Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Arkádové závody Colin McRae DIRT 2 dopadly na PC výborně

Jestliže nehledáte rallye simulátor, ale kvalitní arkádové závody, pak je hra určena vám.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

multiplayer

kdo by si chtel zahrat  multiplayer urcite se pripojte na  hamachi sit

Dirt w-f 1

123

0/0
22.12.2009 19:57

Host

Re: multiplayer

"Kdo by si chtěl zahrát multiplayer s dětma co kradou a hrajou Tamagochi 2, tak hurá na hamachi sit"

myslel to dobře, ale řek to blbě;-D

0/0
22.12.2009 20:41

Host

74

[>-]EU[>-];-O8-o;-)XXXXXX!!V:-):-(;-D:-/;-(;-)[:-

0/0
22.12.2009 13:57

Host

xxx

s nostalgiou spominam na moju prvu rallye network Q, kde som sa pasoval v snehu, dazdi, v slnku s tratami ktorych prejdenie trvalo bezne aj pol hodinu :)

0/0
22.12.2009 12:23

Host

dirt2

pánové,

souhlasím s vašimi názory a také s tím, že od dob RBR nevyšla pořádná rally.ani nevíte, jak moc bych si přál něco jako RBR2...rbr jezdím do teď, nastavuju si na autě sand vše co jde,,věechny rz i nové jiřž znám nazpaměť...doufal jsem, že v dirt 2 si zajezdím rallye a ne tyhle naprosto nereálný závody..auta, které jsou v dirtu na rally v životě rally nepojedou..zlátý dirt 1!

0/0
22.12.2009 7:15

Host

Re: dirt2

panove me nejde připojit ke hře volant s pedálama jak nato dík jirka

0/0
13.1.2010 21:24

JetFly

divné hodnocení čtenářů 89 procent

ale podle diskuze by její hodnocení nemělo přesáhnout dvacítku 8-o8-o8-o

0/0
21.12.2009 22:26

Host

slabota

neustale to samy poustni prostredi opakujci se trate. zadna rally jen hopsani bugin v pisku apod. Vsude vas buzeruje ken block a jeho banda typku co maj kecy. Vsecko nacinacne aby pak clovek zjistil ze je tam 9 aut minimum tratí a vsechny sou v pousti nebo dzungli. Plus je jizdni model soundtrack a to je tak vse.

0/0
21.12.2009 19:50

Host

po case nuda

zo zaciatku super zabava, ale po par hodinach nuda, nie je mozne aby jedna seria troch zavodov rallye mala jednu trat: v prvom zavode, v druhom ta ista ale opacne a v tretom ta ista ako v prvom. lezie mi to extremne na nervy.

0/0
21.12.2009 16:27

Host

Re: po case nuda

a chyba mi zavodit proti skutocnym zavodnikom, nie nejakym skejterom. vsimnite si ze v kazdom zavode ak nevyhrate vy, tak vyhra dave mirra ( WTF?? ) alebo este jedno-dve mena. cele to je ako nejaka skejterska hra, stratilo to uplne rallye nalepku.

0/0
21.12.2009 16:30

Host

Re: Re: po case nuda

Dovol abych tě informoval o tom, že hra je inspirovaná v tomto díle X-Games Rally, ve kterých závodí i Dave Mirra nebo třeba Travis Pastrana. Takže tvůjkomentář je dán spíše nedostatkem  přehledu.  http://www.youtube.com/watch?v=YtZ3xtlI-x8

0/0
21.12.2009 16:51

Host

Re: Re: Re: po case nuda

No jo ale má pravdu ze to nejsou závodníci..vsadil bych kdyby vedle nich posadily do auta třeba Pecha tak by jim natrh prdel.. X-Games Rally sou jen pro americky zbohatliky co nemaj kam strcit prachy..podle toho by se hry delat nemely.. vocasů král Ken Block by si měl sundat čepici a jít si udělat řidičák;-D

0/0
21.12.2009 17:03

JetFly

Re: Re: Re: Re: po case nuda

no jo ale Pech by natrhl prdel i Loebovi;-D

0/0
21.12.2009 22:23

Host

Re: Re: Re: po case nuda

no ano, ale je to americky styl, rallye je pre mna loeb, hirvonen, solberg... nejake trapne americke sutaze ma trapia asi tak, ako ich trapi dianie v europe

