Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City skvěle rozšiřují původní hru

Co může být lepší, než Grand Theft Auto IV? No přece více této hry!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

doufam že GTA5 bude lepší

stejna sračka jak GTA4 prostě a jednoduše GTA San Andreas nic nepřekona snad až GTA5 doufam

0/0
31.12.2009 18:05

Host

Re: doufam že GTA5 bude lepší

GTA IV má možná vysoké HW nároky a některé možnosti ubyly, to ale z ní celkově ještě nedělá vyloženě špatnou hru:-P. Rozhodně si myslím, že Episodes from Liberty City na PC bude mít stejně dobrý ohlas, jako IV, ne-li vyšší. Hlavně, pokud si více vyhrají s optimalizací;-). Co se týče GTA V, tak na to jsem velmi zvědav a těším seR^

0/0
31.12.2009 20:16

Host

Re: Re: doufam že GTA5 bude lepší

tak to prr,gta sa na gta iv rozhodne  nema gta iv je leps

0/0
31.12.2009 20:58

Host

Re: Re: Re: doufam že GTA5 bude lepší

Kdyby sis pozorně přečetl můj příspěvek zjistil bys, že jsem nic takového nepsal ;). Asi si chtěl zareagovat na "mistra" původního komentáře, ale omylem si zareagoval na mne;-)

0/0
31.12.2009 21:09

Host

Re: Re: Re: Re: doufam že GTA5 bude lepší

si psal ze gta iv je sracka zlaty gta sa

0/0
31.12.2009 23:29

Host

Re: Re: Re: Re: Re: doufam že GTA5 bude lepší

nj srr

0/0
31.12.2009 23:31

Host

Re: doufam že GTA5 bude lepší

kecy

0/0
31.12.2009 23:30

Host

Re: doufam že GTA5 bude lepší

sracka ses tak maximalne ty a to tvoje San Andreas GTA IV je mnohem realnejsi a jezdeni v autech uz odost zabavnejsi nez v San diky paradni fyzice ty ptaku.

0/0
5.1.2010 17:00

Host

Re: doufam že GTA5 bude lepší

kamo tak to si napsal peknou sracku ze SAN ANDREAS je lepsi asi mas tak slaby PC ze si tak bombove nezhrajes jako ja ta fyzika vsechno je lepsi nez San ANDReAS tak nepis takovy sracky radsi si jdi hrat s kacerem;-D;-D;-D

0/0
11.1.2010 16:41

Host

tahle politika

mrkvousu mne celkem dost vadila. aby investovali do slibnych novych projektu je nenapadne, jen pretahovat druhdy exkluzivni ps3 uspesne serie. na druhou stranu, protoze sony ma opacnou strategii, zahraju si na ps3 skvele nove tituly, o kterych si xboti muzou nechat jenom zdat, coz je dobre o to vic, ze nastavovane kase jako gta4 (pro mne osobne propadak, trochu mne mrzi ze datadisk je lepsi nez hra samotna), final fantasy a dalsi uz davno nejsou cim byly. ale nejlepsi je na tom to, ze m$ exkluzivita pro xboty je pouze casove omezena, pak se tituly presunou na pc, a tam uz si to muze zahrat kazdej computerizovanej fanda temer zadarmo :-)

0/0
31.12.2009 0:27

Host

Re: tahle politika

pro mě je GTA 4 jak GTA 3 z lepší grafikou nic noveho nepřinaší zlatej San Andreas

0/0
31.12.2009 18:06

Host

Re: Re: tahle politika

SA je trapny

0/0
31.12.2009 20:59

Host

Re: Re: Re: tahle politika

Můžeš říci v čem?8-o

0/0
1.1.2010 1:03

Host

Re: Re: Re: Re: tahle politika

grafice jinak je hra C()()L

0/0
1.1.2010 12:55

Host

Re: Re: Re: Re: Re: tahle politika

Hm, tak to je mi tě pak líto, když soudíš hry podle grafiky:-(. Nezáleží jen na grafice, ale i na spoustě jiných věcech, jako je například originalita, příběh, hratelnost, celkové pojetí hry atd.;-).

Na druhou stranu můžeš být rád, že to na PC vůbec vyšlo ;). Navíc mnoho her, které nevypadají bůhví jak úchvatně jsou zajímavé svým pojetím a baví ;) A jsou naopak zase hry, což je dnešní případ, že vypadají suprově, ale ztrácejí na příběhu, AI a dalších aspektech. Čili jde o to, aby tě hra bavila. Taky to ber s ohledem na tu dobu, kdy to vyšlo ;).

