Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Demon´s Souls dávají většině hráčů hodinu, maximálně dvě

Máte rádi opravdu drsné výzvy? Tak v tom případě bychom pro vás něco měli.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Super!

Velkolepe RPG s durazem na souboje - mistrovsky kousek !! Rada - hlavne hned nestudujte wiki a youtube videa, pripravite se tak o spoustu zabavy a prekvapeni ;-) A taky to hned nevzdavejte, pujde to lip a lip :-)

0/0
15.1.2010 14:10

Host

.

lol...jedna hra v kt nestaci len primitivne stlacenie spuste a nektori uz maju problem :DDD

0/0
31.12.2009 19:09

Host

xbox

bude tato hra na xbox ?

0/0
20.12.2009 13:36

Host

Re: xbox

Sony a Microsoft maji tendenci nevydavat (resp. nelicencovat) sve hry pro systemy konkurence.

Vyjimkou budiz snad jen hry na licencich Microsoftu pro DS, ale MS nema klasicky herni handheld...

0/0
20.12.2009 18:24

Host

Re: xbox

ne nebude protože na x-box už nic dobreho nevychazí dva roky;-D;-D;-D

0/0
30.12.2009 13:12

Host

Re: Re: xbox

ne protoze xbox je sratej srot

0/0
6.1.2010 18:52

Host

Re: Re: Re: xbox

srot to je ale hry a herni komunita jsou extra

0/0
23.1.2010 23:26

Host

Re: Re: xbox

ach tak, tak to asi o dost prichazis

0/0
23.1.2010 23:25

Host

Od Zaklínače nejlepší RPG co jsem hrál

Vedle Zaklínače nej RPGR^ Více takových her nejen na PS3.

0/0
18.12.2009 11:28

Host

dalsi kousek

Playstation 3 ma proste bezkonkurencni titulyR^

0/0
18.12.2009 0:04

Host

Re: dalsi kousek

ee prave ze vubec

0/0
20.12.2009 16:27

Host

Re: Re: dalsi kousek

jak to ze ne ? tak mi ukaz nejaky zajimavejsi exkulsivni tituly trebas u Xboxu, tam snad jediny co stoji za zminku je Fable 2 a Mass Effect

0/0
22.12.2009 7:29

Host

Tomesh

Tyvoe asi 70% lidi tu hru asi nechape a asi nikdy nepochopi :-D... 2 boss je 2. nejlehci (pro me)... staci si o tom neco precist a bude to ne sice za chvilku ale podle me se to da...nejlepsi byla debata na konzolistovi :-D typek tam chtel zakomponovat coop po splitscreenu XD... no ...je ale pravda ze to neni pro kazdeho ...me si to naslo!

0/0
17.12.2009 23:31

Host

setting

Jednu vytku bych zde ale mel, vyvojarum asi nic nerika pojem Easy, Normal Hard.:-/ at je tam klidne i odemykatelna ultra extreme obtiznost ale proc to vsem cpat stejne hned od zacatku?

0/0
17.12.2009 22:23

Host

Re: setting

Tak typicky RPG nemaj nastavovane obtiznosti ne? sem tam treba ano, zas tak vtom se neorientuj, ale kdyz jsem naky RPG hral, tak jsem tam obtiznost nenastavoval. Ta hra je pro HC hrace, tam zadnej pojem easy neznaj...

0/0
17.12.2009 22:29

Host

Re: setting

hra neni teska kdys dodrzujes pravidla a figly 1."znalost prostredi" opakovani lokaci neni na skodu a za chvilku budes vedet kde co je a zbytecne nechcipes 2."pouzivani kouzel" chobotnicky v tower of latria pouzijes "antimagic fild" a sou neskodne, silny fyzicky damage pouzij "total protection" snizi damage cca na 1/3 silny ohnivy damage pouzij "fire ring"+"water veil" utoci z dalky pouzij "thif ring" atd.3.kdys to ksakru bezi v online modu proc si na bosse neprivolat jiny hrace "hraci co nabizi pomoc nejsou vetsinou zadny lamy a maj par dohrani hry za sebou a boss pro ne bude malina" asi tak nejak

0/0
17.12.2009 22:44

Host

Re: Re: setting

jasne vsak ja take hraju ale jak to ma clovek vse hned  vedet? Hned se plizit podle navodu neni ono. Zapnu hru a jak me ma treba napadnout pouzit na Phalanxe Turpentine apod? precijen na zacatku neni hrac tak zkuseny, alespon neco ohledne obtiznosti tu byt mohlo, jinak fajn hra.

