Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ninja Blade na PC je jen nadprůměrná mlátička v atraktivním hávu

Pro PC není mnoho akčních titulů, v nichž jde především o řetězení úderů. Ninja Blade mezeru vyplňuje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

nepravdy

Nevsiml jsem si, ze by ninja automaticky zameroval nepratele. Naopak se caso stava, ze kdyz mate trochu blby smer na pacce, tak promachnete vedle. Zadny auto-aim tam neni. Jak jste na prisli, proboha? Na pc ovladani afaik nikdo nezapomnel, napovedy pro akcnich pasazich jsou krome klasickeh xboxoveho i pro mys. Jsou dost neprehlednutelne. A malickost: Pri fmv akcnim mackani hra rozhodne neceka nekolik sekund az se probudite. :D Je to dost rychle, casto pod jednu sekundu. Hra mi prijde lepsi nez vyzniva z recenze. Zadny zazrak, ale zabavne a hratelne to je. Zhruba na stejnem stupni jako treba Force Unleashed. Samozrejme Ninja Gaiden nebo Devil May Cry je naprosto jina liga.

0/0
11.1.2010 13:41

Host

force unleahsed

KEd uz mlaticku tak si radsej zahram force unleahed... ma to k otmu mlateniu nepriatelov aj pekny pribeh + nejake tie hratky zo silou.Aj ked ten fyzikalny engine nato aku mu robili reklamu nieje az taky skvely :-(

0/0
9.1.2010 11:29

Host

Nadpis

Jsem jediny komu ten nadpis pripada jako protiklad? 'JEN nadprumerna mlaticka v atraktivnim havu' :-P

0/0
9.1.2010 8:41

Host

Autor to asi moc nehral

Kazdy ma jiny vkus, ale nezminit prave ten duraz na filmovost a SILNOU nadsazku, kdy si hra dela legraci sama ze sebe je zavazna chyba. Navic oznacit NB za klasicky hack n slash je blbost. To byl Gaiden, castecne skvely GoW, ale timhle smerem NB nejde. Navic je blbost, ze vylepsovat zbrane je nutnost. Staci si zvolit jeden smer a styl a pilovat ho. Ostatne to se prave projevuje v pozdejsich kolech stejne jako cim dal lepsi humor a absurditky a vysmivani se klise.

To by me zajimalo kam to az dohral. Neni to hra roku, ale je hodne zabavna a bavila me dost na to, abych nelitoval penez.

0/0
8.1.2010 18:45

Host

admini jsou TEPLOUSl

;-D:-P:-/:-(:-(:-(;-€;-€R^R^R^R^

0/0
8.1.2010 17:27

Host

Re: admini jsou TEPLOUSl

spravne:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

0/0
16.1.2010 19:00

Host

:D

Njn, je to takovej mišmaš, ale na tři odpoledne to zabaví. Mě to na xku bavilo až do konce, samozřejmě kvalitu her typu GoW nemá šanci překonat, ale tohle studio nemá tolik zkušeností. Nevím, jak se to hraje na PC, i když bych to asi rozchodil. Je to prostě super ninja...

0/0
8.1.2010 13:55

Host

GoW

Kdyby to mělo milionovou reklamní kampaň, tak sou z toho všichni mimo jak z God of War :-/

0/0
8.1.2010 9:50

Host

Re: GoW

To těžko - God Of war je skvělá hra, ale Ninja Blade je odpad a to myslím doslova. Jistě několik málo světlých okamžiků v ní je, ale jinak je to opravdu blbost. Už jen z toho důvodu, že když se "sepne" akční scéna ve hře kdy hráč musí "trefovat" nějaké tlačítko či klávesu - tak hráč nakonec ani nemusí nic mačkat a hra to udělá za něj. V tomto bodě jde tedy o markantní rozdíl s GOW, protože tam když se do akční sekvence hráč netrefí tak dostane nakládačku a nebo je alespoň "combo" přerušeno !!! Ninja Blejdu by nepomohla ani ta kampaň !!!