0/0
1.1.2010 14:36

CzmaraFF

Tihle dementi RE: tahle politika

Co se navážíš do lidí co hrají na xboxu a do jejich her? Strkej si péro do bluerayky a nech každýho hrát co ho baví. GTA 4 je v poho

0/0
9.2.2010 8:12

Host

hm

Když už píši odborný článek, snažím se vyvarovat "když jsem tam přišel, tak jsem si sedl". Celkem nemilé, že se to objevuje již v prvním odstavci této recenze:-/

0/0
30.12.2009 16:33

Host

gta 4

nuda taková, že jsem to ani nedohrál, a to mě předchozí díly gta hodně bavily. tahle nastavovaná kaše nevím, mám rok ps3 a měnit nehodlám. btw. nicméně pořádnou hru, snad kromě mgs 4, aby pohledal. nějak mě hry nové generace (na ps3 a nemyslím si, že u konkurence je to jiné) přijdou pouze předražené.:-/

0/0
29.12.2009 23:40

Host

Re: gta 4

Nedivím se ti - GTA IV jsem hrál skoro půl roku, než jsem to dojel do konce. Hrozný stereotyp, příběh po prvních pár misích ustrnul, dělals všem jenom nájemného šaška, konec veškerý žádný. Musel jsem se do toho skoro nutit - přitom GTA3, Vice City i San Andreas jsem dohrál na jeden zátah. Ovšem The Ballad of Gay Tony je jiné kafe, opravdový návrat ke kořenům...  vypečený příběh + charismatické postavy... R^

0/0
30.12.2009 1:17

Host

Re: Re: gta 4

Stereotyp??? No.. Tak na jetpacku si uz deti nezalitaj, no.. Ja tu realistictejsi atmosferu uvital MOC rad. Teda ne ze by se treba 50% misi naplni hodne nepodobalo. Ale co?? Pribeh (kterymus asi po tech par hodinach prestal rozumet) jede furt, takze motivace k tomu strileni je PORAD a pekne se to cely vyviji. A i kdyby se neposouval pribeh tak jen samotny dialogy by to bohate vynahradily - porad uplna spicka. San Andreas/Vice City meli mozna rozmanitejsi a ulitlejsi postavy, ale z toho se snad rozumnej clovek neposere. Proste se ctyrka posunula mnohem bliz realite.

No stejne - tezko brat vazne cloveka, kterej tvrdi ze dohral SA na jeden zatah : )))))

0/0
30.12.2009 18:17

Host

Re: Re: Re: gta 4

Na jeden zátah znamená, že jsem si při hraní nedával dvouměsíční pauzy jako u GTA IV - to snad každý rozumný člověk pochopí... Nemůžu si pomoct, ale v GTA IV chyběla příběhové linii jakási soudržnost - připadlo mi to jako spousta izolovaných misí podobného ražení (jeď k někomu přes půl města - poslechni si úkol - jeď na druhý konec města někoho zabít - jeď se domů vyspat), které neposouvají hlavní děj nějak zvlášť dopředu. I ten konec byl takový nemastný neslaný... A nesouhlasím ani s tím, že tato hra byla pro dospělejší publikum a že je blíž realitě - ta spousta afektovaných, přitom necharismatických postav s rádobytvrďáckýma kecama spíš hrála na city fiftýnům s kšiltovkama nakřivo. Právě v San Andreas jednaly postavy uvěřitelněji, a nějaký jetpack na tom nic nezmění...  Schválně zkus, co budeš říkat na Tonyho.

0/0
30.12.2009 19:31

Host

Re: Re: Re: Re: gta 4

"Na jeden zatah" znamena NA JEDEN ZATAH. Tak mi teda vykladej o rozumnejch lidech..

Gay Tonyho mam hotovyho. Bavil. Urcite bliz San Andreas. Mimo jiny i premrstenou akcnosti.

U zakladni trojky se mi proste libilo ze se trochu drzela pri zemi. To ze jsou postavy porad spis nadsazeny karikatury na tom nic nezmeni. Je to proste porad GTA.

Poznamku o "fiftýnech s kšiltovkama nakřivo" uz teda VUBEC nechapu. Ti by meli urcite mnohem bliz prave k San Andreas. To ze se ti nelibi GTA IV a zaroven ocividne tihle ksiltaci snad neznamena ze je jedno pro druhy stvoreny..

0/0
30.12.2009 21:40

Host

Re: Re: Re: Re: Re: gta 4

* samozrejme jsem chtel napsat "u zakladni CTYRKY.."

0/0
30.12.2009 21:42

Host

Re: Re: Re: Re: gta 4

tak s timhle souhlasim. ale hlavni vyhrady nemam az tak k pribehu, jako spis k celem slabe grafice a zejmena vyraznem nedostatku bocnich misi. take to mesto bylo divne, fadni. v drivejsich gta jsem se behem nekolika hodin v prostredi zorientoval a jezdil popameti. v gta4 ne, kdyby tam nebyla ta navigace, asi bych frustrovan resil neustale na kazdem rohu neco s mapou. a co se tyce te proklamovane vetsi realisticnosti, no rekl bych ze zustalo pouze u slov. a to je asi jedine dobre.

