Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Staromódní arkáda Zombie Driver příjemně překvapila

Chcete-li si odpočinout od sofistikovaných a komplexních moderních her, arkádovka s přejížděním a střílením zombíků je ideální volbou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Špatná doba

Jj, starý dobrý časy, kdy hry o něčem byly a i když ne, hrály se nám líp. Mám pocit, že když jsme používali fantazii, namísto toho, abychom viděli každý detail, bylo to o moc zábavnější. A přiznávám, že warez ničí všechno. Když jste sehnali něco po dlouhém úsilí a sedli si doma, to byl panečku pocit. Dneska zkusíte, nebaví a jedete dál...

0/0
22.1.2010 16:37

Host

Re: Špatná doba

Warez je dobrá věc. Problém je v komerci a to, že žijeme v době, kdy chce každý na každém a na všem zbohatnout co nejlehčí cestou. A nějaká radost a nadšení z tvorby hry už dávno zanikly. Za to si přece nový Mercedes nekoupíš. ;-(

0/0
23.1.2010 20:12

Host

Re: Re: Špatná doba

přál bych ti abys byl zaměstnán ve firmě co pracuje na hrách a dělal to z radosti a vysvětloval to tak manželce a hladovým dětem....nejsi ty náhodou nějaký ekonom???

0/0
25.1.2010 1:05

Host

Re: Re: Re: Špatná doba

Argumentovat hladovymi detmi je tak stupidni az to boli. Prestav si, ze i dnes existuji lide kteri to delaji pro radost(freeware, modari). Majorita dnesnich titulu od velkych studii stoji za shnilou hrusku. Zda se, ze penize ten obor spise kazi.

0/0
25.1.2010 18:28

Host

70%?

Fascinuji me nevyvazene hodnoceni na Bonuswebu. Ta hra si

zaslouzi tak 50%. Proc? Protoze je naprosto prumerna. Zbrane jsou meh, auta jsou si dost podobna. V zasade jsou ve hre tri, i kdyz jich je ve skutecnosti myslim kolem 9ti. Rychle auto co malo vydrzi a je pro malo pasazeru. Stredne rychle auto ktere uveze o neco malo vic lidi a pomale velke auto pro velky pocet lidi. Zbrane jsou na vsech stejne (clovek by cekal ze na autobus se da zavesit silnejsi railgun nez na sportak... nebo aspon vic typu zbrani). Ve hre je v podstate jeden main quest (prijed nekam, zabij, naloz pasazery a furt dokolecka). A jeden side quest (zabij xxx zombie). Pokud si to dobre pamatuju, ve hre jsou zhruba 3 typy zombie (normal, pes a velka zombie). Normal po vas akorat tak hazou plechovky a mlati, velka zombie je prakticky ve dvou velikostech a slouzi jako skoro-staticka barikada. Psove jsou vysmech. Zadna kreativita, zadna rozmanitost. Kamera je obcas udesna. Atakdale.

Ano stoji to 9 dolaru a neni to AAA titul. To ale neznamena ze za neco stoji.

0/0
22.1.2010 15:53

Host

Re: 70%?

Tobe bych tipoval tak 15 let.. a vubec nemas paru o cem hry byly ! tato hra neni AAA(i kdyz vubec netusim co AAA znamena) ale ve sve tride je uplne perfektni !

0/0
25.1.2010 17:13

Host

Re: Re: 70%?

No tak tipuj dal. Narozdil od tebe nesoudim co nemuzu proto se nebudu dohadovat ani o tvem veku, ani o tve zpusobilosti hodnotit.

Pokud nevis co je AAA titul, pak se zrejme v oboru her moc nepohybujes. Doporucuji pouzit google. Hra je podle me perfektni kdyz je originalni, hratelna a bez bugu. Tato hra nema s originalitou nic spolecneho, gameplay je porad stejny. Bug jsem zadny nenasel, ale to bude tim ze ji celou clovek dohraje za par hodin a nema duvod ji hrat znova. A ani ve sve tride perfektni neni. Za stejnou cenu se daji poridit hry nejen zabavnejsi, ale taky majici smysl hrat je znova. Jestli chces hajit svuj nazor, mel bys prednest nejake pouzitelne argumenty a ne "je ti 15 let a vis kulovy".

0/0
25.1.2010 18:09

Host

mlha?

Mám problém se zobrazením - ulice je v mlze. Neví někdo co s tím? Ostatní grafika je v pohodě. Díky za radu.

0/0
20.1.2010 23:52

Host

Re: mlha?

