Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Drsná akční hra Bulletstorm povyšuje zabíjení na umění

Abyste vyrobili dobrou hru, není nutné přijít s nápadem, který změní žánr od základu. Stačí dobře zpracovaný a zábavný zlepšovák.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Duch Vesky žije dál

Jaj pro kritiky

Souhlasím, že neviditelné bariéry u pc verze jsou pro mě katastrofa. Ze začátku i netypické ovládání(skluz, přeskočení a běh pomocí mezerníku), ale na to si člověk zvykne. Ale po celodenní škole a poté práci je to naprosto skvělé odreagování. Kde jinde můžete někoho chytit, ustřelit mu nohu a efektivně ho nabodnou na kaktus, odhodit na elektircký proud atd. Tahle hra není o příběhu, ale o stylu zabíjení a krutých hláškách. Hratelnost je skvělá. Co by jste proboha více od toho chtěli? Nevím, co pak budete říkat u Duka a jeho mlácení pěstí do koulí nepřítele. Shake it babe!!:-D

0/0
5.3.2011 9:44

HonyaDj

Veliké zklamání (PC verze)

Plusy - grafika, UE díky zabržděným konzolím šlape na PC.

Mínusy - konzole jako prase. Pohyb postavy omezený neviditelnými bariérami i na naprosto nesmyslných místech? Celkový pohyb postavy? Zmáčkni čudlík a dostaneš naskriptovanou akci? Panebože. Kdybych tohle dostal do ruky před deseti lety, budu si po 5 minutách myslet, že tohle je budgetovka z Tesca. Je to odreagovávačka, ale nudná, ala COD. Zklamání.

0/0
4.3.2011 11:31

Vojvodin

Re: Veliké zklamání (PC verze)

S těma neviditelnýma barierama to máš pravdu, občas se o něco zaseknu a to něco musím obejít. Pro odreagování po práci je tohle přesně co potřebuju, žádný úkoly

typu dojdi sem, tady něco udělej, pak se vrať a dodělej zase tohle atd.

Jenom si vychutnávám rozpáraní těl o ocelový dráty, který koukaj z

betonu, ustřelený palice a nemusím myslet na to, že sem zapomněl někde

zmáčknout nákej čudl, protože bych bez toho nemohl pokračovat. Ale zase rozumím takovým jako seš ty.

0/0
4.3.2011 12:12

soky76

Re: Veliké zklamání (PC verze)

Ale hlavní je, že jsi to hrál zadarmo, ne?

0/0
5.3.2011 8:49

Duch Vesky žije dál

Re: Veliké zklamání (PC verze)

koupil sis to? Pokud ne, tak buď rád, že sis to poctivě upirátil:-DPokud jo, tak se ti směju:)Jinak kritiku neviditelných bariér chápu, pohyb postavy je naprosto normální, nevím, kde v tom vidíš konzoli. Konzoli jsem částěčně viděl u Gears of War, ale tady ji rozhodně nevidím. A srovnávat toto s CoD, asi jsi trochu upadl. Mimochodem mohu se zeptat jako akční FPS preferuješ?

0/0
5.3.2011 9:46

soky76

Re: Re: Veliké zklamání (PC verze)

Mu je to jedno, hlavně ať je to zadarmo R^

0/0
6.3.2011 7:59

marco.polo

Re: Veliké zklamání (PC verze)

+1

0/0
15.4.2011 16:19

Ej.dzej.rimmer

...

No demo nevypadalo nejhur.Proste odreagovacka,ale jelikoz to nema poradnej multak tak to jde mimo me.

0/0
3.3.2011 18:30

Copa-k

Re: ...

ahoj,dej tomu sanci pokud se ti libil Paynkiller tak tohle te taky bude bavit.U takovehle hry je multak podruznej.People Can Fly jsou geniove a opet po mnoha letech hra,ktera si fakt na nic nehraje.

0/0
4.3.2011 12:00

Odulin

BS

Já nevim. Jsem na začátku 4. aktu a zatím žádná sláva. Nechci říct, že je to špatná hra, to nee. Prostě odreagovačka, u který člověk může vypnout a jen co nejefektivněji kosit. Ale za těch 20 let hraní jsem holt už některejma věcma přejedenej. Každopádně ostatním přeju příjemnou zábavu...

0/0
3.3.2011 16:23

mam.kvalitni.nazory.2

NUDA

NUDA

0/0
3.3.2011 14:47

skl1

bodovani zabijeni

prijde mi to, ze se hry ubiraji spatnym smerem

0/0
3.3.2011 14:05

Petan85

Re: bodovani zabijeni

Pokud je na tom ta hra postavena , tak proc ne ?

0/0
3.3.2011 14:17

skl1

Re: Re: bodovani zabijeni

to jsem tim prave myslel, ze je postavena na zpusobu jak efektne nekoho zabijete...to mi prijde jako docela velky upadek herni sceny

0/0
3.3.2011 14:26

Petan85

Re: Re: Re: bodovani zabijeni

Nevim hraj FIFU , když ti to vadí a nepovídej nic o úpadku , třeba BloodBowl taky neznamenal úpadek herní zcény .

0/0
3.3.2011 14:29

Petan85

Re: Re: Re: Re: bodovani zabijeni

Scény ..

