Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

LittleBigPlanet 2 nemá ve svém oboru na konzolích konkurenci. Bohužel

Hra se snaží zaujmout nejen jako roztomilá hopsačka, ale zároveň se tváří jako nástroj pro tvorbu celých vlastních her napříč téměř všemi žánry.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

soky76

Opilý recenzent

Tato hra přímo čiší neoriginalitou a nudným editorem... http://www.youtube.com/watch?v=5YnrAWGOgFw

0/0
22.1.2011 12:32

Smileface

Hrůza

Jedna z nejdorších recenzí co jsem kdy četl plná zavádějících tvrzení typu: "případně má naopak s videoherní tvorbou hlubší záměry, než vyrábět z předpřipraveného materiálu technologická dema". Bonusweb v mých očích teď vážně klesl...

0/0
20.1.2011 9:10

MLaw

Velice divná "recenze"

Opravdu nad touhle recenzí zůstává rozum stát. Připadá mi že je recenzovaná stylem: "musím toho zkritizovat co nejvíc". Jasně co člověk to názor, ale tohle je opravdu jakési hloupé.

Jsem sice pouze majitelem X-Boxu, ale u kamaráda jsem hrál první díl a co jsem viděl jak někteří v pouhé betě toho druhého dokázali tvořit, to jsem fakt nechápal a dnes si koupil PS3 :)

0/0
19.1.2011 19:59

soky76

Re: Velice divná

R^

0/0
19.1.2011 20:39

soky76

Dneska vaří Emanuel..

Někteří lidé jsou tak omezení, že pokud v dané hře nezabijete aspoň stovku nepřátel tak ta hra pro něho není. Něco jako originalita mu nic neříká, hra kterou můžeš hrát a tvořit do nekonečna a pro něho je to prostě negativní a moc namáhavé. A tisíc různých výmluv a záporných reakcí a všechno je tam vlastně špatně.. Nechápu..

0/0
19.1.2011 19:42

Mirabell

hmm

Mě jen mrzí, že něco podobnýho není na PC. Jasně - jsou tam editory, ale žádnej není zároveń tak univerzální a zároveň tak přístupnej aby ho za půl dne pochopil každej bez potíží a porodních bolestí.

Když člověk uváží čeho jsou lidi shocpní v LBP s gamepadem.... čeho by tahle hra dosáhla na PC s přesností myši a případně třeba i přítomností primitivních scriptů?

Tady uniká hrozný potenciál.

0/0
19.1.2011 17:48

franproevo

recenze

trochu nechapu ...black ops dostane 80 a LPB2 85 tak to jsme nekde v habesi:)a autoruv hemz na zaver recenze o tvorbe technologickych dem me poslal do kolen:)dale me zaujala tato veta cituji:  Samozřejmě, že jsou k dispozici miliony hráčských levelů, čímž se

tvůrci hry neopomínají holedbat. Pravda je ale taková, že drtivá

většina těchto výtvorů nestojí ani za minutu vašeho drahocenného casu. pane recenzente a vas nekdo snad nuti hrat vsech 2,5milionu levelu co vytvorili hraci?uz v LPB 1 byla funkce vyhledavani comunity levelu podle hodnoceni ...atd takze nebyl problem behem chvilky najit opravdu kvalitni kousky a nebylo jich malo.dale autor lamentuje nad tim ze kdyz hrac neprojde singl tak ze nema predmety na tvorbu levelu ....predmety se daj zbirat i v mp levelech zalezi jen na tvurci jestli tam nakej ten predmet da a v LPB1 se dalo narazit na mp levely ktery byli jen o zberu predmetu a to napr. 200 predmetu za cca 1 min.:)taky snad neni problem si nakej ten predmet vytvorit jen to nechce bejt linej.nad hodnocenim jeste primhourim oko ale recenze jako takova me teda nenadchla

0/0
19.1.2011 12:55

Bafikybaf

LBP2 singl

Zase je tam v některých levelech ve story módusběr některých předmětů nesmyslně podmíněn hrou více hráčů jako u LBP1?

0/0
19.1.2011 12:46

mantor

LBP

No ja zase mam k LPB asi podobny vztah ako autor recenzie. Hra je to vcelku zabavna , aspon zo zaciatku, kym mi nezacali vadit tie male moznosti. V podstate je tam len skok a zachytenie sa predmetu, co su dost mala ponuka. Hral som len coop s mojim synom,a niektore veci na nom priam rozculovali (pohlad "kamery" ak trochu jeden zaostal, automaticke respawny, nulova interakcia samotnych postaviciek v coop).

Teraz hrame so synom poslednu izometricku Laru, a bavime sa na tom radovo lepsie v coop ako pri LPB1.

0/0
19.1.2011 12:08

lupenn

--

Musim rict,ze s clankem tedy nesouhlasim.Uz v jednicce jsme se bavili doma vsichni,a dodnes jeste hrajem (cca vice nez rok)hlavni pribeh..(nemame vysbirano vsechno..:)A to jsem se bavil nejen ja(40 let)ale i druzka(30let)a moje ctyri deti...a to nemluvim o tech tisice levelu na netu(samozrejme jen tech podarenych)to uz je uplne depriujici,ze si je asi do konce zivota nezahraju vsechny ;-D Proste hra,ktera je opravdu na dlouho(ne jako dnesni hry na par hodin singlu..)...zabavna,a pro firmu jiste i vyhoda v tom ze ji asi do bazaru nikdy nedame...R^

0/0
19.1.2011 11:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.