Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Válka se přesouvá do Vietnamu ve skvělém rozšíření pro Battlefield: Bad Company 2

Za málo peněz hodně muziky. Alespoň to tak vypadá v aktuálním přídavku pro populární akční hru. Obsahu sice není kdovíjak moc, ale herní zážitek je to parádní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Wolf_Net

Vrtulníky

Já si koupil Vietnam hned jak se objevil na pultech a od té doby téměř není den, aby se neproběhl po Phu Bai nebo se nezapojil do operace Hastings. Zrovna tahle mapa se fakt povedla. Trochu mě tedy ve hře prudí ty helikoptéry, protože téměř není způsob, jak jí voják může sundat. S RPG to chce hodně cviku, SVD sundá chopper na 15 zásahů, RPG nebo M60 na 100, stejně jako PBR nebo .50 na jeepu. Aspoň, že se dá pilot vystřelit ze sedačky, když se sniper dobře trefí. Fakt trochu nevychytané. Snad to nějak vyladí, nadává na to celý BF svět :-). Za mě má hodnocení 95%.

0/0
31.1.2011 21:43

Wolf_Net

Re: Vrtulníky

zapomněl jsem zmínit dobře mířenou z tanku :-)

P.S: kdy se vlastně u tanků odemkne ta "dvojstřela"? To není ve specializacích, ne?

0/0
31.1.2011 21:58

George63

už těch debilních válek nějak moc a ještě tomu děláte reklamu, humus

Ale prodávají se nejvíc.. a proč? Protože nejvíc lidí (i hráčů) je průměrných, kteří hrají průměrné hry.

0/0
23.1.2011 18:56

Dr.Figh+er

Re: už těch debilních válek nějak moc a ještě tomu děláte reklamu, humus

Hmm a ty budeš ten podprůměrný hráč, mám pravdu?

0/0
23.1.2011 22:13

Wolf_Net

Re: Re: už těch debilních válek nějak moc a ještě tomu děláte reklamu, humus

V tom případě doporučuji http://en.wikipedia.org/wiki/Super_3D_Noah's_Ark To je hra pro podobné typy jak dělaná.

0/0
31.1.2011 21:40

Ak-trax

Re: Re: Re: už těch debilních válek nějak moc a ještě tomu děláte reklamu, humus

ma maly pero, potrebuje si neco na nekoho vymyslet a rejpnout si jakoze on je ten lepsi. To nevidite??:-)

0/0
19.2.2011 15:14

Barrak Obama

/

tahle hra je strašná, hodí vas to do hry s rankama 50 kteri maji odemcene nejlepsi zbrane maji skusenosti a pak je to nehratelne. Neco jako kdyby ste hrali wow v battlegroundu jako lvl 10 s lvl em 80. vubec to neni vybalancovane je to nehratelne pro zacatecnika a je to blbost hovadina nuda.

0/0
20.1.2011 21:02

Jolly59

Re: /

Já např. CSko začínal hrát na serveru plnym profi hráčů. Neříkám elita, ale skillu měli dost, taky jsem se to ale naučil rychle hrát. Nic jinýho mi nezbylo. Stačí trocha trpělivosti:)

0/0
20.1.2011 21:40

Barrak Obama

Re: Re: /

ja mam treba taky ten problem ze mam jenom v prumeru tak 30-35 fps na vic mi nestaci komp a to se fakt moc neda. Chtelo by to tak 60 fps prumer nebo alespon 50

0/0
20.1.2011 23:23

romannet

Re: Re: Re: /

tak doporucuju snizit detajly. Jinak co se tyce tveho prvniho prispevku. Myslis ze by sis zahral kdyby ti to vybiralo servery podle levelu hracu? navic to jaky ma level v podstate nic neznamena, i hodne nesikovny hrac s dostatkem casu driv nebo pozdeji dostane na 50. Ber to tak, ze bude treba jen medik, staci se schovavat a hazet kolem lekarnicky a nemusi si ani vystrelit a bodu bude mit pozehnane, sem tam nekoho ozivi(medik kempujici za snipery to ma jednoduche), sem tam po nekom hodi granat a ejhle, i kdyz je lama a neumi hrat,tak mu staci stat na miste za sutrem a body se hrnou. Takze nemyslim ze kvalita hracu se odviji od toho jaky maji level. setkal jsem se s kvalitnimi hraci na 10. levelu a taky s lamama na 48. je to jen o case, trpelivosti a trosku stesti na tym ktery te udrzi pri zivote dele nez 10 vterin.

