Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Avatar na počítačích je předehrou k filmu

Pro fandy filmu, kteří chtějí víc, je to jasná volba. Pro ostatní nemá moc smysl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

BUG??

Mám problem. Ve hre mam furt den. Jednou byla noc. Tak jsem to vypl a pak zapl a uz to je jen ve dne:( Stve me to protoze noc se mi zda mnohem hezci nez den na pandore

0/0
21.1.2010 22:37

Host

ViKey

A třeba takhle nějakej názor na hru by nebyl??? Bo tady rozebíráte chujoviny. Každej jde tam, kde se mu líbí..;-O

0/0
17.1.2010 17:00

Host

"D

mám nový komp heč INtel Quad Core Q8400 !!!

0/0
12.1.2010 18:23

net.Xtreme

Koukal jsem na prezentaci nVidia na CES

Prý to budou prodávat společně s 3D Vision, jestli seo bjeví nějaké dostupné 3D monitory s vyšším rozlišením, tak se té hře asi nevyhnu, ale jako 3D demo by nemusela být tak zlá.

0/0
8.1.2010 13:42

Host

Re: Koukal jsem na prezentaci nVidia na CES

je znát že tohle je skutečně pro 3D vision dělaný. zkoušel jsem chvilku demo a vypadá to fakt úžasně

0/0
11.1.2010 13:28

Host

BW začíná psát žvásty

Kouam že lidi z BW začínaj psát pěkný žvásty...

Už to nejsou recenze hráčů pro hráče, ale sesmolený kecy od instalatérů, který víc jak polovinu článku sesmolili z naučnýho slovníku. V těch slovech se člověk pomalu ani nevyzná. Nepišou to hráči pro hráče, jak tomu bylo dřív. V recenzých se jen tak "sem, tam" zmínítě o dané hře, jinak píšete samý kraviny!;-O

Bývali jste lepší BW!!!

0/0
7.1.2010 19:51

Host

Re: BW začíná psát žvásty

Máš pravdu, poslední dobou to vypadá jakoby ty hry vůbec nehráli.;-O

0/0
8.1.2010 10:50

pan.klobouk

Re: Re: BW začíná psát žvásty

Posledni dobou? Nehrali? Staci se podivat na ty jejich videa nebo obrazky a je ti jasny, ze to nehrajou. Teda ne moc. :) Hodku, dve a pak se udela vytah ze zahranicnich recenzi, obcas i obrazky jsou z nemeckych webu, prskne se tam nejake hodnoceni a jde se "recenzovat" dalsi titul. Tem flamujicim deckam na BW to staci, proc se namahat, stejne jde jen o plamennou diskuzi pod clanky. :(

0/0
8.1.2010 13:08

Host

Avatar je bomba

Tuhle hru si koupím na 100%, film super už jsem na něm byl dvakrat v kině nadhera, PSP verze hry super, prostě pro mě jasna koupě

0/0
5.1.2010 0:20

Host

Re: Avatar je bomba

Stahni si radeji nejdriv demo ..

0/0
6.1.2010 16:44

net.Xtreme

Re: Re: Avatar je bomba

R^

0/0
8.1.2010 13:38

Host

Dotaz

hej lidi vim ze to sem nepatří,ale je i jiný český web o hrách podobný BW????

0/0
4.1.2010 17:54

Host

Re: Dotaz

Definuj podobný;-) Ale jiný český web o hrách je.

0/0
4.1.2010 18:08

Host

Re: Dotaz

skus hrej.cz

0/0
4.1.2010 19:55

junior1099

Re: Re: Dotaz

Díky...tohle beru i já :) . Z BW ''seriózního'' webu se stává pěkný odpad... začínají se tady objevovat čím dál dementnější články, kvalita recenzí taktéž upadá... další podíl na tom mají samozřejmě ty retardované děcka, co nemají nic jiného na práci, než ze sebe dělat mistry světa (blbečky) a co si myslí, jací jsou frajeři protože mají PS3/XBOX/PC... a aby se v diskuzi (to se netýká tady avatara, tady se vede i normální diskuze...tleskám) člověk dozvěděl něco užitečného, tak se musí prokopávat přes průjmy postížených, z her degenerovaných malých spratků, kteří umí jen urážet a povyšovat se nad každým, kdo nevlastní jejich konzoli (vy jste tak ubohý, kdy vám to už docvakne v těch zakrslých mozečkách?!).