0/0
17.12.2009 23:20

Host

Re: Re: Re: setting

jak ? to je preci stara znama vec ze na slizoidni stvury vetsinou plati ohen :)

0/0
18.12.2009 10:28

Host

Re: Re: Re: Re: setting

taky pravda..

0/0
18.12.2009 17:45

Host

Re: Re: Re: Re: setting

presne, vzdyt to se uci na zakladce

0/0
20.12.2009 18:04

Host

Kult

Tahle hra je mezi tema "lehkymy" dnesnimy rpg jak z jine dimenze mam ju dohranou asi tak 14x a nahrano na ni pres 300 hodin a vsem doporucuju

0/0
17.12.2009 21:52

Host

Peckovni hra

Ja to projel 2x a musim rict ze je to to nej co jsem v zanru hral a nehral jsem toho malo hlavne na pc.Je to pecka kterou muzu smele doporucit hlavne hard core fandum.

0/0
17.12.2009 20:12

Host

DS

Geniální soubojový systém... Tato hra už mi nemá prakticky co dát, pač jsem ji projel už tak 6x. Musí se vydžet začátek, pak už to jde samo a jen vychutnáváte kouzlo týhle výjmečný hry... Pro mně určitě nejlepší RPG na této generaci konzolí... Za recenzi chválim, jen by tomu přece více slušelo těch 90% :-) razi

0/0
17.12.2009 16:18

Host

Re: DS

Neprodáš ji?:-)?

0/0
17.12.2009 16:51

Host

Re: DS

90?:-) pro tadyty lama gamers? Samozrejme ze takovych kvalit dosahuje ale prave diky obtiznosti to vetsina nepozna.

0/0
17.12.2009 22:19

Host

HC

já vydržel 8h, ale vzdal jsem to u druhého bosse, ke kterému se dá dostat sotva za 2h

0/0
17.12.2009 14:44

Host

Re: HC

No a jak to teda je?Příklad:dvě hodiny se dostávám k bossovi a když mě sejme,tak musím celý kolečko znovu?Nejde to pčed bossem uložit?Ať tak či tak,jdu do toho!!!

0/0
17.12.2009 15:29

Host

Re: Re: HC

...tuším že něco podobnýho bylo na GameCube s Metroidem.To byl taky HC!!!

0/0
17.12.2009 15:30

Host

Re: Re: HC

Ne, 8h jsem se plácal hrou, než jsem se odhodlal dát ji z domu. K druhému bossovi se dostaneš za 20 min od savu, musíš přeběhnout takový most na který furt útočí drak (tam jsem se panečku vyvztekal) když asi na 20tý pokus přejdeš most, tak projdeš esencí za kterou je 2. boss, nejprv odstraníš lukostřelce a pak jdeš na bosse, jenže tam jsem vždy hodil krafky a musel to jít opět znova. Pak se člověk naučí taktiku, že to dává člověk poslepu.

0/0
17.12.2009 19:15

Host

Re: Re: Re: HC

Ten drak mi neva jsem vzdy rychlejsi:-) ale ta parta pred vsupem do mlhy na konci hradeb tam vzdy zarvu. ale da se to.

0/0
17.12.2009 23:22

Host

Re: Re: Re: HC

no to neni zrovna nejlepsi napad hned zezacatku bezet k Tower Knightovi :), ja jsem napriklad nejdriv prolezl 1. casti vsech svetu a az pak jsem sel na tower knighta, nemel jsem s nim nejmensi problem, ten bos je uplne neskodny, staci se naucit prvni kouzlo, nebo mit dost sipu a trochu premejslet, a draka poceste jsem vzdycky odpravil aby me neobtezoval pri souboji s posledni skupinkou. Vlastne jsem asi diky zvolenemu postupu s hranim nemel zadne problemy, zadna frustrace se nikdy nedostavila, mozna trosku s jednim silnejsim bossem na druhe playthrough, to jsou mrchy daleko silnejsi, ale precijen po 3 dnech jsem ho dal, kdyz jsem se na nej lepe vybavil :).

