Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Přídavek The Zombie Island of Dr. Ned pro Borderlands zabaví na pár hodin

Jestliže jste si oblíbili zdařilou střílečku Borderlands, pak byste první přídavek neměli minout.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Borderland

Ha zombie sem dohrál už víc než před měsícem a mam doma další datadisk, ale ještě sem ho nehrál.

0/0
26.1.2010 12:20

Host

datadisků je už víc

je to krátké škoda , jinak vyšel další datadisk sou to bojové arény , nic moc , nedá se tam zvyšovat level :( jmenuje se Mad Moxxis Underdome Riot

0/0
25.1.2010 18:02

Host

WTF???

akoze aku dlhu hru by ste chceli za 8 euro??? 20 hodin?? to je vtip?? ved to je take dlhe jak call of duty a je to 6x lacnejsie. niektore dlc ako napr. dragon age maju len asi hodinu a stoja este viac cize vasej recenzii ABSOLUTNE nechapem!!!!!;-€;-€;-€RvRvRv

0/0
25.1.2010 15:44

Host

Dotaz

SZajimalo by me, jestli v pridavku muzu hrat za postavu, na ktery mam 43. lvl. Nebo budu hrat zase od 0?

0/0
25.1.2010 15:24

Host

Re: Dotaz

jo jde hrát dál , take jsem pokračoval , voják na 43 úrovni .. oblíbené zbraně odstřelovačka a brokovnice

0/0
25.1.2010 17:56

Host

mozky

zdarec tak k cemu jsou ty mozky? v recenzi jsem se t oz pochopitelnyhc udvodu nedozvedel ale zajimalo by me to :)

0/0
25.1.2010 14:35

Host

Re: mozky

jeden týpek ti dá za úkol donést mu mozky , takže je nechávej ležet na zemi a nesbírej je dokud nedostaneš ten úkol , dá ti ho asi 3x pokaždé na víc mozků ... najít si ho musíš sám :D

0/0
25.1.2010 17:58

Host

Odkaz L4D a kvalita

Tenhle přídavek je fakt povedenej....

0/0
25.1.2010 9:30

IARK

Re: Odkaz L4D a kvalita

Myslis ten, ktery vydavaj pod jmenem L4D2?

0/0
25.1.2010 9:34

Host

Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

ne, to je pokracování jako jakékoliv jiné....a řekl bych že toho v sobě má i více než jiná pokračování a hlavně je zábavnější, lepší, delší, než první díl........(ovšem bugu má v sobě stále hafo! :)

0/0
25.1.2010 9:53

IARK

Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

No nevim, mne 2ka moc nenadchla, jednak zbrane na blyzsko pro mne ubyraji hre, protoze vzdy se najde nekdo kdo s ni chodi ikdyz to neumi, je moc SI, ikdyz jsou zajimavy, ale prijde mi to za ne lechci nez v 1, novej mod je taky nic extra, ale hlavne odpadla atmosfera, nechapu jak muzou zombiky polozit do dne, jak je vsechno nadherny slunickovy tak to nejak ztratilo kouzlo, jediny co je hezky jsou 3 mise kdy se vraci s benzinem. Delší nevím, ja bych rekl, ze jsou tak nastejno, lepsi mozna, ale pro mne urcite ne zabavnejsi, a hlavne komunitu to rozdelilo na dva tabory :-( (a bugy ma porad i 1 na ty autori nejak kaslou)

0/0
25.1.2010 10:17

Host

Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

vidíš, mě třeba baví více dvojka protože mise sou více variabilnější a pořád se jen nekempuje...no a když hraje nějaká lama..tak KICK není problém.....souhlasím ale s tím že jednička měla hutnější atmosféru...na druhou stranu dvojka je více propracovaná