"ma hra nejake technicke problemy, nebo vsem funguje bezproblemove? ja ji doopravdy hral, takze na tohle bych odpovedet dokazal"

co mas za grafiku? jake ovladace? tohle je jeden z castych problemu, muzes zkusit s tim laborovat (drivery, nastaveni) nebo prubnout patch. ten mimo jine pridal i podporu shaderu 2.0 a dost mozna tvuj problem vyresi

0/0
21.1.2010 0:08

Host

Re: Re: mlha?

sdilená Radeon Xpress, rozchodil jsem to na laptopu. Je zvláštní, že nejde jen to prostředí. ostatní grafika je ok.Zkusím patch.

0/0
21.1.2010 8:37

Host

Re: Re: Re: mlha?

jo, to bude ono. cela scena je nasvicena pres shadery a ten mobilni radeon to asi nepobral spravne. ;) patch by to mel vyresit, prepne efekty na shader model 2.0

0/0
21.1.2010 12:33

Host

rychlovka?

jak dlouho jsme to hrali? soude podle videa a obrazku u recenze: 20 minut? 30 minut? ale to uz je u nekterych autoru na bw tak nejak standard, ze? kolik ma hra levelu? jaka asi je hraci doba? ma hra nejake technicke problemy, nebo vsem funguje bezproblemove? ja ji doopravdy hral, takze na tohle bych odpovedet dokazal :o)))

0/0
20.1.2010 22:41

Host

Re: rychlovka?

Viděl jsi všechny ty bonusy, co si pan Silmen odemkl? To už beztak stávil nad hrou 3x víc času než běžně.

0/0
21.1.2010 7:41

Host

Re: Re: rychlovka?

to je vlastne fakt, dojel minimalne dva levely - to uz je co rict. casove je to ale stejne ctvrthodinka maximalne. a to uz je fakt na povazenou. :(

0/0
21.1.2010 12:35

Host

viděl jsem lepší flashovky

dokonce i ozvučení je sa úrovni mloka.

0/0
20.1.2010 21:17

Host

supr hra

Lol, nechapu jak nekdo muze takovou hru este hrat.. takovy srandy me bavily mozna pred 3 rokama a to maximalne na superhry.cz! :D proste nechapu...ouch...to si fakt radsi pustim film, nebo si radsi zahraju poradnou hru!8-o8-o8-o8-o8-o8-o

0/0
20.1.2010 13:33

pan.klobouk

Re: supr hra

Ja te naopak chapu naprosto. Je to vekem. Kolik ti je? Ale popravde. :)

Kdo hral Carmageddon nebo GTA 1 a 2, chape tu zabavu a ten nadhled. Tohle je proste tupa (ale v dobrem) oddychovka, o prejizdeni zombiku autem. Nic vic v tom neni. Nehraje si to na next-gen a AAA titul a poridis to asi za 220 kacek. V akci to bylo za pakatel. Toz tak.

BTW ani se snad neptam, co si mam jakoze zahrat a jake super hry bys doporucil ty. To bych se asi nasmal a nechapal zase ja. Pro priklad - spousta lidi je naprosto mimo z CoD6. A co na tom vidi? Blbej Moorhuhn v nalesteny grafice, misto slepicek vojaci. Jo, to je budoucnost, to ted frci. :(  

0/0
20.1.2010 13:47

IARK

Re: Re: supr hra

O tom moorhuntu bych pochyboval, kdyz uz tak doom :-) ale jinak souhlas jak ja jsem se vyblb u GTA 1, to je stejne jako nechapat proc porad nekdo hraje starsi hry nebo novejsi hry ve starsim stylu.

0/0
20.1.2010 14:26

pan.klobouk

Re: Re: Re: supr hra

To samozrejme prehanim, ale neni to snad poutova strilecka, kde misto slepicek vykukujou vojacci? Doom mel aspon volnost a v ramci levelu se dalo behat kam jen si chtel. Tady jdes po nalinkovane uzounke pesince a kdyz mas velke stesti, muzes se z ni par metru nekam vzdalit. Sice chapu ze tim hutni atmosfera, je to filmovejsi a kdo vi co jeste, ale po herni strance fakt zadny zazrak. To uz si dam radeji film ala Black Hawk Down. A nebudu mit otlaceny prsty. :)

Jj, je to o veku a nemyslel jsem to zle. Jako ze je mladej a blbej. :) Proste nezazil tyhle hry, styly a zanry, tezko mu az tak vycitat, ze ho to miji a ze to nechape.

0/0
20.1.2010 14:53

IARK

Re: Re: Re: Re: supr hra

No nevim, ale moorhunt nemel multi :-) ale jinak singl byl fakt hroznej a hlavne okopirovanej z jednicky.