0/0
8.1.2010 10:03

Host

Re: Re: GoW

No upřímně ač je NG, GoW, DMC, DI či Bayonetta stejnej žánr, přesto jsou to naprosto rozdílný hry a každýmu sedne jiná. To co tu píšeš je jen o tom, že ti zrovna NG nesed, ale proto to přeci neni odpad...

VRB

0/0
8.1.2010 10:14

junior1099

Re: Re: Re: GoW

NG? Ninja Gaiden? Tady je řeč o Ninja Blade... Jestli je to to samé tak sorry, že ttě opravuji, ale myslím že ne. :-)

0/0
8.1.2010 10:54

Host

Re: Re: Re: Re: GoW

Jasně že není, NG je absolutní mega brutál řežba před kterou se klepají palce i zkušených pařmenů ;-)

0/0
8.1.2010 11:04

Host

Re: Re: Re: Re: Re: GoW

jj sem vůl :D Vidim Ninja a automaticky si za to dávám Gaiden :D Ale nic to nemění na tom, co jsem psal :)

VRB

0/0
8.1.2010 11:17

Host

Re: GoW

U God of War je hlavně o hratelnosti. Pokud chceš nadávat na kampaň zkus Modern Warfare

0/0
8.1.2010 10:33

Host

Re: Re: GoW

řekni důvod proč na to kampaň nadávat

0/0
8.1.2010 16:53

Host

Re: Re: Re: GoW

ty budeš asi hodně jednoduchý člověk, že?

0/0
9.1.2010 15:44

Host

Re: Re: Re: Re: GoW

Jo, a ty co hrajou GoW a DMC4 to hrajou kvůli filozofickým otázkám, co?

0/0
9.1.2010 16:00

Host

Andrashi

citace: "Je sice zábavné sledovat, jak prosté klikání vyvolává na obrazovce frenetické akční orgie, brzy si ale uvědomíte, že to celé příliš nekontrolujete, jelikož hrdina si sám od sebe dokáže najít i další cíl. Tím zákonitě trpí i hratelnost, která zdaleka není tak záživná, jak by u takové hry měla být." konec citace

Assasin's creed 2. Batman: Arkham Asylum. Proč tyto hry nemají výše zmíněný aspekt taky uveden jako "zákonitě poškozující hratelnost" ?

0/0
8.1.2010 9:19

Host

Re: Andrashi

Jsem si nevsiml ,ze by si Batman hledal sam vlastni cil ,kdyz ho hraju.Spis mi daji dobrou nakladacku ,kdyz to sam dobre neudelam.

0/0
8.1.2010 10:42

Host

Re: Re: Andrashi

AC2 jsem nehrál, ale Batman si opravdu sám hledá další cíle.

0/0
10.1.2010 21:09

Host

...

Může mi autor trochu objasnit větu "Ono, když jste na konzolích pouze nadprůměrní, těžko na počítačích uděláte terno"? Předem dík.

VRB

0/0
8.1.2010 7:36

Host

Re: ...

Asi len tolko ze latka kvality je u PC hier nasadena vyssie, nieco co je na konzolach 95% must have je na PC "len" velmi dobra ra dosahujuca 80-85% hodnotenia.

0/0
8.1.2010 9:14

Host

Re: Re: ...

Víš proč jsem psal slovo autor? Proto, aby mi nechodili přesně tyhle ubohý reakce. Autor to nejspíš myslel ve smyslu, že konverze na pc se dělá po neskutečně dlouhý době, proto opadne i zájem o produkt a následuje špatný ovládání, protože myš a gamepad jsou neskutečně specifický ovladače a nestačí jen přeházet příkazy. Jinak to taky mohl myslet tak, že na pc je taková úroveň pirátství, že zkrátka mírně nadprůměrný produkt už nemá šanci na úspěch, ale chci vysvětlení od samotnýho autora ať vim, jak to myslel a nemusim si domejšlet to mejhorší.

VRB

0/0
8.1.2010 9:30

Host

Re: Re: Re: ...

Ty jses co za blbce... nejakej moc premoudrelej Rv

0/0
8.1.2010 9:45

Host

Re: Re: Re: Re: ...

