Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Time Crisis: Razing Storm kombinuje starý žánr s pohybovým ovládáním Move

Disk se hrou nabízí tři kolejové střílečky, pokus o jednu klasickou a podporu pohybového ovládání Move. A stále je to málo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J.Švec

ps move

lidi, mám rád PS3, již jsem jej měl, ale teď bych chtěl i pohybové ovládání. Jsou už na PS Move nějaké zajímavé tituly? Pokud ano napište mi prosím některá jejim jména na mail : svecjarda@centrum.cz ... rozmýšlím se totiž mezi PS3 a XBOX a i když XBOX nemusím, tak mě celkem drtí reklamní kampaň a neustálé vychvalování kinectu. Takže se chci nějak objektivně rozhodnout. Díky moc[>-]

0/0
15.1.2011 1:19

soky76

Re: ps move

Napíšu ti to jednoduše a objektivně: pokud chceš hrát hardcore hry pro pohybové ovládání tzn. střílet, sportovat atd.., tak PS MOVE, pokud chceš tančit a kroutit neviditelným volantem, tak kinect.

0/0
15.1.2011 8:03

rafton

Re: ps move

Mám vyzkoušené oboje:

Kinect: zábava na 20 min. a pak nic a pokud nedodají "něco do ruky" tak mrtvá platforma

Move: v současnosti zábavnost o malinko lepší než u Kinect ale narozdíl od Kinect obrovský potenciál, je jen otázkou zda bude od Sony využit.

0/0
16.1.2011 21:18

soky76

Hmm

Čtyři slušné hry na jednom disku.. Starý žánr? Aha, no je to hra na PS3, tam je všecko už starý ohraný žánr, jasně.. Pan velmistr Chvalíček udělal určitě recenzi z videí a šel tančit před kinect. Na něj a jeho hry by se mněl raději zaměřit a né odskakovat na PS3 a pak psát znechucené recenze.

0/0
12.1.2011 16:31

Copa-k

Re: Hmm

proboha co to tady meles?Vis vubec co je to Time Crysis?

0/0
12.1.2011 18:02

Copa-k

Re: Re: Hmm

sry:Crisis

0/0
12.1.2011 18:02

UrsusLuin

Re: Hmm

Chvalíčka nemusím, ale nebuď paranoidní tupec. Pokud to tady čteš pravidelně, tak víš, že dělal dost recenzí Wii, takže proto dostal do ruky i věci k Move, předpokládám. Obviňovat ho z knictomanie je trochu mimo. Navíc rail shooter je prostě naprosto otřesný žánr a nepochopitelné, že se Sony nedokázala poučit z Wii, kde všechny raily propadly (počínaje Resident Evilem a končí Dead Space)!

0/0
12.1.2011 18:52

Smileface

Re: Re: Hmm

Pokud tobě rail shooter připadá jako otřesný žánr, tak to neznamená, že tomu tak ve skutečnosti je. Naopak je to přijemná odreagovávačka s trochou pohybu, narozdíl od těch zástupů stále stejných her. Jinak to tvoje "rail shooter je prostě naprosto otřesný žánr" je asi tak stejně vypovýdající jako přispět k diskusi k nové verzi NHL tím, že řekneš že "sportovní hry jsou otřesný žánr". Jinak Time Crisis je od Namca, nikoliv od Sony.

0/0
12.1.2011 21:41

Copa-k

Re: Re: Re: Hmm

no ja kdysi parival hodne Die Hard Trilogy,ale jenak tenhle zanra taky nemusim,jenak pro cloveka co se mu to nelibi je prece logicke ze to je otresnej zanr.Jenak tady jsou pomerne mekky,protoze na jednom nejmenovanem webu tahle hra dostala 1z10;-D

0/0
12.1.2011 21:45

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Hmm

sorac za to JENAK nejak jsem se nechal unest;-D

0/0
12.1.2011 21:47

Smileface

Re: Re: Re: Re: Hmm

No já když mě nějakej žánr nic neříká tak nesoudím hru z tohoto žánru...

0/0
13.1.2011 9:26

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Hmm

no ruku na srdce,tehle hre nikdo nekrivdi proste se nepovedla

0/0
13.1.2011 17:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.