridge Racer

0/0
27.11.2009 21:52

Host

Re: OMG

i kdyby to melo grafiku jako ridge racer tak to neme nic na tom ze zrovna ridge racer byla je a bude paradni hra

0/0
27.11.2009 22:34

Host

HUMUS=NFS

NFS JE NEJVETŠÍ ODPAD

0/0
27.11.2009 14:54

Host

Wii a grafika..

Kazdopadne kdyz se divam na tohle, tak si rikam jestli neni ta Wii uz opravdu trochu mimo. Je to hruza, GT3 na PS2 vypada 2x lepe.

0/0
27.11.2009 11:42

Host

Re: Wii a grafika..

a hral si na Wii dirt 2? kazdopadne ohledne HW je Wii na urovni X1.. coz je vice nez GT pro PS2

0/0
27.11.2009 12:02

Host

Re: Wii a grafika..

Najdu ti i hru na PS3, která vypadá hůř než GT3 na PS2. Neporovnávej to nejlepší s tím nejhorším.

0/0
27.11.2009 12:41

Host

Re: Re: Wii a grafika..

Najdes! Tak bych tedy prosil.. PS2 nema 720p a dalsi veci.. zapoj si to na monitor a srovnej s nejhorsimi PS3 zavody uvidis ze se mylis. Casto slychavam jak o nejake PS3 hre vzdy nekdo napise ze to ma grafiku PS2 apod. ale je to KRAVINA.

0/0
27.11.2009 14:01

Host

Re: Re: Re: Wii a grafika..

Copak grafiku tvoří jenom efekty? Nikoliv.

Mrkni se na Go! Sports Ski.

0/0
27.11.2009 14:36

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Wii a grafika..

hlavne je vtipny resit u wii grafiku. ted to myslim obecne, na celou tuhle diskusni vetev. kdyz se rekne wii, predstavim si asi zabavu pro celou rodinu, netradicni hry, netradicni ovladani a vubec jinou cilovou skupinu, nez ma shift nebo modern warfare a gran turismo. rozhodne nevidim nejvykonnejsi konzoli na trhu a masinku s nejlepsim hw a grafikou

holt na bonuswebu je to jinak, nikoho nezajima jak je to zabavne, hratelne, kazdy chce jen slintat z grafiky. pro vas je tu x360, ps3... nebo i predchozi generace tehle krabic, ale ne wii :)

btw tim se ale urcite nitra nezastavam. nehral jsem, nechci a znam ho sotva z par videi. tak nejak ale chapu, ze je stavene na tymovem hrani, multaku a vyraznych barvach

0/0
27.11.2009 17:46

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Wii a grafika..

Já se tady jenom jako majitel Wiička bráním tomu nařčení, že PS2 má 2x lepší grafiku. Ne, že by na tom nějak extra záleželo, ale je to prostě blbost jako mraky.

0/0
27.11.2009 18:35

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wii a grafika..

vsak jo, tohle je proste bonusweb a tady vladne jen grafika, idealne na nejlepsi konzoli na svete, na ps3. :) vsechno ostatni je malo krasny, malo next-gen a uz vubec ne exkluzivni.

tady nikdo neresi, ze nitro mozna vypada jak omalovanky, ale (mozna) se dobre hraje. kdepak, jak to nema grafiku za hranici reality (vsak vime) je to hned odpad a hra nehodna neciho zajmu. snad z toho ty deti vyrostou, ja se bavil uz na osmibitech u zavodu, kde auticko byl ctverecek a silnice primky po stranach ;D

0/0
28.11.2009 0:49

Host

Ursus

Já teda měl formulku jako dva čtverečky, obdelníček a dvě čárky. (holt graficky lepší verze) ;-D

Já bych tu diskusi nezatracoval, těch děcek, které popisuješ tady není až tak moc, bohužel těch pár jedinců je aktivnějších než dupající stádo králíčků s baterkama Duracel. K tomu navíc ta podělaná anonymita...

0/0
28.11.2009 9:11

Host

1000 Káčé?

0/0
27.11.2009 10:53

Host

grafika

no ohledně té grafiky, tam bych zase takové mínus neviděl, přeci jen Wii není zrovna mašina pro nejlepší shadery a nevim co jeste

0/0
27.11.2009 9:32







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.