0/0
21.1.2011 21:06

Dr.Figh+er

Re: Re: Re: Re: /

A o způsobu hraní - nepobíhat, stát, resp. postupovat  pomalu, ohmat si a bedlivě sledovat svůj sektor, mapu, uvažovat.

0/0
23.1.2011 16:12

Wolf_Net

Re: Re: Re: Re: Re: /

Přesně! Protože se hodnosti přenáší z BC2, je na serverech hodně maníků s hodností 50. Já mam teď 26 a jsem spokojenej. BC2 je taková rasovina, tam jsem klidně na špici tabulky, ve Vietnamu tak v půlce. Nedá se tu běhat stylem "Chuck Norris", když se člověk naučí držet krytých míst, rozhlížet se a hlavně přemejšlet, je to v pohodě. Chodím s Garandem (nejdřív jsem si myslel, že ho virtuálně zaleju olovem, ale zjistil jsem, že je to super puška i tady) a vážně nemám problém držet si killy nad smrtí.

0/0
31.1.2011 21:49

Lone Wanderer

modes

Ať už hrajete Conquest nebo Rush, bavíte se skvěle. Ostatně, jiné herní módy Vietnam neobsahuje. Redaktore hral jsi to vubec nebo si jen uspěšne googlil, protože kdyby jsi to hral, zjistil by jsi ze je tam ješte deatmatch a squad rush. Poslední dobou jdou tady ty recenze do hajz*u.

0/0
18.1.2011 19:01

bwmihal

Re: modes

Tady si prášim popel na hlavu. Za "ostatně" měla být ještě druhá část věty, kterou jsem při jejím upravování nedopatřením odmazal úplně.

0/0
18.1.2011 19:57

Lone Wanderer

Vietnam-Fail

Vtipný jak redakce básní nad addonem, ale nikde se tam nepíše že právě vietnam způsobuje masivní výpadky statistiky jak ve vietnamu ale i v originální hře. Téměř pokaždé když se člověk připojí nemá zbraně ani specializace které by měli být odemčené. Nechápu jak si mužou dovolit vydat hru bez dostatečného zázemí, a pak říct že maj přetížený servery.

0/0
18.1.2011 18:46

romannet

Re: Vietnam-Fail

tak ja nevim, ale ja takovy problemy nepozoruju, hraju od vydani a sice obcas me server kickne bez udani duvodu, ale to se stalo asi 2x a hned jsem se pripojil na jiny. Jinak to co popisujes se mi nestalo. Samozrejme nerikam ze se to nemuze nikdy stat, ale jelikoz si na to nestezuje recenzent, ani nikdo z diskutujicich tak to bude vazne ojedinele.

0/0
18.1.2011 19:03

Nox

Re: Re: Vietnam-Fail

Myslim že je to možné, BG už jsem věčnost nehrál ale když to vyšlo, tak s tím byly nezanedbatelnou dobu podobné problémy...

0/0
18.1.2011 20:26

Nox

Re: Re: Re: Vietnam-Fail

*BF pochopitelně

0/0
18.1.2011 20:27

romannet

Re: Re: Re: Vietnam-Fail

to musim souhlasit, hra se do slusne podoby dostala az tak mesic az dva po vydani, kdy byla stabilnejsi a hlavne tam bylo nekolik zmen ktery byly jen dobry (napr jestli si pamatujete neuveritelne dlouhe hledani serveru:-D). Kazdopadne u vietnamu me zarazi ze stejne chyby ktere byly v puvodnim BC2 jsou i tu (napr hodne zvlastni zasahove zony-dva metry za vama kdyz zabehnete do krytu)

0/0
18.1.2011 22:16

Lone Wanderer

Re: Re: Re: Re: Vietnam-Fail

Tyhle "chyby" jsou spojeny s lagy které jsou na sevreu, na pomalé odpovídaní srveru a rychlost internetu hráčů. Jeden hráč třeba i s rychlejším internetem tě vidí jak zabíhaš za dům a začne střílet ale ty se vídíš dávno za domem, přesto ale umřeš, to je způsobeno právě pomalým odpovídání servru. Nicméně v BC 1 to bylo asi tak 2x horší takže buď rád za to co teď máme.