0/0
21.12.2009 17:39

Host

Re: Re: Re: Re: po case nuda

na zaciatku to na mna vybaflo kopec krajin, tak om sa tesil ze kym prejdem kazdu trasu v krajine, tak bude novy rok, takze najma tie trate sklamanie, najma ked mi daju trat a hned na to tu istu ale opacne

0/0
21.12.2009 17:42

Host

Zklamání

Zajímalo by mě, jak vypadá typický člověk, který je touhle hrou nadšený. Grafika celkem pěkná, ale na konci roku 2009? Šlape dobře, ale že by to bylo zas tak extra, to ne. Tratí je málo a když jsou, tak neskutečně krátké. Copak dneska už nejsou hráči, co by kupovali závodní hru, která opravdu nabízí trochu rozsáhlejší tratě? A strávit půlku hry v debilním rádobykchůl měnu mě fakt nezajímá.

Od doby RBR nevyšla pořádná a dobrá rallye. Chci si už konečně zase zazávodit na trati, kterou projedu třeba za deset minut, ne za minutu a půl a ještě s prstem v nose, protože fyzika veškerá žádná a soupeři idioti.

DiRT 2 je typická konzolovka typu "vlož a hraj". Zklamání...

0/0
21.12.2009 15:07

Host

Re: Zklamání

ale dneska vetsina lidi takoveto hry chce,nikdo newchce sedet u dementniho simulatoru a ladit tam pul hodiny nastaveni auta aby se ztim vubec dalo rozumne davat casi a vitezit.vis Bille.:-) kdyby tam bylo vice aut a trati pro rally cross tak bych byl mnohem spokojenejsi 4x4 a buginy mne fakt moc neberou:-PRv

0/0
21.12.2009 16:20

Host

Re: Re: Zklamání

Podive, taky me nebavi ladit podvozek, diferencialy, tlak v gumach a podobny kravoviny. Ale chci si dobre zajezdit a s pocitem ze ridim skutecny auto. Sry ale CM pracuji poctive na tom aby arkada=debilita. Obtiznosti jizdni model nijak nemeni takze i na extreme jsem si pripadal jak za debila. Tadlenc hra by mela mit nalepku "jenom pro ty co jeste nevlastni ridicak". Sezeru ve hre i s navijakem rizeni stihacky, rakety, parniku.. protoze jsem je v realite neridil. Jenomze nemusim byt zavodnik abych nepoznal ze ty auta v dirtu se jako auta nechovaj.;-O

PS to ze huci jak vysavac a pulku hry pros*ru cumenim na menu mne taky dost nastvalo.

0/0
21.12.2009 16:46

Host

Re: Zklamání

Nerozumím tomu co pořád mají někteří lidé na heslu "konzole vlož a hrej". Hraju hry na PS3 i na PC. A řekl bych že na PS3 musíš vstát a vložit DVD. Na PC jen klikneš na ikonu. Ještě jednodušší. Nevidím rozdíl mezi konzolí a PC. Jen v tom že na PC hraji strategie a na konzoli hry, které by počítač za 7 tisíc(cena konzole) graficky neutáhl.

0/0
21.12.2009 16:59

Host

Re: Re: Zklamání

Já RBR rally jezdim celkem pravidelně, a auto nijak zvlášť ladit nemusim. Omezim se akorát na výběr gum a tlak v nich. K tomu ještě nadefinuju poměr přetáčivost/nedotáčivost a jedu. Jinak je pravda, že RBR je hardcore, ale tohle je buď pro primitivy, nebo pro malý děti. Každej, kdo kdy seděl v autě, byť jenom na zadní sedačce, ví, že tohle není autíčko ale lodička. Je to hnus, dívat se na to nedá a požitek z jízdy nulovej. Piplám styl abych se ve finále podíval, jak hnusně se ty auta smýkaj ze strany na stranu.

Jinak Eclipse jsem neviděl jezdit rally snad od roku 94, kdy žo byl ještě 3 litr. Ani snad radši ne. Hra je skutečně pro děti. Vůbec nezohledňuje přednosti jednotlivejch aut, protože dojet na prvním místě se dá i s hromadou šrotu, hlavně že každej řídí "to svoje co se mu líbí" a nežehrá:-/ Nevěřil jsem, že to řeknu, ale snad i Dirt 1 je lepší než tohle. Minimálně díky menu, ve kterým netrávim půl dneRv

0/0
21.12.2009 17:54

junior1099

rc3

Chtělo by to Rollcage 3 ... to by byla aspoň arkáda. Se dívím, že do toho ještě nikdo nešel.

