Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

The Saboteur rozvrací Třetí říši v ulicích Paříže

Okupovaná Francie trpí pod nacistickou nadvládou. Proto jí přichází na pomoc týpek z Irska.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Ted dohrano

Hlavni pribeh je strasne kratkej...

0/0
5.12.2009 17:18

Host

Re: Ted dohrano

tj ael kdyz plnis vsechno...otviras si perky a nicis nackum co najdes tak je to dlouhy..sjem v 50 % hry a hraju to uz 2. den v kuse:)) hhold se nudim jak sjem nachcipanej:))

0/0
6.12.2009 23:21

Host

bw to o5 posral

pro konzolisti napisete recenzi ale na nas PCckare kaslete....tady je videt IQ BW!!!!! jenom ty konzolisty rozmazlujete;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O

0/0
5.12.2009 0:20

junior1099

Re: bw to o5 posral

Nebreč dítě, mamka koupí slona... a jinak se nikde nepíše, že recenzi na PC nikdo nenapíše. Tady jde vidět IQ Hosta no.75.

0/0
5.12.2009 5:27

Host

Re: Re: bw to o5 posral

Osobní tip je 64. Není to totiž o moc víc než šimpanz.

0/0
5.12.2009 15:02

Host

Re: Re: Re: bw to o5 posral

njn konzolisti si stezujou....bez tech vasich posranych PS 3 a X box by byli dnesni PC hry lip optimalizovany lepe hratelne(v cod mw 2 se neda vyklanet do stran) takze bezte do prdele socky kdyz chcete parit kupte PC a ne nejakou hracku za par kacek;-O;-O;-O;-O;-O;-O

0/0
5.12.2009 18:24

Host

Re: Re: Re: Re: bw to o5 posral

Kdybys nebyl socka, můžeš si dovolit herní pc i konzole, tak jako to máme my ostatní.

To vyklánění do stran - to není problém konzolí (jiné hry pro konzole to mají), to si stěžuj u Activision, kteří to museli udělat tak jednoduché, aby si to koupili i takoví trotli jako ty.

0/0
5.12.2009 18:37

Host

Re: Re: Re: Re: Re: bw to o5 posral

lol na hrani je proste PC konzole je pro ty co na pc nemaji penize...mene her,hry jsou drazsi,blbe ovladani(hral jsem GTA SA a na ps 2 ovladaci) ovladani uplne na picu atd....;-O;-O;-O;-O

0/0
5.12.2009 21:59

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: bw to o5 posral

;-D;-D Teď jsi pobavil. Doma mám všechny konzole včetně Wii a herního kompa. Her na konzole je stejně, cenu moc neřeším, ovládání lepší, ale hlavně - hraju to, co chci a nemusím koukat na platformu. Strategie a FPS hraju na PC, zbytek většinou na xboxu, exkluzivity potom na PS3 a Wii. Ale buď v klidu, třeba ti Ježíšek taky něco donese. ;-)

0/0
5.12.2009 22:05

Host

Re: bw to o5 posral

PS 3 recenze má Bonusweb první, protože mělo EA první PS 3 verzi ;-)

0/0
5.12.2009 22:06

Host

Re: Re: bw to o5 posral

omg Wii :D myslis tu hracku ktera snima pohyb? :D staci se kouknout na

reklamu a uz je videt ze je tu pro zensky a grafiku nema o moc lepsi

:D...

0/0
6.12.2009 0:13

Host

Re: Re: Re: bw to o5 posral

To je pak těžký, když neznáš produkci, jsi na tolik omezený, že dáš jenom na grafický dojem a hodnotíš celý produkt na základě čtyřiceti sekundové reklamy.