0/0
25.1.2010 10:39

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

Kickovat slo i v jednicce, To s tim kempovanim mi prave prislo dobry, trosku realnejsi a bylo to za SI tezsi, ve dvojce mi nektere mise prijdou za surv nedohratelny, napr horska draha s vyrovnanejma tymama je za ne pomalu neudelatelna, proste se mi neliby, ze v jednicce si vetsinou tym zraoval a polozil, ale tedy je to pak vo to si na neco pockat a i kdyz jsou zdravy jak ripy tak maj smulu. Ano bavi me to za jackeho nebo splittera, ale stara skala byla tesi a dle meho lepsi, protoze vsichni inf byly dulezity boomer 2hunt a smoke, ve dvojce dokaze vysekat team jeden inf a ani se nemusi priblizit a to radsi nemluvim o tanku a palce, kdyz byl tank v jednicce tak vzbuzoval respekt, tedy je mistama pro smich :-) samozrejme jsou obe hry dobry, ale osobne bych byl radsi kdyby misto 2ky takhle brzo vice rozsirili jednicku, nejvic mne na tom stve prave to rozdeleni komunity, pulka lidi s kterejma jsem hral 1 odesla ke dvojce :-(

0/0
25.1.2010 12:11

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

dvojak nabízí o mnohem více taktiky než jednička kde stačilo stát v rohu a střílet jako zběsilej.....noa  s tankem....kdyzje tank lama a nechá se umlátit pálkama je to k smíchu..ovšem já s tím třeba nemám problém....moje tanková pálka (jeho ruka) je totiřž mnohem silnější a když je nencháš kolem sebe běhat aby tě umlátili tak nemají šanci ani s pálkama...horská dráha je super a právě takovéhle momenty v jedničce chyběly.....a vysvětli mě jak jeden inf vyseká celej team ve dvojce...to nechápu..a jestli je team noob full kterej se rochní ve spiiterskejch zvratkach..tak pak preji lepsí hráče na hraní!!

0/0
25.1.2010 12:17

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

v jednicce takovy taky byly, mista, kde ses musel sehrat nebo si koncil, napr vylez z kanalu a nebo vylez na strechu. Na takovy nooby se narazi az moc casto neni nic lepsiho nez cekat na nabeh oni se kempnou a ty jim plyvnes pod nohy ;-D a prave tedy uz v kombinaci s boomrem dokazes udelat az moc velkou paseku, v jednicce se mi libilo, ze proti sehranejm surv si nemel pomalu sanci, ze tam slo spis o to aby si nevsimli, ze je na nekom hunter. V ty dvojce ti obcas respawnou kombinace , ktery sou vrazedny (boomer hunt splitt)a nebo kombinace s kterejma nejde vymyslet nic kloudnyho. A co mne nejvic sklamalo, tak je to finale na moste, s vyrovnanym tymem dosli jste to nekdy? hodne unreal lokace

0/0
25.1.2010 12:32

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

proti sehraným teamům nemáš šanci ani tady...já většinou hraju team VS a je to tak že rozhoduje většinou jen maličkost nebo luck....

jinak ty těžký pasáže je právě to co mě na dvojce baví, jelikož jednička už nebyla výzva...nahráno pět set hodin a stále hraji (narozdíl od jinejch teda co s příchodem dvojky jedničku už nezapnuly :(

Mosta horská dráha jsou jedny z nejelpších míst! :) halvně most je perfektní....dohrál sem jej několikrát ale pokud jsou dva hodně dobré teamy tak je to většinou o štestí u druhýho tanka.....

mimochodem nejvražednější kombinace byla vždycky nejvíce v jedničce a to 3x hunter a smoker......to se naštestí ve dvojce tak často nestává

0/0
25.1.2010 12:38

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

Tuhle kombinaci sem nikdy moc rad nemel, zalezelo hodne na presnosti a sehranosti, ale vetsinou jeden hunt dostal punch a pak surv roztrilel celej team, ja mel radsi pobliti vsech za booma a nasledny rozebrani :-) obcas se jeden branil zombikum i kdyz se metr vedle nej valel pod huntem :-) most jsem hral asi jen 3x a vetsinou jsme umreli okolo 1 tanka, je tam bohuzel hodne lechky nekomu dat instant :-( je pravda, ze ty kampane uz byly jen o tom, tak tedy budou, tak ted budou skakat, tak zakempit tady, ale uprimne receno mne spis bavilo nekde zakempit, to by jsi taky udelal, jenze bohuzel 2ka ti k tomu neda moznost, spis spustis alarm, kterej laka zombiky z 500km okruhu ;-D ale vobe hry jsou bezva jen s tou dvojkou uz tolik nehraju. Jinak byl jsi v 1ce v nejakom klanu? nezname se?