Neboj, jen sem tak projel tu recenzi a ta věta mě praštila do očí, tak se ptám a hned jak dostanu odpověď, vrátim se na konzolistu :)

VRB

0/0
8.1.2010 9:55

Host

Re: Re: Re: Re: ...

Copak? Snad na tebe není moc chytrý? :-)

0/0
8.1.2010 13:10

Host

Re: Re: Re: ...

Tak hlavně že se ptáš, když si pak odpovíš sám, chytráku..

0/0
8.1.2010 10:11

Host

Re: Re: Re: Re: ...

To, jak jsem si odpověděl, je pouze součástí reakce na toho uživatele s pastelkou v hlavě, aby to trochu pochopil, ale na odpověď od autora čekám stále. :)

VRB

0/0
8.1.2010 10:16

Host

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Tak pis priamo autorovi a nie do diskusii, fakt si tak naivny ze si myslis ze autori clankov citaju diskusie na bonuswebe?  Je to tu same PC vs konzole, samy spam a bordel, nemaju snahu ten bordel upratovat, nieto ho este citat, nabuduce urazaj svoj debilny xicht v zrkadle, na internete je kazdy velky borec co? Kolko mas chlapce 12?

0/0
8.1.2010 13:53

Host

bezva hra

engine prince of persia :D:D:D:D no ty si ale debil jinak hra je to skvela dohral sem ji na jeden zatah a ty klikaci pasaze jsou naprosto famozni napriklad souboj s obrovskym pavoukem jak po nem hodite takovou tu obrovskou kouly na demolice domu to se jen tak nevidi

0/0
8.1.2010 3:48

Host

DOBRA HRA

Az na ten detail, ze ten engine znam ze serie PrinceOfPersia, jen nevim jakej dil, ale posledni to nebude. Takze za to i gameplay z ukazky (ktera postacila bohate, mohla byt polovicni) palec dolu.

Rv

0/0
8.1.2010 1:52

Host

Re: DOBRA HRA

ty ses komik..prej engine nejakyho prince of persia..experte..radsi mlc kdyz tomu nerozumis..

0/0
8.1.2010 2:52

Host

Re: Re: DOBRA HRA

Rv predstav si, ze tenhle prst neni videt, ale misto nej je videt ten prostredni. Tak a ted si ten prst strc do prde.le, frajere chytra. Radsi napis priste, proc ses ty expert, kdyz potrebujes hrozne moc psat odpoved...

0/0
10.1.2010 2:02

Host

Dotaz

nejak nechapu spojeni : nadpruměrná mlátičk a 65%... podle me  kdyz je neco nadprumerneho... tak hodnoceni by melo byt take nadprumerne. prijmu jakoukoliv kritiku :)

0/0
8.1.2010 0:42

Host

Re: Dotaz

Priemer je 50%. Mas teda logicky pravdivy vyrok.

0/0
8.1.2010 1:04

Host

Re: Re: Dotaz

Nu lze se na to divat i z jineho pohledu a vzit si to jako prumerne hodnoceni zde, na BW.

0/0
8.1.2010 3:13

Host

Re: Dotaz

cokoliv co ma nad 50% procent (+5-10% nahoru) tak je nadprumerny...

0/0
8.1.2010 1:18

Host

Re: Re: Dotaz

Prumer neni 50%... secti vsechna hodnoceni a pak je vydel poctem recenzi a mas aritmeticky prumer ktery bude urcite kolem 60 % mozna i pres

0/0
8.1.2010 10:55

Host

Re: Re: Re: Dotaz

napsal jsem  50+5-10%=55-60%...tudiz si napsal v podstate totez co ja:-)

0/0
8.1.2010 12:45

Host

fver

Nebylo to nahodou X360 exklusive? a ted i pro PC.

0/0
8.1.2010 0:34

Host

Re: fver

evidentne ne:-)

0/0
8.1.2010 1:17

Host

Re: fver

No pro microsoft je to jedine plus ;-D vydelaj na tom o to viiiic ...

0/0
8.1.2010 6:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.