0/0
18.12.2009 6:25

Host

Re: Re: HC

PRVNI boss je asi 30 vterin chuze od zacatku levlu, ten vas zabijet klidne muze;-D vse co udelate zustava tedy i ta odemcena brana k nemu, kterou jste predtim tak zdlouhave otevirali.

0/0
17.12.2009 22:21

Host

Re: Re: HC

Hra je vyborně promyšlená nemusíš celé kolo znovu... od check-pointu staci vetsinou probehnout 5- 10 min a ses u bose ..u skoro kazdeho  nepratele obihas ..hra se otevira po castech ..takze nejdrive probehnu kolo vse posbiram naleveluji nejake expy ..k bosovi nejdu.... vratim se domu (Nexux) :-) utratim expy... pak uz nemam o co prijit a tudis nejsem nasra.... kdyz chcipnu par pokusu u bosu  ...kazdy ma slabinu  do 5-max 10 pokus na to urcite prijdete ..jinak staci se trochu naskilovat  a uz jentak neumrete...  jen pozor na toho smejda ktery vam vybije cely nexux jdyz ho zachranite z klece..... to by pak byla asi prekerka  takze zachranit a hned zabit :-) dostanete hezky brneni a domov zustane cely .-)

¨dokonala hra ktera ceka az dohraju ass. creed2  pak  dojedu demosn souls a v lednu tuto hru budu prodavat cca 1100-1200,-  jest nevim   anachronox@seznam.cz

0/0
21.12.2009 23:19

Host

MASO!!!

Teď jsem se zrovna dodíval na gameplay u téhle recenze a JDU DO TOHOR^R^R^.Už jenom proto,že mi to připomělo Shadow of the Collossus-další perla!:-):-):-)

0/0
17.12.2009 14:30

Host

Re: MASO!!!

I me to svoji ponurosti a mistnostma s vysokyma stropama pripomina ICO/SOTC. Prave jsem si to prines domu, du smažit!

0/0
30.12.2009 21:27

junior1099

...

Kvůli tomuto a HR bych si to PS i koupil. Jenže to chce i novou TV a pár nějakých dobrých her, které na PS zatím nevidím, a to ještě chvílu potrvá. Vypadá to, že konečně udělali na PS pařbu, která není pro každého ňoumu co umí držet v ruce ovladač. Jen tak dál.

0/0
17.12.2009 13:29

Host

Re: ...

Tak počet her určitě není tak strašný. Fakt bych nekoukal jen na DS a HR - tady máš spíš problém asi v tom, že když PS3 nemáš, tak tam herní nabídku moc nesleduješ a spíš okrajově něco zahlídneš a protože si to nezahraješ, tka brzo zapomeneš. Určitě by se těch pecek našlo víc (Uncharted 2, Heavenly Sword, Little big Planet jsou třeba ty co mě jen tak namátkou napadali okamžitě a určitě sotjí za zahrání). A člověk když už tu konzoli má, tak sáhne i po těch průměrnějích hrách, který extra nevybočují ale zabaví (Killzone 2, MGS4 apod...)

No a ta TV - no to je asi jediná nevýhoda. Ale ty cenu už myslím nejsou tak strašný co to bejvalo. A jde o věc co vydrží a užije se i jinak - od koupě konzole jsem prostě na seriál či film na PC nekouknul - ten obraz na TV je znatelně lepší. Tohle jsou prostě investice co bolí tejden - ale pak člověk na ty peníze zapomene a dalších 15 let si užívá něčeho co se mu líbí.... což se myslím docela vyplatí.

Ale nutit ti to nebudu.

0/0
17.12.2009 21:37

junior1099

Re: Re: ...

Sleduju herní nabídku.