Snad to bude u konkurence lepší a už se sem nebudu muset vracet.

Sbohem!

0/0
4.1.2010 22:12

Host

Ursus

Ona je to "reklama", na druhou stranu, stejně člověk bude chodit i sem, takže si dovolím trošku se rozepsat.

Games Tiscali - trpí na to, že pro ně píšou externisté - velmi různorodá kvalita recenzí. Jejich diskusní fórum je nepřehledné a člověk si musí dávat pozor na jazyk. Novinky mívají dobré, leč často přejímají a nezdrojují, odkud informaci mají. Nejlepší věc? Systém krátkých novinek vpravém sloupci. Osobní hodnocení - Tiscali za poslední roky soustavně upadá, bohužel.

Hrej.cz - web časopisu Level. Méně přehledný design než u Bonuswebu. Diskuse vyžadují registraci. Hádky se vyskytují taky, ale většinou jen v k tomu vymezených diskusích. Zásadní problém po přechodu na nový web - jako by se rozprchla komunita, není moc příspěvků v diskusích. Nejlepší věc? Články a témata. Osobní hodnocení - Hrej jsem začal sledovat asi před půl rokem a docela se mi zalíbil. Recenze bývají psané dobře, jen diskustujících by mohlo být o kapku více.

Eurogamer.cz - nejmladší web o hrách u nás, česká odnož zahraničního Eurogameru. Recenze bývají delší, píší je externisté, většinou ti nejlepší z těch co dříve psali pro Tiscali. Diskuse opět poměrně prázdné, vyžadují registraci. Ovšem v urážky nebo hádky se nezvrhla snad ani diskuse o Uncharted 2. Možnost filtrace diskuse o vybraného uživatele. Nejlepší věc? Zásoba videí. Osobní hodnocení - pokud Tiscali upadá, pak úměrně tomu jde tenhle web nahoru. Články bývají čtivé. "Reklama" na xzone není častá a je v mezích únosnosti. Škoda že není více diskutujících.

Bonusweb - stálice mezi herními weby u nás. Recenze mívají kolísavou kvalitu, najde se hrůza, ale pak klidně pravý opak. Chybí mi více článků okolo her a zamyšlení, glos atd. Novinky občas bulvárněji laděné. Diskuse je bohatá (velmi často na úkor kvality). Nejlepší věc? Svoboda projevu a živá diskuse. Osobní hodnocení - Bonuswebu neskutečně ublížil nový styl diskusí, kdy nejlze vypsat libovolné jméno. Sice tam člověk mohl napsat xxx, ale překvapivě dost lidí vystupovalo pod přezdívkami a krotili se. Dnes je každý Hostem, celá diskuse je velmi anonymní, což táhne provokatéry, hulváti ztrácejí zábrany. Nejvíce by pomohla nutná registrace k postování příspěvků (tak jako jinde na iDnesu)!

0/0
4.1.2010 22:56

Host

Re: Ursus

Alespoň kus IP ukázat by to chtělo, aby člověk věděl kdo na něj reaguje, větvené vlákno s Hosty je hodně nepřehledné.

0/0
5.1.2010 8:21

Kizrath

Re: Re: Ursus

Ono se zde najde i par kvalitnich clanku a kdyz jsi v praci, kde mas pristup na idnes pouze z celeho internetu, kvuli zabezpeceni z venci, tak ti ani nic jineho nezbyva, jako me bohuzel :) Naposledy jsem se zde dozvedel o Battle Reportu z SCII a diky tomu jsem si ho i pak kouknul po praci doma, takze obcas je to tu fajn, az teda na ty fanboys ze tri taboru...