0/0
20.1.2010 15:20

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: supr hra

Jj, tohle fakt meli dat jako datadisk a za polovic. Beru nazory, ze SP je dejme tomu jen na rozehrati a ta hra ma i MP a ten je mozna hlavni. Ok, proti gustu. Jsou ale hraci, co uz z principu MP nehraji. V zadne hre, co neni primarne MMO. Navic MP (aspon v PC verzi) podelali, zadny servery, komunita, ochrana proti podvodnikum. To to provedli s multakem staci tak maximalne hracum na konzolich. Ve vsi ucte. :)

ad multak v Moorhuhnu - pokud by byl, stejne by ho udelali ala Batty nebo Virtua Cop. Dva krizky, dvakrat vice naboju, dvakrat vice zabavy. :) 

 

0/0
20.1.2010 15:42

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: supr hra

Je to dobry na rychlou akci, pripojis se a jedes, ale kdyz jsem chtel hrat s bratrankem tak jde jen pokud hledame hru jako tym a ted se diky zatraceny NAT nemuzeme ani do tymu dat :-( Ten MP si meli vzit z CS

Dobre - VC2ku jsem s kamosem paril jak divej :-)

0/0
20.1.2010 17:35

Host

Re: Re: Re: Re: supr hra

..zdá se mi to nebo se jěště dnes najdou lidi co dokážou hru udělat takovou jakou oni chtějí bez všech těch pozlátek co je dnes tak běžný a hodně moc "IN" :-P Už je to asi třetí hra za poslední dobu co se tu objevila a připomíná starý časy což je jen dobře, jen víc takových her!!

0/0
20.1.2010 20:30

Host

bavilo me 30minut

Hrál jsem to asi před měsícem, čekal jsem od toho víc, grafika je pěkná, ale vlastně jezdíte jen s autíčkem sem a tam, občas vám zombíci zničí auto a můžete od znova, v dnešní době nemají tyto hry už moc šanci... Ano je jednoduchá a někdo může říct oddychovka, ale neni lepší si oddychnout od hraní s knížkou, nebo u filmu?

0/0
20.1.2010 11:23

IARK

Re: bavilo me 30minut

Kdo rikal, ze je to oddychovka od hrani? To rovnou muzes psat, ze jsou knizky lepsi nez hry.

0/0
20.1.2010 11:28

Host

Re: Re: bavilo me 30minut

A co znamená mezi gamesníkama pojem "oddychovka" ?? že hraju něco co mě nebaví, nebo něco nudnýho abych si oddych? Nemyslím to zle, jen se ptám.

0/0
20.1.2010 11:58

IARK

Re: Re: Re: bavilo me 30minut

Oddyhovka znamena, ze si zahraju neco nenarocnyho na oddych , kde neni potreba premejslet a slozite ovladat a neznamena to, ze to hraju kvuli tomu ze jsem vyparenej z jinech her, vite oddychnout se da od cehokoli a pokud si chci oddychnout od knizky nebo od filmu, tak si jdu oddychnout ke hre, ovsem i tak si muzete jit oddychnout od hry ke hre, ale nebude to takova oddychovka, aby sis oddychnul a budes psat, ze to zadna oddychovka neni a ze je lepsi oddychovka kniha nez oddychova hra.

0/0
20.1.2010 12:26

návštěvník

Re: Re: Re: Re: bavilo me 30minut

Ještě by možná stálo za to poznamenat něco o oddychovkách, kde by si člověk oddychnul od jiných oddychovek, ať už by to byly oddychovky - knihy, nebo oddychovky - hry, nebo jakékoliv jiné oddychovky, ovšem odlišné od oddychovek, od kterých by si člověk právě chtěl oddychnout.

0/0
20.1.2010 14:01

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: bavilo me 30minut

Ovsem ted jde o to, jestli kdyz si oddychuju od oddychovek, tak defakto musim hrat ty hry nebo delat veci od kterych jsem si puvodne chtel oddychnout a tim padem by byly jen dva typy her ci veci - oddychovky a oddychovky od oddychovek ;-D

0/0
20.1.2010 14:29

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: Re: bavilo me 30minut

Hh,... dobrá oddychová sérka. ;-DR^ To je ale divné slovo ta ,,oddychovka,,.:-)

0/0
21.1.2010 5:47

Host

Re: Re: bavilo me 30minut

Tak ty jsi na tom už opravdu špatně, pokud si myslíš, že hry jsou lepší než knížkyRv