0/0
17.12.2009 23:01

Host

DS

Tady je myslim daleko lepe napsany clanecek o hre a clovek si z nej aspon udela obrazek o tom jak se hra hraje a jaka je, nez z teto nic nerikajici recenze

http://angryplayer.blogspot.com/2009/09/demons-souls-podruhe.html

0/0
17.12.2009 13:26

Host

Tomesh

Je to sice obtizne, ale je to naprosto luxusni! 80 % je podle me malo ...ja davam 95 % Hru se musi pochopit, zkusit .... je to opravdu parada .... btw neni to az tak hardcore chcipnul sem zatim 6X :-D R^

0/0
17.12.2009 11:37

Host

obtiaznost

konecne sa zda, ze zacinaju vychadzat hry, pri ktorych clovek nemusi ist prehyrit celu noc pred hranim aby aspon raz zomrel ;-D

0/0
17.12.2009 10:44

Host

Jumík

Osobně se mi typ (né úroveň) obtížnosti her na konzolích nelíbí, pořád těží z historické zátěže konzolí, v podstatě je obtížnost daná tím, že při neúspěchu musíte určitou pasáž znovu opakovat a dost často je každá pasáž zakončena bossem a ten když vás zabije musíte opakovat celý vybíjení slabších monster než se dostanete zpět k bossovi, pro někoho výzva, pro mě stereotyp. Naopak se mi líbí označení obtížnosti Easy a Normal, kde by se to do normální řeči dalo přeložit jako Hard a Brutal Hard, kde jsem svou první rubanici rozjel z hrdosti na Normal a ze začátku jsem měl velký problémy :-) Ale i tak symbolem obtížnosti pro mě zůstávají hry jako třeba Kingpin... Trochu mě mrzí, že u her jako takhle pojmy obtížnost a frustrace splívají (závěry činím na základě recenze, né vlastní zkušenosti) x-) Asi hlavní problém je ten, že za tuhle hru nejsem ochotný dát více jak 500 a to ještě dlouho nebude pravda

0/0
17.12.2009 10:12

Host

Re: Jumík

Pro mě je DS nejlepší RPG za poslední roky. Kupuju snad všechny RPG na PC, PS3, Xbox, ale tahle hra trumfla (u mě jednoznačně) vše za poslední dobu, Zaklínače, Risen, Dragon Age apod. Pro mě překvapení roku. Tleskám tvůrcům této hry.

0/0
17.12.2009 10:38

Host

Re: Re: Jumík

Presne tak R^ ....

0/0
18.12.2009 6:33

Host

Ursus

S tím souhlasím. Ale řekl bych, že je to hlavně specifikum japonských RPG. Nemožnost savu kdekoliv a kdykoliv a nutnost opakovat dlouhé nudné pasáže mě taky štve.

0/0
17.12.2009 14:26

Host

Re: Ursus

az na to ze tady zadne nudne pasaze nejsou, projit si ty lokace znova se vzdycky hodi, je tu hodne potreba pilovat taktiku, naucit se cist pohyby jednotlivejch protivniku. A kdyz uz si hodne veris, proc netrenovat Riposte

0/0
18.12.2009 6:31

Host

RPG?

nejak jsem v clanku prehledl, jak je na tom pribeh, dialogy, postavy a takove ty dalsi RPG veci. Na zahranicnich serverech se v tomhle smyslu vyjadrovali pomerne negativne.

0/0
17.12.2009 8:27

Host

Re: RPG?

Tak si to přečti tady je přehled 46 recenzí (http://www.gamerankings.com/ps3/954345-demons-souls/index.html) průměr 90%

0/0
17.12.2009 8:42

Host

Re: Re: RPG?

cetl jsem jich nekolik a je to v podstate jako recenze na BonusWeb jen s mensim nadhledem a zminovane se obvykle vubec neresilo

0/0
17.12.2009 9:16

wesc

Re: RPG?

Demons souls neni pribehove RPG, NPC je tak 20 až 30, ma to blize k Diablu nez treba Neverwinter nights .... silne stranky hry jsou atmosfera, soubojovy system, vyvoj postavy, zbrane, vliv chovani postavy na vyvoj hry - sveta a vztah NPC  !!!! a originalni (velmi) multiplayer .......

Odehrano cca 100 hod. a furt to zeru :-) Za me 95% R^

http://demonssouls.wikidot.com/

0/0
17.12.2009 10:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.