0/0
5.1.2010 8:50

Host

Ursus

Já bych hlavně řekl, že těch fanboys tady není mnoho. Spíše je pár velmi aktivních, jenomže kvůli anonymitě je nespočítáč. Navíc ten pošuk, co tady strašně propaguje cell + br = future of gaming nebo co, a který za to hodí vźdycky ;-DR^V, tak to je podle mého jen provokatér, který se baví tím, kolik dokáže vytočit lidí. A to je celý problém. Zavést registrace a moderování v rozumné míře, jako se to děje na domovském iDnesu, by téhle diskusi podle mě velmi prospělo.

0/0
5.1.2010 9:41

Kizrath

Re: Ursus

stacil by jeden placeny clovek, ktery by prolezal vsechny diskuze a po svem mazal nevhodne prispevky a byl by klidek

0/0
5.1.2010 10:21

Host

Re:

Nebyl spousta lidí by psala dál a naschvál víc, musel by blokovat IP a ani to není řešení. registrace jako na idnesu, ale to bych zas musel povolit cookies, bez nich se nepřihlásím:-/

0/0
5.1.2010 11:31

Host

Re: Re: Ursus

a začalo by řvaní o cenzuře atd. atd. atd. To raději ne. Úplně by stačila registrace na mail. Těch, kteří si vyrobí maila a registrují si prudičcký nick není tak moc.

0/0
5.1.2010 11:44

junior1099

Re: Ursus

Ahoj.

Tož zkusil jsem se zaregistrovat na tom hrej.cz (trochu mě tam vadí, že u recenzí na PC hry nepíšou HW nároky nebo jsem jen slepý?), no ale zjistil jsem, že už jsem tam od někdy dávno regnutý. Jen nevím heslo... tak si nechám zaslat na mail nové heslo, jenže mi od těch šikulů dojde prázdný mail...bez jediného znaku.

Nevíš co s tím nebo kam bych jim mohl ohledně tohoto problému napsat? Když napíšu na ten mail, z kterého posílají ty ''nové hesla'', tak mi dojde na otočku hláška, že je to nedoručitelná zpráva (odzkoušeno vícekrát). Na webu nevidím žádný support nebo helpdesk...

Sice mám vícero mailů, ale nechce se mi registrovat znovu, pač bych chtěl mít svůj nick... ale asi budu muset, co?;-(

Jinak ten eurogamer vypadá v pohodě, jen je to ještě takové mládě.:-)

0/0
5.1.2010 18:40

Host

Re: Re: Ursus

Tak to buhužel vůbec netuším. Helpdesk taky nevidím, asi bych to poslal někomu z redakce, třeba se ozvou.

Jinak HW nároky tam nejsou pravidelně. Pokud to nějak překvapuje, tak je to myslím zmíněno, ale nebývá to pravidlem. Ono navíc dneska je to tak, že to na téměř stejných sestavách může chodit různě, protože si to třeba bude vadit s jedinou věcí, která je jinak. :)

0/0
5.1.2010 19:17

Host

Re: Re: Ursus

Bude to tim ze jsi debil

0/0
6.1.2010 13:44

Host

Re: Re: Ursus

na hrej.cz jsem se také zkoušel re-lognout, jejich prázdné maily jsou legendární :)

0/0
6.1.2010 23:10

Host

docla dobra hra

je to dobrá hra ale lepsi je treba Assaasin s creed

0/0
4.1.2010 15:22

Host

ty vole

taková diskuse, to se jen tak nevidí..ale vidět je to, že by se spousta děcek radši měla naučit česky místo hraní her..;-O

0/0
4.1.2010 14:08

Host

Re: ty vole

Hlavně teda ;-DR^

0/0
4.1.2010 14:29

Host

...

Taky mě děsí přístup některé omladiny - "nepotřebuju interpunkci",... Jen

čekám, kdy začnou řikat "nepotřebuju řidičák, plynovej pedál je

napravo",... Ten pitomec (rádoby recenzent) fakt nemá ani ponětí,... "dojmy nebyli",.... "nelíbyla",... Je to k pláči,... Už prosím tě žádné recenze nepiš.

0/0
4.1.2010 14:05

Host

3D část recenze...