0/0
25.1.2010 12:52

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

ne, já už v klanech nehraju....hrál sem hodně před pěti lety CSS a dotáhli sme to až na kvalifikaci na WCG a to mě stačilo teď hraji už pouze 4fun

0/0
25.1.2010 13:02

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

Tak ja byl v "klanu" taky vycemene 4fun, slo spis o to, ze si to mel s kym hrat, samozrejme mistama jsme byly tak profy, ze nas davali i common inf :-) ale aspon si mel s kym kecat.

0/0
25.1.2010 13:07

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

jo, tak pokud jde o kecání tak od toho mám 25 kamarádů na steamu a stovku dalších lidí co neznám osobně ale hrajem spolu.....

0/0
25.1.2010 13:19

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

Si tak ctu a premyslim odkud IARKa znam ;-D

PS L4D1 je mnohem profesionalneji orientovana nez L4D2, zato L4D2 je zabavnejsi for FUN varianta. Je fajn mit vyber, ale osobne bych uvital jednu hru pokud mozno kompletni, jinak receno L4D2 vysla brzo a je to dost videt :-/

0/0
25.1.2010 13:52

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

No prave, stve mne, kdyz si chces poradne zahrat a zacne tam behat lamer s panvickou protoze mu to prijde zabavny a uz ho nekdo tahne :-)

To se divim, ja sorry, ale nemuzu si vzpomenout na nikoho s nickem Host, za kterej klan hrajes? ;-D

0/0
25.1.2010 14:18

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

Sry, ale jsem fakt liny resit login. Za klan nehraju, jinak me najdes jako Shodar87 ;-)

0/0
25.1.2010 14:47

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

jak může být L4D1 profesiónálnější když je tam jen zlomek zbraní, všude se jen kempuje, sou tam pouze tři SI.....??????

0/0
25.1.2010 14:36

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

Quads, celkove hra za inf je mnohem predvidatelnejsi (ale taky ovladatelnejsi) a hra je vybalancovanejsi. Dokud se nevyresi ovladatelnost, L4D2 je fakt jen for FUN.

0/0
25.1.2010 14:46

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

Co mne taky stve je to hodnoceni ve dvojce, neni rozdil mezi rosekanym teamem a plne zdravim :-(

0/0
25.1.2010 14:48

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

Jsem rad, ze se zraneni nepocita, ale tymy proste ty mapy projdou bez nejmensich problemu. 25 bodu za damage pri tiebrakeru je vysmech.

0/0
25.1.2010 15:01

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

tak se dohodněte...jeden říká že je to těžký...druhej že to projdeš bez problémů...

0/0
25.1.2010 17:29

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

V L4D2 mas vic moznosti jak surv sundat, ale zas na druhou stranu mas ,,nahodne" spawny. Je to jak kdy podle situace, ale osobne bych rekl ze i pres nebezpeci spittera a chrargera je hra za lidi lehci v L4D2 nez v L4D1 (QuadCap FTW!)

0/0
25.1.2010 19:06

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita by SHD

To ze je ve dvojce vic zbrani (akorad desert, granatomet a mele) a "jen" 4 (tank) SI neznamena, ze nemuze byt profesionalnejsi, kempeni mi prijde furt realistictejsi na vlny zombiku, nez se snazit pres nekonece houfy dostat pres horskou drahu nebo staveniste abych vypnul alarm, bylo by dobry, kdyby to byla alternativa, ale nemam rad nekonecnej respawn, pak je to za SI moc jednoduchy a ani to nepotesi :-(

0/0
25.1.2010 14:46

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

typ: zalez s tankem do rohu a nikdo s pálkou se k tobě nepřiblíží pokud nejsi lama a nebudeš jen tak naprázdno máchat těma velkejma rukama!