0/0
31.12.2009 0:33

Host

Re: Re: Re: Re: Re: gta 4

Nic proti SA, ale GTA IV je opravdu někde jinde. Neberu grafiku a náročnost, ale vemte si to. Ty trapný kamarádi ze čtyřky jsou defakto boje a obrana vlasntího "homies" území. Stejná repetičnost, stejná nuda. Náplň misí je míň variabilní, ale o lépe zapadající do sebe (CJ byl opravdovej superman, u Nika mám pocit, že je to člověk). Ty hry jsou si vyvážeností hodně podobný, ale jsou trochu jinýho ražení. Co musím ale GTA IV nechat navrch je opravdu profesionální dabing. A že postavy z GTA IV nebyly ulítlý? Brucie a Many jsou potrhlý dost, nic spešl SA v tomhle směru nenabízí...

0/0
1.1.2010 23:58

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: gta 4

Jo, a ještě musím zmínit Catta Williamse a jeho show o zběsilých new yourčanech. Little Jacob je taky kvítko, po něm něco luštit, to je zábava sama o sobě (hru jsem si nechal dovíst z UK, čili bez lokalizace). A zkoušeli ste si pustit TV? To taky stojí za to, ten vesmírnej kapitán Amerika nebo co to je, ten nemá chybu;-)Rádia jsou ještě o kus dál, a to v SA byly na špičkový úrovni. Fakt mi SA nepřijde o nic lepší, spíš naopak, i když hra je to špičková.

0/0
2.1.2010 0:02

Host

Re: Re: Re: gta 4

jj GTA IV je vyborne a nesnasim jak tu furt nekteri srovnavaji z San Andreas a nebo Vice City tyto hry uz jsou stare vykopavky takze ted je otevrena cesta predevsimce moderi se pekne cini nejlepsi jsou scripty a mise od moderske komunity + samozrejmne nove modely aut :) takze po dohrani hry mate stale co delat muzete si dokonce zahrat i na real policajta v uniforme a se vsim co ktomu patri jako pochuzkareni atd

0/0
5.1.2010 16:33

Host

Re: Re: Re: Re: gta 4

* chtel sjem tam napsat ctyrce tak si to dejte dohromady.

0/0
5.1.2010 16:58

Host

NWM JAK SE TI INSTALUJE

JAG SE TO ZPOUŠTÍ?????????????? STÁHNUL SEM TO Z NETU ALE NENI TAM ŽÁDNEJ INSTAL NEBO SETUP???????????????????, PORAŤTE PLZ FAKT NWM JAG NA TO?????????????????????????????????????????????????

0/0
29.12.2009 22:11

Host

Re: NWM JAK SE TI INSTALUJE

Doporucuju mlatit hlavou o zed, dokud se ta zumpa cela nevyleje  : P

0/0
30.12.2009 18:09

Host

Re: Re: NWM JAK SE TI INSTALUJE

... nebo si aspon zjistit, co ze to je ten X-Box 360..

0/0
30.12.2009 18:09

Host

Re: NWM JAK SE TI INSTALUJE

Vřele doporučuji vrátit se do ústavu a už nevylézatR^

0/0
30.12.2009 18:25

Host

Re: NWM JAK SE TI INSTALUJE

Nerad bych se te dotknul, ale ty musis bejt neskutecne vygumovanej...

0/0
31.12.2009 23:25

Host

Episodes from Liberty City

Je to paradni hra, chytla me mnohem vice nez puvodni GTA IV! U mnoha her chci abych ji dohral, ale u Episodes from Liberty City nechci aby skoncila!:-)

0/0
29.12.2009 19:55

Host

Stupid..

Ano DLC pro GTA4 tak pěkně rozšiřujou hru :o) Za těch 50 000 000 to určitě těm hlupákům z msoftu stálo...;-D

0/0
29.12.2009 18:12

Host

Re: Stupid..

Proč tady pořád řešíte věci, po kterých je vám hovn0? Jste akcionáři Microsoftu nebo co? Pochopil bych ty kydy ještě tak pod nějakou výroční zprávou MS, ale tady jsme v diskuzi k recenzi výborného datadisku, tak si přestaňte hrát na ekonomické odborníky.

0/0
29.12.2009 18:57

Host

Re: Re: Stupid..

On je jenom naštvanej že jim to nevyjde na PS3 a tak si to kompenzuje tím že na ně nadává...;-)

0/0
29.12.2009 21:32

Host

Re: Re: Re: Stupid..