Myslím, že vzhledem k dnešnímu datu (rok 2010) a k tématu recenze (Avatar) by se hodilo zmínit i o tom 3D jímž hra disponuje a jehož si mohou majitelé příslušného HW užít.

U ostatních her čert vem vynucené 3D, ale když jej Avatar nabízí sám v hlávním menu, je hřích jej nezmínit. Dalším hříchem je naprostá absence zmínky o MP. Má ho hra? Nemá? Čili je to čistý signl?

0/0
4.1.2010 12:53

pan.klobouk

Re: 3D část recenze...

3d si u nas uzije jen minimum hracu, kvuli narokum na vybaveni (bryle, monitor...) takze asi z toho duvodu ani pismenko. hral jsem hru na x360 a netusim, jak v tomhle uhledu vypada pc verze, ale mozna je tam i anaglyph a podobne radoby 3d technologie. :) tohle ma ale dnes uz dost her a diky nvidia driverum vlastne jakakoliv 3d hra x-let zpatky

souhlas ale s tim multakem, hra ho samozrejme ma a neni spatny, diky dvema zcela odlisnym stranam. modri na´vi versus armada je zajimavy stret, navic obe skupiny maji svoji techniku, domorci vyuzivaji faunu pandory, vojaci rda zase mechy, jeepy, vrtulniky atd. proste dalsi povrchni recenze na bonuswebu... coz je smutne, navic kdyz uz je to druha recenze avatara. prvni byla na x360, takze tahle (kdyz uz za kazdou cenu vznikla) mela byt doplnujici a vypichnout i odlisnosti v pc verzi

0/0
4.1.2010 13:52

Host

Re: Re: 3D část recenze...

Ano pseudo 3D s nVision Discovery (anaglyph) od nVidie (pozn. vypadá velmi slušně ve stalkeru) lze najít skoro ke každé lepší 3D hře (společně s "dospělým" systémem za 12K (HW + 120Hz monitor)), ale to, že Avatar nabízí možnost korigování 3D efektů již v hlavním menu zakomponované do hry, to by mohlo být při nejmenším zmíněno.

Zvažuji koupi (demo mě svou brutální optimalizovaností a svižnou akcí navnadilo), ale zajímalo by mne jestli to není za Navi hloupost (tzn. pouhé hopsání a mlácení vojáků klacky bez možnosti "stealth" ostřelování z dálky) a jestli lze nastavit obtížnost (rád si dám masochistickou, aby hra měla výdrž) a hlavně jak je to s těmi úkoly? Ve WoW mě bavilo sbírat 7 kytiček "kameníku", zabít 3 prasátka na planinách westlandu a případně osvobodit tu a tam nějakou věž, atp.(v grupě) Ale nejsem si jist, jestli chci něco podobného vidět i v FPS střílečce. Čili musím plnit nějaké questy, anebo mohu jít jen po hlavní linii? A když se je rozhodnu plnit ony questy, dostanu za to nějakou motivační odměnu (lepší klacek/kulomet, atp.)?

0/0
4.1.2010 18:42

pan.klobouk

Re: Re: Re: 3D část recenze...

jj, je pravda, ze avatar je snad prvni hra, ktera skutecne 3d podporuje (netusim, jak na tom byla pc verze noveho resident evila). na kazdy pad, potreba novych nvidia bryli a nadstardardniho zobrazovadla z toho dela fakt jen zajimavost, kolik lidi si to u nas prostorove zahraje? :)

mno hru jsem hral dlouho pred filmem a o celem avatar fenomenu prakticky nic nevedel, kdyz nepocitam filmovy trailer. docela mne tedy prekvapilo, kdyz jsem v kuzi na´viho likvidoval jeepy a obri mechy palici nebo lukem. :) stealth prvky tam jsou, neviditelnost, fazovy posuv... i se da trochu taktizovat a palit po vojacich z luku. obe kampane se docela lisi, za na´vi je to vic o hopsani a rozhovorech (do adventury ale daleko) za rda je to cista akce, zastrel co se pohne. volba obtiznosti ale myslim absentuje. pribeh je jinak ciste linearni a vlastne bez nejakych questu, obcas se jen da slpnit jedna mise drive, nez druha, tot veskera volba. no a ukoly dost stereotypni, protoze at uz se nekdo hleda nebo se ma neco znicit, vzdy je to jen o dobehnuti do bodu A (rozhovor, sebrani vybusnin) a presunu do bodu B (zachrana, akce). holt hra podle filmu, ac meli (pry) dost casu na vyvoj, zrovna v tomhle ohledu se to moc neprojevilo. a nakonec rpg prvky a vylepsovani - to se deje vlastne mimochodem, za vsechno jsou body, za plneni ukolu i za rozstreleni kytky. :) a diky nim se pak objevi nova flinta, brneni nebo specialni schopnost.