0/0
19.1.2011 15:03

Lone Wanderer

Re: Re: Vietnam-Fail

Ano, asi bych měl dodat že jsem vlastníkem ps3 takže je možné že tyto problémy jsou spojeny pouze s ps3 verzí nicméně i tak se jedná velké zanedbaní podpory ze strany DICE nebo kohokoli jiného kdo poskytuje servery.

0/0
19.1.2011 14:29

Lone Wanderer

Re: Re: Re: Vietnam-Fail

Co se týče odemikatelných zbraní a specalizací, je to o to větší FAIL že jsem také vlastníkem Bundle packu kterej jsem koupil za 500!!! a kterej mi zaručuje téměř všechny zbraně hned od začátku, a pak se připojím a mam hov*o a řikam si prč to vubec hraju.

0/0
19.1.2011 14:38

romannet

Re: Re: Re: Re: Vietnam-Fail

tak vcera se to stalo i kamaradovi se kterym hrajeme na PC. ale mam podezreni ze se jedna o chybu konkretnich serveru. Navic verim ze restart hry nebo pripojeni jinam by mohlo pomoct. Ale souhlasim, tyto veci by mely byt reseny ze strany DICE. Problem je v tom ze pokud si rekneme odhadem (prosim neberte me za slovo) hru koupi milion lidi a z toho 2 tis lidi ma takove problemy, tak verim ze na seznamu fixu pro hru je to az nekde mezi stym a tisicim mistem. Bohuzel tak to dnes funguje.

0/0
19.1.2011 22:23

Wolf_Net

Re: Vietnam-Fail

Vida, já myslel, že mam já blbý připojení. Každopádně shození hry a znovuspuštění mi vždycky pomůže. Ještě kdyby bylo řešení na "connecting" přes dvě minuty

0/0
31.1.2011 21:57

Malfis

Grafika

Už by jste si mohli konečně pořídit nový PC a típat screenshoty v nejvyšší grafice!

0/0
18.1.2011 15:58

Dr.Figh+er

Re: Grafika

;-DR^

0/0
18.1.2011 16:33

Rainbow_Warrior

nutna zakladni hra

Ctel jsem se jeste hloupe zeptatL jde opravdu o jen datadisk a je nutna k hrani i zakladni hra? Dekuji.

0/0
18.1.2011 15:31

nif0l

Re: nutna zakladni hra

Základní hra je nutná. Tedy to alespoň píšou na Steamu. Ta byla třeba teď o Vánocích na Steamu dvakrát slevněna na 13,60 euro.

0/0
18.1.2011 16:24

mroyko

Re: nutna zakladni hra

Jo je nutna, tohle je jen rozsireni.

0/0
18.1.2011 17:24

Rainbow_Warrior

divne minimalni pozadavky

Nevim, a nema redakce v clanku chybu: myslim minimalni pozadavky -> pise se tam CPU 4 GHz - to se mi zda prehnane nehlede na to, ze takove PC-ko neznam. Diky za opravu.

0/0
18.1.2011 15:19

Kalda008

Re: divne minimalni pozadavky

Myslis, ze neexistuje jednojadro 4ghz? ....

0/0
18.1.2011 17:49

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: divne minimalni pozadavky

Taky nevim, proc by 4GHz "PCcko" nemelo existovat.

0/0
18.1.2011 20:00

Wolf_Net

Re: Re: Re: divne minimalni pozadavky

Protože jednojádro už nemůžou nějak aktivně pamatovat lidi, kterým je dneska 14 - 15. Mimochodem, jeden zákazník má takovou vitrínu a v ní pravej skvost. CPU x86 a pak plotnu z jednoho z prvních průmyslových HDD - na průměr to má asi 50cm. :-)

0/0
31.1.2011 22:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.