0/0
6.12.2009 11:02

Host

odpověď na antiseminismus :D

Promiň ale tohle je fakt směšný :D. Ty by jsi chtěl zakázat tuto hru kvůli zobrazování hákových křížů a hajlování? :D V tom případě zakaž všechny základní, střední a některé vysoké školy. :D :D :D Takovejhle věcí najdeš v učebnicích novověku tuny. Nemůžete zakázat zobrazování hákových křížů a hajlování (samozřejmě ne tyto věci rozšiřovat), ale dle mého názor by se měla tato věc a ideologie pochopit a ne ji slepě cenzurovat, tím pádem nesmíme zapomenout co fašismus a nacionalismus způsobil a k tomu patří si to i připomenout a něakým způsobem to překonat. Proti nepříteli se nejlépe bojuje když ho znáte. Mimochodem nevidím tímto pádem důvod rušit tyto typy her když vlastně i ve hře bojujete proti fašismu.

0/0
4.12.2009 18:37

Host

Antisemitismus opět vystrkuje růžky

V té hře jsou hákové kříže a hajlování?

Nezdá se mi vhodné distribuovat tuto hru v době, kdy v celé Evropě stoupají extrémistické nálady a i v Česku má celkem vysokou podporu rasistická strana jako je DS. Osobně jsem pro zákaz prodeje této hry.

0/0
4.12.2009 17:54

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

šmarja....

0/0
4.12.2009 18:09

junior1099

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

Boha jeho.

0/0
4.12.2009 18:14

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

to myslis vazne nebo si takovouhle hovadinu placnul jen tak z prdele???

0/0
4.12.2009 18:20

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

Nemám slov. Snad jen - demenceRv

0/0
4.12.2009 18:49

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

buznac Rv

0/0
4.12.2009 19:57

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

V te hre taky nehrajes za nacka ale proti nackum!

0/0
5.12.2009 1:00

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

bez nekam s propagandou

0/0
5.12.2009 9:24

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

 Strana DS? Kdo ví jestli mají DS :)

0/0
5.12.2009 12:52

Host

Re: Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

ale logiku to dava a ozejvaj se jenom vymastenei hraci co chranej tuhle debilni hru

0/0
5.12.2009 14:24

Host

Re: Re: Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

Logiku to teda moc nedává, protože v téhle hře bojuješ proti nacismu. To už bych pochopil, kdyby nékdo řval proti multiplayeru Red Orchestra, kde můžeš hrát za nácky nebo sověty. :)

0/0
5.12.2009 15:01

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

já osobně jsem pro znozualožení koncentračních táborů a masovou likvidaci cikánskýho odpadu

0/0
6.12.2009 7:19

Host

Re: Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

taky jsem pro....a proti tomuhle by mel alespon pravo nadavat:))

0/0
6.12.2009 23:25

Host

Re: Antisemitismus opět vystrkuje růžky

Když by se neprodávala, tak by si ji lidi stahovali. Tahle hra je fakt hustá a nevidím důvod, proč by se neměla prodávat. :-/

0/0
20.12.2009 15:12

Host

^^

:D

0/0
4.12.2009 15:39

pánbůh německy hudební nástroj

Díky za spoiler

ty recenzentskej prstoklade ;-ORv

0/0
4.12.2009 15:26

Host

-+-+-+-+-

Hra se mi libi. Recenze taky. Jsem spokojenej. Jen se mi asi libi ta cernobila Pariz nez barevna,...doplnuje to atmosferu...Pro nekoho kdo se vice zajima o valku je to nutnost.

0/0
4.12.2009 15:05

john.h

Re: -+-+-+-+-

No hlavne jestli to ma neco spolecnyho s hrou Sabouteur z osmdesatejch let, tak ta byla taky cernobila a stylova :)

0/0
4.12.2009 15:52

Host

re:screeny

Ahoj, podivej se na youtube :)

0/0
4.12.2009 15:05

Host

...

tak jo nebudu to teda srovnavat s dragon age

- proc takova sracka dostala 80% ??? da se to hrat ale 60%-70% maximalne, pripomina to godfathera 2 s mene moznostma

0/0
4.12.2009 15:03

Host

Re: Re: ...

ze bych tomu dal jeste sanci ? po misi s ukradnutim flasky sampanskeho jsem se na to vyprd  protoze to byla hruza

0/0
4.12.2009 20:36

Host

Re: Re: Re: ...