0/0
4.1.2010 22:36

net.Xtreme

Re: Re: Re: Re: 3D část recenze...

Pardon, že se pletu do vlákna, ale zpět k 3D jde přimět Avatar (PC verzi), aby fungoval v anaglyphu? Ideálně přes nVidia 3D Vision Discover? Povedlo se mi získat jen 3D HUD, to je trochu málo a 120Hz monitor + brýle ještě nějaký čas pořizovat nebudu...

0/0
4.1.2010 22:50

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: 3D část recenze...

to prave netusim, z pc verze jsem nevidel ani demo. na x360 jsem ale chtel anaglyph pro zajimavost vyzkouset a tam v nabidce neni. jen nekolik hw 3d technologii a reseni od ruznych spolecnosti (vcetne nvidie), papirove bryle ale vynechali

0/0
4.1.2010 23:03

Host

avatar

Tato hra je PC only? Graficky se mi to zda jako odflaknuta konverze..

Slabe textury,nizka viditelnost,to jsou znamky konzoli :-/

Velka skoda,hra mohla alespon nadchnout grafikou,stejne jako film..

0/0
4.1.2010 11:29

Host

Re: avatar

Hra běží na Dynia enginu, což je silně upravený CryEngine, který používala například Far Cry 2.

Jinak hra je pro PC, Xbox360, PS3, Wii, DS, PSP a iPhone.

Use google!

0/0
4.1.2010 11:33

Host

Re: Re: avatar

Dunia, ne?

0/0
4.1.2010 12:04

Host

Re: Re: Re: avatar

Sorry, spletl jsem se. Ano, Dunia.

0/0
4.1.2010 12:21

Host

Re: Re: avatar

Aha cili konverze,tak ted uz tu grafiku chapu.. :-)

0/0
4.1.2010 12:24

Host

Re: Re: Re: avatar

Ty jsi junkl.

0/0
4.1.2010 12:51

Host

Re: Re: Re: Re: avatar

A ty jsi dement ;-DR^

0/0
4.1.2010 13:14

Host

Re: Re: Re: Re: Re: avatar

Ne větší než ty.

0/0
4.1.2010 13:27

Host

Re: Re: avatar

Dunia engine nemá s CryEnginem naprosto nic společného tak se prober!

0/0
4.1.2010 17:57

Host

Re: Re: Re: avatar

Pravil idiot a my se mu zasmáli ;-D;-D;-D

0/0
4.1.2010 19:30

net.Xtreme

Re: Re: Re: Re: avatar

Společného mají dost, ale Cry engine 2 a Dunia je něco jiného prostě;-D Ale nis společného je dost odvážné tvrzení;-D

0/0
4.1.2010 19:35

Host

Re: Re: Re: Re: Re: avatar

Ano ono je totiž CryEngine 1 a Dunia takřka totéž.

0/0
4.1.2010 21:04

Host

Re: Re: avatar

Dunia engine nema s Cry Enginem nic spolecnyho.Ubisoft to sami rekli.Nemel tady kraviny.

0/0
4.1.2010 20:04

net.Xtreme

Re: Re: Re: avatar

Kdy nic jim nevěřím, proč tedy kupovaly Cry Engine a přepracovávali ho? Nutno podotknout, že na CryEnginu běželo "stařičké" Far Cry, takže trochu víc to upravit museli, aby měli Far Cry 2:-) Ale něco si o tom zjisti a nemel tady kraviny;-)

0/0
4.1.2010 20:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.