R^R^ jj

0/0
29.12.2009 23:22

Host

Gay Tony

Motorkář mě až tak nezaujal, ale Tony je naprostá špička - tento datadisk je o třídu lepší než celé GTA4. Zajímavý příběh, vynikající postavy (Yusuf Amir je nej), vtipné dialogy. Zaujalo mě mi i to, že příběh končí happyendem, což už se dnes jaksi nenosí - aby dílo působilo intelektuálněji, bývá zvykem nechat hrdinu skončit špatně (nevím proč...).

PS pro recenzenta: Jaké bugy máte na mysli? Při hraní jsem na žádné nenarazil..

0/0
29.12.2009 16:16

Host

Re: Gay Tony

SE NEDIV RECENZENT JE PROSTĚ CIRKUSÁK.RvRvRvRv

0/0
29.12.2009 19:17

Host

Re: Gay Tony

Přesně tak, taky nevím jaké bugy to mají být. Jinak absolutně souhlasím! Nelíbilo se mi hrát za balkánskou socku, ale motorkáři už byli zajímavější a Gay Tony tomu nasadil korunu. Postavy jsou skvělé, k tomu vtipný příběh (nebo aspoň dialogy), hratelnost na absolutní špici, prostě jedna z nej her která kdy vznikla!

0/0
29.12.2009 21:35

Host

Re: Gay Tony

Mohls aspon upozornit na spoiler..! No nevadi.

Ale ze by se happyend nenosil?? Drtiva vetsina her ho nosi a nosit vzdycky asi bude

0/0
30.12.2009 18:11

Host

Re: Gay Tony

Ja se k tomu dostal terpve nedavno, mam dohrananejch jen par misi v The Lost Damned a muzu rict, ze tech bugu tam je jak nasranejch ...

Nejaka bonusova mise (Friend), borec tam jede predemnou na motorce, a najednou se zasekne ve zdi, protoze ma blbe namapovany checkpointy a tam kam ho potrebujes dostat ho proste nedostanec

Jina mise, typicka prestrelka, a 2 policajti misto toho aby neco delali, se snazi tupe probehnout krabiceme ktery stojijou pred nima.

Spatny nacitani textur v tunelu ... nekdy je micto textury jen bila skvrna, tohohle je soucet jen po asi 4hodinovym hrani.

Asi se presunu na Tonyho a budu doufat, ze to bude o necem jinym.

0/0
30.12.2009 23:29

Host

Penizky v pr...

Takove pekne dlc MS zacvakal a Xboti se odmenili tim ze ho nekupujou nu tak ma MS par miliony zase v hajzlu stejne jako za docasnou exkluzivitu nekolika rpg ktere meli pomoct xku v japonsku s takovou uz xbotum nic kupovat nebudou tak honem utikejte kupovat :D

0/0
29.12.2009 14:53

Host

Re: Penizky v pr...

me to nevadi, naopak, jen at si zaplati dalsi suprovy hry jako je sou tyhle a ja budu mit co hrat, MS ma penez jak sracek a navic se mu to vratilo, sice nijak extremne nevydelal ale rozhodne na tom neprodelal tak proc ne? majtele X360 budou jen radi ;-) ostatni jako ty budou prskat, ale to neni nas problem coz...;-)

0/0
29.12.2009 15:05

h@luzak

Re: Penizky v pr...

Já kupovat nemusím, Ježíšek mi nadělil. A tak, když už děti spí, mohu si užívat těchto skvělých rozšíření. Mimochodem, když jsem se rozhodoval pro konzoli, měl jsem dva dobré důvody proč raději Xbox 360 a ne Playstation 3. Xbox totiž už tehdy (cca před rokem a půl) měl k dispozici DIV/X kodek (takže si pomocí ushare v pohodě streamuju videa) a za druhé bylo už jasno o smlouvě mezi Rockstarem a M$. A série GTA - to jsou hry pro mě.. Koneckonců, konzole stojí pár tisícovek, je to vlastně takové levné jednoúčelové PCčko. Když bude důvod k Xboxu a Wiičku koupit i PS3, tak holt rozšíříme hardwarovou základnu kolem televize..

Věřím, že tahle dvojice her bude mít nakonec velmi dobrý prodej. Mimochodem, je to skvělý pocit potkat "jako někdo jiný", v epizodě, kterou si pamatuju z GTA IV, Nico Belliće - u mamá Elizabety.. Nebo být u vykradení banky (hned na začátku Gaye Tonyho).

0/0
29.12.2009 16:30

Host

ps3

proc to neni na ps3?dyt je vykonejsi nez shitbox 360

0/0
29.12.2009 14:49

Host

Re: ps3

protoze ses retardovanej homosexual

0/0
29.12.2009 14:53

junior1099

Re: ps3

Jsi retardovaný, to je potom těžko...

0/0
29.12.2009 15:05

Host

Re: ps3

Protože to není hra pro rozmazlený děcka. Pouze 18+ :-P

0/0
29.12.2009 15:26







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.