Je mi celkem šumák, zda to budeš ještě hrát, ale neoznačuj tuto hru jako sračku, když si ji hrál "pouze 5 minut":-P. Co jsi předtím napsal, je vážně nehorázný nesmysl.

0/0
4.12.2009 21:16

Host

Re: Re: Re: Re: ...

"pouze 5 minut" a uz mi to psalo 19% hry xD

0/0
5.12.2009 21:33

Host

screeny

no mohly jste už teda vložit screeny přímo ze hry.. abych aspoň viděl jak to vypadá...!!

0/0
4.12.2009 14:59

Host

Re: screeny

pravda

0/0
4.12.2009 16:51

Host

Re: screeny

tohle ty sraci z BW delaj vzdycky

0/0
5.12.2009 14:25

Host

hm...

"Irčan".....hodně dobrý. Něco jako Somálčan :-D

0/0
4.12.2009 14:14

Host

Re: hm...

"Irčan" se uplne normalne pouziva. Aspon pokud jde o spravnyho chlapaka.. : P

A kdyz uz tak by to bylo neco jako treba Finčan. Somálčan je jinak somáLEC - víme? Rv

0/0
4.12.2009 16:06

Host

*

kouknul jsem obrázky a je to strašne blbá hra, co to vubec je nejaky stealth? nechce se mi cist recenze

0/0
4.12.2009 13:34

junior1099

Re: *

Ty jsi asi taky strašně blbý, se mi zdá.

0/0
4.12.2009 13:53

Host

Re: *

Jdi se léčit, blbe:-PRv.

0/0
4.12.2009 14:05

Host

xxx

"která toho má v nabídce opravdu dost a s velkou pravděpodobností vás nepustí dříve než po finále na vrcholu Eiffelovy věže." takyto velky SPOIL priamo v recenzii ? bonusweb zasa dokazuje svoju uroven RvRvRv

0/0
4.12.2009 12:11

Host

Re: xxx

To jo, no - mohli si to odpustit..

Ale zas je z toho vidět jak lacinej asi bude scénář. Tohle je asi prvni co kohokoli napadne při vymyšlení "velkolepýho" finále RvRv

I tak ale asi Sabotéra zkusim - městský akce můžu..

0/0
4.12.2009 12:46

Host

Re: xxx

muzes mi rict co je to za spoil?? pokud ve hre ktera se odehrava v Parizi maji pasaze na Eiffelovce tak je to to nejocekavanejsi klise. muzes mi ty chytroline rict co ti tahle zminka o Eiffelovce prozradila z celkoveho pribehu nebo o osudech konkretnich osob? mozna by ses mel trochu poptat v okoli co to znamena spoil. jo a mimochodem, nerika se spoil, ale spoiler, ty jeden inteligente.

0/0
5.12.2009 1:30

Host

Re: Re: xxx

je rozdiel ak by bolo v recenzii ze sa nieco odohrava v eiffelovke a ze ta hra konci pribehom na eiffelovke, vidis ten rozdiel, ci stale nie?

staci napisal SPOIL a kazdy pochopi, pochopil si to aj ty, aj ked od inteligenta mas daleko, takze neviem co za problem zasa mas, popros osetrovatela o silnejsie lieky

0/0
5.12.2009 9:55

Host

Re: Re: Re: xxx

no a co jako.tak to konci na eiffelovce a co ma bejt? je to lokace jako kazda jina. dozvedel ses z toho jestli to skonci dobre nebo spatne? nebo kdo umre nebo neumre? to ze to konci na eifelovce ti nerika nic jinyho nez ze t okonci na eifelovce ale o pribehu ti to nerika vubec nic,tak se uklidni a jdi si to zahrat misto nesmyslnych stiznosti ve forech.

0/0
5.12.2009 14:31

Host

clanek

slaba recenze..s hodnocenim souhlasim ale je to psany dost nezazivne...nuda

0/0
4.12.2009 10:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.