0/0
20.1.2010 15:57

IARK

Re: Re: Re: bavilo me 30minut

To je debata trochu jinam a bylo to uplne v jine diskuzi, takze prosimte Rv

0/0
20.1.2010 17:36

Host

Re: Re: Re: Re: bavilo me 30minut

;-D asi nedával (ten před tebou) pozor

0/0
20.1.2010 18:21

Host

Bus

Souhlasím s tím, že se stačí dostat k autobusu a pak už není žádná mise problém. Akorát poslední mě napoprvé trošku zmátla a autobus se .... :-/

Btw: Dá se nějako registrovat sem do diskuzí? :)

0/0
20.1.2010 9:43

IARK

Re: Bus

Urcite, nahore v pravo mas prihlaseni a to te odkaze na idnes a tam se regnes, cim mene bude Hostu, tim mene bude stupidnich prispevku :-) kdyz se nekdo pod neco podepisuje uz neni takovy machr jako v anonimite, jen tak dal vic takovych :-) R^

0/0
20.1.2010 9:47

ArboriusCZ

Re: Re: Bus

Registrovanej jsem už pár měsíců a i když jsem byl přihlášenej, byly moje příspěvky pod nickem "host" Asi jsem se překoukl ;) Díky. A i kdyby tu byla povinná registrace, budou tu dementi. To by musela bejt povinná i fotka a adresa :) :D Spíš bych zkusil nějakej IQ test při registraci.

0/0
20.1.2010 9:52

IARK

Re: Re: Re: Bus

No na druhou stranu, zase by byly obcas ty diskuze nudne :-)

0/0
20.1.2010 10:48

junior1099

Kde ty staré pařby jsou, co se s něma mohlo stát...

Ale beztak by to chtělo nějakou reinkarnaci klasiky ,,Death Rally,, ... ale hlavně ne 3D.

A nový Carmageddon by byla šupa, jaj to bych si zase zařádil a zavzpomínal... u toho bylo proseděných hodin, hlavně v zimě... a ten křik těch chodců slyším teď jako bych to zase hrál...jaj to je nostalgie. Slzička už ukapává.;-(

0/0
20.1.2010 9:10

IARK

Re: Kde ty staré pařby jsou, co se s něma mohlo stát...

Nejhezci chvilky kdyz se rozjedes pres celou mapu a protivnik ti v posledni chvili uhne :-) safra kde mam to cedlo.

0/0
20.1.2010 9:49

návštěvník

Re: Kde ty staré pařby jsou, co se s něma mohlo stát...

Death rally je pro windows zdarma ke stažení.

Jinak co se týče Zombie Driver, tak mi přijde lepší si zdarma stáhnout GTA 2 z Rockstar Classics a tam si zapřejíždět co libo (jedna mise je tuším takhle zlikvidovat členy nepřátelského gangu a tam to začne být solidní maso, když se na vás vyvalí se samopaly a plamenomety).

0/0
20.1.2010 13:39

Host

Obtiznost

Me teda prisla obtiznost dost nizka a rozhodne daleko od "oldschoolu". Po par misich mate k dispozici autobus, se kterym skoro nejde prohrat pokud aspon obcas seberete repair.

0/0
20.1.2010 8:12

Host

ale jasne ze uz to melo predchudce

carmagedon, quarrantine... vsechno uz tu bylo jen se porad to porad opakuje s vylestenym pozlatkem.

0/0
20.1.2010 8:12

junior1099

...

To je zase ale žvást... ,,Osvěžující a staromódní arkáda, které je úplně ukradený vývoj, jenž herní průmysl za posledních dvacet let urazil.'' Kam na to chodíte?

0/0
20.1.2010 2:19

IARK

Re: ...

Tak tohle se mi docela libilo :-)

0/0
20.1.2010 7:53

junior1099

Re: Re: ...

Mě to právě že hned praštilo do očí a říkám si: ,,co to?,,. ;-D Ale přiznávám, že když si to přečtu zpětně, tak je to trochu úsměvné.

0/0
20.1.2010 9:02

Untouchable

Zombie Driver

Za tu cenu slušná porce oldschool zábavy

0/0
20.1.2010 1:03

Host

Re: Zombie Driver

Cenu?? 15min z torrentu ;-D

0/0
20.1.2010 18:23

Host

Re: Re: Zombie Driver

Byla by prča, kdyby začli chlapci z BW sbírat ípéčka takovejhle smradů, jako si ty;-D

0/0
20.1.2010 21:24

Host

Re: Re: Re: Zombie Driver

Počkej, toho se taky dočkáme:)

0/0
22.1.2010 16:39

Host

good game

Slušná oddechovka, měl jsem jí ze steamu za 2 a půl eura, za tu cenu se vyplatila bohatě : ).Kéž by další hra Exoru byla plnohodnotná variace Carmageddonu.

0/0
20.1.2010 0:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.