0/0
21.12.2009 14:58

Host

zklamání

Těšil jsem se, na fotkách to vypadá dobře, ale ta fyzika... :-( I podle toho videa co jsem viděl už na tom byl lépe starý CMR04, doufal jsem že to bude něco jako RBR v novém grafickém balení, ale tohle.... měli to pojmenovat jenom DiRT 2 a Colinovo jméno ponechat pro skutečnou rallye....

0/0
21.12.2009 13:55

Host

Re: zklamání

omg doufal, ze jako RBR... uz pred rokem se vedelo, ze to tak nebude... tvuj pristup byl vrchol naivity... ale pravda nadeje umira posledni :-P

0/0
21.12.2009 14:05

Host

Re: Re: zklamání

Série Colin McRae Rally od prvního dílu postupně zabředávala víc a víc do arkádovosti, o obou Dirtech nemluvě. Není to špatná hra, ale s realističností nemá nic společného. Srovnávat ji s RBR nemá nejmenší smysl, jedná se o úplně jiný žánr.

0/0
21.12.2009 14:22

Host

Re: zklamání

Naprosto souhlasim....

0/0
21.12.2009 22:11

Host

Re: zklamání

nechávat colinovo jméno pro skutečné rally ? on sám na konci kariéry jezdil takovíhle závody v bugynách a rallycros

0/0
2.1.2010 0:15

Host

Dirt2

Jenom doufám, že lidi co hodnotí ovládání to hrají na volantu. Bez něho jde ca 85% zážitku dolů ;) A nikde jsem nenašel zmínku o multiplayeru, v porovnání s 1 skok dopředu. Takový raid s trailblazerovými auty je docela masakr.

0/0
21.12.2009 10:54

Host

Re: Dirt2

Nejen ovladani na volantu lze hodnotit ;-) 

Navic konkretne tento DIRT 2 ma tak "propracovany" jizdni model,ze je celkem jedno,na cem to hrajes :-P

0/0
21.12.2009 10:57

Host

Re: Re: Dirt2

tak tak, nicmene volant je volant ;-)

0/0
21.12.2009 14:07

Host

Re: Dirt2

Dovoluji si říct, že bez volantu prakticky nehratelné.

0/0
21.12.2009 14:55

Host

Re: Re: Dirt2

já mám G25 a radši to hraju na klávesnici..jsem asi línej to nastavovat ..jinak hra je nic moc..čekal jsem víc..těch pár aut co tam je mě sklamalo nejvíc..škoda že to neni jak v dirt 1 kde se daly hrát americky závody + normální rally..tady už jsou jen americký závody který mě neberou..a všude samej rádoby závodník co mele nějaký rady neb co..anglicky moc nerozumim:-)

0/0
21.12.2009 16:03

Host

hm,

Málo tratí Rv

0/0
21.12.2009 8:15

Host

Re: hm,

jj hlavne pro rally cross hru jsem dohral asi z 60% a odinstaloval mam schovane jen savy,kdyby prisla pozdeji chut,jinak hra to neni spatna ale uvital bych do budoucna DLC s Auty a nove trate.pak si to tam mozna zase nainstaluju.:-)

0/0
21.12.2009 10:42

Host

Re: Re: hm,

právě nemožnost ukládání rozehrané hry jinak, než přes nějaký microsoft hnus server (?) mě nas-ra-lo natolik, že jsem to nakonec celé smazal. Grafika dobrá, ale jen ve hře, v tom karavanu mi to bůhvíproč na 2D grafice stránkuje jako blázen a to mám dost výkonnou kartu i počítač, je to jediná hra, kterou jsem našel, co mi blbne. Řek bych, že je to hrou, ne mým HW. Některé trati jsou nemožně jednoduché, stačí držet plyn, jiné poměrně náročné, ale každá se dá opakovat tak dlouho, dokud není dobrý výsledek. Po čase je to strašná, ale strašná nuda, nikam se to nevyvíjí, otvírání dalších tratí neberu jako pokrok ve hře. Soundtrack je hrozný a stále stejný, po pár jízdách jsem ho vypnul, nedá se poslouchat dokola. Celkově jsem zklamán, poslední NFS sice taky nijak zvlášť negraduje a rozhodně nemá žádný závěr, ale aspoň z části je zábavná, tenhle Colin je sice graficky povedenej , ale za moc nestojí. Rv

0/0
21.12.2009 11:03

Host

Re: Re: Re: hm,

asi mas pravdu no.