0/0
3.3.2011 14:32

skl1

Re: Re: Re: Re: bodovani zabijeni

nemam problem hrat akcni hry, kde rozstrilim milion nepratel, ale vzdy tam je pro to rozstrileni nejaky jiny duvod, nez nasbirani bodiku za efektni rozporcovani, jako kdyz udelam pekny smyk v NFS

0/0
3.3.2011 14:42

bukin

Re: Re: Re: Re: Re: bodovani zabijeni

tak to nehraj, protože tohle je "Kill with skill", ta hra je postavená na schopnosti variovat likvidaci nepřátel nejrůznějšími způsoby a ne jen bezhlavě všechny postřílet tím největším co najdeš :-)

0/0
3.3.2011 15:07

skl1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: bodovani zabijeni

,,kill with skill,, no super ;]...to byla kdysi kazda FPS...musel jsi zabijet se skillem, protoze te omezovalo napr. mnozstvi munice a typ nepratel a bylo to automaticky soucasti hry a nemusel to byt reklamni slogan takove kravoviny

0/0
3.3.2011 15:14

Rilan

Re: Re: Re: Re: Re: bodovani zabijeni

A v Carmageddon si snad dostával body za pouštění chodců přes přechod ?;-D

0/0
4.3.2011 12:21

Skjoldr

Re: bodovani zabijeni

Ano, také si myslím, že v akční FPS by to chtělo starat se o virtuální růžový jednorožce...

0/0
3.3.2011 14:19

Petan85

Re: Re: bodovani zabijeni

F-ikaný P-oníkový S-imulátor ?

0/0
3.3.2011 14:25

Skjoldr

Re: Re: Re: bodovani zabijeni

Fantasy Pony Simulation. Je tam přeci i jednorožec ;-)

0/0
3.3.2011 14:32

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: bodovani zabijeni

A ted si predstav, ze byla hra treba jako Dungeon Keeper, kde jsi chytal hodne hrdiny a dokonce je mucil 8-o to uz by ses asi rozbrecel

0/0
4.3.2011 12:05

Petan85

Re: Re: bodovani zabijeni

Mysliš že před nějakýma 13 lety , někdo přemýšlel a filozofoval na BW jakým směrem se ubíraji hry ? :-D

0/0
4.3.2011 12:53

Petan85

relax ??

Když přijdu večer po praci vynervovanej domu , neni nic lepsiho, nez zapnout Bulletstorm , vysadit mozek a odpocivat :-D

0/0
3.3.2011 13:47

danhar1

Nuda

na pc je to pěkná nuda nic nového diky stačilo Rv

0/0
3.3.2011 13:16

Lupulin

Re: Nuda

!!LOL!!

0/0
3.3.2011 13:36

Vojvodin

Re: Nuda

a mě se to zase líbí, nemusím přemýšlet, jenom ty zmetky kropim jak můžu ;-D

0/0
3.3.2011 13:36

danhar1

Re: Re: Nuda

právě proto je to u mě nuda furt jen kosit a kosit a nic víc :-)

0/0
3.3.2011 14:07

bukin

Re: Re: Re: Nuda

nekos, házej, tahej, kopej, sem tam vystřel, vyhazuj a to všechno dohromady nebo různě na přeskáčku atd. atd. s partou schopných kámošů v Anarchy nejlepší odreagovačka

0/0
3.3.2011 15:09

Smileface

Re: Re: Re: Re: Nuda

Teď to hraju, ta tvá věta působí velmi zábavně ale realita ve hře je extrémně nudná. Celou domu likviduješ etrémně debilní pitomce a vpodstatě je buď jen střílíš, nebo přitáhneš a někam hodíš, či na ně něco hodíš. Vše je neuvěřitelně okatě připraveno v levelu, po čase to začíná nudit. Za mě 7/10

0/0
4.3.2011 9:47

HonyaDj

Re: Re: Nuda

Tys asi nehrál Serious Sam 1 a 2 (případně teď super "HD" předělávku), co? ;-)

0/0
4.3.2011 11:35

spliter

Re: Re: Re: Nuda

SAM I AM !!

0/0
7.3.2011 14:12

KO23L

verze hry v karte

Jo, to je take jedna z veci ktere me na bonuswebu vadi od te doby co je bonusweb bonuswebem :D, take jsem toho nazoru ze by pro ctenare bylo prinosnejsi kdyby se v karte hry docetly na jake vsechny platformy hra vychazi. Klidne pak pod kartou mohou byt recenze na jednotlive herni systemy, rozclenene jako je to ted, podle toho jaka verze byla recenzovana, ale v hlavicce by mohli byt ty platformy vypsane vsechny. 

Kdyz tu clovek potom narazi na clanek o necem o cem slysi poprve tak pak zbytecne hleda jinde na webu esi to vyjde i pro zarizeni ktere ma doma.

0/0
3.3.2011 11:02

KO23L

Re: verze hry v karte

mela byt reakce na goofyho .. sry

0/0
3.3.2011 11:02

Ondřej Zach

Re: verze hry v karte

Zdravím, je to tak. Chystáme nový design BW a jeho součástí by měla být i změna herních karet. Nově bude mít každá hra jen jednu herní kartu, pod níž se objeví všechny informace napříč platformami.

0/0
3.3.2011 11:28

prd.com

Re: Re: verze hry v karte

a na kdy plánujete změnu na nový dizajn dycky uvítám změnu když je k lepšímu... :D

0/0
3.3.2011 19:42

Jongo

Re: Re: verze hry v karte

Cili tak jak maj na gamesweb.sk co?

0/0
3.3.2011 21:24

goofysk

?

Proč je v platformě uvedeno jen Xko??

0/0
3.3.2011 8:31

Blackened Halo

Re: ?

pretoze bola recenzovana verzia pre xbox? Hm?

0/0
3.3.2011 8:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.