0/0
25.1.2010 12:18

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

tjn, ale kdyz tam zalezu tak si rikam o par kilogramu olova z bezpecne vzdalenosti, za tanka ad zije hazeni :-)

0/0
25.1.2010 12:24

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

no vidíš....nebylo to tak těžký na to přijít že se dá proti pálkám třeba házet kameny že?

0/0
25.1.2010 12:25

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

Melee + adrenalin = mrtvy tank. A sutry se daji sestrelit nebo jim vyhnout. Survici musi udelat slusnou chybu aby je tank dostal (boomer vomit), jinak je tank proste smesny (z blizka nema sanci kvuli pomalemu utoku) :-/

0/0
25.1.2010 14:00

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

no, takhle to zní krásně jednoduše.....chtěl bych si s tebou zahrát a já budu ten tank...uvidíš že budeš rád když aspoň jeden zůstanete stát...a myslím to vážně :)

0/0
25.1.2010 14:34

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

Tank 1 na 1 je jasny, ale pokud ostatni vezmou melee padnes po max 10 ranach, takze kazdy te zasahne 2-3 x (pocitam ze jsi nezranen a nezapalen). Zivotnost cca 10-15 sec zblizka z dalky AK a jsi dead nez napises WTF do chatu ;-)

0/0
25.1.2010 14:59

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

no...tak tobě taky přeju lepší hráče než doposud...a nebo si sám vybíráš že cceš hrát s lamama...AJOOOOO ty seš ten druch čecha co příjde dostane na prdel a ragequit...... takovejch je taky hafo....ale proc s nema hrat???

0/0
25.1.2010 17:31

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

?? LOOOOOOOOOL, presne uhadl jsi, zasadne hraju s lamama, protoze prohru by me EGO neutahlo. Kdykoliv me nekdo zastreli prez zed s boomikem, okamzite zmakcnu pohotovostni nabindovane ragequit tlacitko.

A ted vazne, hra s ragequitery me nebavi. Poskladat nejakou hru s friends, kteri se nevymlouvaji a hraji celou dobu je pomalu zazrak. Osobne si davam si pauzu, ale klidne se domluvim na hre s ,,profikama" ;-D

0/0
25.1.2010 18:50

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz L4D a kvalita

Dodam, napis svuj acc a klidne se domluvim 1 na 1 nebo 4 na 4, tva volba ;-)

0/0
25.1.2010 18:53

Host

Kratke

To by me zajimalo, proc autor pise, ze to na par hodin zabavi.

Co se da tak asi od DLC cekat? Celej novej svet?

Brano dle politiky Activisions (MW2) by tato hra mela za cenu 8 Euro trvat cca 40 minut. A plus teda par hodin v multiplayeru :)

0/0
25.1.2010 9:06

IARK

Re: Kratke

Nemuzes ale srovnavat hru, kde je kampan hlavni soucast hry, kde jse o nekolik desitek hodin hrani s hrou, kde zadny SP neni, spis bych to vydel na trochu delsi tutorial :-) Oproti puvodni hre je to kratky, jedine, proc bych to DLC koupil jsou ty hezky nemrtvy, ale to druhy DLC co pro B je, tak za to bych nedal ani 20 Kč Nechapu tenhle modni trend vydavat neuplny hry a za prachy do nich davat to co melo byt uz v puvodni, hold piratstvi je vysoky, tak musej voskubat ty co jak blbci platej :-/

0/0
25.1.2010 9:32

Host

Spica

Je hezky videt jak se autori staraj. borderlands si to zaslouzi. Meli byste videt ty jatka na Garene.

0/0
25.1.2010 8:47

Host

Jojo

Asi nejlepsi DLC ktery kdy k nejaky hre bylo udelany,ale to porad neomlouva jejich zbytecnost...

0/0
25.1.2010 5:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.