0/0
21.12.2009 11:06

Host

Nuda

Byl jsem z Dirt 2 na začátku hraní nadšenej,krásná grafika,zajímavý auta i závody,ale po půlce mě to absolutně přestalo bavit.Jediný důvod-zoufale málo tratí:-/.

0/0
21.12.2009 5:39

Host

Tož dobré, ale jen na půl

Hra je to dobrá, nakonec mile překvapila. Ale jenom napůl. A) to není ten Colin, po kterym celkem dost lidí volá B) Závody Rally jsou naprosto zmršeny. Stadiónový závody a kdejaký serepetičky tomu jízdnímu modelu slušej a není problém. Ale nechápu, proč do hry byly zakomponovaný některý kratičký erzety. Na ty se už bohužel nedá koukat, jsou to motorový čluny a ne auta. Jinak hýbe se to šlušně i na obstarožním hw. Jen výtka k menu - loading je dlouhej a menu je sice khůl, zato než se dopracuju k závodu, to je na dlouho:-/

0/0
21.12.2009 2:54

Host

Re: Tož dobré, ale jen na půl

většina času ze hry v menu. kdyby ty závody jenom nebyly furt tak krátké. a navíc nechápu proč při výběru auta nemůžu přehazovat tlačítkama do stran a musím esc, šipka, enter. kdyby aspoň ta voda tekla i jinde než po skle a konečně udělali stíny částic mohlo by to i při té traťové nouzi lepší. fyziku jim nikdo nerozmluví, když to měl být arkadoid tak to bude. na Colina tam mají jenom odkazy a sérii závodů. Snad Dirt 3 bude mít S2000, ať mě nenaštvou. navíc chápete jak může jít vyhrát savage závod s nejhorším šrotem co najdu?

0/0
21.12.2009 7:34

Host

Re: Re: Tož dobré, ale jen na půl

Myslis jako Hondu S2000 nebo tu hromadu srotu Fiestu S2000?  Fabii tam nahodou nechces?

0/0
21.12.2009 8:35

Host

Re: Re: Re: Tož dobré, ale jen na půl

mno znalče, on ma spise na mysli svetovy serial S2000. Trosku FAIL Rv

0/0
21.12.2009 12:22

Host

Re: Re: Re: Tož dobré, ale jen na půl

Myslel fiestu s 200 a i treba fabii..protože to nejsou hromady šrotu jako nějaká z4 pontiac (co se týče rally..jinak silnice ok:-))nebo ty další rádoby rally auta v dirt 2 (až na imprezu a lancera)

0/0
21.12.2009 16:06

Host

Re: Re: Re: Re: Tož dobré, ale jen na půl

s2000

0/0
21.12.2009 16:06

Host

Re: Tož dobré, ale jen na půl

moje babička říkala, že napůl je jenom prd*l

0/0
21.12.2009 21:59

Host

NFS

Fakt je to tak dobrý? Pamatuju, jak jsem tady četl recenzi na bombózní NFS Shift a jaký to je! Deset minut a pryč.

0/0
21.12.2009 2:25

Host

Re: NFS

Pokud cekas hezkou arkadu, s peknym interfacema a hodlas hrat na klavesnici nebo gamepadu. Je to lepsi o milion. (pozor na mensi vyber aut, nemoznost jakkoliv tunit, na malo trati a zdlouhavejsi menu).

0/0
21.12.2009 12:27

Host

Dirt 2

Na PS3 je to take pecka;-)R^ Stejne jako u Dragon Age, rozdil mezi verzemi zas tak velky neni je to velmi podobne.

0/0
21.12.2009 2:20

Host

Re: Dirt 2

tak zrovna konzolove verze u Dragon Age nejsou prave vitezstvi ... i kdyz ono je to celkove bida

0/0
21.12.2009 14:34

Host

Dirt 2 PC

Jen ty DirectX11 efekty kdyby byly více znatelné.... ;-(

/sestava: i7,HD5870x2,Win7,8GBRAM

0/0
21.12.2009 0:24

Host

Re: Dirt 2 PC

ale dopsat svou sestavu si nezapomel co :)) jen machrinky machrinky ale coz ja mam neco podobnyho:))

0/0
21.12.2009 1:14

Host

Re: Re: Dirt 2 PC

Mám to samý, co má ten člověk nahoře a musim říct, že rozdíl mezi konzoloou verzí a tou na PC je skoro nulovej. Opravdu sem čekal grafický orgie a že budu mít doma verzi jak na konzoli tak na PC, leč nestalo se a příde mi, že to trochu kluci od Codies odflákli...

0/0
21.12.2009 1:49







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.